Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Ušití šatů, make - up i vlasy od studentů střední školy

#1 9. 12. 2008 11:03

Zoubeček
♥♥♥----

Ušití šatů, make - up i vlasy od studentů střední školy

Chtěla bych si nechat šaty na svatbu ušít - nic moc složitého, spíše takové jednodušší společenské šaty než klasické svatební. Líčení a účes taktéž spíše decentní, nic složitého. A napadlo mě, jak ušetřit - zkusit využít studentů střední oděvní školy. Při této škole je současně i obor kadeřník, dále pořádají kurzy vizážistiky, takže bych mohla zabít 3 mouchy jednou ranou. Viděla jsem pár prezentací těchto studentů a musím uznat, že docela dobrý. Na druhou stranu uvažuji o službě profesionální vizážistky, kde bych se sice cenově pohybovala někde úplně jinde, ale na druhou stranu bych snad měla mít jistotu, že bude vše tak, jak má. Nemáte náhodou někdo zkušenosti s těmato děckama ze školy, jak moc jsou šikovná?

http://lb1f.lilypie.com/1kggp2.png

Není tady

#2 9. 12. 2008 11:21

Simonas
♥♥♥♥♥--

Re: Ušití šatů, make - up i vlasy od studentů střední školy

Pece kosmeticek ani kadernic bych se nebala. Vyhodou je opravdu, ze usetris. Nevyhodou je, ze praxi maji jen do patku. Mistri odbornych vycviku maji dohled nad provadenymi procedurami - takze zadny stres. Vlasy a oblicej v pripade nepovedeneho vytvoru umyjes, ale u obleceni bych byla opatrna.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#3 9. 12. 2008 11:33

Zoubeček
♥♥♥----

Já jsem spíš myslela, že by to ani nebylo jako součástí výuky, ale bokem, ve volném čase těch holek. Holky by mohly mít zajímavou a taky užitečnou brigádu. Samozřejmě bych se s něma musela hodněkrát sejít a vyzkoušet to ideální spojení.

http://lb1f.lilypie.com/1kggp2.png

Není tady

#4 25. 6. 2009 21:45

tuti
♥------

Co třeba zkusit tohle nepovolená reklama a svěřit se do rukou profíka a raději si připlatit. Já bych s nějakýma nezkušenýma studentama raději moc neriskovala...

Upravil(a) tina (25. 6. 2009 22:02)

Není tady

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Ušití šatů, make - up i vlasy od studentů střední školy
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí