|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

toto téma zakládáme proto, aby Anjika mohla psát všechny svoje bolístky, trápení, nebo co jí rozčílilo, na jedno místo a uživatelé mohli také na jednom místě reagovat.
Stejně jako u všech ostatních chatů bude téma po dosažení 1000 příspěvků uzavřeno a otevřeno nové, s vyšším pořadovým číslem.

Není tady

Neviem, mňa Anjika nerozčuľuje, ale považujem za dobrý nápad založiť niečo ako "Anjikin skuhrací chlívek"...
Prídu tam len tí s dobrými nervami a v dobrom momentálnom rozpoložení, aby jej dokázali nenadávať, nerozčuľovať sa... a bude fajn.
Není tady

Selima napsal(a):
Neviem, mňa Anjika nerozčuľuje, ale považujem za dobrý nápad založiť niečo ako "Anjikin skuhrací chlívek"...
Prídu tam len tí s dobrými nervami a v dobrom momentálnom rozpoložení, aby jej dokázali nenadávať, nerozčuľovať sa... a bude fajn.
Já jsem to udělala a byla jsem špatná.
Není tady
To čo si dovoľujete? Okamžite to zmažte vy sliepky sprosté!!!
Není tady
Prima holky moderátorky, že jste vymyslely tohle. Jen tak pro zajímavost jsem dneska googla anjiku na internetu. Ta holka se potřebuje vypovídat, ať je její úroveň stížností jakákoliv, Babinet by tady měl být i pro tohle. Pokud tedy takový přispivatel zůstane slušný.
Pro Tebe Anjiko:
Chápu, že kdo má pocit, že žije ve světě, kterému nerozumí a svět nechce rozumět jemu, někdy naráží na odpor kolem sebe. Chceš-li to změnit, musíš změnit i sebe. Četla jsem pár článků na tvém webu (je-li tvůj, byť povídky, věk i styl autorky odpovídají). Nebyly hloupaté a rozhodně jsem je četla s větší radostí než stížnosti, po kterých i víš, že od spousty lidí přijde ledová sprcha. Jsi tam jiná a celkem prima. Jiní si občas připadáme všichni. Je ti třicetčtyři a spoustu věcí nepřišlo tak, jak bys chtěla. No a, řešením blbostí ten pravý život nepřivoláš. Víš co mi pomáhá na zkratové situace (každý někdy nějaké měl, ať je to pláč nebo vztek, popřípadě obojí dohromady?)? Pak se zastavím a zkusím si přemýšlet i nad tím, co jsem udělala blbě já. Zákon akce a reakce v životním vesmíru platí.
Nebudu mezi těmi, co si přijdou rejpnout, to Ti celkem můžu slíbit.
Ve chvíli, kdy to začne mít hlavu a patu, tak si to prostě přijdu přečíst. Pa

Anjiko - přečti si svůj příspěvek a potom si řekneme, kdo je sprostá slípka. 
Není tady
Anjika napsal(a):
To čo si dovoľujete? Okamžite to zmažte vy sliepky sprosté!!!
Anjiko, tohle je pomocná ruka tobě!!! A jestli nechápeš, pak Ti není pomoci.
Upravil(a) hrosanek (9. 12. 2008 15:31)
Lenže prečo sú ku mne hnusní ľudia, ktorým chcem pomôcť a som k nim priateľská? To potom budem ku každému od začiatku sviňa!
Není tady

Anjiko - myslíš, že někoho nazvat sprostou sliepkou je přátelské?
Většině to tak nepřipadá, tak se potom nediv, že se k tobě ta většina chová tak, jak se chová.
Není tady
Speciálně tady na Tebe sprostý není nikdo.
Anjika napsal(a):
Lenže prečo sú ku mne hnusní ľudia, ktorým chcem pomôcť a som k nim priateľská? To potom budem ku každému od začiatku sviňa!
A komu jsi tu chtěla pomoct? Zatím registruju jen to, že pomoc žádáš Ty..
Není tady
Napríklad tomu chalanovi, ktorého som učila, vzala som ho do útulku a správala som sa k nemu priateľsky aj napriek jeho minulosti a on takto. Lenže!!!!Kamarát, ktorého viezol z Devínskej do Ruživova a naspäť mu dal tisícku. No keď sa nehanbí od kamaráta vziať liter za 30 km, tak čo môžem čakať potom ja?
Není tady
Anjika napsal(a):
Napríklad tomu chalanovi, ktorého som učila, vzala som ho do útulku a správala som sa k nemu priateľsky aj napriek jeho minulosti a on takto. Lenže!!!!Kamarát, ktorého viezol z Devínskej do Ruživova a naspäť mu dal tisícku. No keď sa nehanbí od kamaráta vziať liter za 30 km, tak čo môžem čakať potom ja?
Proč by se měl hanbiť? Když ten kamarád byl ochotný mu tu tisícovku dát tak je všechno ok ne? :-)
Není tady

