6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mám velký problém s tchyní ...
Není tady
A co Ti udělala?
Není tady
Martulko -napiš víc, ony ty vztahy tchýně x snacha jsou velmi křehké a stačí málo a je průšvih.
Snad je to řešitelné.
Není tady
martulko, mám velký problém s mámou. Je tu spousta lidí, kteří mají problém s blízkými, ale pokud nenapíšeš nic konkrétního, nelze s tebou sdílet.
Není tady
Martulko, napiš více.
Není tady
Já jej mám taky ,ale už to neřeším Martulko napiš o co jde
Není tady
Posílám vám krásnej vtípek .... ze života .... ať vám zlepší náladu :
Inzerát:
Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů.
Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se vdala.
Moje tchyně ví naprosto všechno!
Není tady
Tak tchyně, jo. Mohla bych vyprávět
Není tady
Vy tady zatím moc nevyprávíte... já mám zvláštní tchýni... všechno tak nějak na efekt... tuny jídla, krásně uklizeno, prezentace supr, ale je taková studená nebo co..
Není tady
moje ex tchýně měla tři snachy. ani jedna k ní nechtěla jezdit. jen když to bylo nutný. tak si říkám, v kom byl asi problém
ale tchán byl skvělej, rozuměla jsem si s ním perfektně, to zase joooo
Není tady
Já si prostě se svou tchyní nerozumím a ona si nerozumí se mnou. Když přijede na návštěvu, nebo já k ní, ani jedna nevíme, co si spolu máme povídat. Takové napětí na obou stranách. A hlavně - pracujeme v jedný firmě, ne úplně spolu, ale vídáme se tam. Párkrát jsem se dověděla, že o mně před lidma v práci nehezky mluvila. Mrzí mě to
Upravil(a) Kotěvbotě (15. 12. 2008 21:44)
Není tady
Taky tchýni nevyhledávám, přestože bydlíme blízko. Je ze staré školy, ví všechno nejlépe, neustále radí, chtěla by komandovat... Navíc do očí se snaží být milá a já vím, že mě nesnáší. Snažím se ji omlouvat věkem a brát ji, jaká je, ale občas to zamrzí.
Není tady
Moje rodiče mě vedli k samostatnosti, ctili moje soukromí, do ničeho mi nemluvili. Tchýně komanduje mého muže pořád, on k ní raději nechodí a zase je zle.
Není tady
Taky budem tchýně..já už z toho mám depku teď..si říkám jaká asi jsem ::..
první zeťák byl idiot,a druhej ...radši nemuvit..
Není tady
martulka si asi delala jen legraci, nebo cekala ze se rozjede diskuze sama?
Není tady
Sisi, to jsme na tom stejně. Pořád si říkám, jak jsem ty děti vychovala, že si vybírají partnery, co je naprosto ovládají. Doma byla až moc velká demokracie.
Není tady
No já si s tchýni taky nerozumím,už o svatebním dni mi řekla,že si pro svého syna představovala jinou nevěstu...stále se mě snažila přesvědčit,že jsem nemožná a ona ,že ví všechno nejlíp....dost dlouho semnou kejvala jak se ji chtělo.A já se pak naštvala a že už toho je akorát,že sice nejsem podle jejího gusta,ale žije semnou její syn a né ona.A už je klid,sice to stále zkouší,ale už si nedovolí tolik jako předtím.Já ji vykám,toleruji její názory,i když se neschodují s mojima,ale je fakt,že si taky nemáme co říct......je nám oběma líp,když se nevidíme......a věřte ,že mi to vyhovuje......nejhorší na tom ale je,že mojeho nemusí ani jako svého syna,protože ji hodně připomíná bývalého manžela,ale druhý syn je u ní na prvním místě úpně ve všem i přesto ,že ho ze dvou škol vyhodili,fetuje,tahá si dom kamarády s divnou minulostí,nepracuje a ještě jí stále něco vyčítá....sice si stále stěžuje,ale nedá na něj dopustit,stále mu věří,že se polepší....tomu už říkám rodinný bordel
Není tady
Moje tchýně je hodná, svého syna zbožňuje a mně má také ráda... Do ničeho nekecá, k vánocům dá, celkem není nač si stěžovat. Něco mně na ní taky štve, ale to jsou spíš takový maličkosti... Mohlo to být horší
Není tady
koukám, že tu konverzace nějak vázne
Není tady
Jé, tak to moje bývalá tchýňka i tchán jsou fakr super, i po rozvodu se stýkáme, máme s rádi. Babča je fakt úžasná ženská. No a jaká budu jednou já tchýně? Snad snesitelná. Doufám, že moje potencionální snachy ty moje dva pacholky trochu zkrotí. Nebudou to s nima mít lehký, ale budou mít moji podporu (ty snachy). Vím, co mám doma za "poklady".
Není tady
No až teď, co mám mimčo, tchyňka dává rady (no ale jaký! - nedá se podle nich řídit) a já abych neřekla něco k tomu odmítavýho, tak radši neřeknu nic (tak to je z jejího pohledu špatně).
Když něco dělám, něco řeknu, tak mám pocit, že je to podle ní špatně a z jejích řečí jsem vycítila, že mě má za blbečka, co nic neví. Mrzí mě to.
Ale tak si říkám, že to je prostě typický vztah tchýně ke snaše a taky že je to její povaha - má moc velké nároky na lidi (na své děti samozřejmě ne!), nikdo jí není dost dobrej a taky ona sama je ve svém životě docela suverén, myslím tím, že nemá ´pochybnosti o tom, že by snad někdy udělala chybu (a že teda taky v životě dělala chyby, ne že ne).
Já myslím, že člověk by sám se sebou neměl být nikdy spokojenej, teda myslet si, že všechno dělá JENOM správně a nepochybovat o tom, přijde mi to takové krátkozraké a primitivní, ne?
No a ona je taková povaha. Tak si říkám, že prostě nemám šanci se jí zavděčit.
Není tady
Leri, nemáš, mám úplně stejnou tchýni. Všechno ví nejlíp a neustále radí. Např. nejvíc se dá ušetřit na jídle, tak mám kupovat konzervy (když jsou ve slevě). Můj argument, že tam není žádné maso, musela bych jich koupit několik a kromě toho je to nezdravé a nechutná nám to - ji nezajímá, mele to pořád. Nikdy si nepřečetla nic o pěstování rostlin, ale taky radí...
Už si za leta zvykla, že na její rady nedám, ale to jí nebrání, radit dál. Prostě žije v jiném světě a nechce to pochopit.
Není tady
Já jsem sama tchýně, asi ta nejlepší , mladí bydlí 400 km daleko, tak že po telefonu neradím, a jsem ráda, že je slyším. Navíc teď mají malinké miminko, tak musím být hodná babička, aby mi vnučku vůbec ukázali .
Moje tchýně je taky zlatá, ale myslím to vážně, mám ji moc ráda. A je taky daleko, bydlí v Polsku.
Takže já říkám, každá tchýně, která je daleko je hodná .
Ikdyž si dovedu představit mou tchýni , že by tu byla s náma.
Není tady