29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, mám dotaz.
Jak mám vložit obrázek do textu - teda myslím to tak,že vám chci ukázat můj upravený obrázek.
Díky
Není tady
Otevři si tyto stránky http://resize.like.cz/index.php
tam si nahraj ten obrázek (v názvu nesmí být háčky a nesmí být moc dlouhý) přes procházet...
Pak si klikneš na upload
Počkáš
Zkopíruješ druhý řádek a ten sem vložíš.
Není tady
To je super, díky moc. Právě jsem začala objevovat kouzlo grafických programů
[img]http://resize.like.cz/images/1228732566Photo star.jpg[/img]
Není tady
Evi, možná bude, nevím, já vzala první fotku po ruce.
Holky spolu bohužel vyfocené moc nemám, nebo takové fotky, které by se horko těžko ořezávaly......... zkusím něco najít.
Bohužel jsem foťák při úprku ze sobotní návštěvy zapoměla u rodičů takže se ani nemůžu pokusit je vyfotit.....
Ach jo.
Není tady
Máš moooc dlouhatánský název.
Proto se to nezobrazilo
Není tady
Není tady
Super
Není tady
Díky, a to je jenom začátek.
pěkný den
Není tady
Ahojky děvčata Chválím hromadně
se mi líbíte a ten odkaz je teda super
nejvíc se mi líbí Andrejka jak se vždy bojí a pak to má tak hezký potřebuje
Není tady
Příjemné poledne, děvčata.....
Prohlédla jsem další výtvory a jsem zas moooc příjemně naladěná........ Je radost se tu pozastavit a nechat se pohladit těmi obrázky po dušičce..
Měla bych na vás prosbu..........
Před necelými dvěmi měsíci jsem se vdávala a byla to taková malá, tajná, džínová svatba....... Moc bych si z ní chtěla udělat nějaký výtvorek.... ale nevím......
Myslíte, že byste mi mohly dodat nějakou inspiraci.....? Máte zkušenosti, kam na co jít....... určitě vás hned něco trkne.....
Tedy pokud by vám v té předvánoční honičce zbyla chvilinka...?
Dám vám sem pár foteček, abyste věděly, jak to vypadalo..... a aby jste měly představu, oč jde......
A kdybych otravovala.... neva..... Je to jen dotaz, ju..?
Není tady
Štěpánko dodatečně moc gratuluji a přeji v životě vše krásné...
(Super nápad a moc vám to všem slušelo...
).
Zkusím popřemýšlet......
Upravil(a) Večerka (8. 12. 2008 12:10)
Není tady
Večerko, máš moc hezké kytičky, to u Vás roste ?
Štěpánko, také moc blahopřeji, kdybych na něco narazila, dám vědět.
Není tady
No a Štěpánko .... svatba naprosto originální.... to se mi moc líbí... všem Vám to moc sluší
paráda !
My jsme měli také takovou mini svatbu my 2 + 2 svědci.... a to den před štědrým dnem 23.12. 2004 byl to v podstatě náš ježíšek
A když jste měli tak krááásnou džínovou svatbu, tak to vidím na pěkný džínový kit.... koukni sem... roluj níže a klikni přímo do toho kitu... mělo by to fungovat ...
http://vicki20.blogspot.com/search/label/Blue%20Jeans
Není tady
spunt napsal(a):
Večerko, máš moc hezké kytičky, to u Vás roste
?
Štěpánko, také moc blahopřeji, kdybych na něco narazila, dám vědět.
Špunti ty dvě z prava jo, ta třetí ve Švýcarsku...
Není tady
Díky za gratulace, zlatíčka....
Evi.... mně byla za svědka starší dcera.... Robertovi jeho kámoš a fotili - můj syn a dceřin přítel....... Po svatbě jsme šli domů na řízky a bylo vymalováno....
Jinak o tom nevěděl absolutně nikdo...... Až večer jsme se synem poslali všem oznámení mejlíkem - formou malé svatební prezentace...
Teď jdu s Šárinkou na procházku, ale pak na tu stránečku juknu..... Díky..
Není tady
Ahoj holky
Všechy moc zdravím , všechny máte krásná dílka pedevším RAK
. Clare se teda rozjela
a vítám i nové maminky.
Potřebovala bych radu na úrovni technické . Ráda bych si nějak propojila dva PC k jednomu . Netušíte? Nemáte to některá? Jakým kabelem a jak
? Předem dík
Není tady
Leda napsal(a):
Ahoj holky
Všechy moc zdravím, všechny máte krásná dílka pedevším RAK
. Clare se teda rozjela
a vítám i nové maminky.
Potřebovala bych radu na úrovni technické. Ráda bych si nějak propojila dva PC k jednomu . Netušíte? Nemáte to některá? Jakým kabelem a jak
? Předem dík
Ahoj Ledo, ja bych rekla, ze je potreba sitovy kabel ma na obou koncich takovy jakoby kosticky - jako treba pevna linka jen o neco vetsi
Není tady
Ledo, bohužel o sbližování trpaslíčků uvnitř PC nevím nic
Není tady
Holkýýýýýýýýý, hlásím, že mi dnes dorazil kalendář A3 a scrapy, a je to naprosto nepřekonatelně úžasné, já jsem nadšená, koukám na to pořád znova a znova. Ten rozměr A3 je fakt daleko lepší než A4, více to vynikne. Teda já mám takovou radost, to mám nejlepší dárek k zítřejším narozeninám, hurááááááááááááááá
Není tady
Štěpánko, dodatečně moc gratuluju ke svatbě a přeji hlavně lásku a zdraví na společné cestě Džínová svatba - to je úžasný nápad
Co se fotek týče, tak záleží, jakou máš představu, já už několikrát svatební fotky dělala, a moc mě to bavilo
Není tady
Andrejko.... i tobě díky za přáníčko......
Já právě nevím... Mám nápady co se týká dětí... Ale v tomto případě mě nic nenapadá....... aspoň zatím ne....
Ty máš zítra narozky...? A kolikáté...? Ty jsi mládě....ty věk nemusíš tajit....
Není tady