29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 20:18)
Želvička17 napsal(a):
ffly napsal(a):
Alosek napsal(a):
A co teprve Vodnáři - Vodnářky
...
Dakota, Tetamáma, Ffly... a další.Néné já už jsem Rybááááá
No neke, nemáš taky narozky na samý dvojky?
Néé devatenáctku a už mizím jináč dostanu po čuni od veleberuš.
Ale za první stranu kalendáře máš pochvalu
já jí neviděla
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Holky, jak je to s kalendáři v Brně? Já bych chtěla koupit 4, ale potřebuju je ještě před Vánoci
Míšo, už jsem se ozývala, že můžu něco do Brna dovézt z Černošic, jen v Brně budu pak už nejspíš týden a valím na Vánoce k našim Takže jestli chceš, můžu dovézt
Není tady
Gratuluji, dámy, k úspěšnému zakončení Projektu I.
A hodně prodných kousků v Projektu II.
Já si kalendář nekoupím jen proto, že bych se nedostala někam ho vyzvednout. Ale ráda ho zaplatím - kdyby to šlo.
Protože bych si moc přála, aby vyšel Projekt III. (vybrané spisy Estel)
Dámy, jste jedničky (i ty narozené jindy než v lednu )
Není tady
Jessika napsal(a):
Já si kalendář nekoupím jen proto, že bych se nedostala někam ho vyzvednout. Ale ráda ho zaplatím - kdyby to šlo.
já ti ho někam ráda dovezu
Není tady
Alosek napsal(a):
A co teprve Vodnáři - Vodnářky
...
Dakota, Tetamáma, Ffly... a další.
Dakota nieje vodnar, Dakota je super clovek.
Není tady
Jessika napsal(a):
Gratuluji, dámy, k úspěšnému zakončení Projektu I.
A hodně prodných kousků v Projektu II.
Protože bych si moc přála, aby vyšel Projekt III. (vybrané spisy Estel)
Dámy, jste jedničky (i ty narozené jindy než v lednu)
Jess,
místa, kde bude kalendář k mání utěšeně přibývají.
Pokud tam nenajdeš žádné, kam se dostaneš, pošleme na dobírku.
Stačí napsat adresu na eva-21@seznam.cz
Platby bez kalendáře nepřijímáme a ani nebudem, protože to OS nemá právně ošetřené, neděláme sbírku.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Holky, jak je to s kalendáři v Brně? Já bych chtěla koupit 4, ale potřebuju je ještě před Vánoci
Míšo, už jsem se ozývala, že můžu něco do Brna dovézt z Černošic, jen v Brně budu pak už nejspíš týden a valím na Vánoce k našim
Takže jestli chceš, můžu dovézt
Chci, chci, chciííí
Od včerejšího večera ti píšu smsku, ale furt mi do toho něco nebo někdo s něčím leze, já ju snad nedopíšu...
Není tady
Andromedo, mohla bych tě taky poprosit? Objednala jsem si dva kalendáře, tak jestli by jsi mi je z Černošic dovezla?
Není tady
Holky, vezmu vám je, jen bych pak ráda setkala už někdy v pondělí odpovedne (po cca 16té hodině)... Mám ten týden celkem napraný, tak abysme to stihly pak předat Zajdem někam na kafčo?
Přidáno: tak asi mi to bude líp vyhovovat v úterý, pokud to pondělí tak nějak kolem půl páté předat, v pět už musím zase někde být
Takže zatím shrnutí:
Miškuliš 4x
Pag 2x
Upravil(a) Andromeda (12. 12. 2008 8:15)
Není tady
jája-pája napsal(a):
Jessika napsal(a):
já ti ho někam ráda dovezu
moc děkuji, Jájo... využila jsem nakonec nabídky zásilkové služby
papá a užijte si Černošice...
Není tady
Andromedo, také s tím počítám / Pag a Míša Kuliška / , tím pádem anuluji jejich objednávku na emailu.
Kalendáře na dobírku se začnou rozesílat v pondělí, ještě očekávejte email Jessiko a ostatní.
