29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zájemci o kalendář napište prosím mail na adresu: eva-21@seznam.cz.
Dostanete info kde, kdy a jak kalendář získat.
Cana byla stanovena na 250,-Kč a výtěžek je určen na knižní vydání Estelčina blogu:
Projekt ZASTAVEN viz www.eva-21.cz
Upravil(a) Pandorraa (1. 3. 2009 21:59)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zájemci o kalendář napište prosím mail na adresu: eva-21@seznam.cz.
Dostanete info kde, kdy a jak kalendář získat.
Cana byla stanovena na 250,-Kč a výtěžek je určen na knižní vydání Estelčina blogu:
http://www.e-katerina.eu/
Co je to za kalendar?
Není tady
Kalendář dvanácti krásných holek z Babinetu, které se z prči rozhodly pro dobrou věc hodit na sklo svoje lehce zahalená těla.
Upravil(a) hrosanek (8. 12. 2008 19:05)
hrosanek napsal(a):
Kalendář dvanácti krásných holek z Babinetu, které se z prči rozhodly pro dobrou věc hodit na sklo svoje lehce zahalená těla.
Fakt jo?I se jmeny?
Není tady
Se jmény bude jen ten vip v dražbě
Není tady
No, Hrošíí, spíš těžce odhalená těla , než lehce zahalená
Ale hezký je, jak přibývají objednávky. Kdo je balící služba?
Jája - pája , jen o tom ještě neví.
Ne, ted vážně, pár jich můžem poslat do Brna a ták, takže si to budou moci vyzvednout, zbytek se pošle poštou , do vzdálených končin .
Já nechci kalendář, protože bych ho stejně nepoužila, takže myslím, že je škoda, aby mi jen tak někde ležel, když si ho může někdo koupit a udělá mu radost, ale chci přispět na knižní vydání.
Jakým způsobem můžu? Dík za info.
Misa II napsal(a):
Jája - pája
, jen o tom ještě neví.
Ne, ted vážně, pár jich můžem poslat do Brna a ták, takže si to budou moci vyzvednout, zbytek se pošle poštou , do vzdálených končin .
je jí to jasné - jen stále ještě nemám vykoumáno jak to balit (asi ty kartony, ale kde vzít )
Není tady
No Jájo, mě něco napadlo. Existuje role bublinkaté fólie, do které se to dá sbalené zabalit. Přes to normálním balícím papírem. Zkusím se zepsat v marketingovém oddělení, kde se kupuje.
hrosanek napsal(a):
No Jájo, mě něco napadlo. Existuje role bublinkaté fólie, do které se to dá sbalené zabalit. Přes to normálním balícím papírem. Zkusím se zepsat v marketingovém oddělení, kde se kupuje.
jo samotná folie se dá koupit i Hornbachu.
Teď jsem koukala na netu a v A jsou i bublinkové i kartonové obálky
Jen najdu levnější
http://www.helap.cz/obalky-kartonove-a3/d-35608/
http://www.helap.cz/obalky-bublinkove-3 … j/d-38183/
Není tady
No vidíš to jaká jsi šikovná kočka. My v tom posíláme některé materiály jako forma a kalendáře dojdou v pohodě a nezničené.
Tak já jsem, kupříkladu, zvečera otevřela tohle vlákno a nadšeně následně i majlíkovou schránku, že si teda kalendář objednám a oko spočinulo na přišlé poště.
Psala dcera, že v mikulášské botě dostala zásnubní prstýnek a pak přišel i další důležitý dotaz a to všechno kolem.Tak jsem na svůj původní záměr úplně zapoměla, ale jsem zpět a jdu se zameldovat na správnou adresu se svou adresou.
Je to moc dobrý nápad.
A od vás to byla taky dobrá kulišárna a náramný nápad. Nebyly jste i v televizi? Jasně že nemyslím ten film, ale mám dojem, že o dvanácti odvážných ženách s tímto nápadem jsem viděla nějaký šot, ale mohla to být jen asociace. Nevím, nejsem si tím moc jistá.
