|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chápu tě. Jenomže to vlákno asi nemělo být "o uživateli" ale "pro uživatele", taková organizační věc - místo dvaceti vláken od Anjiky se stále tímtéž tématem bychom měli jedno a všechny komentáře, rady a postřehy by se shromažďovali na jednom místě což by nakonec mohlo být přínosné i pro Anjiku.
Takhle to aspoň chápu já. Škoda že to dopadá jak to dopadá, protože souhlasím s tebou že otevření (nebo udržování) vlákna "o uživateli" je 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Jaký má smysl tohle vlákno? Každý má přece nějaké problémy, takže bych si založila také nějaké a psala, co za běžné věci se mi přes den staly a trošku to nafoukla?
Já myslím že když si založíš vlákno na téma spálila jsem polívku, jsem úplně v pr...li, tak se tam taky dozvíš od lidí zajímavé věci. Tedy pokud opravdu v pr...li budeš. Jinak to bude CHAT 
Upravil(a) Ronja (10. 12. 2008 9:24)
Není tady

Ronja napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Jaký má smysl tohle vlákno? Každý má přece nějaké problémy, takže bych si založila také nějaké a psala, co za běžné věci se mi přes den staly a trošku to nafoukla?
Já myslím že když si založíš vlákno na téma spálila jsem polívku, jsem úplně v pr...li, tak se tam taky dozvíš od lidí zajímavé věci. Tedy pokud opravdu v pr...li budeš. Jinak to bude CHAT
No v tom je asi ten rozdíl mezi mnou a Anjikou, já když mě něco vyloženě štve, tak mi nepřijde jako řešení to psát někam na internet - zas tak vážně to tu neberu. Možná ale, že s Anjikou nechtějí komunikovat "živí" lidé, tak pak Babinet se pro nesmyslné výlevy asi hodí...

Není tady

Problém je v tom, že ten uživatel sem stejně přispívat nebude, nedonutíš ho, takže se ta "organizační záležitost" mine účinkem. Za druhé, jak byste chtěli hodnotit a posuzovat, kdo a kolik vláken si zde založí? Čí problémy jsou vážnější? Když někdo spálí polívku, může to být pro něj pohroma, zvláště pokud manžel je sadista, manipulátor, co vyžaduje teplou polívku každý den...
Není tady

No jo, ale to přece taky časem vypluje na povrch, to jak to chodí u nich doma. My už ale o Anjice máme přeci jen docela dost informací, abychom ten její problém vyhodnotili, jako problém někde jinde - snad v sebeovládání, nedůvěry v lidi, neschopnost nebrat všechny jako zločince, neschopnost osamostatnit se a žít sama na sebe, úzkosti z toho vzít za něco zodpovědnost atd..

Není tady
když mě něco vyloženě štve, tak mi nepřijde jako řešení to psát někam na internet
Proč by ne? Občas si člověk (ženská zvlášť) potřebuje "jen" postěžovat, ne něco řešit. Jako když řekneš kamarádce "představ si, co mi dneska ten trouba manžel/syn/šéf... provedl". Ona jim nepůjde vyhubovat, že na tebe byli takoví, ale účastně tě vyslechne (což většinou stačí), přidá svoji zkušenost (z které si můžeš čale nemusíš něco vzít), ty se vypovídáš, je ti líp a celkem v pohodě můžeš pokračovat v soužití s výše uvedenými.
Není tady

helena napsal(a):
když mě něco vyloženě štve, tak mi nepřijde jako řešení to psát někam na internet
Proč by ne? Občas si člověk (ženská zvlášť) potřebuje "jen" postěžovat, ne něco řešit. Jako když řekneš kamarádce "představ si, co mi dneska ten trouba manžel/syn/šéf... provedl". Ona jim nepůjde vyhubovat, že na tebe byli takoví, ale účastně tě vyslechne (což většinou stačí), přidá svoji zkušenost (z které si můžeš čale nemusíš něco vzít), ty se vypovídáš, je ti líp a celkem v pohodě můžeš pokračovat v soužití s výše uvedenými.
Ale jo, vlastně dyť já sem píšu i to, že mě něco štve, ale tak nějak povrchnějc, pro odreagování. Ale já si třeba nedovedu představit, čistě teoreticky, že si zakládám třeba vlákno: manžel má poruchu erekce a poraďte co mám dělat...
Takže asi jo, na postěžování dobrý, ale já mám dojem, že Anjika má tyto problémy za problémy, které lomcují celým jejím životem. 

Není tady
Myslím, že Ronja to vysvětlila docela dobře, tohle vlákno bylo skutečně založeno pro Anjiku, aby se neotvíraly zbytečně desítky dalších. A nejde ani tak o to, kolik těch vláken je, ale že na každém z nich se řeší jedna a ta samá věc ať už to začně jakkoliv. Pokud si Anjika otevře nové vlákno ve stylu "Je na chřipku lepší paralen nebo jen čaj" - nevidím v tom problém, ale vlákna typu "zase jsem se rozčílila/naštvala/urazila" by měla být shrnuta právě do tohoto jednoho.
Není tady

OK, jsem zvědav, jak často sem bude Anjika psát 
Není tady
rozdíl je v tom že tohle je CHAT..néééééé? 
Není tady