Omlouvám se dopředu , ale začínám mít děsnej hokej v nickách a jménech, takže pokud někoho oslovím 2x , berte ohledy a díky za pochopení.
Míšo, hlásím dalších pět kalendářů. Mám Ti to poslat ještě do SZ?
Není tady
Andromeda napsal(a):
Holky, vezmu vám je, jen bych pak ráda setkala už někdy v pondělí odpovedne (po cca 16té hodině)... Mám ten týden celkem napraný, tak abysme to stihly pak předat
Zajdem někam na kafčo?
![]()
Přidáno: tak asi mi to bude líp vyhovovat v úterý, pokud to pondělí tak nějak kolem půl páté předat, v pět už musím zase někde být
Takže zatím shrnutí:
Miškuliš 4x
Pag 2x
V úterý odpoledne mužu. Stačí říct, kde vaří dobré kafe a já dojdu
Není tady
Misa II napsal(a):
Andromedo, také s tím počítám / Pag a Míša Kuliška
/ , tím pádem anuluji jejich objednávku na emailu.
Kalendáře na dobírku se začnou rozesílat v pondělí, ještě očekávejte email Jessiko a ostatní.
Omlouvám se dopředu , ale začínám mít děsnej hokej v nickách a jménech, takže pokud někoho oslovím 2x , berte ohledy a díky za pochopení.
děkuji ... udělaly jste mi velkou radost , jsem úplně dojatá...
začínám věřit na Vánoční zázraky
Mišo II. , jo je tu tolik myší a kaček a jájinek, že nevím, jak s nima naložit a to je jenom čtu
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Andromeda napsal(a):
Takže zatím shrnutí:
Miškuliš 4x
Pag 2xV úterý odpoledne mužu. Stačí říct, kde vaří dobré kafe a já dojdu
Pag, mohla bys taky v úterý někdy kolem 16:30-17:00 někde v centru nebo u Mendláku?
Upravil(a) Andromeda (12. 12. 2008 13:21)
Není tady
Já se taky hlásím o jeden výtisk, už jsem se hlásila na Pandorou uvedené adrese, nějak tomu nerozumím, o projektu kalendář majitelka adresy nic nevěděla.
Jsem zmatená.....
Tak koho mám požádat o zaslání, tady na karvinsku o nikom dalším nevím, tak asi na dobírku.
Díky moc, zatím nevím komu.
Není tady
Heluš - napiš sz MišeII - ta to má pod patronací. Zašle na dobírku nebo doporučí někoho z okolí či místo v okolí, kde je možné si kalendář koupit.
Provedu a díky Petro
Není tady
Andromeda napsal(a):
Holky, vezmu vám je, jen bych pak ráda setkala už někdy v pondělí odpovedne (po cca 16té hodině)... Mám ten týden celkem napraný, tak abysme to stihly pak předat
Zajdem někam na kafčo?
![]()
Takže zatím shrnutí:
Miškuliš 4x
Pag 2x
Andy já mám objednáno 15 kousků, nevím po kom mě to holky pošlou, ale asi po Tobě, že jo? ( přijela bych si k Tobě domů a zrovna předala to, co mám zase já pro Tebe, ju?)
Upravil(a) lueta (12. 12. 2008 22:55)
Není tady
Heluška napsal(a):
Já se taky hlásím o jeden výtisk, už jsem se hlásila na Pandorou uvedené adrese, nějak tomu nerozumím, o projektu kalendář majitelka adresy nic nevěděla.
Heluš,
adresa eva-21@seznam.cz patří sdružení, není možné, aby se ti odtud ozval někdo, kdo o kalendáři nic neví.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Andromeda napsal(a):
Takže zatím shrnutí:
Miškuliš 4x
Pag 2xV úterý odpoledne mužu. Stačí říct, kde vaří dobré kafe a já dojdu
Pag, mohla bys taky v úterý někdy kolem 16:30-17:00 někde v centru nebo u Mendláku?
Mohla, vyhovuje mi Mendlák nebo Česká. Pro měje ideální od 16.30 - 16.45hod , na kafe nepůjdu, budu utíkat se domů učit. Moc děkuji a velmi se těším!
Není tady