29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, která z vás měla císaře, jak dlouho jste po něm špinily? já mám 3 týdny po porodu a pořád ještě špiním. a jsem z toho už nervozní, sice není to moc, ale pořád s tou vložkou chodit, to je za trest.
Není tady
Leni,
buď naprosto v klidu, je to normální. Já špinila (taky po císaři) skoro celé šestinedělí. Ono záleží, jak rychle se "vyčistí" děloha, u každého je to jiné. Ale tři týdny ještě opravdu není dlouho.
Není tady
tak díky, to jsi mě "potěšila", holt to musíme vydržet, že jo?
Není tady
Jo, Leni, nic jiného nám ženám nezbývá A největší sranda byla, že jsem konečně pak přestala špinit a po týdnu klidu dostala už menstruaci, prostě děs.
Není tady
Ahojky!!! Já taky celé šestinedělí a taky jsem cca za dalších 10 dní dostala menstruaci. je to normální, neboj.
Není tady
Tak já se taky přidám. Špinila jsem celé šestinedělí. Pak jsem si nechala píchnout 2 x depo proveru, takže jsem naštěstí nemenstruovala.
Není tady