Anji - ale tady na Babinet nechodí ani jeden ani druhý chalan, takže tady jim asi nepomůžeš. A když už Ti tu ostatní chtějí pomoct, tak jenom držkuješ. 
Není tady
Anjiko a co je ti do toho kolik mu dal kamarád za svezení, to není tvoje věc a nějak mi uniká proč to řešíš. Obecně mám z tebe pocit, že se snažíš lidem pomáhat za každou cenu i proti jejich vůli a řešíš věci, které se tě netýkají. Upřímně, musíš mít strašný život, protože podle toho,c o tady píšeš se nedokážeš přenést naprosto přes nic a řešíš a trápíš se kvůli každé blbosti.
Není tady

Anjika napsal(a):
... a preto treba vynadať všetkým na Babinete... zvláštna logika, priznám sa.
Není tady
Anjika napsal(a):
Sice se v tom moc neorientuju, ale budiž.. Zjistila jsi, že tu je o Tobě otevřený chat, Ty jsi reagovala, jak jsi reagovala, křičela jsi cosi o slepicích a o tom, že když se snažíš pomoct, lidi se k Tobě se chovají ošklivě.. Takže znovu. Komu TADY jsi se snažila být nápomocná?
P.S. Dokud budeš za své dobrodiní očekávat metály a troubit to do světa, aplaus nesklidíš. O tom, že se snažím pomoct, vykládám druhým jen tehdy, když se je snažím přesvědčit ke stejné činnosti. Jinak Ti musí stačit jen dobrý pocit. Ale to taky není k zahození, ne?
Není tady
Len ako môžem mať dobrý pocit, keď sa cítim zneužitá. A ja vrcholne nenávidí, keď niekto odo mňa niečo žobre.
Není tady
Anjiko, život je tak krátký..............ty sama si vyvoláváš problémy..........katastrofické scénáře........zapracuj na sobě.........zase ne všichni jsou zlí a chtějí tě zneužívat.........to už je patologické...........
Není tady

Anjika napsal(a):
Len ako môžem mať dobrý pocit, keď sa cítim zneužitá. A ja vrcholne nenávidí, keď niekto odo mňa niečo žobre.
Já bych si spíš tipla, že přesně po tom právě toužíš, aby po tobě někdo něco žebral jenže, on od tebe nikdo nic nechce. Možná proto, že z tebe čiší, že bys pak vyžadovala doživotní vděčnost. Ale proto, že k životu nutně vděk potřebuješ, svoji pomoc cpeš každému na potkání, ať chce nebo ne.
Mám pocit, že jsi kvůli této svojí vlastnosti přišla o všechny kamarády a známé a teď se cítíš osamělá, neužitečná a k ničemu.
Moje rada : Investuj svůj čas a energii do sebe každý má na sobě co vylepšovat
Není tady
Zase musím oponovať. Jedna vec je vďaka a druhá, že dotyčný, ku ktorému sa správam kamarátsky, ma oklame a otočí sa ku mne chrbtom. To sú dve rozdielne veci. Napríklad som bola niekedy v októbri pozrieť jednu bývalú žiačku, býva v centre pre odchovancov z detských domovov. Ona sama mi navrhla, nech ju prídem pozrieť.. Tak som prišla, pokecali sme. Odvtedy ma už nevolala a ja ji takisto neotravujem - no, raz som jej telefonovala, že ako sa jej darí, poslala som jej dáke vtipy, lebo to ja rada robím. Ale nič mi nie je dlžná a tak jej dám pokoj. A keďže ona nič nepýtala, tak tej by som možno aj niečo s radosťou kúpila.
Není tady
Inak opravujem prídavné meno - cítim sa využitá, nie zneužitá, to je veľký rozdiel vo význame!!!
Není tady
A do trettice, potom idem prepisovať dáke texty, nech mám lóve: Na decká v domovoch a pouličné mačky, aj psíky v útulku som minula už aj niekoľko tisíc korún. A vôbec to neľutujem, lebo tie peniaze som sa rozhodla investovať dobrovoľne!!!!!!!!!
Není tady
Niekoľko tisíc korún?
Z tvojho písania som mala dojem, že aspoň pár stotisíc.
Z toho, ako sa tu chváliš.