Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 8. 12. 2008 17:25

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Zase mám nervy

Anjika napsal(a):

Alebo doslova "milujem", keď vidím fajčiť tehotnú ženu, prípadne keď matka či otec vyfukuje dym priamo do kočíka...

Ty jsi holt takový Mirek Dušín v sukni, viď? roll

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#52 8. 12. 2008 17:27

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Anjika napsal(a):

Alebo doslova "milujem", keď vidím fajčiť tehotnú ženu, prípadne keď matka či otec vyfukuje dym priamo do kočíka...

Anjika, co tuhle tvojí "energii" využít trochu jinak? wink

Není tady

#53 8. 12. 2008 17:27

Anjika
♥♥♥♥♥--

Toto síce je dosť od veci k tejto téme, ale ke´dže sa tu schádzajú aj česky hovoriace čiteteľky, mám otázku. Ako sa správne píšu slovami číslovky? "padesát dva" alebo padesátdva?" "devatenáct set osmdesát devět" alebo dokopy?  Ďaaaaaaaakuuuuuuuuuujeeeeeeeem.

Není tady

#54 8. 12. 2008 17:33

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

padesát dva nebo dvaapadesát - obojí může být

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#55 8. 12. 2008 17:46

vera
♥♥♥♥♥♥-

taky jsem kouřila těhotná, ne moc, ale neodepřela jsem si to
taky kouřím někdy na zastávce.................ale přestanu
je mi 56...........hmm, učím na gymplu...............

Není tady

#56 8. 12. 2008 17:48

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Anjiko ... mít tak tvý starosti a  Bill Gatesovy miliardy ..juj to by byl život lol. Jinak teď vážně ..holka zlatá něco už s tím dělej ... nemůžeš bejt ten zdviženej prst co všem jen ukazuje jak jsou špatní, aniž by tě to nějak poznamenalo ...Opravdu .. máš problém ..ale ostatní to nejsou ..

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#57 8. 12. 2008 18:05

Anjika
♥♥♥♥♥--

lenže čo sa týka fajčenia tehotných - je veľa žien, ktoré nemôžu mať deti, túžia držať v náručí vlastné dieťa a na druhej strane ďalšie ženy ničia zdravie ešte nenarodeným deťom. :-(

Není tady

#58 8. 12. 2008 18:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

hrosanek napsal(a):

Frogo, městská policie většinou přijede později než tramvaj. smile

lol tummenupp

to je ale chyba !  Pak bych bodala ještě stížnost na městskou policii.  Fakt jezděj tramvaje tak rychle ? Naposledy, když jsem potřebovala do centra a musela použít tramvaj, tak jsem měla pocit, že vykouřím celou krabičku.
lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#59 8. 12. 2008 18:45

mashanka
Zablokovaný

vera napsal(a):

taky jsem kouřila těhotná, ne moc, ale neodepřela jsem si to
taky kouřím někdy na zastávce.................ale přestanu
je mi 56...........hmm, učím na gymplu...............

Nedělej si násilí - to už nemá cenu wink

Není tady

#60 8. 12. 2008 18:46

mashanka
Zablokovaný

Anjika napsal(a):

lenže čo sa týka fajčenia tehotných - je veľa žien, ktoré nemôžu mať deti, túžia držať v náručí vlastné dieťa a na druhej strane ďalšie ženy ničia zdravie ešte nenarodeným deťom. :-(

To ale fakt není tvoje starost

Není tady

#61 8. 12. 2008 18:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

lueta napsal(a):

Ty jsi holt takový Mirek Dušín v sukni, viď? roll

No Mirek Dusin to tezko hmm, ten umel dodrzet slovo. Zato tady ta pisatelka uz tu zase zasira Psychologickou radoby veledulezitymi problemy i kdyz se zaprisahala,
ze sem uz nepachne, nebot s takovou bandou blbcu jako jsme my uz nechce mit co do cineni.

Není tady

#62 8. 12. 2008 19:34

Lena01
♥♥♥♥♥--

Anjika napsal(a):

Taky mám takovou švagrovou, která podle tvých slov, ničila nenarozeným dětem život.. nikdy by mě nenapadlo, říkat jí, že to není správné, je dost velká holka na to aby věděla co může dítěti škodit a co ne... děti má 3 a jsou všechny zdravé a u všech kouřila, ono si nevybereš... těhotná matka může kouřit. pít a narodí se jí zdravé dítě a ta co dodržuje zdravou životosprávu může porodit nemocné dítě.  Já osobně kdybych byla těhotná tak nekouřím, za svůj život jsem si prošla obdobím kdy ze mě byla silná kuřačka, občasná kuřačka a teď půl roku neuřačka, a tak pořád dokolečka... a nekouřila bych proto, že až tak závislá na nikotinu nejsem, ale jsou lidi kteří jsou závislý a to je pak problém s tím přestat a nepomůže jim ani to, že čekají dítě. Mé těhotné známe lékař doporučil, protože je silná kuřačka, ať omezí kouření na minimum, protože, kdyby přestala úplně , tak je to pro organismus velký šok. U mě to funguje na 100% když přestanu kouřit tak se 3 měsíce vyhrabávám z viróz, kašle apod.
Takže asi bych nesoudila lidi co kouří, ono je jednoduchý začít, ale skončit to, není až tak jednoduché a to ti řekne každý odnaučený kuřák. Takže tak wink

Není tady

#63 8. 12. 2008 20:06

Anjika
♥♥♥♥♥--

Lenže vám fajčiarkam nevadí, že vaša pležť vyzerá staršie, smrdia vám vlasy, máte zožltnuté nechty. Ja mám 34 a stále vyzerám na 20. A viete prečo? Lebo v živote som nemala v ústach cigaretu, vyhýbam sa zafajčeným miestnostiam a som vegetariánka.

