29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to víš, že pak sdělím dojmy!
To my právě kvůli tomu, že se to furt opakuje, píšem jen šťastné a veselé, hodně zdraví ... a tak
Není tady
Ahoj holky, tak jsme zpátky doma! Musím vám poděkovat za palečky, určitě jste je držely poctivě! Mimísek je ukázkovej, všechno má na svém místě a vypadá zdravě. A je to holčička!!! takže aspoň trošičku vyrovnáváme skóre i když už to stejně nevyrovnáme! Paní doktorka říkala, že dneska ještě neměla na utz jedinýho kluka a asi 6 holčiček takže to vypadá že v létě budou nevěsty! Já jsem tak hrozně šťastná
Pěkně jsme si to šmírování mimíska užili, berunka naše zrovna docela řádila!
Není tady
Yvett, tak gratulace k holčičce , zato my v létě, když tu vyjdeme na pískoviště, tak je tu jediná holčička jinak samí kluci, co tu mám kámošku, tak ta čeká taky druhého chlapečka, takže tady je převaha chlapečků, tak někde holčičky budou
Pátín usnul u televizky, vstává ráno s Míšou, i když nemusí a to se snažíme nerachotit, ale je jak hodinky.
Tak my máme na poště ještě dva balíky pro Míšu a ve čtvrtek si konečně vyberu něco já , ještě jsme ani neměli čas někam zajet, abych si něco vybrala a manža je věčně v práci.
Není tady
jee, bezva zpráva Yvi!!! moc gratuluju k holčičce a super zprávám, zrovna jsem si dnes říkala, že to u vás bude určo holčička!!
Mám velkou radost!!
Upravil(a) Berka (16. 12. 2008 14:08)
Není tady
Yvetko!Mooooooooooooooooc gratuluju!Už jsem utíkala z města,abych zjistila,jestli už ses ozvala!
Musím říct,že jsem si v koutku duše myslela,že budeš mít holčičku!
Krásný pocit co?Když ti řeknou,že vše vypadá ok!A už konečně víš,co se skrývá v pupíku!
Není tady
Ahoj,
Yvet, tak konečně jedna holčina, moc a moc gratuluju, snad Ti vyšlo, co jsi si v dušičce přála. Aspoň si bude moci vybrat ženichy (má jich na výběr dost a dost).
Jak jsem včera byla na tom plavání, tak tam jsou v očekávání samí klucí a jediná holčina a je fakt , že se to dá poznat na bříšku (teda měla jsem srovnání). Já vám tak závidím, že jste doma, protože já naprosto nic nestíhám, tak jsem si ve čtvrtek vzala dovolenou, abych nakoupila aspoň nějaký dárky a vánočně uklidila, protože to fakt nestíhám (a hlavně jsem hroznej lenoch). Jo a cukroví už mi Nikča sež.rala, ještěže jsem si cukroví objednala, protože by jsme neměli nic a znova se mi to dělat nechce. . A hlásím, že se mi podařilo přibrat 1 kg, takže snad bude Dr. spokojenej. Prostě každý těhotenství je jiný , u Nikči jsem tyhle problémy neměla, prošla jsem kolem jídla a bylo kilčo nahoře.
Zatím se mějte a snad se sem ještě dneska dostanu ( no, spíš usnu někde za pochodu).
Není tady
Yvet,velká gratulace k holčičce! Tak paní doktorka se nepletla.
Konečně po dlouhé době holčička,to je paráda,aspoň se skore trošililinku vyrovná
jinak mě pořád bolí kyčel,řekla bych,že je to horší a to mi všera manža dělal masáž.
Dnes jsem byla na té vánoční besídce,tak to bylo mooc pěkné.
Není tady
Ahoj Marti.
tak to je hezký,že ti Nikča cukroví už sež.rala a gratuluju k přibrání kilča
já se taky chystám ve čtvrtek nakoupit poslední dárky,jinak pak už nemám šanci,protože Míša má od pondělí prázdniny.
Není tady
Rendí, asi by jsi fakt měla zajít za 30Kč k doktorovi, člověk nikdy neví, když dovnitř nevidí, doufám, že to bude v poho.
Není tady
Marti,mě nejde o 30kč.Jen vím,že teď už stejně žádnou mast nemůžu a doporučili by mi maximálně nějaké cviky.Doma se to snažím protahovat,manža má za ukol masírovat a když to nepřejde,tak po novém roce už k dr. půjdu.
Není tady
Rendí, to byla sranda s těma 30 kačkama, protože zrovna o tom mluvej ve zprávách, jo a ještě mě napadlo, co pořádnej sex..ík , třeba by ti to ulevilo, no blbej nápad, já vim. Mě je zase nějak bliv... ( ani se nedivím,protože jsem ještě nejedla), takže se jdu nadlábnout a žehlit.
Tak čusík.
Není tady
Rendi já tady jsem! Pročítám co jste napsali a baštím u toho. Manžel bude zas nadávat že má drobky v klávesnici
Není tady
ahojky, všechny odpoledňáky zdravím!
tak hlásím, že mi dorazila krabice jak Brno z mujeobchodu - a jsem nadšená!!!! tolik věcí a fakt je to mooooc pěkný!!! Jak bude chvilka, tak nafotím, ale myslím, že ty fotky na netu opravdu nelžou. Dokonce jsem dostala i nějaké dvě věcičky - gratis - nějakou podložku z flanelu a kousátko+štěrchátko v jednom!
Ta rychlozavinka je taková malinká - ale teda ona je asi normální, jen já si nedokážu představit, že to miminko je vážně tak malinký!!!
Není tady
Ahojky!Tak jsem tady z pokecu!
Beru ona ta rychlozavinovačka je stejně na chvíli,protože jen co mimísek začne být trochu větší a aktivnější,tak v ní stejně něvydrží!Ale je to na ten začátek dobrá věc!
Rendi,na tom sexiku asi něco bude!
Není tady