Není tady
Děkujeme za objednávky a za zájem pomoci dobré věci. Jen pro info, prosím vydržte až do příštího týdne, tento víkend se rozhodne, kde všude se bude prodávat / ne jen Praha, ale např. Brno apod /, na každý email odpovíme. Ty co si kalendář budou moct vyzvednout např. v Brně, nebo Hradci, protože to mají kousek , těm nebude zasílán zbytečně poštou . Ostatním bude zaslán na adresu. Díky klidně ale objednávky posílejte dál, at víme, kolik do kterého města poslat.
Nej řešení - kalendář bude v Černošicích, kdo má kamarádku či kamaráda, která /ý tam dorazí a jsou ve styku , domluvte se a pošlem to přímo po dotyčné/ném .
Heluško , ne , my to vymyslely
, ale to je jiná dvanáctka, ale je fakt, že to přišlo ve stejnou dobu.
Upravil(a) Misa II (9. 12. 2008 1:04)
Hmm, tak já ráno posílám na uvedený mail žádost o info, a ono na mně kouká přímo na Babinetu
A to je teprve úterý, to už budu inteligenčně zítra naprosto marná
Není tady
ÚSTÍ NAD LABEM - prodejní místo (od 16.12.) :
Koření U jezinek - obchodní dům Labe - II. patro
tak to je překrásná "věc" - uplně mě mrazí - holky vy jste fakt baby šikovný!!!
Není tady
Kdyby náhodou někdo vlastnil malý krámek nebo někoho takovýho zná, kdo by byl ochoten pár kalendářů zkusit prodat - budeme moc rády.
Tak to budu muset vzít do pevných rukou , aby nevznikl chaos
Dělám menší statistiku, aby vše bylo do Černošic připravené. Vzhledem k tomu, že se objevují emaily typu - měla bych zájem , prosím o další info - tak ještě jednou .
Cena kalendáře je 250,- Kč. Výtěžek bude použit na vydání knížky Estelky - viz. psychologická, vlákno Estel - naděje . Prosím všechny, kdo si kalendář objednávají, aby uváděli adresu , na kterou má být zaslán popřípadě jméno babinetky, která jim kalendář dodá, už se tu vyskytly dvojité objednávky. Zároveň prosím, aby se šlo cestou "nejmenšího odporu" např. Adro , tobě nic posílat nebudu, tobě ho pošlu po Pan .
Nelepší by bylo, jako v jednom případě, domluva např. 5 babinetek , které jsou v kontaktu a jedna z nich to přiveze do Brna. Ostatním samozřejmě bude zaslán bud na dobírku nebo jim emailem bude zasláno číslo účtu sdružení.
Prosím krasavice z kalendáře, aby mi do čtvrtka poslaly SZ, kolik kalendářů si berou 1/ pro sebe
2/ pro prodej
Zkompletuji to s objednávkami na emailu.
Zároveň prosím prodejce Petru a ty ostatní o info, kolik kalendářů do kterého místa si odvezou .
Míšo Petra mi udělala dneska ráno budíček, takže já od ní čísla mám!!!!!
Já si jeden kalendář koupím v Černošicích a případně můžu dovézt i někomu do Brna... Ale předat mohu jen pak během dalšího týdne, pak jedu asi až do konce roku mimo Brno...
Není tady
Tfuj to jsem se lekla...že nedostanu kalendář Ty jo Míšo II
ale tu ránu - jak mi spadl kámen ze srdce...jsi musela slyšet až tam u Vás
tak jo, bezva...sice mě napadá, že poštou by to bylo asi rychlejší než se dostat se k Pan ... ale neva ..
a DEKUJU MOC a MOC
Není tady
ffly napsal(a):
Míšo Petra mi udělala dneska ráno budíček, takže já od ní čísla mám!!!!!
Tsss, v půl devátý! U nás na severu se v tuto dobu již pilně pracuje a tvoří hodnoty. Vy Pražáci jste lenoši líní a chodíte do práce jako do holubníku.
Já bych taky prosila jeden kalendář. Budu v Černošicích. Děkuju předem.
Není tady