|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Spunti... ty skleničky jsou báječné... moc se ti povedly .... ani bych s nimi už nic nedělala.... vždyť víš v jednoduchosti je krása 
Clare poslední modrý ráček je okouzlující.... 

Holky... sice ještě není další téma odsouhlasené , ale já už jsem ogumovala ten polštářek... protože už ho chci zabalit a mohl by se nám případně hodit... tady je
Není tady
Měla jsem tu na návštěvě segru.... a té se podařilo mi částečně "počeštit" Photoshop......
tak jsem si na něm hned ještě zkusila jedno podzimní...
Spunti... mooooc děkuji za Ráčka...... je opravdu kouzelný... Pošleš mi ho pěkně prosím mejlíkem...??

Není tady

Ale polštářek je pěkný 
Štěpánko, moc pěkné Lo.
Ráčka pošlu po drátech 
Není tady
Díky děvčata......... jste zlatíčka.... a zítra se vrhnu na plyšáky.....

Není tady

Clar zlatíčko ty na mě vůůůbec nemyslíš
clare napsal(a):
Evičko díky, když to stihnu večer, tak udělám ráčka tobě, už mám stáhnuté fotečky
Mali teda to ti to jde, já nejspíš tentokrát ničím nepřispěju, vůbec nic me nenapadá
Není tady

prosím o kritiku
už jsem strašně dlouho nevytvořila nic por sebe tak jsem to napravila... 

Upravil(a) Fool-pick (17. 12. 2008 20:05)
Není tady
Teda tady jsou tak úžasně fantastičtí ráčci, že jde z toho až hlava kolem. Holky fakt nádhera.
Není tady
Ahojky děvčata
tak mám dočteno a skouknuto jste fakt dobré jen já zase nějak nestíhám tvořit
Evičko ten polštářek je nádhernej
to bude mít malá radost
Není tady
Mali, prima nápisi a Jani, prima skleničky 
A polštářek se mi taky moc líbí 
Není tady
clare napsal(a):
Evičko díky, když to stihnu večer, tak udělám ráčka tobě, už mám stáhnuté fotečky
Mali teda to ti to jde, já nejspíš tentokrát ničím nepřispěju, vůbec nic me nenapadá
Clare... to budu moc moc ráda ... na ráčka od tebe si myslím už déle, ale jak si byla zavalena a stále asi zavalena si.... žádostma o ráčka... tak jsem chtěla vydržet.... těším se 
.. holky já se taky pokusím o nějaké ráčky pro Vás... ale čekám až mně něco napadne... teď mám nějaký útlum 
Není tady
Fooli... kriticky musím říct, že to máš zase dokonalý.... fakt se mi to moc líbí... ten strom a ta kočička dole... krásně sladěné... a taky ta horní fotka Ellinky zády k nám... vypadá to, jako když trucuje
.... fakt parádní !
Není tady

děkuji beruško....čekám stále na kritiku a nikdo nic 

EvaR napsal(a):
Fooli... kriticky musím říct, že to máš zase dokonalý.... fakt se mi to moc líbí... ten strom a ta kočička dole... krásně sladěné... a taky ta horní fotka Ellinky zády k nám... vypadá to, jako když trucuje
.... fakt parádní !
Není tady
ahoj holky moje 
fooli, náááááádhera!!! já už si tě našla na mmb 

já vím já vím kujuuuuuuuuuuuu moc
dagi napsal(a):
ahoj holky moje
fooli, náááááádhera!!! já už si tě našla na mmb
Není tady
Tak jsem si zas pohrála, tři věci do našeho Silvestra, pro náhled jsem to dala na jeden černý podklad - je to jeden ohňostroj s rokem, jedno ohňostrojové PF-ko a jeden samostatný rok
Není tady
Čarodějko, to je krásný ráček 
Andrej, kdes to fotila? Paráda 
Není tady
Hani, nádhera 
Není tady

jééééééééééééééééééééé not o je nááááádheraaaaaa to je pro mě juchůůůůůůůůůůůůůůůůů já šílííííím děkujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mám radost krásnééé mooooooooc 

čarodějka napsal(a):
Něco vám sem vložím a utíkám věšet prádlo
http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1418/14 … ges/f1.jpg
Není tady

Hani děkuji za komentář na MMB já to házela i sem....myslíte že bych tam měla něco změnit????? 

nějak mi tam nco schááází 
Není tady