|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
i do autosedačky Zuzi 
http://www.aesthetic.eu/index.php?lvl=1&idk=11
Není tady
Ahojky, holky tak kočárek je doma! Fotky jsou na rajčeti. Jinak Zuzi já přemýšlím o té zavince do autosedačky od Emitexu, ale v mým případě stopro o té letní verzi. Myslím, že v květnu už bude teplíčko. Ještě uvidím, jak se to vyvrbí.
Zuzi tak bramborák bych si dala taky, aspoň mám nějakou inspiraci k večeři. Ale večer jdeme na návštěvu tak nevím kdy se vrátíme.
Upravil(a) Yvetta (18. 12. 2008 16:36)
Není tady
Ahoj holky,
Yvet , fakt ti moc a moc sluší, hrozně mi připomínáš mojí kámošku (má tedy delší vlasy,)ale máte stejný oči. Jsi prostě kočka. Já si fusak budu pořizovat, ale jenom do kočárku, takže ho asi využiju i do tý autosedačky do porodnice, ale nevim jak bude, třeba už bude léto nebo bude v březnu mrznout.
Dneska jsem si konečně koupila ty tehu džíny , dokonce se mi i líběj, pani pořád cpala lacláče, tak jsem jí udělalaradost a oblíkla se do nich a předem jí říkala, že to bude katastrofa, tak sama uznala, že dát mi ještě lopatičku a kýblíček, tak můžu vyrazit za krtečkama. No fak děs. Takže mám normoš s tím nápletem na břiše a hlavně jsou mi a mám i velký místo (což asi nevyužiju, ale kdo ví, třeba vás doženu s tou váhou).
Koukám , že tu skoro nikdo dneska nebyl. Rendí, to je mi líto s tou kyčličkou, já jsem dneska měla dovolenou, tak jsem courala po obchodech a pak drhla kuchyň a teď dělám véču ( budeme mít butíky na černým pivču). Už se těším .
Není tady
Beru děkuji moc za radu!Zas mám o čem přemýšlet!
Nějaký fusak do kočíku mám,tak možná taky vezmu ten od Emitexu v letní verzi.Uvidíme!
No holky bramboráky byly super,ale teď je mi po nich těžko.Tak asi hřeším skleničku piva na uklidnění žaludku.
Marti tak to je fajn,ze sis vybrala!Tak ať se ti dobře nosí!
Není tady
Ahoooj drbničky 
tak zítra mě čeká ten test na cukrovku a rovnou i poradna, to jsou radosti
Yvett, kočárek je moc moc pěknej, gratuluju k vozidlu
To je radosti, co?
a Čendovi se evidentně líbí, co?
Necháte si ho doma? A koukám že máte taky tu síťku v boudě, že jo? To je bomba na léto 
Marti, lacláče jsou děsný na všech těhulkách, si nemůžu pomoct
Ale já je třeba chtěla, zdály se mi praktický (ty džíny s nápletem mi sjížděj, nemají na čem držet, takže nosím vespod pod mikinama široký kšandy
)
Zuzko, mě je teď taky těžko po hodně věcech, hlavně mě trápí žáha
už skoro po každém jídle.
jinak koukám že řešíte fusaky, já furt nejsem rozhodnutá jestli ho potřebuju teď nebo až příští zimu, rodit budu (snad) až na konci března a to by fakt bylo na 14 dní...
na druhou stranu ten Aesthetic je díky tomu nástavci na dvě zimy no... tak že bych do něj šla už teď? Asi se sjedu podívat do Bráníka do té jejich vzorkovny, a poradím se. Taky bych chtěla vidět naživo ty barvy. Láká mě totiž kombinace černá s hráškovým vnitřkem, pokud to bude moc ostrá zelená, do pistácie, tak radši zvolím černá/černá.
Berete SOFT nebo KLASIK? Berko?
Upravil(a) Fidorka (18. 12. 2008 18:54)
Není tady
Fidorko, kocour je náš testovací pilot, okamžitě zabral korbičku a odmítal ji dlouho opustit, nakonec jsem ho vozila po bytě a on seděl a rozhlížel se jak největší kápo! Pohled pro bohy
Škoda, že jsem ho nevyfotila. Jinak jsem vykoumala že tam ta síťka je což je dobrý a dokonce se dá natáhnout přes celou korbu až k nohám takže na mimíska nemůže žádná havěť, v létě se to bude hodit. Zatím jsem kočík složila a ukryla v šatně, nevím ale asi zůstane doma. Ke tchýni ho dávat nechci - oni doma kouří a nemám zájem aby mi celej kočár načuchnul cigaretama
Jinam nevím kam ho dát. Snad to smůlu nepřinese. Jo a koukala jsem na nástěnku, mám upravený termín ale chybí mi tam jména a pohyby
asi nějaká zrada. Jsem ale urýpaná babizna, co?
Není tady
Fidorka napsal(a):
tak je to tam, díky žes mě upozornila.
A co Čenda, už je kastrovanej? Aby si kočík neoznačkoval
Super, děkuju!
Už je to komplet.
