|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Anjika napsal(a):
Alebo doslova "milujem", keď vidím fajčiť tehotnú ženu, prípadne keď matka či otec vyfukuje dym priamo do kočíka...
Ty jsi holt takový Mirek Dušín v sukni, viď? 
Není tady
Anjika napsal(a):
Alebo doslova "milujem", keď vidím fajčiť tehotnú ženu, prípadne keď matka či otec vyfukuje dym priamo do kočíka...
Anjika, co tuhle tvojí "energii" využít trochu jinak? 
Není tady
Toto síce je dosť od veci k tejto téme, ale ke´dže sa tu schádzajú aj česky hovoriace čiteteľky, mám otázku. Ako sa správne píšu slovami číslovky? "padesát dva" alebo padesátdva?" "devatenáct set osmdesát devět" alebo dokopy? Ďaaaaaaaakuuuuuuuuuujeeeeeeeem.
Není tady

padesát dva nebo dvaapadesát - obojí může být
Není tady
taky jsem kouřila těhotná, ne moc, ale neodepřela jsem si to
taky kouřím někdy na zastávce.................ale přestanu
je mi 56...........hmm, učím na gymplu...............
Není tady
Anjiko ... mít tak tvý starosti a Bill Gatesovy miliardy ..juj to by byl život
. Jinak teď vážně ..holka zlatá něco už s tím dělej ... nemůžeš bejt ten zdviženej prst co všem jen ukazuje jak jsou špatní, aniž by tě to nějak poznamenalo ...Opravdu .. máš problém ..ale ostatní to nejsou ..
Není tady
lenže čo sa týka fajčenia tehotných - je veľa žien, ktoré nemôžu mať deti, túžia držať v náručí vlastné dieťa a na druhej strane ďalšie ženy ničia zdravie ešte nenarodeným deťom. :-(
Není tady

Račice dračice napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Frogo, městská policie většinou přijede později než tramvaj.
![]()
to je ale chyba ! Pak bych bodala ještě stížnost na městskou policii. Fakt jezděj tramvaje tak rychle ? Naposledy, když jsem potřebovala do centra a musela použít tramvaj, tak jsem měla pocit, že vykouřím celou krabičku.
Není tady

vera napsal(a):
taky jsem kouřila těhotná, ne moc, ale neodepřela jsem si to
taky kouřím někdy na zastávce.................ale přestanu
je mi 56...........hmm, učím na gymplu...............
Nedělej si násilí - to už nemá cenu 
Není tady

Anjika napsal(a):
lenže čo sa týka fajčenia tehotných - je veľa žien, ktoré nemôžu mať deti, túžia držať v náručí vlastné dieťa a na druhej strane ďalšie ženy ničia zdravie ešte nenarodeným deťom. :-(
To ale fakt není tvoje starost
Není tady
lueta napsal(a):
Ty jsi holt takový Mirek Dušín v sukni, viď?
No Mirek Dusin to tezko
, ten umel dodrzet slovo. Zato tady ta pisatelka uz tu zase zasira Psychologickou radoby veledulezitymi problemy i kdyz se zaprisahala,
ze sem uz nepachne, nebot s takovou bandou blbcu jako jsme my uz nechce mit co do cineni.
Není tady
Anjika napsal(a):
Taky mám takovou švagrovou, která podle tvých slov, ničila nenarozeným dětem život.. nikdy by mě nenapadlo, říkat jí, že to není správné, je dost velká holka na to aby věděla co může dítěti škodit a co ne... děti má 3 a jsou všechny zdravé a u všech kouřila, ono si nevybereš... těhotná matka může kouřit. pít a narodí se jí zdravé dítě a ta co dodržuje zdravou životosprávu může porodit nemocné dítě. Já osobně kdybych byla těhotná tak nekouřím, za svůj život jsem si prošla obdobím kdy ze mě byla silná kuřačka, občasná kuřačka a teď půl roku neuřačka, a tak pořád dokolečka... a nekouřila bych proto, že až tak závislá na nikotinu nejsem, ale jsou lidi kteří jsou závislý a to je pak problém s tím přestat a nepomůže jim ani to, že čekají dítě. Mé těhotné známe lékař doporučil, protože je silná kuřačka, ať omezí kouření na minimum, protože, kdyby přestala úplně , tak je to pro organismus velký šok. U mě to funguje na 100% když přestanu kouřit tak se 3 měsíce vyhrabávám z viróz, kašle apod.
Takže asi bych nesoudila lidi co kouří, ono je jednoduchý začít, ale skončit to, není až tak jednoduché a to ti řekne každý odnaučený kuřák. Takže tak 
Není tady
Lenže vám fajčiarkam nevadí, že vaša pležť vyzerá staršie, smrdia vám vlasy, máte zožltnuté nechty. Ja mám 34 a stále vyzerám na 20. A viete prečo? Lebo v živote som nemala v ústach cigaretu, vyhýbam sa zafajčeným miestnostiam a som vegetariánka.
Není tady
Anjika napsal(a):
No, debili zo sveta nezmiznú ani napriek mojej zlosti. :-(