Není tady

#64 8. 12. 2008 20:11

majkafa
Host

Anjika napsal(a):

No, debili zo sveta nezmiznú ani napriek mojej zlosti. :-(

tummenupp
správny postreh lol
Anjika, očakávám, že nepochopíš. lol

#65 8. 12. 2008 20:16

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Ježiši už zase - je mi padesát ale vypadám na třicet. Proč to tady ženský furt omíláte? To je jen váš subjektivní názor big_smile
Anjiko, co to tady pořád vyvádíš? Ty musíš bejt ale hroznej cholerik smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#66 8. 12. 2008 20:31

Lena01
♥♥♥♥♥--

Anjika napsal(a):

Lenže vám fajčiarkam nevadí, že vaša pležť vyzerá staršie, smrdia vám vlasy, máte zožltnuté nechty. Ja mám 34 a stále vyzerám na 20. A viete prečo? Lebo v živote som nemala v ústach cigaretu, vyhýbam sa zafajčeným miestnostiam a som vegetariánka.

Hmm, asi máš pravdu, že vypadáš vzhledově na 20 i když máš 34  a s těmi názory co tady prezentuješ se tvůj věk tuším ještě snižuje  lol  sorry musela jsem tongue

Není tady

#67 8. 12. 2008 20:33

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

Anjiko, vyser se na kuraky (jo, taky kourim tongue)
Uz mas praci? A uz resis osamostatneni od rodicu? A za psychologem kvuli svym vybuchum vzteku jsi byla?

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#68 8. 12. 2008 20:33

Anjika
♥♥♥♥♥--

a nech vidíte, že som úplný blázon, :-)))
http://www.metacafe.com/watch/446055/ha … for_lunch/

Není tady

#69 8. 12. 2008 20:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Anjika napsal(a):

a nech vidíte, že som úplný blázon, :-)))
http://www.metacafe.com/watch/446055/ha … for_lunch/

Happy Tree Friends mám taky ráda big_smile
Ale jinak, Anjika, neřeš už nesmrtelnost chrousta.... wink

Není tady

#70 8. 12. 2008 20:39

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

tady prece nemusis nikomu nic dokazovat. jako pokus o exhibici pubertalniho ditete dobry. jinak nic moc. zkus resit opravdu podstatne problemy.

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#71 8. 12. 2008 20:54

Anjika
♥♥♥♥♥--

čo sa týka bytu, ja mám veľký ba až panický strach si požičať toľko z banky - čo ak o niekoľko rokov ťažko ochoriem a budem nezamestnaná? Kto to bude splácať?

Není tady

#72 8. 12. 2008 20:59

majkafa
Host

Kdo se bojí, s.ere v síni.
Choď k psychológovi, a to tak, že hneď. Miesto aby si riešila sama seba, riešiš blbosti. Ty sama potrebuješ pomocť a maskuješ to riešením pseudoproblémov. Sama pred sebou.

Upravil(a) majkafa (8. 12. 2008 21:12)

#73 8. 12. 2008 21:06

mashanka
Zablokovaný

Anjika napsal(a):

nejen vyzeráš big_smile

Není tady

#74 8. 12. 2008 21:52

petra72
Host

Anjika napsal(a):

Viď, se jim taky divím.  Nejen že stále courají teplo (mě je pak zima a táhne mi na záda a ještě jim nemá kdo otevřít ty zamčený balkónový dveře), když nechtějí kouřit doma a neustále chodí na balkon  wink  , ale vypadají i starší! 

Fandím ti. Já cigarety taky nemusím. tongue  Bleee. ALe mám spoustu kamarádek, který sice vypadají kvůli kouření starší  tongue  , ale jinak jsou celkem fain.

Budu muset jim domluvit. dumbom dumbom lol lol lol

Já kouřím jen ekologicky. gloria

#75 8. 12. 2008 21:54

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Anjika napsal(a):

A jakpak jsi na tohle přišla? va tvůj subjektivní názor?
A upřímě? Kuřačkám to povětšinou nevadí, jinak by totiž nekouřily hmm ale zase nám vadí spousta jiných věcí co dělají lidi okolo, ovšem neventilujeme je tady stylem, že "ty nechodíš na spinning čtyřikrát týdně a proto tvůj zadek vypadá o dvacet let starší - kiš kiš". S prominutím, tohle je chování jak ve školce usch
Pro tebe jsou všichni, kteří nemají život přesně jako ty evidentně špatní.... sad holka zaděláváš si na obrovskej problém

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí