29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holčičku čeká: Imzadi, Luciana81, Zuzanecka, Yvetta
chlapečka čeká: Rendas, Berka, Kotrmelína, Sylviik, Fidorka, Sillwan, Sussannka,
Martina33, Eweli, Pavka, Sussanka
NÁŠ VOZOVÝ PARK
Kotrmelína: Implast Bolder, barva 222
Berka: Quinny Speedi
Sylviik: I'COO Pocco Country
Fidorka: Teutonia Mistral P
Yvetka: Cam Cortina
Zuzanecka: X-Lander XA limit
JanaT: Dorjan Cross Country, barva cc 116
Rendas: Deltim
Imzadi: dvojčátkový Baby Welt OHIO TWIN
Cassiopeia: Implast Bolder
JanaT
26 let, snažení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF potvrzeno 13.6.08 těhotenství z krve
termín porodu: 15.2.2009
vybraná jména: Eliška/Jáchym
srdíčko: za 14 dní od potvrzení z krve
první pohyby: 21+3 (7.10.)
můj web:
sylviik
30 let, snažení o 3. dítě celý jeden měsíc , doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
termín porodu: 26.2.2009
vybraná jména: Ondra
srdíčko: 4.7.2008
první pohyby:
můj web:
Berka
29 let, snažení od 9/2004, 2 zamlklá těhotenství, 1 samovolný potrat, 2/2008 mimoděložní těhotenství v rohu děložním, 4.7.08 - dvě čárky!!
termín porodu: 5.3.2009
vybrané jméno: Tomášek
srdíčko : 6+0 tt
první pohyby: 16+5 (23.9.08)
můj web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Rendas
29 let, snažení o 2.dítě od 12/2007, doma už je 3,5letá Michalka
termín porodu: 5.3.2009
vybraná jména: Tomášek
srdíčko : 14.7.2008
první pohyby: 16+6 (24.9.)
můj web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Imzadi
24 let, snažení o první dítě od března 2006, po 2. IVF objeveny 27.6. //
a 4.7 potvrzeno, že to budou dvojčátka a už víme, že to budou 2 holčičky
termín porodu: 8.3.2009 (podle poslední ms)
vybraná jména:
srdíčko : 17.7.2008
první pohyby:
můj web:
Kotrmelína
31 let, snažení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
termín porodu: 10.3.2009
vybraná jména: Alex/Erik
srdíčko: 28.7.2008
první pohyby: 18+2
můj web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Luciana81
27 let, snažení o 3. dítě jeden rok, doma dva kluci 3 a 7 let
termín porodu: 13.3.2009
vybraná jména: Veronika
srdíčko : 10+0 tt
první pohyby:
můj web:
Martina33
33 let, podařilo se ihned po vysazení HA, doma 15tiletá dcera
termín porodu: 13.3.2009
vybraná jména: Vojta
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
Zaječice
27 let, snažení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
termín porodu: 25.3.2009
vybraná jména:
srdíčko: 28.7.2008
první pohyby:
můj web:
Fidorka
32 let, snažení o první dítě od června 2007, po 1. IVF (a 1.ET) objeveny 18.7.08 //
termín porodu: 27.3.2009 (podle utz ve 20+5)
vybraná jména: Nathaniel
srdíčko: 31.7.2008
první pohyby:
můj web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Eweli
xx let, doma už holčička nar. 05/2007
termín porodu: 27.3.2009
vybraná jména: Honzík
srdíčko: 28.8.2008
první pohyby:
můj web:
sillwan
32 let, doma malý Tomášek, druhé těhotenství klaplo napoprvé
termín porodu: 29.3.2009
vybraná jména:
srdíčko: 25.8.2008
první pohyby: 15+6
můj web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Zuzanečka
23 let, snažení o první dítě od listopadu 2007
termín porodu: 1.4.2009 (podle utz)
vybraná jména: Nela
srdíčko: 12.8.2008
první pohyby:
můj web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snažení o první dítě od 01/2008
termín porodu: 8.4.2009
vybraná jména: Veronika/Jan
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
Pavka
30 let, snažení o první dítě od 03/2006
termín porodu: 17.4.2009
vybraná jména: Jindřich
srdíčko: 28.8.2008
první pohyby:
můj web:
Sussannka
27 let, snažení o první dítě 10 měsíců
termín porodu: 27.4.2009
vybraná jména:
srdíčko: 5.9.2008
první pohyby: 16tt
můj web:
Tereza82
26 let, doma už 19měsíční Vojtíšek
termín porodu: 4.5.2009
vybraná jména:
srdíčko: 30.9.2008
první pohyby:
můj web:
Yvetta
21 let, zadařilo se napoprvé po vysazení HA
termín porodu: 5.5.2009
vybraná jména: Adélka nebo Terezka
srdíčko: 30.9.2008
první pohyby: 18 tt
můj web:
Lúthien
22 let, zadařilo se napoprvé
termín porodu: 8.5.2009
vybraná jména:
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
ROK 2009
Začíná nejen křesťanský kalendářní rok, ale i čínský.
