|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj
, potřebuju poradit, kdo máte tělísko MIRENA :
- chodí vám ms pravidelně? Mám 3 dny spoždění, břicho mě sice pobolívá, ale zatím až na včerejší lehké špinění nic 
- je možné, že bych při něm neměla vůbec ms? Někde jsem četla, že tohle tělísko výrazně snižuje krvácení a někdo dokonce nemá ms vůbec ....
Mám ho teprve 5 týdnů zavedené. Minulou ms jsem dostala 7 dní po zavedení.
Doufám, že jsem to popsala srozumitelně a někdo mi poradíte. Díky 
Není tady
bohužel(vlatně naštěstí)ú tělísko nemám ale mám "bohaté zkušenosti" s kamarádkou...dostává to pravidelně každý měsíc ms ji trvá tak 3-4 dny...hodne ji bolí břicho ale hlavně se ji opravdu dost zhoršilo akné....
ale co dívka to originál - jen reprodukuji její trable.... 

Není tady
martina77 napsal(a):
Ahoj
, potřebuju poradit, kdo máte tělísko MIRENA :
- chodí vám ms pravidelně? Mám 3 dny spoždění, břicho mě sice pobolívá, ale zatím až na včerejší lehké špinění nic
- je možné, že bych při něm neměla vůbec ms? Někde jsem četla, že tohle tělísko výrazně snižuje krvácení a někdo dokonce nemá ms vůbec ....
Mám ho teprve 5 týdnů zavedené. Minulou ms jsem dostala 7 dní po zavedení.
Doufám, že jsem to popsala srozumitelně a někdo mi poradíte. Díky
Ahoj, mám Mirenu už 2 roky a prakticky hned první měsíc po zavedení jsem už nemenstruovala. A to trvá dosud. Žádné bolesti břicha nemívám. Jesem s ní moc spokojená.
Není tady
Mám již druhou mirenu - tzn. první 5 let a druhou už třetí rok
tak si myslím, že bych se s tebou taky mohla podělit o zkušenosti
ms mi postupně do půl roku vymizelo, jen co dva měsíce mám lehounké špinění jeden - dva dny
nejdříve jsem měla strach z těhotenství, ale už jsem si zvykla
je pohodlné nepřemýšlet nad tím jestli mohu nebo nemohu na bazén či sportovat 

Není tady
Salome,to je přesně můj problém
, mám pořád strach, že to tělísko nefunguje jak má a otěhotním
, dokonce jsem si dneska dělala test a byl negativní
Tak snad si na ten pocit taky zvyknu, ale břicho bolí jako čert 
Není tady