Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 12. 2008 17:11

br79
♥------

Prosím o váš názor - problémy ve vztahu

CHtěla bych se zeptat na Váš názor... Poznala jsem před 2 lety přítele přes internet, po roce vztahu jsem se dozvěděla, že má syna. Styděl se za to. Odešla jsem od něj, ale nakonec jsem mu dala ještě šanci. To byla asi chyba. Nicméně vztah se urovnal a my plánovali rodinu. Chodili jsme do CARu a když už to vypadalo, že jsem těhotná, přítel reagoval tak, že mě řekl, že to není možný a s kým to mám... ŠOK. Nakonec to nedopadlo (naštěstí pro mě). Byla jsem úplně na dně, protože tohle jsem nečekala. Problém nastal v tom, že on má postavený RD, já si tam nesmím dát podle jeho názoru trvalé bydliště - to mě mrzelo, ale ..(radši jsem si koupila menší byt - ale ve městě 20km od mého pracoviště.., který teď budu splácet) Myslela jsem si, že ho budu pronajímat a tím splatím část úvěru, přítel mi s tím i pomáhal. Pak ženit se nechtěl, teď zase ano, jen pokud budeme mít děti (když ne, tak si najde jinou... začal chodit po domě, málem s bílou útěrkou, že není utřený prach, že bych měla cvičit, zhubnout, že nezvládnu 24-hodinovou péči o děti, vařím stále stejná jídla, nedbám o sebe,  a další a další šílenosti apod. Když jsme se poznali přibral 15 kg.. , já teď za měsíc zhubla 6kg.Už jsem dál nemohla, tak jsem si začala balit věci a stěhovat, ale on si najednou na svoje řeči nepamatuje, vidí problém jen u mě a já blbá bych pro něj snesla modré nebe. Teď vím, že nejlepší řešení je odejít, ale začal mi říkat, že 90% chlapů chodí do hospody, že nejsem typ, který by si někoho našel a další. K tomu v práci mám slušný fofr a mám strach, že budu sama. Navíc nemám čas na další čekání, bude mi 30, chtěla bych manžela a děti. K tomu budou ty vánoce, ale vím že to u něj doma do té doby nevydržím...

Není tady

#2 9. 12. 2008 17:14

Alyssa
♥♥♥♥---

Re: Prosím o váš názor - problémy ve vztahu

A bavila ses s přítelem o tom, co vlastně chce? Taky mě zaráží, že Ti rok zatajoval, že má syna. To se s ním nestýkal a nestýká?

Není tady

#3 9. 12. 2008 17:19

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

nejsi typ, který by si někoho našel ???? Tak to on je tedy velký chudáček, když se nechal sbalit takovou ubožačkou vissla lol

Ne, vážně - tohle nemáš zapotřebí. Přece bys nechtěla s tímhle prožít celý život. Je dobře, že máš vlastní bydlení. Odstěhuj se domů, kde jsi vlastní paní a klidně buď chvíli sama. Křečovitě hledat otce svého dítěte přesně ve 30, to je nanic - ještě trochu času máš, hlavně se dej do pohody

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#4 9. 12. 2008 17:19

br79
♥------

Se synem se nestýká, jen platí alimenty. V občance měl napsáno, že je svobodný, nikdy o tom nemluvil. A já jsem mu barák ani žádný dokumenty neprohledávala... To by mě nenapadlo. Přítel řeší, že nikdy už nechce platit alimenty.. Tomu rozumím, taky bych se nechtěla rozvádět, ale vyrukoval i s tím ,že před svatbou podepíšu, že se zříkám veškerých ženských práv ??? Koukala jsem jak puk.. no a teď mi říká, že to takto neřekl a vytrhávám slova z kontextu..

