29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud má tvoje dítko ,,zadní,, rýmu, je lepší jí nejdříve vytáhnout dopředu. Nám pomáhá Vincentka. Můžeš jí používat bez omezení a nudličky ti vytáhne dopředu a pak odsát. Zadní rýma ti může napáchat dost velkou neplechu, zánět středouší atd. Taky je na každodenní užívání v tomto čase dobrý Sofibel Bébé, podporuje dobré klima v nosánku. A odsávačka na vysavač je opravdu dobrá věc moc doporučuju . Druhou dirku neucpávam. Přeju brzké uzdravení
Upravil(a) Leda (12. 12. 2008 15:24)
Není tady
Ja si bez odsavacky rymu nedokazu predstavit. Mohu jen a jen doporucit, morskou vodu a odstat.
Není tady
holky děkuji za zkušenosti ještě jeden dotaz jak dlouho odsávat a jak často odsáváte?
Není tady
Odsavam,dokud je co odsavat a casto tak,jak je potreba,to si sama odzkousis a uvidis.
Není tady
tak my měli rýmu asi 4x a pokaždé to vypadalo jinak......jednou jsem odsávala snad co hodinu a byla pořád plná hubička.....ale myslím, že jsem ho tím zachránila od píchání uší.....pak jsem měli tu chrčivou, odsát nešlo nic, ale v noci chrápal víc než táta.....pak byla taková slabší, tak stačilo tčeba jen 2x denně......malej pokaždé řve jak tur, ale hned jak to vypnu, tak je ticho a on ukazuje e-e-e- a pak si hraje s odsavačkou a vysavačem dalších 20 min, hrozně ho baví, když ji tam může strkat a zase vyndavat
Není tady
Tak my ji taky ještě používáme když je rýma hodně hustá, ale malej se naučil krásně smrkat, tak nebude asi už ani potřeba. Jinak na ni nedám dopustit, máme ji od porodnice a ani jednou zánět středního ucha dr nás chválila a říkala, že děti co měli zánět, hlásili, že odsavačku na vysavač nemají a tak má přehled
všem ji doporučuji a hlavně žádný náhražky, jen originál
ne domácí výroba
tolik pěněz za zdraví pro dítě to není ! Co se týče jak často, my luxovali podle potřeby, když byl nosánek ucpanej a nešlo dýchat, nejprve kapku vincentky a pak jak se to rozpustilo hurá
Není tady
Výborná věc, a na zadní rýmu jak říká Čekanka - kápnout Libenar a chvíli počkat. Nám to pomáhá . Nedám na ni dopustit....
Holky a prosím vás,jak odsávate větší prcky ? káča kdysi(ještě před měsícem) vůbec odsávání neřešila,dokonce i sama nastavila nosan a trpělivě čekala,až odsajem jednu a pak druhou dírku...říkali jsme si jak je úžasně chytrá, protože ví,že jí to pomůže
Noo...vypadá to,že asi zhloupla...
nejen,že řve už dopředu,ale když jsem sama doma,je odsát ji téměř nemožný, za strašnýho křiku a proudů slz na ní klečím(opatrně samozřejmě), jednou rukou ji držím hlavu na straně,rovně už není šance a druhou jizároveň tisknu ruku k podložce aby s ní nemohla mávat,a zároveň odsávám
snažím se to udělat rychle,vždycky ji pak hned pochválím,začne se smát i přes slzičky,tak si ji hned pochovám,ale musím říct,že mi to drásá nervy a vlastně už to dost nesnáším
Není tady
Evi kleknu si obkročmo nad malou a držím ji nohama ruce u těla, jednou rukou hlavu a druhou rukou za šíleného řevu odsáváme, nedá se nic dělat, je to pro její dobro...........a že to netrvá jen pár sekund, když je potřeba odsát zadní rýmu
Není tady