29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mali - to víš že si pohrávám s myšlenkou pro tebe už od pátku, ale prostě to nejde, nejde,jak bych chtěla, ale už mám jiný nápat - ale ted malá vylezla a píšu s ní na klíně, tak jestli s ní neusnu, zkusím pro tebe.
Není tady
Clare, je to tak, ta fotka Fool s malou je naprosto úžasná, dokonalá, nádherná
Není tady
Clare prosím tě,ty to sypeš jednu za druhou tak krásně a rychle že to zmákneš i kdybys měla další dvojčátka fakt máš můj obdiv.
Dušičko jsi hodná žes mě nezazdila
Andrejko vidíš všem se to moc líbí je to krásný !!!
Není tady
Teda holky, vy jste tak hodné, že jste mi to pochválily Já se s tím piplala s přestávkama vlastně dneska přes celý den, a nějak se mi to pořád nezdálo
Není tady
malinkej napsal(a):
Babulky přeji dobrou noc už se mi fakt zavírají víčka
Dobrou noc a sladké sny
Není tady
Holky jdu Vás všechny moc pochválit, jste šikuly šikovné všechny! Nemám slov nad Vašimi výtvory, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje ....... snad se mi podaří taky někdy něco tak krásného vytvořit Zatím mám jen nainstalovaný gimp a zkoumám.
Není tady
AAAAAAAAAAAAAAAAndrejkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak já tu fááááááááááákt bulíííííímmmmmm no nekecáááááááááááááám to je kráááááásný takový překápko to je bomba bombastická....to je nádhera...no já snad ani dnes nebudu spát.........ty jsi moje miovaná sestřička....chjo bych tě chtěla obejmout....
A všem ostatním moooooc díky...jste moje kočky...¨
Evi ta chvála na mě....se úplně stydím...nejsem žádná krasavice....si teda dost často říkám po kom(krom táty) je ta naše táák krásná,ale je fááákt celej táta
AndreaP. napsal(a):
Fool, vítej zpátky a jasně, že jsi nám chyběla
Něco přidávám, a zároveň se hned omlouvám, ale zase mě opustila můza
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1318/13 … Fool_2.jpg
Upravil(a) Fool-pick (7. 12. 2008 22:53)
Není tady
Fool-pick napsal(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAndrejkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak já tu fááááááááááákt bulíííííímmmmmm no nekecáááááááááááááám to je kráááááásný takový překápko to je bomba bombastická....to je nádhera...no já snad ani dnes nebudu spát.........ty jsi moje miovaná sestřička....chjo bych tě chtěla obejmout....
Evi ta chvála na mě....se úplně stydím...nejsem žádná krasavice....si teda dost často říkám po kom(krom táty) je ta naše táák krásná,ale je fááákt celej táta
jejda, tolik chvály a já to fakt chtěla mrsknout do koše, že se mi to nepovedlo
Teda teď mám chuť za tu pochvalu tady bulet já, no ale fakt, taky nekecám. Ty jsi mě úplně tím, co jsi napsala, dojala
Jsem moc ráda, že se ti fotka líbí
Není tady
já ti dám do koše...ani nápad ...mě do meilu zlatíčko moje....vždyť je to nádherný....a je to první Ločko kde jsem já s Ellí....to je paráááááááááááááááááááda
Clar moc mě mrzí,že si nebyla na srazíku...jsem se na tebe fááááááááááákt moooc těšila
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
jejda, tolik chvály a já to fakt chtěla mrsknout do koše, že se mi to nepovedlo
Teda teď mám chuť za tu pochvalu tady bulet já, no ale fakt, taky nekecám. Ty jsi mě úplně tím, co jsi napsala, dojala
Jsem moc ráda, že se ti fotka líbí
Není tady
Haničko, tak proč jsi nepísla na mejl, bych ti poradila Ono to vypadá složitě, ale jak příjdeš na to, jak, tak už to jde celkem snadno.
Není tady
Fool, už jsem ti to poslala na mejlík
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Haničko, tak proč jsi nepísla na mejl, bych ti poradila
Ono to vypadá složitě, ale jak příjdeš na to, jak, tak už to jde celkem snadno.
No už jsem ti chtěla psát ale nakonec jsem to nějak zvládla jsem zvědavá jestli tam budu umět přidávat fotky víš jak nerada čtu návody
Není tady
Teda Hani, to jsou parádní barvy na tom ločku, supééééééééér
Není tady
zase takový krásný dílka tady, já jsem tak šťastná za tenhle chat, to holky ani netušíte
fool já jsem hrozně mooc chtěla, ale přece jenom to máme do Prahy dost daleko a ta cesta, být tak hoďku tam a zase zpátky by bylo pro prcky moc náročný,
a takhle jsem doma aspoň napekla nějaký cukroví, holky už mám 7 druhů, některé teda ještě nedodělané
Není tady
Hani - tak Mikuláš nemá chybu - si šikulka šikovná, je to
Malinkej - sice si ode mě čekala asi studený ledový barvy, ale to prostě s Elinkou nešlo, trápila jsem se nad tím od pátku. tak jen ted doufám, že ráček ode mě se ti bude líbit.
Není tady
Tý jo mamčo, nádhera.
Duší, ráček mooc povedený
A tady je můj první pokus o PF
Upravil(a) spunt (8. 12. 2008 2:16)
Není tady
Dušííí to je krása...jak si udělala,ten obrázek na zemi???????????????????Jako že tam někdo kreslí Ellinku??????
Haničko parááááda,mikulášský je super musím taky něco udělat
dusička napsal(a):
Hani - tak Mikuláš nemá chybu - si šikulka šikovná, je to
![]()
![]()
Malinkej - sice si ode mě čekala asi studený ledový barvy, ale to prostě s Elinkou nešlo, trápila jsem se nad tím od pátku. tak jen ted doufám, že ráček ode mě se ti bude líbit.
http://resize.like.cz/images/1228693632elinka.jpg
Není tady
Krásné ráno
Fool - to jsem lifftla - viděla jsem to u jedné mamina na mmb, je to z těhle stránek, jenom si vybereš, nahraješ svou fotku a ono se to tam udělá samo a pak si jí jen uložíš http://www.photofunia.com/
Není tady
Ahoj kočeny tak koukám, že jste zase nespaly a tvořily... tak to má být
Duši.... ráček pro Mali... parádní já na ten obrázek kreslený rukou na zem ... taky už na MMB několikrát koukala... taky si to liftnu... díky za odkaz
Hani... ty si pilňucha.... krásný mikulášský Lo máš ... já už se taky těším až si konečně udělám pořádný mikulášský Lo.... ale zatím nemám fotky.... na mikuláše jsme byli u známých a Emča se do mě s příchodem Mikuláše zabořila a ani očkem se na něj nepodívala.... pustila se až po jeho odchodu... takže fotky jsem nemohla udělat žádný... ale známí fotili, tak snad mi něco dodají ...
Clare... ani se nedivím, že máš tolik nabídek... pálíš jeden lepší kousek než druhý... moc krásná Lo
Spunti... PF podařené.... moc hezký text... ale nebude to Leničce líto.... že je na PF jen Jíťa... snad jsem holky nepopletla
Není tady
Holky, tak hlásím, že mě po velkých obavách přišly kalendáře a jsou
Jsem nadšená.
Není tady