Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 12. 2008 18:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PROJEKT II - prodej kalendáře

Zájemci o kalendář napište prosím mail na adresu: eva-21@seznam.cz.
Dostanete info kde, kdy a jak kalendář získat.
Cana byla stanovena na 250,-Kč a výtěžek je určen na knižní vydání Estelčina blogu:

Projekt ZASTAVEN viz www.eva-21.cz

Upravil(a) Pandorraa (1. 3. 2009 21:59)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 8. 12. 2008 19:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: PROJEKT II - prodej kalendáře

Pandorraa napsal(a):

Zájemci o kalendář napište prosím mail na adresu: eva-21@seznam.cz.
Dostanete info kde, kdy a jak kalendář získat.
Cana byla stanovena na 250,-Kč a výtěžek je určen na knižní vydání Estelčina blogu:
http://www.e-katerina.eu/

Co je to za kalendar?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 8. 12. 2008 19:05

hrosanek
Host

Kalendář dvanácti krásných holek z Babinetu, které se z prči rozhodly pro dobrou věc hodit na sklo svoje lehce zahalená těla. smile

Upravil(a) hrosanek (8. 12. 2008 19:05)

#4 8. 12. 2008 19:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Kalendář dvanácti krásných holek z Babinetu, které se z prči rozhodly pro dobrou věc hodit na sklo svoje lehce zahalená těla. smile

Fakt jo?I se jmeny?lol

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 8. 12. 2008 19:22

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Se jmény bude jen ten vip v dražbě smile

Není tady

#6 8. 12. 2008 20:45

x21365
Host

No, Hrošíí, spíš těžce odhalená těla , než lehce zahalená lol

#7 8. 12. 2008 20:54

hrosanek
Host

Ale hezký je, jak přibývají objednávky. Kdo je balící služba?

#8 8. 12. 2008 20:59

x21365
Host

Jája - pája lollollol , jen o tom ještě neví.

Ne, ted vážně, pár jich můžem poslat do Brna a ták, takže si to budou moci vyzvednout, zbytek se pošle poštou , do vzdálených končin .stolttummenupp

#9 8. 12. 2008 21:04

majkafa
Host

Já nechci kalendář, protože bych ho stejně nepoužila, takže myslím, že je škoda, aby mi jen tak někde ležel, když si ho může někdo koupit a udělá mu radost, ale chci přispět na knižní vydání.
Jakým způsobem můžu? Dík za info.

#10 8. 12. 2008 21:13

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Misa II napsal(a):

Jája - pája lollollol , jen o tom ještě neví.

Ne, ted vážně, pár jich můžem poslat do Brna a ták, takže si to budou moci vyzvednout, zbytek se pošle poštou , do vzdálených končin .stolttummenupp

je jí to jasné lollollol - jen stále ještě nemám vykoumáno jak to balit  (asi ty kartony, ale kde vzít )

Není tady

#11 8. 12. 2008 21:16

hrosanek
Host

No Jájo, mě něco napadlo. Existuje role bublinkaté fólie, do které se to dá sbalené zabalit. Přes to normálním balícím papírem. Zkusím se zepsat v marketingovém oddělení, kde se kupuje.

#12 8. 12. 2008 21:31

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

hrosanek napsal(a):

No Jájo, mě něco napadlo. Existuje role bublinkaté fólie, do které se to dá sbalené zabalit. Přes to normálním balícím papírem. Zkusím se zepsat v marketingovém oddělení, kde se kupuje.

jo samotná folie se dá koupit i Hornbachu.
Teď jsem koukala na netu a v A jsou i bublinkové i kartonové obálky
Jen najdu levnější
http://www.helap.cz/obalky-kartonove-a3/d-35608/
http://www.helap.cz/obalky-bublinkove-3 … j/d-38183/

Není tady

#13 8. 12. 2008 21:37

hrosanek
Host

No vidíš to jaká jsi šikovná kočka. big_smile My v tom posíláme některé materiály jako forma a kalendáře dojdou v pohodě a nezničené.

#14 9. 12. 2008 0:26

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jsem, kupříkladu, zvečera otevřela tohle vlákno a nadšeně následně i majlíkovou schránku, že si teda kalendář objednám a oko spočinulo na přišlé poště.
Psala dcera, že v mikulášské botě dostala zásnubní prstýnek a pak přišel i další důležitý dotaz a to všechno kolem.Tak jsem na svůj původní záměr úplně zapoměla, ale jsem zpět a jdu se zameldovat na správnou adresu se svou adresou.
Je to moc dobrý nápad.
A od vás to byla taky dobrá kulišárna a náramný nápad. Nebyly jste i v televizi? Jasně že nemyslím ten film, ale mám dojem, že o dvanácti odvážných ženách s tímto nápadem jsem viděla nějaký šot, ale mohla to být jen asociace. Nevím, nejsem si tím moc jistá.

