3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
holky, která z vás měla císaře, jak dlouho jste po něm pinily? já mám 3 týdny po porodu a pořád jetě piním. a jsem z toho u nervozní, sice není to moc, ale pořád s tou vlokou chodit, to je za trest.
Není tady
Leni,
buď naprosto v klidu, je to normální. Já pinila (taky po císaři) skoro celé estinedělí. Ono záleí, jak rychle se "vyčistí" děloha, u kadého je to jiné. Ale tři týdny jetě opravdu není dlouho.
Není tady
tak díky, to jsi mě "potěila", holt to musíme vydret, e jo?
Není tady
Jo, Leni, nic jiného nám enám nezbývá A největí sranda byla, e jsem konečně pak přestala pinit a po týdnu klidu dostala u menstruaci, prostě děs.
Není tady
Ahojky!!! Já taky celé estinedělí a taky jsem cca za dalích 10 dní dostala menstruaci. je to normální, neboj.
Není tady
Tak já se taky přidám. pinila jsem celé estinedělí. Pak jsem si nechala píchnout 2 x depo proveru, take jsem natěstí nemenstruovala.
Není tady