Končí rok ve znamení Krysy a brzy začne rok Buvola, v němž se právě po celý rok 2009 budou rodit děti, tedy i naše jarňátka.
Vlastnosti buvola jsou velice zajímavé a záviděníhodné. Buvol je hora svalů a síly, které zrozence v jeho znamení předurčují ke spoustě tělesné i vnitřní síly, vytrvalosti a systematičnosti. Na hlavě má rohy jako důkaz, že se dovede bránit. Buvol je pomalý, klidný tvor, lidé zrozeni v něm tudíž nečiní žádná unáhlená rozhodnutí a nenechávají se ovlivnit řečmi, které kolem nich rozšiřují druzí. Buvol stále kráčí vpřed, a to s rozmyslem a připraveně. Dokáže čelit i nepřízni osudu.
Jaký je člověk, který se narodil do znamení Buvola?
Pro takového člověka je práce jeho koníčkem. Práce ho totiž uklidňuje. Je pilný a systematický a je na něj spolehnutí. Buvol je originální ve všech směrech. Oplývá i inteligencí a osobním půvabem. Takový člověk je vždy sám sebou a má své zásady. Buvol je v přátelství věrný a důsledný. Ač působí navenek uzavřeně, miluje večírky a zábavu, zná však míru. Buvolu můžete důvěřovat, jako žádnému jinému tvoru z čínského horoskopu.
Jaké jsou buvolí děti?
Buvolí děti rády něco tvoří a dokazují, že jejich práce je užitečná. Buvol může mít nadání na matematiku i gramatiku. Celkově se dobře učí a nemívají problémy s diciplínou, ačkoli je to hlavně svérázné dítě, má vlastní hlavu a chce si jít svou cestou.
Jaké povolání se hodí pro Buvola?
Lidé ve znamení buvola jsou inteligentní, trpěliví a pečliví a vynikají téměř v každém povolání, které si vyberou. Jsou vynikající sportovci, hudebníci, umělci, vědci, architekti a lékaři.
Co Buvola čeká a nemine?
Celý život Buvola je klidnější než životy lidí narozených v jiných znameních. Je to dáno jeho pracovitostí. V dětství se mládě o vše zajímá, a protože je toho tolik, co chce vědět, tak na hlouposti nemá moc času.
Osobnosti narozené ve znamení buvola:
Princess Diana, Gerard Ford, Walt Disney, Waren Beatty, Bill Cosby, Madeleine Albright, Margaret Thatcher, Bruce Springsteen, Vincent Van Gogh, Jon Bon Jovi, Charlie Chaplin, Aristoteles, Robert Kennedy, Dustin Hoffman, Richard Burton, Kate Moss, Meg Ryan, George Clooney, Sammy Davis Jr., Anthony Hopkins, Heather Locklear, Eddie Murphy, Meryl Streep, Sigorney Weaver, Jim Carrey, Paul Newman, Napoleon, Jack Nicholson
Upravil(a) Fidorka (5. 1. 2009 22:09)
Není tady
Fí - náhodou, moc se Ti ten vánoční domek povedl!!!
to k tomu prostě patří!!!!
děkujeme - jsi šikula!!!
Tak jen samé příjemné zprávy od všech a pro všechny i sem!!!
Není tady
Ahoj ,
tak už máme nový chlíveček, je moc hezkej, takovej "vánoční", co? Jsem trdlo, psala jsem ještě do starýho, no neva.
Není tady
Ahojky, tak taky přeju do vánočního domečku jen samé dobré zprávy! Všechno špatný se nám musí vyhnout velkým obloukem Fidorko chlíveček je pěknej!
A náš kocour teda sice na fotkách vypadá sladce, ale ve skutečnosti je pěknej rarach, řekla bych že zrovna proděláváme kočičí pubertu
Ale venku to teda moc předvánočně nevypadá, leje tu jak z konve. Jinak jsem dnes odpoledne byla plavat a bylo to fajn, zjistila jsem že dokonce v tom našem zapadákově na bazéně pořádají plavání pro kojence. Tak snad budeme mít za nějakej čas s prckem aspoň nějaký sportovní vyžití Pokud to při našem štěstí do tý doby nezruší. Ale byla jsem překvapená že tu něco takovýho je!
