|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
clare napsal(a):
tak Evičko, snad se ti to bude líbit
http://resize.like.cz/images/1229544756ev.jpg
Hezkýýýýýýýýýýýýýýýýý 

Není tady
Fool-pick napsal(a):
Hani děkuji za komentář na MMB já to házela i sem....myslíte že bych tam měla něco změnit?????
nějak mi tam nco schááází
Ale neschází v jednoduchosti je krása mě se to líbí když tam budeš stále něco přidávat tak už to nebude ono
Není tady
Jani, koukej, krucánky
http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?id=1547090
Není tady

holky díííííííky 
clar nádhera 

ndrejko ohňostroj paráda na ten jsem se těšila celý den 

Není tady
FOOl.... také se mi to moc líbí a určitě bych nic neměnila... Má to své kouzlo................
Clare..... moc krásný, jemný Ráček... ten pro Fool..
Andrejko.... ohňostroj naprosto skvělý.......
Hani...... skvělá volba výběru fotek pro Fool.... Má krásné fotečky...radost s nimi dělat, že..?
Nějak mi ten Ráček pro Evinku stále neseděl... a teď se mi zdá, že jsem na to přišla..... To pozadí bylo moc tmavé...... co myslíte..?
Ale možná, že už mi z toho dnes hrabe....

Přeji dooobrooouuuu....

Upravil(a) Štěpánka.Š (17. 12. 2008 22:17)
Není tady
clare napsal(a):
štěpánko mě se ti líbí obě, nádhera, je moc dobře, že jsi s gimpem začla, jsi talent jako fool
Štěpánka dělá v photoshopu
ale je skvělá takto rychle se vše naučit
Není tady

holky jsem tele,ale najednou mi nejde template..je mi jasné,že to najednou není vina gimpu
ale moje...můžete mi sem prosím někdo hodit zjednodušený návod jak to děláte vy?????Z BC jsem zamotaná ještě víc 
Není tady
clare napsal(a):
tak Evičko, snad se ti to bude líbit
http://resize.like.cz/images/1229544756ev.jpg
Clare to je NÁDHERNÉ 

líbí se mi to strašně moc
já tyhle něžné věci neumím, tak jsem ráda, že je můžu mít aspoň prostřednictvím Vás... opravdu jsem nadšená, udělala si mi velikánskou radost ..... jupí jupí jupí .... moc děkuji 

si úžasná !
Prosím original na mail e--v--a@seznam.cz díky

Není tady
... a já jsem také nezahálela.... koukala jsem na ty tvoje krásné klučíky..... a hned mi padla do oka jedna fotečka.... takže jsem nelenila a tady milá Clare ráček pro tebe...... 
Upravil(a) EvaR (17. 12. 2008 23:27)
Není tady
Štěpánko ... ty si detailistka.... mně se také líbí obě dvě verze toho ráčku pro mně, ale rozumím ti... já to mám obdobné.... jakmile mi tam neladí třeba jen maličkost malinká.... jsem schopná kvůli tomu rozvrtat celý obrázek....
Není tady

jejda tak to já radši nnic tvořit nebudu...nechci aby mojí maminku piclo 
čarodějka napsal(a):
Fool mě picne
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravil(a) Fool-pick (18. 12. 2008 0:06)
Není tady
Clare, Evčo, Fool, to je krása nesmírná....
Holky vy jste talenti a šikulky 
Andrej díky za odkaz, to potěší, že se to někomu hodí 
Tak snad ta práce není zbytečná 
Není tady
Evi.....
Fool....
Clare......
NÁDHERA..........!!!!
VŠEM POHODOVÝ DEN....

Není tady