Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 10. 12. 2008 8:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Prosím o váš názor - problémy ve vztahu

KALIK napsal(a):

br79 napsal(a):

.. Tomu rozumím, taky bych se nechtěla rozvádět, ale vyrukoval i s tím ,že před svatbou podepíšu, že se zříkám veškerých ženských práv ??? ..

Co to jsou ta ženská práva? va

Připojuji se: Co to jsou ta ženská práva? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#27 10. 12. 2008 8:30

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

br79 napsal(a):

.. Tomu rozumím, taky bych se nechtěla rozvádět, ale vyrukoval i s tím ,že před svatbou podepíšu, že se zříkám veškerých ženských práv ??? ..

No když existují ženská práva pak musí existovat i mužská práva ne chlapci? A já o žádných nevím a to jsem projel Sbírku zákonů do roku 1918 a i císařské sborníky Rakosko-Uherského mocnářství k roku 1648 a nic sad Takže ono to asi nebude tak žhavé s těmi ženskými právy. tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#28 10. 12. 2008 8:45

terezka007
♥♥♥----

UTIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ yikes

Není tady

#29 10. 12. 2008 8:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

utíííííííííííííííííííkééééééééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !@%$#%*&@#^#!$^$^#%*Q#%~^&$! lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#30 10. 12. 2008 8:50

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

KALIK napsal(a):

br79 napsal(a):

Připojuji se: Co to jsou ta ženská práva? va

Připojím se též????????? va usch

Není tady

#31 10. 12. 2008 8:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že ženská práva jsou: právo prát, uklízet, posluhovat chlapovi, dělat sexuální otrokyni... smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#32 10. 12. 2008 9:29

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

KALIK napsal(a):

Já myslím, že ženská práva jsou: právo prát, uklízet, posluhovat chlapovi, dělat sexuální otrokyni... smile

To by asi žádný chlap netrval na tom, aby se jich žena vzdala ...jak tady případ z tohoto příběhu... smile

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#33 10. 12. 2008 11:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ženské práva = práva manželky - zrejme na majetok, rovnoprávne postavenie v manželstve a tak. kua, musím vám to tlmočiť ja, cudzinka? roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 10. 12. 2008 11:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Takže nemanželka nemá ženská práva?

Není tady

#35 10. 12. 2008 11:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

lol chlapi třeste se, včera jsem si něco přečetla na Seznamu, výňatek:

Mezi muži přibývá metrosexuálů a výrazné rozdíly mezi pohlavími se začínají stírat. Někdo by řekl, že za to může kultura a současný stav společnosti, ale fyziologové vidí příčinu úplně v něčem jiném. Podle světových odborníků se totiž začínají feminizovat čili zženšťovat všichni samčí jedinci napříč celým podkmenem obratlovců. A viníkem je chemické znečištění produkované člověkem.

http://www.novinky.cz/clanek/156217-roz … lovek.html

asi je s váma ámen, za chvilku se budeme my ženský klonovat

Strach je malá smrt...

Není tady

#36 10. 12. 2008 11:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem pro, my bude chodit jen do hospod big_smile

Není tady

#37 10. 12. 2008 11:46

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

br79... všechno tu už myslimbylo napsáno. On se s tebou snaží manipulovat, ještě tě za všechno buzeruje,nic neuděláš dobře...utíkala bych až by se mi za patama prášilo. Pak už budeš i špatně dýchat a on tě kromě toho psychického teroru klidně začne i mlátit. Jak jsi psala "naštěstí" to miminko nevyšlo, utíkalo by se ti hůř. A on ať klidně brečí. Stejně to bude jen brek že nebude mít koho buzerovat...

Není tady

#38 10. 12. 2008 12:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Takže nemanželka nemá ženská práva?

Tá má len nemanželské práva. big_smile Ja osobne ich uprednostňujem.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 10. 12. 2008 12:42

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Br...dej vědět, jak válčíš... Díkybohu jsi z toho vyšla ještě docela dobře.  Čeká tě krásný život, krásná nová etapa a navíc už víš, co nechceš....

Není tady

#40 10. 12. 2008 12:50

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Br...dej vědět, jak válčíš... Díkybohu jsi z toho vyšla ještě docela dobře.  Čeká tě krásný život, krásná nová etapa a navíc už víš, co nechceš....

A ejhle, jasnovidka big_smile

Není tady

#41 10. 12. 2008 13:07

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Taky jsem měla něco podobného - partner mi třeba říkal, že až skončím školu, tak budu ještě ráda škemrat na pracáku, aby mi dali místo uklízečky a tak... dumbom
Tady jak je vidět v úvodním příspěvku,  partner má nějaký svůj problém a Ty máš rozhodně na víc. Přeju hodně štěstí a už jenom fajn, vyrovnaného, hodného partnera, jakého si určitě zasloužíš. smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#42 10. 12. 2008 14:57

Sofffie
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Já jsem pro, my bude chodit jen do hospod big_smile

My taky! storstark

Není tady

#43 10. 12. 2008 15:23

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Wiki napsal(a):

Á jé.
Ty osobně očekáváš něco jiného , než krásný život? Nevidím s jasnovidectvím souvislost...

