|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Inak ten dotyčný mladík má zmysel pre humor, lebo asi pred dvomi týždňami mi poslal sms, že mu je to všetko ľúto atď... Hehe asi číta veľa stránku ftipky.cz :-)))
Není tady

Anjika napsal(a):
Len ako môžem mať dobrý pocit, keď sa cítim zneužitá. A ja vrcholne nenávidí, keď niekto odo mňa niečo žobre.
A ako do toho zapadá fajčiar? Ja tiež neznášam fajčenie pod krytými prístreškami(som astmatička a rozhodne mi to nerobí dobre), dokonca odtiaľ fajčiarov občas úspešne vyháňam
, ale o chvíľu na to zabudnem. Vo vlastnom záujme. Volá sa to psychohygiena a tiež by ťa to nejaký psychológ naučil...
Není tady

Vždy som tvrdila, že moja mama má najhoršiu empatiu na svete - a vidíte, krivdila som jej. Mama, odpusť.
Není tady

mala.popelka napsal(a):
Stejně jako u všech ostatních chatů bude téma po dosažení 1000 příspěvků uzavřeno a otevřeno nové, s vyšším pořadovým číslem.
Tipuju tak dva dny a tisícovka padne... 
Není tady
Vďaka tomuto mám znova skvelú náladu:
http://www.vianocnehity.sk/viewxmas.php … acter=tree
Není tady
Anjika napsal(a):
Lenže prečo sú ku mne hnusní ľudia, ktorým chcem pomôcť a som k nim priateľská? To potom budem ku každému od začiatku sviňa!
A kdo ti v tom brání?
Tak jen do toho.
Uvidíš, co to udělá.
Není tady
Anjika napsal(a):
Vďaka tomuto mám znova skvelú náladu:
Není tady
a toto je moja básnička
Není tady
:-( zase to isté
Není tady
Vianoce hami hami,
som snehulák nacenganý.
Utekajte sem s fľaškami,
nech si ten chlast dám aj s vami.
Vianoce šuby duby,
T-mobile má prázdne sľuby,
ich reklám mám plné zuby,
nech už radšej držia huby!
Vianoce jupijé,
kto sa so mnou opije?
Potom zúbok vybije,
aspoň v hube nezhnije.
Není tady
Gummy Bear?
Z Gumy Macko!
Z Gumy Méďa? 
nech si ten chlast dám aj s vami.
oprava neslopte punč doma sami
Není tady
Teda i když mi názory Anjiky ,,nevoní,,tento chat se mi vůbec nelíbí,je to vysměvačné a urážející.Ona za to nemůže jak ji vychovali, a ještě se jí posmívat,když vás to tak pobuřuje,taksi jí nevšímejte.
Není tady
Tino, priznam se, ze to citim podobne jako pajaja. Je to tezke, na jednu stranu si o to Anjika doslova rika, tim, co pise, protoze nektere zaseky jsou fakt k neuvereni
a chapu, proc vzbuzuji takove reakce. na stranu druhou, popichovani ji nikam nenakopne, akorat se jeste vice zatvrdi. ale priznavam, ze spravny recept nemam. tak snad jen uz ponekolikate apeluji: Anjiko, soustred se na podstatne zalezitosti ve svem zivote. to, co tady resis, podstatne fakt neni.
P.S.: i kdyz, pro nekoho ocividne ...
nic, uz nic nerikam, jsem dneska takhle z vecera nejaka nerozhodna 
Není tady
Ano, je to smutné..............................
Ale budu hnusná.................když si uvědomím, že v mém okolí, mezi mými přáteli se nikdo takový nevyskytuje............hned víc si vážím svého života a mám hned větší nadhled..............
Není tady
A ja vrcholne nenávidí, keď niekto odo mňa niečo žobre.
Takže místo toho vnucuješ těm "nežobrajúcim" ano? Nenapadlo tě někdy, že oni to taky můžou nenávidět?
A keďže ona nič nepýtala, tak tej by som možno aj niečo s radosťou kúpila.
Protože nic nechce, takže ty sobě uděláš radost tím, že jí něco koupíš (a možná předáš s patřičným komentářem).
Na decká v domovoch a pouličné mačky, aj psíky v útulku som minula už aj niekoľko tisíc korún.
No a? To dělá leckdo, jen s tím nemává ostatním před nosem a nevykřikuje, jak je úžasný...
Není tady

