29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorro, vynechala jsem pomlčku a ozvala se mi soukromá osoba Eva...., takže chyba byla na mém příjímačí
Už jsem psala Míše II, snad se brzy ozve.
Není tady
Kalendář se mi moc líbí, je super. Vzhledem k jeho omezenému počtu jsem ráda, že jsem ho ulovila. Díky
Upravil(a) Vanda (14. 12. 2008 16:13)
Vanda napsal(a):
Kalendář se mi moc líbí, je super. Vzhledem k jeho omezenému počtu jsem ráda, že jsem ho ulovila. Díky
jj je to raritka já si ten svůj dobře schovám a za 20 let se budu kochat
jo a myslím, že od prvního focení - k hotovému kalendáři - to bude na zápis do knihy rekordů
Není tady
jája-pája napsal(a):
Vanda napsal(a):
jj je to raritka
já si ten svůj dobře schovám a za 20 let se budu kochat
jo a myslím, že od prvního focení - k hotovému kalendáři - to bude na zápis do knihy rekordů
Řecká bohyně... je tam je jen jedna
P.S. Poslušně hlásím, že 13 kousků bylo dopraveno na místo určení a předáno do Ústí nad Labem...
Upravil(a) Somaia (14. 12. 2008 19:18)
Somaia napsal(a):
P.S. Poslušně hlásím, že 13 kousků bylo dopraveno na místo určení a předáno do Ústí nad Labem...
Pak nelze jinak, že 5 se jich po cestě kamsi ztratilo...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pak nelze jinak, že 5 se jich po cestě kamsi ztratilo...
Hele přiznej, že jsis s nimi podestlal ve svém pelíšku.
Není tady
Něco neklaplo???
Já jich osobně nafasovala 20 !!!
1 ks mám já
1ks má Elfík
5 ks osobně odebrala Pomněnka
zbytek jsem předala Petře
Pokud je nějaká reklamace... tak prosím, specifikovat přesněji...
Som , dle nákladních listů v pořádku
Mikeši nedělej v tom bordel !!!
Míšo až uložím hrošánky zavolám, chci dneska vyřídit korespondenci. Jen si potřebuju ještě něco ověřit.
kalendář je super! Jsem nadšená, doufám, že udělá spoustu radosti...
Není tady
Misa II napsal(a):
Som
, dle nákladních listů v pořádku
Mikeši nedělej v tom bordel !!!
Můj starej v tom bordel nedělá, ale ke mně jich dorazilo vosum!
Není tady
Tak zde první zádrhel - dle nákladních listů mělo k Mikešovi dorazit 10. Takže , bud si Petra nechala o 2 více než byl plán v krásné SZ nebo se 2 někam kamsi to....... - po fonu se Petra pustila do soukromé akce bez nahlášení vedení , 2 jsou v autě .
Tak takhle by to teda nešlo . Petiiii , máš po prémií , jasný jo + náklady na telefon
Pochvala Som , ta ví a omluva Mikešovi i Kocourové. Starej v tom fakt bordel nedělá
Žiši - co to tady plácáte?! Já psala - 10 Ústí - a to jsem dodržela! 8 jde do prodejny, 2 vnutím našemu panu řediteli.
Ústí splněno - 10 prodejních kalendářů.... Hele, nedělejte mi v tom bordel.
Tak jsem si dala tu práci a šla číst tu sz. Tam jsem uvedla pouze 10ks Ústí - né 10ks prodejna v Ústí.
To je rozdíl.
Mikešovi mají 8 a hlídají je jako oko v hlavě. I kolíček dali na obal, aby se neotvíral a neprášilo se na nás.
Kocourová napsal(a):
Misa II napsal(a):
Som
, dle nákladních listů v pořádku
Mikeši nedělej v tom bordel !!!Můj starej v tom bordel nedělá, ale ke mně jich dorazilo vosum!
Prověřit starýmu pelech, tašku do práce, sklep a jiné schovky zda nemá ulito
Není tady
Som, ty jsi to přivezla správně. Jen ti dva do toho vnášejí maličko zmatky.....
Upravil(a) petra72 (14. 12. 2008 20:14)
petra72 napsal(a):
..... I kolíček dali na obal, aby se neotvíral a neprášilo se na nás.
No to na truc Mikešovi, ten by i ocáskem každou asi oprašoval, kdyby náhodou smítko přistálo
Upravil(a) Pisatel (14. 12. 2008 20:15)
Není tady
Petro, jen čumím ............... tak na tebe si budu dávat bacha, a do nákladních listů si znamenám, bez přesného určení místa , tssssss, ta má teda vyřídilku. Ale, nadřízená jsem já , takže tys dodala neúplné info, to si vyřídíme
Pisatel napsal(a):
No to na truc Mikešovi, ten by i ocáskem každou asi oprašoval, kdyby náhodou smítko přistálo
Huš huš, nebo ti nastavíme zrcadlo!
Pisatel napsal(a):
petra72 napsal(a):
Po shlédnutí kalendáře moje žena rezolutně prohlásila, že už mě na žádnou akci Babinetu nepustí...
Není tady
Mikeši, to je něco jako dobrá a špatná zpráva jednou větou... Jo, ať přijde taky.
Upravil(a) Vanda (14. 12. 2008 20:32)
Cos čekal kocoure , nám to neva , rády jí poznáme .......... teda , pokud tě na nějakou akci vezme sebou
Kocourová , my ho aspon ještě chceme vidět , někdy ........... dyk je to kamauád
Upravil(a) Misa II (14. 12. 2008 20:32)
Souhlas Kocourovou bereme - Mikeši a ty jako nosič zavazadel....taky dobrýýý.
Somaia napsal(a):
Řecká bohyně... je tam je jen jedna
a kdoooooooooo?
nebudu lhát - dělá mi toto nařčení dobře alespoň vy mě chválíte
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
petra72 napsal(a):
Po shlédnutí kalendáře moje žena rezolutně prohlásila, že už mě na žádnou akci Babinetu nepustí...
Mikeš a kde je ono chlapské prasknutí do stolu? Víš holky to říkaj dobře, sbal Kocourovou, a my dva pujdem na pivko... Bereš?
Upravil(a) Pisatel (14. 12. 2008 21:44)
Není tady