Není tady

#44 10. 12. 2008 16:25

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Fakt chceš s tímhle strávit zbytek života ? Je to manipulátor, který má podle všeho nějaký problém, který si hojí na tobě, to fakt chceš ?

Není tady

#45 11. 12. 2008 8:12

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

KALIK napsal(a):

Wiki napsal(a):

Á jé.
Ty osobně očekáváš něco jiného , než krásný život? Nevidím s jasnovidectvím souvislost...

No, říci o sobě, že mě čeká šťastný život, už to je dosti odvážném natož o druhém big_smile Tak nějak to ty jasnovidky říkají, že: "Čeká vás krásný život a nový Mercedes" big_smile

Není tady

#46 11. 12. 2008 15:08

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Wiki napsal(a):

KALIK napsal(a):

Á jé.

No, říci o sobě, že mě čeká šťastný život, už to je dosti odvážném natož o druhém big_smile Tak nějak to ty jasnovidky říkají, že: "Čeká vás krásný život a nový Mercedes" big_smile

Pokud bude ona chtít, bude ji krásný život čekat, budu-li já chtít budu mít krásný život. Co tě na tom tolik upoutává...?

Není tady

#47 11. 12. 2008 15:22

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

br79 napsal(a):

CHtěla bych se zeptat na Váš názor... Poznala jsem před 2 lety přítele přes internet, po roce vztahu jsem se dozvěděla, že má syna. Styděl se za to. Odešla jsem od něj, ale nakonec jsem mu dala ještě šanci. To byla asi chyba. Nicméně vztah se urovnal a my plánovali rodinu. Chodili jsme do CARu a když už to vypadalo, že jsem těhotná, přítel reagoval tak, že mě řekl, že to není možný a s kým to mám... ŠOK. Nakonec to nedopadlo (naštěstí pro mě). Byla jsem úplně na dně, protože tohle jsem nečekala. Problém nastal v tom, že on má postavený RD, já si tam nesmím dát podle jeho názoru trvalé bydliště - to mě mrzelo, ale ..(radši jsem si koupila menší byt - ale ve městě 20km od mého pracoviště.., který teď budu splácet) Myslela jsem si, že ho budu pronajímat a tím splatím část úvěru, přítel mi s tím i pomáhal. Pak ženit se nechtěl, teď zase ano, jen pokud budeme mít děti (když ne, tak si najde jinou... začal chodit po domě, málem s bílou útěrkou, že není utřený prach, že bych měla cvičit, zhubnout, že nezvládnu 24-hodinovou péči o děti, vařím stále stejná jídla, nedbám o sebe,  a další a další šílenosti apod. Když jsme se poznali přibral 15 kg.. , já teď za měsíc zhubla 6kg.Už jsem dál nemohla, tak jsem si začala balit věci a stěhovat, ale on si najednou na svoje řeči nepamatuje, vidí problém jen u mě a já blbá bych pro něj snesla modré nebe. Teď vím, že nejlepší řešení je odejít, ale začal mi říkat, že 90% chlapů chodí do hospody, že nejsem typ, který by si někoho našel a další. K tomu v práci mám slušný fofr a mám strach, že budu sama. Navíc nemám čas na další čekání, bude mi 30, chtěla bych manžela a děti. K tomu budou ty vánoce, ale vím že to u něj doma do té doby nevydržím...

a co chceš za radu ? sis krásně odpověděla sama wink pussa

a jestli ti to pomůže, představ si společných 50 let života smile a podle toho se rozhoduj...

Není tady

#48 11. 12. 2008 15:26

danano
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Borovany
Web

jediná rada pokud nechceš být nešťastná - ihned se rozejít .

Upravil(a) danano (11. 12. 2008 15:28)

Není tady

#49 11. 12. 2008 16:37

princeznicka1983
♥------

Ahojky.Na této stránce ,ale v místnosti"NEŘEKL MI NIKDY MILUJI TĚ"   pořád čtu jak někdo nechápe,že je pro někoho težké říci miluji tě pokud opravdu miluje?Mám se tedy bát,že mě můj přítel nemiluje opravdu?.Víte já jsem s míým přítelem 8 měsíců a něco,už u něj bydlím.No vlastně a teď budete asi koukat,nejenom že spolu jsme 8 měsíců a něco,ale my spolu takhle dlouho i bydlíme.Když jsme měli první rande až po měsíci ,tak mě zavezl k sobě domů a už nepustil:D.Nelituji toho.Všechno je moc krásné.Skvěle se ke mě chová,je na mě hodný a tolerantní,skvěle vaří a je na něj spoleh,a můžu mu 100%věřit.No ,ale nepatří k těm tipům mužům kteří neustále něco své drahé kupují z lásky,a nebo právě říkají Miluji Tě!Když mu to občas řeknu já odpoví mi"JÁ TAKY"A já do něho rýpnu někdy.."taky taky"chci mu naznačit,že to chci slyšet celé,ale nedojde mu to nebo nevím,stejně mi to neřekne.ALE a teď se vás chci zeptat,on mi to neříká ,ale píše!Ano v každé sms pomalu,a velkým písmem,někdy k tomu přidá Líbám Tě.Sms jsou od něj vůbec krásné,ale osobně mi neumí říct nic z toho co mi v sms normálně napíše?PROČ?Stydí se?Nebo mě opravdu nemiluje.A co se týká těch dárečků,ty moc neřeším,jo občas mi někdy chybí něco od něj,ale on mi už na začátku řekl,že mě musí upozornit,že není tip kluka co by hodně říkal komplimenty,nebo stále něco kupoval...Tenkrát jsem na něho koukala nechápavě,ale on mi vysvětlil,že to neznamená,že nic k té své necítí,jen to nedělá.Takže opravdu dárečky spíš dostávám na výročí narozeniny atak.Ale za to vždy co si přeji a nějak jsem se s tím smířila,on mi totiž dělá radost jinak.;)Spíš co mě trápí víc je to miluji tě..nahnali jste mi trochu strach,ale kdyby mě nemiloval tak by mi to ani nenapsal ne?No a není asi ani mazlící tip,ze začátku se ke mě pořád tulil a teď mu stačí polibek nebo pohlazení ale z mé strany on se k tomu pohlazení moc nemá,jen k těm polibkům.Nebo že mi položí hlavu na klín nechá se hladit po vlasech,ale sám to neudělá?:pussa:Je stydlivý projevoat některé věci?A opětovat?Včera jsem měla pocit,že mě chtěl pohladit apak se zasekl a ruku vztáhl zpět.Jééé ,ale to jsem se rozepsala:gloria

No a co se týká ehm..sexu tak mám někdy pocit,že se mu asi už nelíbím,nebo ho natolik nevzrušuji aby se o něco pokusil,když mám na to chuť tak poslední asi 3 měsíce si o to musím "říct"jásad,třeba ho začnu hladit nebo líbat,a on se spokojeně tváří a nechá se ode mě všelijak jak bych to řekla obšťastnovat.Až pak když už to nemůže vydržet..:)tak přejde rovnou na věc..No,ale ze začátku vztahu byl jiný,víc iniciativní a byl pořád snad při chuti,nejsem žádná nymfa,jen my chybí ta jeho aktivita,náruživost,fantazie.N echává vše na mě.Vím že se mu to takhle líbí,to vidím.Je prostě pasivní když už se něco děje,nebo se k tomu vůbec nemá,apak když na to dojde z mé strany a je po všem tak mi řekne...jéé mě to chybělo,bylo to krásné.No a když mu to chybělo(mluvím třeba o pauze 3-4 dny)tak proč nic neudělá?Nepořitahuju ho?Nebo se stydí?Je mu 27 let a mě 25,tak nevím,co si otom mám myslet,teď myslím ten sex.Já vím co chci,ale on?Před týdnem jsem mu řekla že bych chtěla zkusit jednu polohu no..69....a on mi řekl,že vůbec neví o čem mluvím?Ptal se mě co to je?Ale myslel to fakt vážně,tak mě napadá,jestli je fakt tak neznalý a stydlivý,nebo ho už nepřitahuju..:(atak dělá hloupého,a proto se k ničemu nemá?Nebo mu to takhle vyhovuje?Už jsem zkoušela ho nechat"abstinovat"zkrátka,zkrátka jsem čekala asi týden až on začne,dokonce jsem si oblékla košilku,a zkoušela ho navnadit.Nic!!Prostě kouká na bednu,nebovedle mě leží na posteli drží mě za ruku,líbá mě ,ale nic víc..:(tak fakt nevím.A bohužel ani není tip kluka,který rád očemkoliv mluví!Je mu to blbé trapné..

Upravil(a) princeznicka1983 (11. 12. 2008 16:46)

Není tady

#50 11. 12. 2008 17:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A koľkáty váš vzťah to je? Podľa mňa je to dosť normálny vývoj... opadáva prvá zamilovanosť a prichádza ďalšia fáza... normálka. Skús jemu povedať alebo napísať do mailu niečo z toho, čo si napísala se. Nie ako výčitku alebo nariekanie, ale ako vyjadrenie svojich pocitov...

Upravil(a) Selima (11. 12. 2008 17:58)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí