|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky,
jestli to, že nám není občas nadvakrát nedělá i to upršený smutný počasí 
Zuzi - to jsi šikula, ty slané pečiva z listového těsta jsou mňam
že bych taky upekla? ale nemám doma asi těsto už a ani sezamový semínko.. 
Není tady
Ahoj Beru! Jakpak je?
Já jsem dneska zjistila,že se nemůžu už klasicky ohýbat a začínám mít nový styl,hezky pomalu na bobek. 
Jinak jsem byla dnes na gastroend.-neboli jak já říkám na střevech.Tak doktorka mě do prášků moc nenutila,ale prý kdyby se to zhoršovalo,tak ihned nasadíme prášky.Takže teď jen čípky a klyzma.Tak jsem ráda.
Není tady
Yvi - to je jasný, lepší jít k tchánovcům, nemusíš se smažit s rybou a dělat se salátem 
já taky nemám ráda svátky jen ve dvou... je to smutný.
Marti a kdo Ti řekl ten termín MD? už dr? Se mnou to ještě neprobíral... ale počítám, že to bude někdy v půlce ledna...
Není tady
čauky Rendí!
jojo, já už taky přes břicho si dolů pomalu nevidím a začínám mít problém s ponožkama 
tak to je jakžtakž dobrá zpráva od dr, že jo?
hlavně, ať to vydrží bez léků co nejdýl!!! 
Není tady
Beru-o ponožkách mi ani nemluv,už to taky začíná.
Jinak já taky ještě nevim kdy půjdu na MD,můj dr. mi jestě nic neříkal,ale on mi stejně nikdy nic moc neřekne.Ale podle mých výpočtů,přesně 6týdnů před termínem porodu-což mi vychází na 22.ledna.
Není tady
Nazdáááááár!Rendi ahojky,už jsem měla strach,že se s tebou něco děje,že ses neozývala!
Děkuji za pochvalu!Upřímně ani nevím jak se ta barva jmenuje!Vždycky si tam nechám něco namíchat.
Na tu mateřskou taky nevím kdy půjdu!Stejně jsem na marodce,tak je to celkem jedno!Ale myslím,že nějak v půlce února!
Yvetko,tak to máš alespoň bez práce!
My si zvykli,že večeříme sami a pak k nám přijdou po večeři naši a je veselo!A s tchýní býváme odpoledne!Tak uvidíme,jak to bude letos!Jestli zase naši příjdou,nebo po večeři půjdemem my tam!To se ještě uvidí!
Není tady
to já bdu mít tu md jak Ty, Rendi nějak.. ale záleží, jestli 6 nebo 8 týdnů, ale asi 6, že když jsem na PN.
Není tady
já mám dneska žrací den!!! 
sežr.la jsem plno vánočního cukroví a teď naopak požírám slaný preclíčky,,, ach jo...
Není tady
tak nám dneska přišla první postýlka, manžel dělá trochu pořádek v pokojíku a pak ji sestaví - zatím vypadá dobře 
a taky jsme koupili barvu na to vymalování, tak snad to přes svátky zmáknem
už to nějaký bude 
a už zas ležím, nějak jsem měla tlak v břichu...
Není tady
já rohlík a půl s máslem a medem a čaj.
a manžel ještě od oběda porkovou polívku - mmch vařila jsem ji poprvé a fakt se povedla!! 
a pak taky kousek rohlíku s máslem a medem na "zajídlo" jak my říkáme 
co u vás bylo? 
Není tady
Manžel je v práci. No a já zatím velice nic nevečeřela.Na oběd jsem si nechala přivézt z práce až k domu rýžový nákyp-mňam byl moc dobrý!
Asi si jdu dát chlebík s tuňákem!
Tak zatím pa!Ještě nakouknu!
Není tady
Už mám uspáno,jsem nějaká šikovná,napočítala jsem s Míšou jen 50 oveček.
Berko,nejspíš půjdem těch 6týdnů před TP,protože jsme na nemocenské.jj,měly bychom jít stejně
Já měla k večeři 3minichleby s máslem a na chlebech jsme měli uzené a já ještě k tomu tak 5okurek-no nacpala jsem se jak blázen
.
Beru-tak až bude postýlka-tak foto prosím
Zuzi- mňám rýžový nákyp-to bych si taky dala.Jinak já mám mlsnou celý den,je to katastrofa
.
Není tady
jo jo, dám pak foto, ale ještě nemám matraci koupenou, takže to bude jen částečný.. 
holky, to jste si dávaly obě teda do zobáčku 
Není tady
Ahojík, koukám, vesele to tu prokecáváte
, kluci se akorát uspávají,
máme opět marod - má zafačované oko a mažeme mastí s antibiotiky, no to je na dlouho, vánoční úklid totálně nestíhám, napekla jsem s bídou pět druhů cukroví, no nějak fakt bída 
Renčí, já už se taky neohýbám, jak říkáš do podřepu se skučením a pak taky někdy za půl roku se zvedám s funěním, no děs 
Není tady
Rení, jj, má něco seškráblého vevnitř v oku
, no snad to bude brzy dobrý, o vánočním úklidu nechci ani slyšet, už se sotva valím, neohnu se, no příšernost a pět druhů s funěním, víc už nedám ani ránu.
No bude hůř, to snad ani nee
, oni ty dva nadělají kraválu a bordelu, že to víc ani nejde.
Není tady