Není tady

#5 9. 12. 2008 17:21

Alyssa
♥♥♥♥---

A to chceš být s chlapem (a mít s ním děti), který se nestýká se svým dítětem a je pro něj hroznej problém platit alimenty? mad

Není tady

#6 9. 12. 2008 17:23

mashanka
Zablokovaný

br79 napsal(a):

Se synem se nestýká, jen platí alimenty. V občance měl napsáno, že je svobodný, nikdy o tom nemluvil. A já jsem mu barák ani žádný dokumenty neprohledávala... To by mě nenapadlo. Přítel řeší, že nikdy už nechce platit alimenty.. Tomu rozumím, taky bych se nechtěla rozvádět, ale vyrukoval i s tím ,že před svatbou podepíšu, že se zříkám veškerých ženských práv ??? Koukala jsem jak puk.. no a teď mi říká, že to takto neřekl a vytrhávám slova z kontextu..

to je nějaký magor, ne ? Co to na tebe zkouší ? I kdybys něco takového podepsala, bude to neplatné. Žádná dohoda nesmí odporovat zákonu. Prosímtě, myslím, že máš na nějakého normálnějšího tvora , pošli ho někam

Není tady

#7 9. 12. 2008 17:24

br79
♥------

Potřebuju trochu více sebedůvěry... Byt mám, ale není obyvatelný... zatím bych bydlela u sestry (má malého synka, tak chce pomoct). Je blbý, že se to stalo 2 dny po podepsání Kupní smlouvy, jinak bych byt kupovala v městě, kde mám rodiče sestru i zaměstnání. Každopádně budu muset dojíždět anebo bych to zkusila vyměnit.. ale to může trvat několik měsíců...

Není tady

#8 9. 12. 2008 17:24

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Toto teda nevypadá na parťáka do života.....spíše na super sobečka s kombinacemi pedanta či manipulátora...apod. Jen dle popisu.
Buď šťastná , že máš svůj byteček.
No..a pokud někomu stačí k životu, že jeho partner nechodí do hospody, jako jeho jediný klad (?), tak potom jo. Pak je hvězda.
Jsi mladá, všechno před sebou...nádhera. Nech ho v domečku, ať si utírá prach a hubne.Dej mu na cestu pusinku a papá.

Není tady

#9 9. 12. 2008 17:27

Klarka.S
♥♥♥♥---

Wiki napsal(a):

Toto teda nevypadá na parťáka do života.....spíše na super sobečka s kombinacemi pedanta či manipulátora...apod. Jen dle popisu.
Buď šťastná , že máš svůj byteček.
No..a pokud někomu stačí k životu, že jeho partner nechodí do hospody, jako jeho jediný klad (?), tak potom jo. Pak je hvězda.
Jsi mladá, všechno před sebou...nádhera. Nech ho v domečku, ať si utírá prach a hubne.Dej mu na cestu pusinku a papá.

Naprostý souhlas!

Br79, vím, že je to teď těžké, ale vážně se ti, když ho pustíš k vodě, uleví - má poslední zkušenost :-)... PS: A to mi je 33

Není tady

#10 9. 12. 2008 17:27

br79
♥------

No, zítra se chci odstěhovat, některé věci už mám u sestry... Mám strach, co bude. Naštěstí mám aspoň rozumnou práci, ale mám pocit, že jsem přestala důvěřovat..

Není tady

#11 9. 12. 2008 17:32

mashanka
Zablokovaný

br79 napsal(a):

No, zítra se chci odstěhovat, některé věci už mám u sestry... Mám strach, co bude. Naštěstí mám aspoň rozumnou práci, ale mám pocit, že jsem přestala důvěřovat..

Bude to, co si uděláš a zařídíš. Nic se neděje jen tak samo. Ničeho se neboj, uvidíš, že ti bude líp.
A to, že jsi přestala důvěřovat, je dobře - přece člověk nemůže hned na potkání každému důvěřovat. Opatrnost je vždycky na místě - důvěra se získává, ta se nerodí se vztahem automaticky.

A nezapomeň, že pomocnou ruku vždycky najdeš na konci svého ramene. Hodně štěstí

Není tady

#12 9. 12. 2008 17:35

br79
♥------

Moc moc děkuju za útěchu... Vím, že to bude těžký, on zase bude brečet... ale musím to nějak překousnout... Já mu nikdy nic špatnýho neudělala a teď před vánocema bych ho nejradši nakopala někam... Ale mohlo to být horší - kdybych byla svobodnou matkou..

Není tady

#13 9. 12. 2008 17:44

mashanka
Zablokovaný

br79 napsal(a):

Moc moc děkuju za útěchu... Vím, že to bude těžký, on zase bude brečet... ale musím to nějak překousnout... Já mu nikdy nic špatnýho neudělala a teď před vánocema bych ho nejradši nakopala někam... Ale mohlo to být horší - kdybych byla svobodnou matkou..

