29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte zkušenost? Který materiál se Vám zdá na šperk lepši.
Není tady
Romča napsal(a):
Bílý zlato
Ale když se ptáš takhle, raději ocel. Nějak se mi líbí víc
Není tady
To je jasné že bílý zlato je bílé zlato , jenže ....................
Anda napsal(a):
Romča napsal(a):
Bílý zlato
Ale když se ptáš takhle, raději ocel. Nějak se mi líbí víc
Není tady
K Vánocům jsem kupovala prstýnek a na celé čáře vyhrála chirurgická ocel.
Není tady
ja mam nausnice, prstynek - ocel:)) Libi se mi daleko vice:)
Není tady
ocel ti nezčerná,stříbro ano.Já dávám přednost oceli je pořád stejná a teď je i modernější
Není tady
Stříbro je stříbro, jsem spíš na tu klaisku:)
Není tady
ocel
Dík , to jsem asi potřebovala slyšet ( přečíst( )
V oceli je i lepší výběr.
sarka napsal(a):
ocel ti nezčerná,stříbro ano.Já dávám přednost oceli je pořád stejná a teď je i modernější
Upravil(a) Romča (9. 12. 2008 8:53)
Není tady
Taky ocel, ty šperky jsou z ní pořád stejné, stříbro černá a snadno se zdeformuje.
Není tady
Právě jsem včera koupila manželovi k vánocům prstýnek s chirurgické oceli a líbí se mi víc než stříbrné
Není tady
Záleží pro koho. Synové nosí ocelové prstýnky. Já stříbro nerada, tak nosím zlato.
Ale ta ocel je pořád stejná, nepoškrábaná, blýskavá.
Není tady
Včera jsem byla špíznout po obchodech a ocel vypadá fakt mooc hezky.
Taky mám žluté zlato , ale chtěla bych změnu.
Tak jsem napsala Ježíškovi.
Upravil(a) Romča (10. 12. 2008 8:39)
Není tady
No já jsem na stříbro.A mně nečerná.černá když se nenosí.
Není tady
Ocel je určitě krásná, ale docela nedávnou jsem slyšela v TV reportáž, že třeba prstýnky se z ní nedoporučují... V případě, že vám nateče prst a prstýnek nepůjde sundat klasickýma metodama jako je olej, mýdlo apod.... sami lékaři s tím mají neskutečný problém, jak to rozřezat a prst zachránit.
ne nadarmo je to pevná chirurgická ocel že ? Takže klasické chirurgické nástroje si s ní neporadí, dokonce i diamantový kotouč měl problém
Není tady
chíra :-) Miluju
Upravil(a) AllčaV (22. 7. 2014 8:48)
Není tady
Tak pokud bych si měla vybrat z těchto dvou variant, tak je mi bližší stříbro, porhodiované, nakupuju je tady http://www.eppi.cz/sperky/stribrne-sperky
Není tady
je to otázka osobního vkusu :-)
Není tady
Já upřednostňuju taky šperky z chirurgické oceli. Jsem alergická a proto mi to naprosto vyhovuje. Nejlepší výběr má zlatnictví Zlatíčko - www.zlatnictvi-zlaticko.cz. Kvalitní šperky a příznivé ceny.
Není tady
Co se týká designu, tak je to opravdu jen otázka vkusu.
Šperky z chirurgické oceli jsou vhodné pro lidi s alergiemi, ale taky ne na všechny. Jedná známá má dceru alergickou na nikl, a ani tyto šperky nesmí nosit. Žeprý je několik tříd chir. ocely, a ty, co se běžně prodávají, ten nikl ještě obsahují. Tak má chuderka smůlu :-(
Není tady
Já jsem pro klasiku - mám nejradši zlato. Teď budeme s pířtelem vybírat zásnubní rpsteny, jen se nemůžu rozhodnout zda zlato bílé či klaiscké... přecejen pro chlapa je asi lepší klasika. Co myslíte?
Není tady
Adell03 napsal(a):
Já jsem pro klasiku - mám nejradši zlato. Teď budeme s pířtelem vybírat zásnubní rpsteny, jen se nemůžu rozhodnout zda zlato bílé či klaiscké... přecejen pro chlapa je asi lepší klasika. Co myslíte?
já myslím, že bílé zlato je stejně krásné jako žluté, a zvlášť pro chlapa - je takové neutrálnější, si myslím
Není tady
já sama preferuju ocel... vyjde levněji a jsou vypadá moc hezky já i přítel jsme už několikrát objednávali šperky z chirurgické oceli z tohoto e-shopu a nemůžeme si stěžovat
Upravil(a) AndreaP. (15. 10. 2015 20:18)
Není tady
Za reklamu by se mělo platit.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Za reklamu by se mělo platit.
Nebo ji nahlasit?
Není tady