A co založit CHAT Adra 1. 
Není tady

Ronja napsal(a):
Já v tom vidím rozdíl obrovský - první vlákno bylo otevřeno, aby se všichni mohli vyjádřit, jak je Anjika mimo a úplně nepřijatelná, což tam hned od začátku hromada lidí rádoby vtipně dělala. Tohle je vlákno zamýšlené proto, aby sem Anjika mohla psát všechno a nemusela zaplevelovat babinet novými a novými vlákny se stále stejým obsahem.
Že se najdou lidi, kteří si opět musí dokazovat jak jsou na výši tím, že druhé zesměšňují, je věc jiná.
Mýlíš se. Co jím bylo zamýšleno, to vím jen já. Jak se vyjadřovali ostatní, za to nemůžu, ale fakt je, že tady se vyjadřují úplně stejně.
Jinak si myslím, že Anjika je tady velkým přínosem. Co víte - třeba zrovna ona nastavuje to zrcadlo vám. Ona napíše, že je nejkrásnější a nejlepší a nejchytřejší na plnou hubu, zatímco vy, některé, stejnou domněnku o sobě máte zakomponovanou mezi svými řádky. V čem je rozdíl ? Jedině v podání - vnímavý člověk to ale stejně vidí : Já jsem ta vyvolená, která může všem rozdávat rozumy, protože všechno vím, všechno znám a všude jsem byla. Ve skutečnosti je to tak, že kdo má kolem sebe všechno ideální, rodinnou harmonii, přátele a rodinu, která ji respektuje a ke skutečné komunikaci a minimum svých problémů, nemívá potřebu denně od rána do večera krmit svými moudry anonymní lidi a přesvědčovat je, že jen ta jeho verze je ta správná.
Není tady

No tak teda - já psala v diskuzi o tom, jestli to mají hezcí lidé jednodušší - že jsem hrozně hezká a že to mám tedy jednodušší - a tak jsem to schytala, že už si moc netroufám být objektivně sebevědomá 

Upravil(a) Želvička17 (10. 12. 2008 11:21)

Není tady

A to je chyba Želvičko 
Není tady
. . . kdo ví, kolik z nás by přežilo se zdravým rozumem to, čím si prošla Anjika ve svém dětství (a vlastně v čem žije bohužel doposud) . . . manipulaci, ponižování, obviňování, neustálé vyčítání a vyhrožování . . .
Anjiko prosím tě, najdi dobrého psychoteraupeta, stojí to za to . . .
Upravil(a) ***** (10. 12. 2008 12:04)
Není tady

KALIK napsal(a):
A to je chyba Želvičko
co jako?

Není tady

...nebýt objektivně sebevědomá 
Není tady

KALIK napsal(a):
čéče, jsem nedávno četla na netu rozhovor s Jitkou Čvančarovou - taková pěkná holka - krev a mlíko.
A k tomu ty diskuzní příspěvky, z nichž ten vítězný : Trochu oplácaná, ale mně se líbí....
Spadla mi čelist...
Takže kdo je krásný? Anjika, já, stejně jako Ty... ale pouze jenom subjektivně 

Není tady
Mojou pomocou mačičkám sa nechválim, too je len konštatovanie. Napríklad: "pred chvíľou som si umyla nohy a oprala ponožky." Alebo: ""Teraz počúvam na CD Tinu Turner." Ok a teraz otázka pre technických mobilových odborníkov. Dá sa zablokovať príchod sms z určitého čísla? Lebo e-mailové adresy sa zablokovať dajú. Viete čo, mám vás všetkých rada a by som vás aj objala, ale nechce sa mi. :-)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
KALIK napsal(a):
čéče, jsem nedávno četla na netu rozhovor s Jitkou Čvančarovou - taková pěkná holka - krev a mlíko.
A k tomu ty diskuzní příspěvky, z nichž ten vítězný : Trochu oplácaná, ale mně se líbí....
Spadla mi čelist...
Takže kdo je krásný? Anjika, já, stejně jako Ty... ale pouze jenom subjektivně
Čvančarová je super baba ... krásný křivky a má i pas .. což se o některých ultrahubených holkách říct až tak moc nedá ...jinak ... platí i pro těhule ... taky nemají pas ... 
Není tady
Anjika napsal(a):
Mojou pomocou mačičkám sa nechválim, too je len konštatovanie. Napríklad: "pred chvíľou som si umyla nohy a oprala ponožky." Alebo: ""Teraz počúvam na CD Tinu Turner." Ok a teraz otázka pre technických mobilových odborníkov. Dá sa zablokovať príchod sms z určitého čísla? Lebo e-mailové adresy sa zablokovať dajú. Viete čo, mám vás všetkých rada a by som vás aj objala, ale nechce sa mi. :-)
Anjiko myslím že to přs operátora jde ..zavolej si tam
Není tady

Amriana napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Spadla mi čelist...
Takže kdo je krásný? Anjika, já, stejně jako Ty... ale pouze jenom subjektivněČvančarová je super baba ... krásný křivky a má i pas .. což se o některých ultrahubených holkách říct až tak moc nedá ...jinak ... platí i pro těhule ... taky nemají pas ...
Pak už taky ne...

Není tady

tino, snažil jsem se najít to vlákno, ale jaksi jsem ho nenašel
Pomůžeš mi?
Není tady