Jo Čenda je kastrovanej, nechávali jsme ho vykastrovat celkem brzo, brzo začal značkovat a to se v bytě nedalo snést
Takže má chudák utrum.
Není tady
Yvett - krásnej kočárek!!
To se Ti bude hezky jezdit!
jo, tak to ho radši nech doma, v kuřáckém prostoru bych ho taky nenechala ani omylem...
jéžiš, já už snad ani nevím, jakej jsme si my objednali - já už ho taky chcííííííí, ať se můžu pokochat:)
Zuzi - dobře jsi udělala s kalhotama, já teda - omlouvám se všem, kdo má lacláče - asi je to praktický, ale už kdysi jsem se zařekla, že do takovejch pytlů bych si krásný bříško nikdy neschovala!!!
Mně se to prostě nelíbí - z hezký ženský s bříškem je pak koule a z velké koule je to ještě mnohem horší.. ale to je jen můj názor 
Je pravda, že s vysokým nápletem mi to nesjíždí a kalhoty jsou na jedničku! Horší, když je to jen ten rozšířenej úplet v pase, co mám u riflí, ty my sjíždějí, ale taky i proto, že jsou mi celkově bohužel velký... ale třeba do nich ještě dorostu
(zřejmě jo
)
Upravil(a) Berka (18. 12. 2008 20:25)
Není tady
Fí - ale kterejsi rok byl sníh pomalu do konce dubna.... Ale pak zas jindy v květnu už se dalo koupat... to se těžko dá odhadnout, proto já jsem ráda za to 3v1 a navíc, kdyby případné další mimčo bylo zimní....
Jinak myslím na 99 %, že máme Klasik, protože se mi zdál teplejší, pevnější... i když medvídkové mě lákali.... Ale jinak to už bylo někdy v říjnu, tak si to už nemusím pamatovat... A teda v tom vzorkovníku je spousta barev (pistáciovou si už nepamatuju
) a spoutu jich tam měli i vystavených, ale my do černého kočíku chtěli černej - a bílá tak krásně kontrastovala tím fleesem... Máme to tam odložený s kočárkem i autosedačkou a isofixem, takže - už abychom si pro to jeli 
Není tady
holky, budete kupovat monitor dechu a chůvičky?
a kdyžtak jaké??
Já o monitoru uvažuju o Nanny a nejlevnější jsem zatím našla tady http://www.detskezbozi.com/inshop/monitory-dechu/
chůvičku nevím jakou zvolit... 
Není tady
Ahojky.... no jo, ale Berka zapoměla dodat, že jí to bříško moc sluší, fakt kočka 
Fusak od Emitexu do autosedačky máme taky, sice zimní, ale je super, malá je v tom zachumlaná a je jí krásně teploučko.
A Fíďo, myslím, že ses ptala na tašky ke kočíku, máme od Emitexu černou, ta původní se mi moc nelíbila, ale tahle je praktická, je tam i podložka a spousta kapsiček a přihrádek.

Není tady
ahojky Iviii 
děkuju, ale myslím, že v tom kabátu se to bříško stejně schovalo
Aje byla jsem chvíli v práci a chodila bez kabátu - v kanclu nebo rozepnutá a "machřila" s břichem - tak fakt koukali, že prej mi to sluší!!!
asi kecali, abych měla radost i přes těch 10 kilo navrch

A jinak - my jsme se s Ivčou totiž dnes náhodně potkaly u Peňasu - ale nedalo mi to a musela jsem nakouknout na tu kráááásnou princezničku!! Hezky spinkala a moc se jí dařilo v sedačce a teplém fusáčku!!
Vypadala malinkatá - prostě k pomazlení!
A Ivče to fakt slušelo
škoda, že nám pršelo za krk Ivi, že? 
Není tady
No jasné, to počasí nic moc. Snad nám to někdy konečně vyjde. Náhodou jsem Ti na chvíli to bříško i záviděla
ale v tom kabátku Ti skoro nebylo vidět. Já byla taky v práci a tam se předháněli, kdo dřív malou uspí....
takže o chůvičky postaráno 

Není tady
Ahojte holky, všechny zdravím.
Jen na skok sice a přečetla jsem si jen poslední tři příspěvky, takže jen k Berce - Beri, zrovna předevčírem jsme koupili monitor dechu Nany, za podobnou cenu. Jsou na to sice rozporuplné názory, ale moje nej kámoška si to nemůže vynachválit a nechává na něm spát pořád dvouletého chlapečka a říká, že je tak v klidu, že je v pořádku i teď. Takže jí věřím a koupili jsme :-). Budu klidnější..
Chůvičky teda taky a prodavačka v Chiccu nám říkala, že nemáme kupovat přímo značku Chicco, že je hrozně poruchová, že mají každé druhé chůvičky na reklamaci. Tak jsme koupili Philipsy, jsou krásné i na pohled a snad budou bez problému.
A teď něco k mým novinkám. Dnes jsme byla v poradně a špatná zpráva - začal se mi zkracovat čípek
, teda otevírat hrdlo, ale to je to stejné, ne?? Doktor kroutil hlavou a prý mám nález špatný, díval se i utz, mám jen ležet, nesedět, ležet, ležet, ležet. Prý si nedělá srandu. Tak jsem z toho vyplašená, myslím, že Vás to taky už trápilo. Dostala jsem Magnezko. Pak mi trochu zlepšil náladu 3D utz, ale malý měl přes obličej pupečník, tak jsme ho viděli jen, když ho chytl do ručičky a dal pryč. To jsme teda čučeli 
Všechno dočtu a lakožto ležák tady budu asi s Vámi častěji 
Jo a ještě mi dneska přišel konečně balík z e-shopu, peřinky a povlečení je fakt krásné a fakt kvalitní.
Tak zatím, pěkný večer a snad jste všechny v pořádku 
Upravil(a) Sussannka (18. 12. 2008 21:39)
Není tady
Ahojky kecalenky!
Susanko tak to je mi moc líto,že jsou blbé zprávy!Dávej na sebe pozor a odpočívej!žádné předvánoční běsnění!
A budeme rády,když se za náma podíváš častěji!
Fi tobě dnes držím palečky,ať je vše tak jak má být!
Beru s těma kalhotama sis mě zpletla,ty kupovala Marťa,ale neva!
Já jsem byla obdarována dvěma lacláčkama!Ale nosím je pouze na doma,protože v nich nevypadám jako těhulka,ale jako Míša kulička!:DAle na doma jsou pohodlné!
Koukám z okna,že počasí je dnes opět škaredé
!
Naštěstí mám dnes na plánu převlékání peřin a možná taky upeču slané tyčinky z listového těsta.
Není tady
Zuzi, jasně, Marťa to byla - promiň - asi TD no

Jéé, další moc hezkej účes!!!
sluší Ti to! koukám, že nějak frčí krátké vlasy!!!
že bych zauvažovala nad změnou?
)
Susann - to mě moc mrzí - já tak ležím cca od 25 tt - teda trochu to flákám, ale nedělám nic, ať si nepřihorším!!!
Fakt ale lež a nejlíp s vyvýšenýma nohama!!! Pomáhá to!! Ještě musíš vydržet dost týdnů, tak se šetři - je to nuda, ale miminko za to stojí! 
Není tady
Susannko - jo, tak Tobě to trochu natahovali s tím balíkem, mně přišlo v pátek potvrzení a v pondělí už jsem ho měla 
Není tady
Teda tady to dneska vázne!
Tak jsem se dala do pečení těch tyčinek!Nějak jsem se rozpekla,jen ta trouba trochu nestíhá!
Beru,děkuji za pochvalu!Já bych zase brala dlouhé vlasy,ale nikdy to nevydržím na ty úplně dlouhé!
Není tady
Ahoj holky, zdravim v rychlosti a preji krasny predvanocn vikend.
Sussi, odpocivej!!! Neni to sranda. Me se taky cipek skratil, ale neotvira se ani pri zvyseni nitrobrisniho tlaku, takze docela dobry... Ale pokud se otviras, tak se nechej obskakovat a lez! Opravdu!
Není tady
Ahojky holky, Zuzi chválím účes, vypadá moc pěkně a ta barva je super!
Susanko to je mi líto, že máš z kontroly špatné zprávy, ale jak píšou holky, lež, odpočívej, nechej se obskakovat a nic neriskuj, ještě musíš dlouho vydržet!
Já jsem dneska dopoledne taky zkoušela něco dělat, převlíkla jsem peřiny, trošku pouklízela ale nebylo mi dneska nadvakrát, pobolívá mě hlava takže polehávám. Teď už je to celkem v pohodě. Asi jsem se z toho vyspala. Takže jsem zase nic moc neudělala. No a nakonec to vypadá, že budeme trávit štědrý večer u tchánovců takže bude pohoda, nebudu muset nic moc chystat a bude to lepší než být sami dva doma.
Není tady
Ahoj holky,
tady nic novýho není, pořád je hnusný počasí, takže o víkendu nikam nevylezu. Dneska jsem sháněla pro roční princeznu nějakej dáreček k vánocům, nakonec jsem jí koupila obrázkový knížečky se zvířátkama, protože si myslím, že určitě nějaký hračky dostane doma, tak aby měla taky něco jinýho a hlavně , aby jí to bavilo (teda mě ty knížečky baví).
Jinak se vracím k těm těhu kalhotám, přesně jak píše Berka já bych v lacláčích byla jako óóóbr koule na pochodu (měřím 160cm), takže jsem je naprosto zavrhla.
Susanko, koukej ležet a nic nedělat (to by se mi taky chvilku hodilo), ale beru to, co je . Tak ještě v pondělí a v úterý do práce a pak dovča. No a v lednu to nějak přetrpím (spíš oni se mnou). Holky, kdy nastupujete na mateřskou? Já až 3.2.2009 .Zatím se mějte.
Není tady
Ahoj holky!
Konečně mám chvilku na psaní.Nějak nestíhám,i když nic nedělám-je to zajímavý
.
Sussan-odpočívej a opravdu nic nedělej,ať se mimís u tebe drží
Zuzi-mooooooc ti to sluší,krásný účes a ta barvička je nádherná,jaká to je barva?
Není tady