19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj , potřebuju poradit, kdo máte tělísko MIRENA :
- chodí vám ms pravidelně? Mám 3 dny spodění, břicho mě sice pobolívá, ale zatím a na včerejí lehké pinění nic
- je moné, e bych při něm neměla vůbec ms? Někde jsem četla, e tohle tělísko výrazně sniuje krvácení a někdo dokonce nemá ms vůbec ....
Mám ho teprve 5 týdnů zavedené. Minulou ms jsem dostala 7 dní po zavedení.
Doufám, e jsem to popsala srozumitelně a někdo mi poradíte. Díky
Není tady
bohuel(vlatně natěstí)ú tělísko nemám ale mám "bohaté zkuenosti" s kamarádkou...dostává to pravidelně kadý měsíc ms ji trvá tak 3-4 dny...hodne ji bolí břicho ale hlavně se ji opravdu dost zhorilo akné....
ale co dívka to originál - jen reprodukuji její trable....
Není tady
martina77 napsal(a):
Ahoj
, potřebuju poradit, kdo máte tělísko MIRENA :
- chodí vám ms pravidelně? Mám 3 dny spodění, břicho mě sice pobolívá, ale zatím a na včerejí lehké pinění nic
- je moné, e bych při něm neměla vůbec ms? Někde jsem četla, e tohle tělísko výrazně sniuje krvácení a někdo dokonce nemá ms vůbec ....
Mám ho teprve 5 týdnů zavedené. Minulou ms jsem dostala 7 dní po zavedení.
Doufám, e jsem to popsala srozumitelně a někdo mi poradíte. Díky
Ahoj, mám Mirenu u 2 roky a prakticky hned první měsíc po zavedení jsem u nemenstruovala. A to trvá dosud. ádné bolesti břicha nemívám. Jesem s ní moc spokojená.
Není tady
Mám ji druhou mirenu - tzn. první 5 let a druhou u třetí rok tak si myslím, e bych se s tebou taky mohla podělit o zkuenosti
ms mi postupně do půl roku vymizelo, jen co dva měsíce mám lehounké pinění jeden - dva dny nejdříve jsem měla strach z těhotenství, ale u jsem si zvykla
je pohodlné nepřemýlet nad tím jestli mohu nebo nemohu na bazén či sportovat
Není tady
Salome,to je přesně můj problém , mám pořád strach, e to tělísko nefunguje jak má a otěhotním
, dokonce jsem si dneska dělala test a byl negativní
Tak snad si na ten pocit taky zvyknu, ale břicho bolí jako čert
Není tady