Není tady

#15 9. 12. 2008 0:58

x21365
Host

Děkujeme za  objednávky a za zájem pomoci dobré věci. Jen pro info, prosím vydržte až do příštího týdne, tento víkend se rozhodne, kde všude se bude prodávat  / ne jen Praha, ale např. Brno apod /, na každý email odpovíme. Ty co si kalendář budou moct vyzvednout  např. v Brně, nebo Hradci, protože to mají kousek , těm nebude zasílán zbytečně poštou . Ostatním bude zaslán na adresu. Díky smilesmilesmile klidně ale objednávky posílejte dál, at víme, kolik do kterého města poslat.

Nej řešení - kalendář bude v Černošicích, kdo má kamarádku či kamaráda, která /ý tam dorazí a jsou ve styku , domluvte se a pošlem to přímo po dotyčné/ném . smile

Heluško lol , ne , my to vymyslely stolt wink, ale  to je jiná dvanáctka, ale je fakt, že to přišlo ve stejnou dobu.

Upravil(a) Misa II (9. 12. 2008 1:04)

#16 9. 12. 2008 7:26

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Hmm, tak já ráno posílám na uvedený mail žádost o info, a ono na mně kouká přímo na Babinetu big_smile big_smile
A to je teprve úterý, to už budu inteligenčně zítra naprosto marná dumbom dumbom lol lol

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#17 9. 12. 2008 9:07

petra72
Host

ÚSTÍ NAD LABEM - prodejní místo (od 16.12.) :

Koření U jezinek  -  obchodní dům Labe - II. patro

#18 9. 12. 2008 9:41

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tak to je překrásná "věc" - uplně mě mrazí - holky vy jste fakt baby šikovný!!!  tummenupp tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#19 9. 12. 2008 10:00

x62358
Host

Kdyby náhodou někdo vlastnil malý krámek nebo někoho takovýho zná, kdo by byl ochoten pár kalendářů zkusit prodat - budeme moc rády.

#20 9. 12. 2008 23:22

x21365
Host

Tak to budu muset vzít do pevných rukou , aby nevznikl chaos lollol

Dělám menší statistiku, aby vše bylo do  Černošic připravené. Vzhledem k tomu, že se objevují emaily typu - měla bych zájem , prosím o další info - tak ještě jednou .

Cena kalendáře je 250,- Kč. Výtěžek bude použit na vydání knížky Estelky - viz. psychologická, vlákno Estel - naděje . Prosím všechny, kdo si kalendář objednávají, aby uváděli adresu , na kterou má být zaslán popřípadě jméno babinetky, která jim kalendář dodá, už se tu vyskytly dvojité objednávky. Zároveň prosím, aby se šlo cestou "nejmenšího odporu"  např. Adro , tobě nic posílat nebudu, tobě ho pošlu po Pan dumbomlol.
Nelepší by bylo, jako v jednom případě, domluva např. 5 babinetek , které jsou v kontaktu a jedna z nich to přiveze do Brna. Ostatním samozřejmě bude zaslán bud na dobírku nebo jim emailem bude zasláno číslo účtu sdružení.

Prosím krasavice z kalendáře, aby mi do čtvrtka poslaly SZ, kolik kalendářů si berou 1/ pro sebe
                                                                                                                            2/ pro prodej
Zkompletuji to s objednávkami na emailu.
Zároveň prosím prodejce  Petru a ty ostatní o info, kolik kalendářů do kterého místa si odvezou . smilestolt

#21 9. 12. 2008 23:36

x62358
Host

Míšo Petra mi udělala dneska ráno budíček, takže já od ní čísla mám!!!!!

#22 10. 12. 2008 7:50

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Já si jeden kalendář koupím v Černošicích a případně můžu dovézt i někomu do Brna... Ale předat mohu jen pak během dalšího týdne, pak jedu asi až do konce roku mimo Brno...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#23 10. 12. 2008 7:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Tfuj to jsem se lekla...že nedostanu kalendář  grater Ty jo Míšo II dumbom ale tu ránu - jak mi spadl kámen ze srdce...jsi musela slyšet až tam u Vás big_smilebig_smilebig_smile

tak jo,  bezva...sice mě napadá, že poštou by to bylo asi  rychlejší než se dostat se k  Pan lol ... ale neva .. smile a DEKUJU MOC a MOC
smilesmilesmile  hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#24 10. 12. 2008 8:55

petra72
Host

ffly napsal(a):

Míšo Petra mi udělala dneska ráno budíček, takže já od ní čísla mám!!!!!

Tsss, v půl devátý!  U nás na severu se v tuto dobu již pilně pracuje a tvoří hodnoty.  Vy Pražáci jste lenoši líní a chodíte do práce jako do holubníku. reta

#25 10. 12. 2008 9:04

sisa70
♥♥♥♥♥--

Já bych taky prosila jeden kalendář. Budu v Černošicích. Děkuju předem.

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí