29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky se hlásím o jeden, v Černoškách.
DĚČÍN - prodej kalendáře (od 15.12.):
TABÁK - Bezručova ul. , Děčín 4 - Podmokly
Poslechni Péťo, ty jsi nějak prudce akční...
P.S. já nejedu do Černošic náklaďákem
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 9:41)
Somaia napsal(a):
P.S. já nejedu do Černošic náklaďákem![]()
![]()
Ty vezmeš 13 kusů pro mě - pro sebe si jich vem kolik chceš. Pomněnka vezme do Děčína 5 kusů.
petra72 napsal(a):
Somaia napsal(a):
![]()
Ty vezmeš 13 kusů pro mě - pro sebe si jich vem kolik chceš. Pomněnka vezme do Děčína 5 kusů.
![]()
rozkaz šéfová... abysme se pak do toho mého vagonu vešly/ i... já jen že podle předběžných instrukcí mám cestovat s pomněnkou...
nebo že by to bylo jinak...
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 9:52)
Aha... tak to já nevím To mi běží za zády.
neboj... pořád si myslím, že mám dostatečně velkou krávu... aby uvezla 20-cet kalendářů
Somaia napsal(a):
![]()
Ty si nebereš nákladní koště? To mi jsou věci?
Není tady
Povezu "poklad" ...dvojnásobný... babinetí i svůj vlastní. Beru krávu , košťatko zůstane tentokrát doma
Pro upřesnění:
Pomněnka
Elfík
Nicolas
a drahocené kalendáře...
pojedu jako s národním pokladem ... vrcholně opatrně...
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 10:09)
Somaia napsal(a):
Povezu "poklad" ...dvojnásobný... babinetí i svůj vlastní. Beru krávu , košťatko zůstane tentokrát doma
Ty chceš týrat to nevinné dostihové zvířátko, co jsi utýrala na Pardubické, ještě taháním dalšími dvanácti poklady? Teda nevím, ale být tím pokladem a vědět, že mě bude nosit dostihové a nákladní hovězí, tak raději prchnu po nevlastních
Není tady
Som, to bych řekla - vrcholně opatrně!
petra72 napsal(a):
jako ostříž!!!
Somaia napsal(a):
petra72 napsal(a):
jako ostříž!!!
A máš vyčištěné brýle ostříži?
A povolení k převážení pokladů a jiných drahoceností? O(d)zbrojený doprovod a neprůstřelnou vestu?
Upravil(a) Pisatel (10. 12. 2008 10:15)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
petra72 napsal(a):
jako ostříž!!!
A povolení k převážení pokladů a jiných drahoceností? O(d)zbrojený doprovod a neprůstřelnou vestu?
JO!!!
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
jako ostříž!!!A máš vyčištěné brýle ostříži?
A povolení k převážení pokladů a jiných drahoceností? O(d)zbrojený doprovod a neprůstřelnou vestu?JO!!!
Tak jo bude kontorola, celní a policejní, připravte si paní doklady od povozu a doklady k přepravě
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A povolení k převážení pokladů a jiných drahoceností? O(d)zbrojený doprovod a neprůstřelnou vestu?JO!!!
Tak jo bude kontorola, celní a policejní, připravte si paní doklady od povozu a doklady k přepravě
![]()
mě nevyděsíš, já už jsem vychovala děti, překvapí mě máloco a silniční kontrola už vůůůbec NE!
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
JO!!!Tak jo bude kontorola, celní a policejní, připravte si paní doklady od povozu a doklady k přepravě
![]()
mě nevyděsíš, já už jsem vychovala děti, překvapí mě máloco a silniční kontrola už vůůůbec NE!
Ale já tě strašit nechci, od toho jsou jiní, já si dovoluji poradit případně připravit na nejhorší .lol:.
Není tady
připravit na nejhorší ...
a že bys mě takhle místo toho jednou navnadil na nejlepší... místo těch věčných katastrofických scénářů??
Já si totiž myslím a tajně doufám, že si tu cestu v téhle milé společnosti perfektně užiju navzdory tvým varováním...
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 19:12)
Somaia napsal(a):
připravit na nejhorší ...
a že bys mě takhle místo toho jednou navnadil na nejlepší... místo těch věčných katastrofických scénářů??
Já si totiž myslím a tajně doufám, že si tu cestu v téhle milé společnosti perfektně užiju navzdory tvým varováním... .reta:
No to nejlepší je na konec. Přeci to nejlepší co tě může potkat na cestě jsem snad já
Není tady
Pisatel napsal(a):
No to nejlepší je na konec. Přeci to nejlepší co tě může potkat na cestě jsem snad já
![]()
ale vždyť já dávno vím, odkud vítr vane,,,
Upravil(a) Somaia (10. 12. 2008 11:21)
No, nechci vám do toho kecat, ale plevelíte veledůležité vlákno zbytečným plkáním.
Počkejte, až na to přijde naše Velká paní učitelka.
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
ale vždyť já dávno vím, odkud vítr vane,,,
![]()
![]()
Není tady
petra72 napsal(a):
No, nechci vám do toho kecat, ale plevelíte veledůležité vlákno zbytečným plkáním.
![]()
![]()
Počkejte, až na to přijde naše Velká paní učitelka.
Tak dostaneš podrbání za čepičkou a pokud budeš žalovat i deku odemně
Není tady
žalovat ne, ale hlásit si to musí huž mizim...
Somaia napsal(a):
žalovat ne, ale hlásit si to musí
huž mizim...
Ty zrádkyně!, takto kamarád (taky rád) tě tu chrání vlastním hrudním košíčkem a ty zmizíkuješ?, huš tedy babucho jedna, taky dostaneš
Upravil(a) Pisatel (10. 12. 2008 12:09)
Není tady