Lucie_82 napsal(a):
Tino, priznam se, ze to citim podobne jako pajaja. Je to tezke, na jednu stranu si o to Anjika doslova rika, tim, co pise, protoze nektere zaseky jsou fakt k neuvereni
a chapu, proc vzbuzuji takove reakce. na stranu druhou, popichovani ji nikam nenakopne, akorat se jeste vice zatvrdi. ale priznavam, ze spravny recept nemam. tak snad jen uz ponekolikate apeluji: Anjiko, soustred se na podstatne zalezitosti ve svem zivote. to, co tady resis, podstatne fakt neni.
P.S.: i kdyz, pro nekoho ocividne ...nic, uz nic nerikam, jsem dneska takhle z vecera nejaka nerozhodna
Myslím, že Babinet na sebe nemůže brát roli psychologa. Myslím fundovaného. Tudíž, Anjika je tady sama za sebe jako dospělá, a dostává se jí tu takových "rad" či reakcí, jaké si zaslouží či o jaké si svým chováním říká. Málokdo dokáže iks měsíců v kuse dokola omílat, že je nejskvělejší a nejsvětější světice, notabene když to není pravda, ale je to to jediné, co Anjika chce číst. A to ještě kdoví jestli. Takže dokud sem bude chodit, nevidím důvod, proč by neexistovala takováhle vlákna... 
Není tady

Některým lidem může pomoci jedině to, když se jim nastaví zrcadlo. A u Anjiky všechny ostatní metody selhaly, tak proč tu poslední nezkusit
Není tady
Anjika napsal(a):
Zase musím oponovať. Jedna vec je vďaka a druhá, že dotyčný, ku ktorému sa správam kamarátsky, ma oklame a otočí sa ku mne chrbtom. To sú dve rozdielne veci. Napríklad som bola niekedy v októbri pozrieť jednu bývalú žiačku, býva v centre pre odchovancov z detských domovov. Ona sama mi navrhla, nech ju prídem pozrieť.. Tak som prišla, pokecali sme. Odvtedy ma už nevolala a ja ji takisto neotravujem - no, raz som jej telefonovala, že ako sa jej darí, poslala som jej dáke vtipy, lebo to ja rada robím. Ale nič mi nie je dlžná a tak jej dám pokoj. A keďže ona nič nepýtala, tak tej by som možno aj niečo s radosťou kúpila.
a tohle je zásek ze všech záseků ten nejzásekovatější....ufff!!! utírám pot z čela... 
vždycky si říkám že úž nebudu reagoavat...ale to nejde 
Není tady
Některým lidem může pomoci jedině to, když se jim nastaví zrcadlo.
A některým střípek z rozbitého zrcadla uvízne v oku a způsobí, že vidí jinak - viz Sněhová královna. Bude třeba ještě hodně snahy...
Není tady

Moc jsem nepochopil význam tohoto vlákna. Předchozí vlákno o Anjice se zavřelo, aby se Anjika nezesměšňovala a najednou moderátorka otevře vesměs to samé
Osobně mi je to jedno, páč Anjika potřebuje pořádně nakopat do prdýlky, ale zaráží mě to.
Jinak Anjice je na celém Babinetu nastaveno její zrcadlo a je to pro ní velice poučné, páč jak působí tady na lidi, tak působí na lidi v reálném životě. Je to pro ní vodítko, proč se lidi k ní chovají, jak se chovají, proč jí využívají, zneužívají a proč jí všechno tak sere. Chce se to Anjiko jen zamyslet a číst mezi řádky.
Není tady
Já v tom vidím rozdíl obrovský - první vlákno bylo otevřeno, aby se všichni mohli vyjádřit, jak je Anjika mimo a úplně nepřijatelná, což tam hned od začátku hromada lidí rádoby vtipně dělala. Tohle je vlákno zamýšlené proto, aby sem Anjika mohla psát všechno a nemusela zaplevelovat babinet novými a novými vlákny se stále stejým obsahem.
Že se najdou lidi, kteří si opět musí dokazovat jak jsou na výši tím, že druhé zesměšňují, je věc jiná.
Není tady

No, zas tak velký rozdíl v tom nevidím, páč se tu otevřelo vlákno o uživateli, který si to nejspíš nepřál a už to je dost alarmující.
Není tady

Jaký má smysl tohle vlákno? Každý má přece nějaké problémy, takže bych si založila také nějaké a psala, co za běžné věci se mi přes den staly a trošku to nafoukla?

Není tady