Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 9. 12. 2008 13:14

annie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zase mám nervy

Tak tak, dupni si, řekni jim všem, že jsi krásná, vypadáš mladě, chytrá a oni tě musí poslechnout.
A musí ti zavázat střevíc.
Jen aby ti ta květina neuvadla.

Není tady

#127 9. 12. 2008 13:14

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

anjiko ty jsi fakt skutečná...nebo jsi nastrčená...??? jako nějaký špion či co ???
něco jako - kdo víc vydřží...nebo já prostě nevím..?? skurt

já už vím...ty jsi NESKUTEČNÁ :-))))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#128 9. 12. 2008 13:17

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Anjika napsal(a):

Lenže ja chcem, aby sa ma konečne ľudia báli, len vtedy ma začnú rešpektovať!!!

Já zase pořád čekám, kdy napíšeš něco smysluplnýho. Vypadá to, že marně.

Není tady

#129 9. 12. 2008 13:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Anjika napsal(a):

Ja keď sa rozčuľujem, moje ooklie sa smeje a má zo mňa dobrý deˇn. . No sú ľudia, ktorí keď začnú  nervačiť, všetci okolo nich sa začnú triasť od strachu. Prečo je to tak?

Tak se nerozčiluj, napočítej do deseti a slušně požádej, aby si dotyčný odešel cigaretu dokouřit mimo zastávku, protože tady mu hrozí pokuta.
A pokud máš smysl pro humor, dělej to jako já, zeptej se, jestli ti je schopen dát první pomoc, až dostaneš astmatický záchvat, to většinou zabere a většinou se to vyřídí s úsměvem a dokonce s omluvou smile

Ale to je přece hloupost. Pokud se někoho bojíš, tak ho nerespektuješ - jen se bojíš, což je většinou doprovázeno i antipatiemi k dotyčnému.
Respekt rozhodně nezískáš dupáním nožkou, hysterčením a řvaním, byť bys měla stokrát pravdu.

Upravil(a) Míša Kulička (9. 12. 2008 13:20)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#130 9. 12. 2008 13:32

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Anjika napsal(a):

Ja keď sa rozčuľujem, moje ooklie sa smeje a má zo mňa dobrý deˇn. . No sú ľudia, ktorí keď začnú  nervačiť, všetci okolo nich sa začnú triasť od strachu. Prečo je to tak?

Protože Ty na to nemáš, aby se Tě báli.
Lidi se bojí jen těch, u kterých cítí, že jim skutečně můžou ublížit, když budou chtít.
Ty jsi jako štěně, které štěká, ale nekouše.
A lidi ví, že jim stejně nic neuděláš, jenom budeš kecat a psát na Babinet.

Lidi Tě můžou respektovat aniž by se Tě museli bát... a je to i lepší :-)
Proč tolik chceš, aby Tě lidi nenáviděli?
Když budeš "respektováníhodná", budou Tě nespektovat.
Zatím na Tobě asi není co respektovat. Bohužel.

Není tady

#131 9. 12. 2008 13:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když budeš mít psa, můžeš jeho poslušnosti dosáhnout buď laskavou výchovou nebo tvrdým drilem a bitím. V tom prvním případě tě bude bezvýhradně poslouchat protože pro něj budeš jeho "bůh", ve druhém jen a jen ze strachu - a při první příležitosti ti prokousne krk.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#132 9. 12. 2008 13:36

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

helena napsal(a):

Když budeš mít psa, můžeš jeho poslušnosti dosáhnout buď laskavou výchovou nebo tvrdým drilem a bitím. V tom prvním případě tě bude bezvýhradně poslouchat protože pro něj budeš jeho "bůh", ve druhém jen a jen ze strachu - a při první příležitosti ti prokousne krk.

tummenupp O to si Anjika koleduje i u lidí.

Není tady

#133 9. 12. 2008 13:37

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Anjiko, já z Tebe mám už pěkný nervy dumbomsmile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#134 9. 12. 2008 13:51

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

A nejsi sama Želvi - jenom jsem zkusila vygooglit její nick a vyjely mi asi 3 diskuze (na víc jsem neměla nervy), a v každé na ni a její dotazy reagovali lidi stejně jako tady, někde s menší, někde větší trpělivostí, ale nakonec to dopadlo stejně............