Není tady
tak teď nevím jestli jsem měla psát sem nebo ještě do starýho domečku když tam ještě nemáme 1000 příspěvku
asi jsem to popletla
Není tady
Tak jsem už tady
Zuzi - to se Ti nedivím, že Ti nebylo nic moc celej den, a taky i tím, jak jsi zvracela a taky byla hladová skoro celej den... zítra bude líp!
jo, já taky mamce právě pomáhala, ale dala mi domů už včera, takže až to sním dostanem další a i od tchýně - máme to dobře zařízené!
Není tady
Beru a taky to ranní vstávání už na mě není!:jojo:Vstávala jsem v 5:30.Božínku nechápu jak jsem mohla vstávat ve 3 do práce,v lepším případě to bylo ve 4!
No ale ono na lepší se dobře zvyká!To je jasný!
Není tady
jojo, já tak kdysi vstávala ve 4:10 asi rok a půl do práce - na autobus a v sedm večer jsem byla hotovson...
teď už jsme vstávali po půl 7, a chodili (jezdili autem) jako na 7, ale jak máme pružnou dobu oba, tak jsme to nikdy na 7 nestihli, takže tak 7:10 o čtvrt na osm a tak a to se spalo mnohem líp a i tak se nám občas nechtělo vstávat.
Teď tak vstanu s manželem, nachystám sváču a jdu zas zalehnout a někdy usnu až do 9.
to je jasný, na lepší se rychle a dobře zvyká
Není tady
no, právě - Zuzi, kdyby to tak šlo naspat do zásoby
pak budem s kruhama pod očima, napuchlou tváří - no jak smrtky ale prcek nám to vynahradí!!!
jo jo, Fí - my to hlídaly, abychom nepřekročily
Není tady
Jdu se zase na chvíli natáhnout a ještě se na vás podívám!
Jo holky viděli jste včera Borhyovou ve zprávách,jak ji ukazovali z porodnice?
Moc jí to slušelo a ten Lucasek-úplně nádherný!Jsem to zase obulela a manžel ze mě měl srandu!
Není tady
ahoj holky....tak předně přeju do nového domečku jen samé štastné zprávy (Fidorka nám ho moc hezky vánočně vyzdobila
)
Zuzi, teda tobě ta sladká voda dala pořádně zabrat..tak doufám, že výsledky budou naopak skvělé....a at už je líp
Rendí tebe at přestane bolet kyčel
jinak doufám, že se všechny jarnátka mají skvěle
my se před chvilkou vrátili ze školky z besídky...bylo to krásné a dojemné
Není tady
Fí-chválím nástěnku-je opravdu nááááádherná
Jinak přeji do nového domečku samé dobré zprávy!
ahoj Luci-já jdu na besídku zítra,tak jsem zvědavá,jaké to bude.Už se taky moc těšim.
Beru-držím palce na zítřejší kontrolu,ať je vše v pořádku
Není tady
holky díky, jste hodné - jen jdu až ve středu..
jéé, vy se máte - to je miloučký tyhle dětské besídky!!! Taky jsem chodívala holkám od sestřenky, když byly malé
Není tady
Téda kdepak všechny jste?
Snad ještě nespíte?:DAle jo co v takovém počasí!
Já jsem se válela včera celý den,tak jsem dnes pilná!Už mám vypráno,byla jsem v obchodě a vařím oběd na zítra,protože jdu ráno k holiččce.Tak ať má táta co jíst.Když má zítra volno.
Yvetce držím palečky a doufám,že dá brzo vědět!
Není tady
Hezké ráno,
jéé, Zuzi, Ty jsi teda pilná jak pilníček
jojo, Yvča už jde za chvilku na řadu - pokochají se prckem a už snad budou a pak my taky - vědět, co to je Držím pěsti!
Není tady
Tak nám přišla už dobírka z mujeobchodu - ale je na poště a musim počkat až do opdolka, až bude moct manžel, protože bych to sama nechtěla tahat, myslím, že to bude těžký.... Ale zvědavá jsem, co že mi to přijde
Není tady
Jé ty se máš Beru!Tak to jsem také zvědavá,co ti to všechno došlo!Pak nám to musíš nafotit!
Mamka nám také z toho eobchodu objednala tu velkou sadu do postýlky.Ale dostanem ji až pod stromeček!Tak jsem na ni strašně zvědavá!
Není tady