29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky malý má rýmečku ale soplík se mu drží někde hodně vzadu protože strašně chrčí a dr. mi doporučila koupit si odsávačku na vysavač trošku se toho bojím abych malému neublížila .
Prosím napište mi jaké s tím máte zkušenosti. Děkuji
Není tady
blondy vůbec se neboj, určitě ti každej napíše jen dobré zkušenosti. Nemůžu si jí vynachválit
Není tady
jen doporučuju máme bohaté zkušenosti
Není tady
za ty jarňátka jsem to psala já jsem dělala novej domek a zapomněla jsem se odhlásit
Není tady
Holky a můžu to použít když v nosíku není vydět žádný soplýk ale chrčí a má to někde vzadu stalo se vám to někdy?
Není tady
Blondy, tak to jsme na tom stejně , taky jsem se té odsávačky tak trochu bála, ale teď už jí používám a nemůžu si ji vynachválit
Ale s tím odsáváním zadní rýmy je to zatím bídné, nejde to a nejde
Chrčí pořád
Není tady
vubec se neboj,je to supr vec
Není tady
Přidívím se ke kladnému hodnocení. Když jsem coby těhule vybírala věcičky pro mimčo tak mi to nabízela paní v obchodě a mě to přišlo hrozně krutý jít na miminko s vysavačem, takže jsem odmítla a koupila hadičkovou - noo a při první rýmě jsem jí hodila do koše a běžela pro tu na vysavač a jsme 100% spokojení. Zrovna teĎ rýmujeme a je to fakt super. odsaju jí max. 2x denně a stačí to ;-)
Vůbec se toho neboj a zkus to!
Není tady
blondy napsal(a):
Holky a můžu to použít když v nosíku není vydět žádný soplýk ale chrčí a má to někde vzadu stalo se vám to někdy?
můžeš. Kuba nemá většinou v nose nic a stejně chrčí. uvidíš kolik toho odsaje. A dává se to jen na kraj dírky
Není tady
blondy, ja to tou odsavackou tahala i ze zadu, je to trosku na dyl, pro nas tedy jo... ale dostala jsem to ven, aspn velkou cast, ale predtim trosku vykapu nos, aby to trosku povolilo...
ja tedy nemam srovnani s jinou odsavackou, ale predstava, ze musim jeste pusou nasavat, tak to bych delala jeste zitra, i tak jsem orosena, kdyz mala se vzteka ze ji drzim
Není tady
Blondy odsávačky se neboj, je výborná a malému neublíží
Není tady
na zadní rýmu je lepší nejdřív prostříknout sterimarem nebo libenarem, chvilku nechat a pak odsát. odsavačka na vysavač je super
Není tady
Výborná věc a to i na zadní rýmu. Používám a naprostá spokojenost. Nesmíš se toho bát a je důležité zkusit správně nasměrovat. Jakmile to chytí ten správnej tah, tak je i ta zadní rýma venku.
Není tady
jojo taky zrovna využíváme...ale potřebovala bych aby mi narostl ještě jeden pár rukou, tao zvíře má sílu za tři...a jéčíí takže neše poloha je baru na zádech na zemi, hlavu tam kde mám podkolení ohnuto, moje druhá noha zhruba ve výši jejích ramen na ní aby mi to nevala rukama, jedna ruka drží odsávadlo a druhou jí držím hlavu, ona dělá mosty, svíjí se jak hadice a ječí no nakonec to zvládnu, ale je to boj, pomatuju, jak to před cca 1/2 rokem krásně zvládala a teď...hrůza, ale lepší než cokoliv jinýho a nedej bůh jít píchat ušiska..
takže na závěr doporučuju velice vřele
Není tady
ještě se zetpám ucpáváte tu druhou dírku nebo ne?
Není tady
podle mého nejlepší vynález
když má soplík až někde v hlavě a chrčí....pořádně mu to tam strčím dlouho podržím a vše to vysaje
Není tady
JJ, jak pisou holky, skvela vec. Pokud to jde odsavam mechanickou odsavackou, takovou gumenou jako na klystir. Kdyz to nejde, vytahnu vysavac a maleho vzdycky nejak zabavim, ted uz je pomerne velky a vysavace se boji, ale kdyz to jinak nejde... Tak stoji, ja odsaju jakoby sebe a pak jeho a pak chodi s tou hadickou a ukazuje, jak sme odsali nos
Takze taky doporucuji.
Není tady
já druhou dirku nedrzim...
Není tady
martina: to ze je spravne nasmerovana poznas, ze sople jdou ven:) musis zkouset
Není tady
Marti, já to dělám tak, že je malá úplně zafixovaná a tu trubičku zkusím jakoby natočit z více směrů a když je to ten správný, tak to jen tak nechrchlá po ptroškách, ale udělá to takové jako fuc a je celý soplík (kterýnebyl vidět) v odsavačce.
A druhou dírku neucpávám - neumí dýchat jinak než nosem, tak to bysme je asi udusili.
Není tady
taky se přidávám s kladným hodnocením dokonce je to tak šetrné, že se toho malý ani nebojí a kolikrát si hraje s vysavačem sám a dělá, že si odsává nudle
Není tady
Taky jsme pro,koupili jsme ji až pozdě ,jak měla malá 2 roky,ale i tak se to vyplatilo a ted si to sama drží a odsává.Odsáváme ale jen jak má rýmu usazenou,jinak smrká sama.
Není tady