správny postreh 
Anjika, očakávám, že nepochopíš. 

Ježiši už zase - je mi padesát ale vypadám na třicet. Proč to tady ženský furt omíláte? To je jen váš subjektivní názor 
Anjiko, co to tady pořád vyvádíš? Ty musíš bejt ale hroznej cholerik 

Není tady
Anjika napsal(a):
Lenže vám fajčiarkam nevadí, že vaša pležť vyzerá staršie, smrdia vám vlasy, máte zožltnuté nechty. Ja mám 34 a stále vyzerám na 20. A viete prečo? Lebo v živote som nemala v ústach cigaretu, vyhýbam sa zafajčeným miestnostiam a som vegetariánka.
Hmm, asi máš pravdu, že vypadáš vzhledově na 20 i když máš 34 a s těmi názory co tady prezentuješ se tvůj věk tuším ještě snižuje
sorry musela jsem 
Není tady
Anjiko, vyser se na kuraky (jo, taky kourim
)
Uz mas praci? A uz resis osamostatneni od rodicu? A za psychologem kvuli svym vybuchum vzteku jsi byla?
Není tady
a nech vidíte, že som úplný blázon, :-)))
http://www.metacafe.com/watch/446055/ha … for_lunch/
Není tady
Anjika napsal(a):
a nech vidíte, že som úplný blázon, :-)))
http://www.metacafe.com/watch/446055/ha … for_lunch/
Happy Tree Friends mám taky ráda 
Ale jinak, Anjika, neřeš už nesmrtelnost chrousta.... 
Není tady
tady prece nemusis nikomu nic dokazovat. jako pokus o exhibici pubertalniho ditete dobry. jinak nic moc. zkus resit opravdu podstatne problemy.
Není tady
čo sa týka bytu, ja mám veľký ba až panický strach si požičať toľko z banky - čo ak o niekoľko rokov ťažko ochoriem a budem nezamestnaná? Kto to bude splácať?
Není tady
Kdo se bojí, s.ere v síni.
Choď k psychológovi, a to tak, že hneď. Miesto aby si riešila sama seba, riešiš blbosti. Ty sama potrebuješ pomocť a maskuješ to riešením pseudoproblémov. Sama pred sebou.
Upravil(a) majkafa (8. 12. 2008 21:12)

Anjika napsal(a):
nejen vyzeráš 
Není tady
Anjika napsal(a):
Viď, se jim taky divím. Nejen že stále courají teplo (mě je pak zima a táhne mi na záda a ještě jim nemá kdo otevřít ty zamčený balkónový dveře), když nechtějí kouřit doma a neustále chodí na balkon
, ale vypadají i starší!
Fandím ti. Já cigarety taky nemusím.
Bleee. ALe mám spoustu kamarádek, který sice vypadají kvůli kouření starší
, ale jinak jsou celkem fain.
Budu muset jim domluvit.
Já kouřím jen ekologicky. 
Anjika napsal(a):
A jakpak jsi na tohle přišla?
tvůj subjektivní názor?
A upřímě? Kuřačkám to povětšinou nevadí, jinak by totiž nekouřily
ale zase nám vadí spousta jiných věcí co dělají lidi okolo, ovšem neventilujeme je tady stylem, že "ty nechodíš na spinning čtyřikrát týdně a proto tvůj zadek vypadá o dvacet let starší - kiš kiš". S prominutím, tohle je chování jak ve školce 
Pro tebe jsou všichni, kteří nemají život přesně jako ty evidentně špatní....
holka zaděláváš si na obrovskej problém
Není tady