Nevím zda a jaký má Anjika problém, protože to co tu jako problémy uvádí jsou PRO MNĚ!!!!  běžné každodenní starosti, taky mně sem tam něco vytočí, nějaké chování, poznámka, ale to tak má asi většina lidí. Ale neventilovala bych je na Babinetu právě proto, že jsou každodenní....... pro mně osobně je Babinet oáza rad, řešení problémů nebo návodů k řešení nebo popostrčení.....nebo prostě jenom pro ujištění, že jsou na tom lidi líp, hůř, a že se některým povedlo ty opravdu vážné problémy vyřešit, nebo je řeší, nebo jsou zatím slepí........

Takže já si nervy s Anjičinými problémy cuchat nebudu lol lol lol

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#135 9. 12. 2008 14:14

adra
♥♥♥♥♥♥♥

já to teda napíšu sem!!!
Tino DEKUJU že jsi vlákno Anjinky strasti zablokovala. ..to je už fakt vrchol nevímčeho...že mashanka jako rádobymoderátorka babinetu založila to  vlákno ... možná to myslela dobře ale já jsem fakt neveřila vlastním očím...kde jaký ban za blbosti to jo .. ale když MODERATORKA založí takovou hovadino to je v pořádku...ještě že jsi zakročila včas...BI..takže ještě jedno Tinuš DEKUJU

a jinak bych si nejraději  fakt odplivla.... skurt

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#136 9. 12. 2008 14:16

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Take it easy Adro wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#137 9. 12. 2008 14:19

adra
♥♥♥♥♥♥♥

va  soráč...jsem nevzdělanec v tomhle směru wink  ale něco mi to říká.... dudlik

Není tady

#138 9. 12. 2008 14:20

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Anjiko, už jsem ti to někde psala, ale ty opravdu potřebuješ psychoterapii. A to si z tebe nědělám srandu, nemyslím to ironicky ani tě neurážím. Vážně o tom uvažuj!

Není tady

#139 9. 12. 2008 14:20

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Anjika napsal(a):

Strach není synonymum pro respekt ... to bys jako učitelka mohla vědět.A respekt myslíš tu úctu a přirozenou autoritu, kterou někteří lidi vzbuzují ?
Já to ted  trochu přeženu ano, protože mi přijde, že nic jinýho než extrémní příklad k Tobě nepronikne.Podívej ..Hitlera se všichni báli ...ale věřím, že si ho nikdo nevážil, neměl k němu úctu - respekt ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#140 9. 12. 2008 14:21

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Anjiko, už jsem ti to někde psala, ale ty opravdu potřebuješ psychoterapii. A to si z tebe nědělám srandu, nemyslím to ironicky ani tě neurážím. Vážně o tom uvažuj!

Psala jsem jí totéž taky bez ironie a beze srandy, ale myslím si, že je to zbytečná práce ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#141 9. 12. 2008 14:33

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

adra napsal(a):

já to teda napíšu sem!!!
Tino DEKUJU že jsi vlákno Anjinky strasti zablokovala. ..to je už fakt vrchol nevímčeho...že mashanka jako rádobymoderátorka babinetu založila to  vlákno ... možná to myslela dobře ale já jsem fakt neveřila vlastním očím...kde jaký ban za blbosti to jo .. ale když MODERATORKA založí takovou hovadino to je v pořádku...ještě že jsi zakročila včas...BI..takže ještě jedno Tinuš DEKUJU

a jinak bych si nejraději  fakt odplivla.... skurt

Jsem měla podobné pocity hmm

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#142 9. 12. 2008 14:35

Klarka.S
♥♥♥♥---

Anjika napsal(a):

Lenže vám fajčiarkam nevadí, že vaša pležť vyzerá staršie, smrdia vám vlasy, máte zožltnuté nechty. Ja mám 34 a stále vyzerám na 20. A viete prečo? Lebo v živote som nemala v ústach cigaretu, vyhýbam sa zafajčeným miestnostiam a som vegetariánka.

Ja vazne nestiham zasnout. Zlato, jsi nekuracka, vegetarianka... ale ja jsem stejne taaaaaak nesmirne stastna, ze Te osobne neznam a ze mam za kamaradky treba i kuracky, co jedi maso, ale jsou to mile chytre holky, ktere - i kdyz kouri - otravuji lidem zivot daleko mene nez Ty.

Tuhle slecnu uz nebudu cist. Je to jeste zbytecneji straveny cas nez nejaka pitomost v televizi. Lidska hloupost je fakt neuveritelna.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí