29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud není nazbyt, tak OK, ale pokud se člověk bude dál a dál přejídat, tak mu bandáž bude k ničemu a k zdravotnímu stavu si rozhodně nepřilepší. Jde o dlouhodobou změnu stravovacích návyků, což bohužel chápe málo lidí.
Dotaz na paní Jeanne68 - změnila jste nějak stravování? Jak Vám to nyní jde a jak se cítíte?
Není tady
Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz
Dobrý den, máte úplnou pravdu že bez kázně v jídle by se s mou postavou nic nezměnilo. Jako vše to chce obrovskou důslednost hlavně v tom kolik toho jíst. Měla jsem potíže s množstvím jídla které jsem snědla. V tom mi bandáž strašně moc pomohla. Pak už jsem jen změnila pár maličkostí. Nejím sladké a nejím pečivo. Napíšu dvě věty které jsem již několikrát napsala: Dřív jsem si na talíř dala knedlíky, maso-tlusté, libové i kůžičku pěkně vypečenou, pak buchtičku a raději dvě... Dnes si sakramensky rozmyslím co na tom talířku budu mít když to může vážit maximálně 120 gramů....
Jeanne68
Není tady