29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Štěpánko, Fool, Sillwan nádhera
Upravil(a) spunt (18. 12. 2008 19:29)
Není tady
Ahoj kočky tak jsem se dnes taky dostala k tomu dočíst Vás a zkouknout nové přírůstky ... tady se jede rychlostí blesku a pomalu už zase půjdem do nového domečku .....
Sillwy a Clare... díky za ráčky na mailík... dorazili v pořádku
Sillwy, Fool, Štěpánko ... úžasná tvorba.... vaše fantazie nezná mezí
Štěpánko nejen že tvoříš po týdnu parádní Lo a ráčky, ale dokonce i elementy do freebíček... to tedy klobouk dolů... moc krásné věci si udělala ... ještě by si mohla zkusit soutěže na BC.... to by tě určitě bavilo ... a navíc odměna ať už za účast nebo výhru tě nemine
Není tady
EvaR napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Štěpánce už nic neukážu
![]()
za chvilku mě strčí do kapsy
myslíš něco jako, že žák předčil svého učitele... nebo jak se to říká
tak nějak ještě nedávno tu psala že nic neumí a podívej se na ní za chvilku už nevystrčím nos
Není tady
Holky, a je tu někdo, kdo umí pracovat i s gimpem i s photoshopem?
Je ten photoshop o hodně těžší?
A učili jste se s tím metodou pokus omyl, nebo máte nějaké návody?
Není tady
HOOOOLKYYYY vy jste táááákovéééé breeebtyyyy.....
Hani, na tebe teda nikdy mít nebudu......
ahoooooj......
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 12. 2008 21:17)
Není tady
Jů polštářek můžu si lehnout?
Není tady
Jasně..... leží se na něm mooooc krááásně....
Není tady
spunt napsal(a):
A učili jste se s tím metodou pokus omyl, nebo máte nějaké návody?
V gimpu sice neumím ale photoshop je rychlejší a když přijdeš na chuť tak děsně jednoduchej a Andrejka by mohla vyprávět jak jsme se učily pokus omyl když jsme začaly nikde žádný návody tak jsme skoušely a psaly si na co jsme přišly a občas jsme něco udělaly a ani jsme nevěděly jak prostě pokusy.Máte to o hodně jednodušší než my už se najdou i návody.Tak šup do toho žádnej učenej z nebe nespad
Není tady
Já jsem právě narazila na návody
Tak na ně kouknu a uvidíme, jestli budou napsané srozumitelně a jestli pak začnu shánět photoshop
Mě někdo kdysi strašil, že photoshop je strašně složitej...
Není tady
spunt napsal(a):
Já jsem právě narazila na návody
Tak na ně kouknu a uvidíme, jestli budou napsané srozumitelně a jestli pak začnu shánět photoshop
Mě někdo kdysi strašil, že photoshop je strašně složitej...
pro mě je složitej gimp a pomalej a četla jsem názory kdo dělal obojí skončil u PS
Není tady
Díky moc.... tak já se o to nějak po Novém roce pokusím.
Tedy jestli to ustojí náš PC
Nevím jestli se to tam ještě vejde.....
Není tady
Hoooj, už jsem tu
Není tady
čarodějka napsal(a):
spunt napsal(a):
A učili jste se s tím metodou pokus omyl, nebo máte nějaké návody?V gimpu sice neumím ale photoshop je rychlejší a když přijdeš na chuť tak děsně jednoduchej a Andrejka by mohla vyprávět jak jsme se učily pokus omyl když jsme začaly nikde žádný návody tak jsme skoušely a psaly si na co jsme přišly a občas jsme něco udělaly a ani jsme nevěděly jak prostě pokusy.Máte to o hodně jednodušší než my už se najdou i návody.Tak šup do toho žádnej učenej z nebe nespad
Jo jo Haničko, to byly časy, nikde nic....jen my dvě a Photoshop
Není tady
spunt napsal(a):
Díky moc.... tak já se o to nějak po Novém roce pokusím.
Tedy jestli to ustojí náš PC
Nevím jestli se to tam ještě vejde.....
Sputni, Photoshop je hodně náročný kapacitně, potřebuje hodně místa na odkládacích discích a pamět volnou minimálně 1 GB, jinak to padá.
Není tady
Ahoj sestřičko, to je dooost, že se ukážeš
Aha, tak to budu mít asi smůlu
To by náš PC už neutáhnul...... tak snad časem druhý PC jen pro mě na fotky
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p1743894 holky šup do nového domečku, už jsme přešvihly tisícovku, téma uzavírám.
Není tady