|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, zajímalo by mne, zda některá z Vás nemá zkušenost se zvětšením prsou po určitém druhu hormonální antikoncepce. Uvažuji o změně a tak bych ráda zabila dvě mouchy jednou ranou;) Zdá se mi to jako celkem logické. Prsa přeci rostou vlivem hormonů a tak musí existovat takové prášky, které tento proces podporují...ale na druhou stranu - nebylo by to moc jednoduché? - vždyt plastičtí chirurgové by umírali hlady:D
Není tady
Já beru Lindynette 20 a vyrostly mi skoro i dvě čísla.Ale mám kamarádku,která to bere taky a ta nic.Takže bych řekla,že to bude hodně individuální.Každopádně jsem se během dvou měsíců nestačila divit a to jsem jinak nepřibrala...
Není tady
Rok jsem měla Evru (náplasti) a prsa mi taky vyrostla.
Ale úplně nejvíc mi vyrostla v těhotenství, takže jestli chceš fakt velký prsa..... 
Není tady
Kamarádka brala Cilest a zvětšila se celá:-)) jak prsa skoro o 2 čísla a vůbec přibrala celkově.Jak vysadila zase splaskla
Není tady
brala jsem taky Cilest, prsa sice narostla, ale o to vice narostl i zadek a bricho. Zmenila se mi nalada, ubylo energie. Byla jsem polospici, nic me nebavilo. Po vysazeni mam svoji hladinu energie zpatky, ale zadek a prsa zustala vetsi.