Horších věcí mohlo být, člověk nechce ani pomyslet. Ať si zapláče, vyplavuje to z těla škodliviny - nenech se vydírat

Není tady

#14 9. 12. 2008 17:46

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Br79 odstěhuj se, někde určitě je chlapík, který tě bude milovat a bude si tě vážit smile

Není tady

#15 9. 12. 2008 18:00

janabas
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tvůj přítel je zvláštní a řekla bych poněkud zakomplexovaný , má  problémy a ventiluje si je na tobě
co nejrychleji se sbal a dej mu vale , tohle není dobrý partner pro život , natož otec

přeju hodně štěstí

http://lb3f.lilypie.com/jo6cp2.png
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 18m-13kg, 85cm,2r-89cm, 13,5kg

http://lb2f.lilypie.com/rJeep2.png

Není tady

#16 9. 12. 2008 18:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

br79 napsal(a):

KOMU děvče? Komu?

Ten muž, kterého nazýváš přítelem, dělá všechno proto, aby tě zbavil i toho mála sebedůvěry, který máš. Aby tě připravil o tvou vlastní identitu a stal se tvým PÁNEM. Ano, čteš dobře: pánem, nikoliv partnerem. Nevím, proč to dělá, ale evidentně to dělá.
Je pochopitelně na tobě, jak se rozhodneš, ale zkus se zamyslet nad tím, jak si budoucí život představuješ ty a jak nejspíš on. Už ti přece leccos předvedl, ne?

Začni především důvěřovat sama SOBĚ, svým VLASTNÍM rozhodnutím.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#17 9. 12. 2008 19:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zdrhej!!!!Jezis to je ma.gor.Tohle neni clovek pro zivot to je blazen.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#18 9. 12. 2008 19:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím že je to psychopat a už tě nahlodal, zdrhej!

Strach je malá smrt...

Není tady

#19 9. 12. 2008 19:47

hrosanek
Host

Odejít od tyrana a zvlášť od toho psychického je těžké. Podaří se mu totiž, že člověk přestane důvěřovat hlavně sám sobě.

Věř si. Tvoje pocity, že s ním nedá žít jsou správné.

#20 9. 12. 2008 19:47

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ano je to psychopat!! Jakoby mému bývalému vypadl z .....čehokoliv....s tím rozdílem,že ten můj mě nakonec začal i fyzicky napadat.Hádal se kvůli každé kravině a nakonec to všechno otočil proti mě,co řekl on,to jsem si vymyslela a kdybych to někomu vyprávěla,tak mi každej uvěří,při tom jsem nejlíp věděla jak všechno bylo.Takovýmu chlapovi se nezavděčíš ať řekneš nebo uděláš cokoliv.Jsou to zakompleksovaný ubožáci a hojej se na ženách.V tomhle případě radši být sama než s takovým.Holka to bys zažila očistec.Utíkej co budou nohy stačit a nevěř mu ani pozdrav až bude brečet a prosit.Za chvíli by to bylo jenom o hodně horší.Věř tomu!!!!!!!

Není tady

#21 9. 12. 2008 20:58

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky ... můj názor na to, cos popsala? Žádnej člověk si nezaslouží, aby s ním druhej jednal jen z poloviny tak, jak popisuješ ... jednou tu padlo ve starší diskuzi a mě to sedí i na Tvůj případ NEJSI SMRT, ABYS BRALA VŠECHNO !!! Tohle si nezasloužíš ... nedej se ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#22 9. 12. 2008 23:25

Allice
♥♥♥♥♥--

drzim pesti, vem sestru jako podporu at si odchod pod jeho natlakem (opet) nerozmyslis, at te zase nenatlaci tam, kam nechces..

Není tady

#23 10. 12. 2008 1:39

kolonia
♥------

ja Vas strasne rada citam godlike
.... ale musela som sa zaregistrovat....prosim zbav sa tej pijavice usch  potrebuje ta, aby prezil, pretoze sam toho nie je schopny!

Není tady

#24 10. 12. 2008 6:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč mu chceš dělat naprosto ovladatelné domácí zvířátko bez jakýchkoli práv?
Abys nebyla sama???

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#25 10. 12. 2008 8:22

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

br79 napsal(a):

.. Tomu rozumím, taky bych se nechtěla rozvádět, ale vyrukoval i s tím ,že před svatbou podepíšu, že se zříkám veškerých ženských práv ??? ..

Co to jsou ta ženská práva? va

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí