29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi-ty jsi dneska nějaká vtipná
Míša do školky chodí,ale pofrkává,takže doufám a modlím se,aby do konce týdne dochodila školku.Jinak už 2děti ze třídy měli zápal plic a mají zákaz chodit do školky až do března.No a dnes na besídce byli
jinak už se mi ta bolest rozlízá i do kříže,tak třeba to bude zítra už lepší.
Teď jsem si po.ka.ka.la metřík,zítra musím opravit:grater:
Není tady
Je na to takove cviceni,ze si lehnes na zada,pokrcis nohy a na stridacku pomalu kmitas jednou a pak druhou nohou.Ale jen pomalinku a ne az na zem!Jen kousek!Mne to docela pomaha!Protoze me to tam take obcas tak chytlo,ze jsem nemohla ani v noci vstat na zachod!
Není tady
Nojo Zuzi,mamky je přiítáhli jen na besídku,asi aby jim něco neuteklo,a pak zase šli domu.Nechápu je.A pak se div,že je malá pořád nemocná,když už opět tam každé dítě chrchle a pšíká.
Není tady
Zuzi zkusím to .A manža už přijel z práce,takže ho nechám najíst,kouknout na zprávy a po zprávách ho donutim,aby mi udělal masáž
.
Tak už se loučím,jdu mu vyndat jídlo z ledničky.
A zítra paaa,dobrou noc a pohlaď princeznu
Není tady
Ahojky, Ivetko Anička je moc pěkná holčička ...teď jsem šmírovala na tvým webíku! Vám taky krásný Vánoce, nejhezčí dárek pod stromeček už máte
Beru na zítřejší kontrolu budu držet palečky, ať je všechno jak má!
Teď jdu zlikvidovat to nádobí, který jsem celý odpoledne bojkotovala
Není tady
Ahoj holčiny, jen rychlý pozdrav, už jen 5 pracovních dnů do vánoc a pak už bude volněji. My jsme s bobískem v pořádku tak doufám, že vy taky zatím papa
Není tady
ahoj holky...tak u nás je to poslední dobou trochu hektické, tak nestíhám babinet, což je mi líto....včera jsem dokončili vánoční nákupy...já odpoledne domyla už všechny okna, dala nové záclony a dolepila dekorace....dneska máme Filipovu besídku, to je pořád nějaký program
nevím jestli jsem dočetla pořádně.....Yvetce gratuluji k úspěšnému utz a holčičce , Berce držím palečky na dnešní kontrolu
a ostatním holkám posílám pohlazení bříška
Není tady
Dobré ráno
Yvettko moc ti gratuluju k holčičce! Hnedka ti to poznačím na nástěnce, mám velkou radost a moc ti to přeju.
Máš fotečky z utz?
Berko to jsem ráda že jsi spokojená s mujeobchodem jako já. my dostaneme další sadu pod stromek a moc se těším už teď
Té zavinky se nelekej, jsou opravdu mrňavé, ale prcek se ti tam i tak vejde 2x. Jsou opravdu jen do začátku, kdy mají miminka ráda pevné objetí a málo místa, na které jsou zvyklá z dělohy. Později z toho nejen vyroste, ale začne se i soukat a odkopávat a zavinka už bude mít jen funkci pokrývky. Co ale jsem vysondovala od mamin, nedají na zavinky dopustit a doporučují aspoň dvě.
TAky jsem začala pomalu shánět tašku na kočár (teutoňácká se mi nelíbila, i když byla praktická). A moc jich teda na výběr není. už jste koukaly?
Jinak se teď docela otáčím, v práci je toho nad hlavu, ale už jen 2 dny a mám do konce roku klid, huráááááá Těším se jak malá holka!!!!
Není tady
Ahoj holky, Yvetce gratuluji k holčičce! Koukala sem na nástěnku, že sem tam jako ostuda která nemá vybraná žádná jména - my je totiž pořád měníme, teď se na chvíli ustálilo Zuzanka a Gábinka
Není tady
Ahojky!
Fidorko, děkuju za mašličku na nástěnce! Musím ti poslat SZ abys mi trošku upravila údaje na nástěnce, jsem ostuda a skoro nic tam nemám! Ale fotečky ze včerejška nemám, byla jsem tak mimo že jsem si o ně zapomněla říct! Což mě docela mrzí protože i na tom normálním utz byl nádherně vidět obličej, tak jsme si tu naši maličkou prohlídli fakt detailně. Ale mám fotečky z pátku od svýho dr, tak jak se mi je podaří přefotit tak je dám na webík.
Jinak jdu na 15h ke kadeřnici tak se těším, že budu snad zase vypadat jako člověk!
Snad se brzo ozve Berka jak dopadla u dr! Luci ty seš teda pilník, obdivuju jak to všechno stíháš!
Není tady
ahojky Yvet..no pilník, už jsem to chtěla mít za sebou....ale dneska jsem totálně k.o....fakt bych spala ...ale chtěla bych mít do víkendu vše hotovo a pak jen pohádky...jo ještě mě čekají v pondělí nové nehtíky, to se těším
....to máš supr s tou kadeřnicí...já to už do vánoc asi nestihnu
Není tady