|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojte 
dakujem za pochvaly ale nemam z toho dobry pocit
dala som si urobit prianie radsej od naseho sikovneho zlaticka fool, a je uplne suprove
takze vytisknem a poslem to
fool dufam ze nevadi ze ukazem tvoje krasne dielo 

ostatne mate suprove dielka, kedy to len stihate 

Není tady
Hezký den holky, teda já zírám, co to jsou tady za nádhery, vy jste tak neuvěřitelně šikovné, až se tají dech.
Není tady
spunt napsal(a):
Jo a ještě mám návrh, krom Valentinského udělat novorozenecké frebíčko, takové aby se z toho dalo udělat Lo pro čerstvá miminka..... možná zvlášť pro holčičičky a pro kluky a něco společné.....
K tomu se připojuji, mě totiž napadlo udělat speciální frebíčko miminkovské na počest naší novopečené maminy Cat, která k nám patří, a kterou včera pustili z porodnice 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
spunt napsal(a):
Jo a ještě mám návrh, krom Valentinského udělat novorozenecké frebíčko, takové aby se z toho dalo udělat Lo pro čerstvá miminka..... možná zvlášť pro holčičičky a pro kluky a něco společné.....
K tomu se připojuji, mě totiž napadlo udělat speciální frebíčko miminkovské na počest naší novopečené maminy Cat, která k nám patří, a kterou včera pustili z porodnice
Moc dobrý nápad..... a k tomu by se dal možná připojit i ten můj plyšákový - hračkový návrh... nebo ne.......?
Není tady
clare napsal(a):
dobré ranko všem
koukám štěpánko ty teda jedeš, ráno jsem nakokla, jeden ráček a teď už dva, super, oba moc hezký
a jsem ráda, že se ti ráček ode mě líbí
tak a já vám přidávám raka pro dušičku
http://resize.like.cz/images/1229506621du.jpg
Clare - zlato - to je nádhera
děkuju
a ty barvičky, přesně ty, které miluju ze všech nejvíc . Pošli mi prosím na dusicka4@seznam.cz
Není tady
clare napsal(a):
dušičko super, mám radost, že se ti to líbí, a pamatuju si, že jsi to tady psala, proto ta barva
děkuju,že na mě myslíš

Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
spunt napsal(a):
Moc dobrý nápad..... a k tomu by se dal možná připojit i ten můj plyšákový - hračkový návrh... nebo ne.......?

Není tady
Hezke poledne... 
JJ, holky, jen pracujte na miminkovskem kitu, v breznu se bude hodit. Ja sice nebudu mit cas, ale rozeslu hromadne fotky a budete se moci cinit

A tady racek pro Evku 

Není tady
Sillwan, tak ten je bomba 

Není tady
sillwan napsal(a):
Hezke poledne...
JJ, holky, jen pracujte na miminkovskem kitu, v breznu se bude hodit. Ja sice nebudu mit cas, ale rozeslu hromadne fotky a budete se moci cinit![]()
![]()
A tady racek pro Evku
http://resize.like.cz/images/1229515417EVAR.jpg
Sillwy ... jupí jupí jupí to je nádherné
tak jemné něžné krásné.... ty si báječná... já jsem NADŠENÁ ... a ty barvy.... věděla jsem, že přijdeš s něčím novým a úžasným.... hrozně jsem si přála mít ráčka právě od tebe..... děkuji Ti 
si poklad !!!
Sillwy a prosím hoď mi to do mailu e--v--a@seznam.cz ať si to můžu vytisknout ...
Není tady
Jasně, plyšakový se bude určo hodit taky 
Jen to abych přestala chodit spát, než nafotím a ogumuji všechny plyšáky 
Ale asi bych to dělila.... ono když je tam moooc elementů, tak mě osobně to někdy odradí, že se mi v tom nechce listovat
jsem lenoch a náš PC není také rychlík..... . Pro mě osobně je daleko lepší třeba udělat Leden, měsíc dětí a udělat plyšákové frebíčko, novorozenecké (oblečkové, hračkové, potřeb pro mimča), autíčkové, panenkové atd atd.... prostě udělat třeba deset menších frebíček ( i když už tuším že plyšákové bude mega
)
Není tady
Fool, sillwan, naprosto úchvatná dílka 
Není tady
A tady jeden malý ráček pro štěpánku, snad se jí bude líbit....
A ta popraskaná fotka je zmenšováním.... ve velkém to není
Není tady

dokonlost sama 

spunt napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1229516526 … kumaly.jpg
Není tady

a ta popraskaná fotka je bomba...vypadá to jako mráz 
spunt napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1229516526 … kumaly.jpg
Není tady
Ty brďo, to popraskané fakt vypadá skvěle, to jsem ještě neviděla 
Není tady
Hmmm, jenže ona je na tom okně nějaká námraza a jak jsem to zmenšovala a zmenšovala, tak to takto popraskalo, jak starý obraz.... já v tom prsty nemám 
A ještě jsem zkkusila tady udělat pár skeniček
ale asi by to chtělo trošku je ozdobit. Nechcete se toho někdo ujmout? Já bych Vám je přeposlala 

Není tady

ty jsou kráááááááááááááásnéééééé
Andrjko tak jak jde ohňostroj....já dopekla linecký a asi si dám medovinku
spunt napsal(a):
Hmmm, jenže ona je na tom okně nějaká námraza a jak jsem to zmenšovala a zmenšovala, tak to takto popraskalo, jak starý obraz.... já v tom prsty nemám
A ještě jsem zkkusila tady udělat pár skeničekale asi by to chtělo trošku je ozdobit. Nechcete se toho někdo ujmout? Já bych Vám je přeposlala
http://resize.like.cz/images/1229524700sklenicky.png
Není tady
Clare, to je krááása.
Mali, skvělý nápis 
Jen nemělo by být jak s velkým J ? ALe na mě nehleď, pravopis a já nejsme vůbec ale vůbec kamarádi 
Není tady