|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a to konkrétne na jedného Rakušana. Čakala som na autobus a keďže pršalo, bola pod krytom či ako sa to volá. A zrazu cítim cigaretový smrad. Pozriem sa a vidím asi 45ročného muža s cigaretou v hube. Upozornila som ho, že na zastávkach MHD je fajčiť zakázané. On, že nerozumie. Potom som začula, že so svojimi dvoma kumpánmi sa zhovára nemcky s rakúskym prízvukom. Tak som mu to teda preložila do nemčiny. A on znova, že kde to je napísané. No tak ale to nemá trochu slušnosti? A čudujem sa, že to nikomu inému nevadilo len mne. Mala som sto chutí ho kopnúť tam, kde to chlapov najviac bolí. Veď to tiež nebolo na zastávke napísané, že sa to nesmie. Povedala som mu teda aspoń, že je Mistkerl. A teraz čo by som ja spravila s fajčiarmi, ktorí nerešpektujú, že ten smrad prekáža druhým ľuďom: Museli by vykonať aspoň sto hodín verejnoprospešných prác. Aj cudzinci. A za neochotu by som im ešte pridala!!!
Není tady
jo jo.. anjiko...a co jinak jak se máš 
??
Není tady
inak to kopnutie to sa nebojte, to ma len tak vtedy napadlo v zlosti, ale zišiel by sa mu riadny trest... veď predsa nerobím niečo, čo druhým vadí nefajčím na verejnosti, nepľujem, nepočúvam nahlas MP3....
Není tady
k názvu vlákna - "tak se nenervuj", ale ty to asi očividně potřebuješ

Není tady
...no a dál....
Jen zkopíruji z jiného vlákna, byť to nenabyde užití:
Vzpomnela jsem si na zrcadleni. Autorka tam popisovala pribeh o chramu s tisici zrcadly. Jednou v chramu zabloudil pes a dostal se do sine tisice zrcadel. A kdyz uvidel tisic svych odrazu, zacal vrcet a stekat. Cim vice vrcel a stekal, tim vice i ostatni psi byli agresivnejsi a utocnejsi. Psa to jeste vice rozzurilo, vrcel o sto sest. A to tak dlouho, nez strachy padl mrtev k zemi.
Za nejaky cas se do chramu dostal druhy pes. Opet bloudil sini tisice zrcadel. Kdyz uvidel tisic moc milych psu, radostne vrtel ocasem. A ti psi na oplatku radostne vitali jeho. Diky tomu se brzo a bezpecne dostal ze sine i ven z chramu.
Tož tak Anjiko...
A ako tomu mám rozumieť? To akože som sa tomui hnusnému a arogantnému fajčiarovi mala hodiť okolo krku a ešte predtým sa na neho usmiať????
Není tady
ffly napsal(a):
...no a dál....
myslíš jako , že by to měly holky hodit do rýmu? jako pro Děda Vševěda? (připomnělo mi to Zlatovlásku)
Není tady
A ty jsi byla milá a normální při své prosbě, ať to típne?

ježiši co to zase je? ty bys asi potřebovala fakt nějakej vážnej životní problém k řešení viď Anjiko?

Není tady
Anjika napsal(a):
a to konkrétne na jedného Rakušana. Čakala som na autobus a keďže pršalo, bola pod krytom či ako sa to volá. A zrazu cítim cigaretový smrad. Pozriem sa a vidím asi 45ročného muža s cigaretou v hube. Upozornila som ho, že na zastávkach MHD je fajčiť zakázané. On, že nerozumie. Potom som začula, že so svojimi dvoma kumpánmi sa zhovára nemcky s rakúskym prízvukom. Tak som mu to teda preložila do nemčiny. A on znova, že kde to je napísané. No tak ale to nemá trochu slušnosti? A čudujem sa, že to nikomu inému nevadilo len mne. Mala som sto chutí ho kopnúť tam, kde to chlapov najviac bolí. Veď to tiež nebolo na zastávke napísané, že sa to nesmie. Povedala som mu teda aspoń, že je Mistkerl. A teraz čo by som ja spravila s fajčiarmi, ktorí nerešpektujú, že ten smrad prekáža druhým ľuďom: Museli by vykonať aspoň sto hodín verejnoprospešných prác. Aj cudzinci. A za neochotu by som im ešte pridala!!!
A tato děsivá událost proběhla kdy?
Není tady

Anda napsal(a):
Anjika napsal(a):
Ahoj, máš tady zase zrcadlení - viz níže 

Není tady
Wiki napsal(a):
ffly napsal(a):
...no a dál....
myslíš jako , že by to měly holky hodit do rýmu? jako pro Děda Vševěda? (připomnělo mi to Zlatovlásku)
Rýmované sebrané spisy: Co se.e Anjiku...

Měla jsi možnost - zavolat městskou policii.
Není tady
A čudujem sa, že to nikomu inému nevadilo len mne.
Jako vždycky, viď?
Není tady
Frogo, městská policie většinou přijede později než tramvaj. 
Želvička17 napsal(a):
Anda napsal(a):
Anjika napsal(a):
Ahoj, máš tady zase zrcadlení - viz níže
Vidím.. Jenže tohle zrcadlení a to druhé zrcadlení je sakra rozdíl.
Není tady

Anda napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Anda napsal(a):
A tato děsivá událost proběhla kdy?Ahoj, máš tady zase zrcadlení - viz níže
Vidím.. Jenže tohle zrcadlení a to druhé zrcadlení je sakra rozdíl.
Já myslela, že Hrošánek zkopíroval jeden příspěvek od jedné diskutérky 

Není tady
hrosanek napsal(a):
Frogo, městská policie většinou přijede později než tramvaj.

Není tady
Ne moje zrcadlení bylo pro Anjiku, její story jsou plné vzteklých ošklivých zlých podvodníků. Občas jde o kouřícího pána na zastávce, občas o zloděje pětistovky. Už by s tím měla něco dělat, ale nechce. S tím, tj. se sebou.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Anda napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ahoj, máš tady zase zrcadlení - viz nížeVidím.. Jenže tohle zrcadlení a to druhé zrcadlení je sakra rozdíl.
Já myslela, že Hrošánek zkopíroval jeden příspěvek od jedné diskutérky
Kde a jestli hrošánek kopíroval, netuším. Nicméně z toho, co píše, je jasně vidět, že jenom nemlátí prázdnou slámu. Což se o jiných říct nedá, to si asi nemusíme vykládat, co?!
Anjiko, jestli se tahle příhoda stala dneska ráno a Ty ve 14.30 vkládáš téma "Zase mám nervy" a ještě kvůli takové koko.osovině, tak potěš Pánbůh
Není tady
Anjika napsal(a):
No Anjiko, tímto si jenom ve mně utvrdila názor, že vážně nejsi normální.
Anjiko, přemýšlela jsi o psychoterapii ?, myslím to vážně, protože Tvé vzteky a emoce já velmi dobře znám a jinak se to "léčit" nedá...přeji ti hodně klidu....a ber, že všichni se prostě nechovají, tak jak by měli, nereagují, tak jak bychom rádi, nejsou vždy správní a nedělají to, co se má.......
Důležité ale je, jakou na to budeš mít reakci....ale pokud si chceš nervami ničit vlastní zdraví.....je to jen tvoje volba. Přála bych ti, aby jsi zauvažovala kvůli sobě jinak.... nebo tě tenhle svět zničí (resp. tvé reakce na něj)...
Upravil(a) Račice dračice (8. 12. 2008 15:07)

Není tady