3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Mali - to ví e si pohrávám s mylenkou pro tebe u od pátku, ale prostě to nejde, nejde,jak bych chtěla, ale u mám jiný nápat - ale ted malá vylezla a píu s ní na klíně, tak jestli s ní neusnu, zkusím pro tebe.
Není tady
Clare, je to tak, ta fotka Fool s malou je naprosto úasná, dokonalá, nádherná
Není tady
Clare prosím tě,ty to sype jednu za druhou tak krásně a rychle e to zmákne i kdybys měla dalí dvojčátka fakt má můj obdiv.
Duičko jsi hodná es mě nezazdila
Andrejko vidí vem se to moc líbí je to krásný !!!
Není tady
Teda holky, vy jste tak hodné, e jste mi to pochválily Já se s tím piplala s přestávkama vlastně dneska přes celý den, a nějak se mi to pořád nezdálo
Není tady
malinkej napsal(a):
Babulky přeji dobrou noc u se mi fakt zavírají víčka
Dobrou noc a sladké sny
Není tady
Holky jdu Vás vechny moc pochválit, jste ikuly ikovné vechny! Nemám slov nad Vaimi výtvory, vůbec jsem nevěděla, e něco takového existuje ....... snad se mi podaří taky někdy něco tak krásného vytvořit Zatím mám jen nainstalovaný gimp a zkoumám.
Není tady
AAAAAAAAAAAAAAAAndrejkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak já tu fááááááááááákt bulíííííímmmmmm no nekecáááááááááááááám to je kráááááásný takový překápko to je bomba bombastická....to je nádhera...no já snad ani dnes nebudu spát.........ty jsi moje miovaná sestřička....chjo bych tě chtěla obejmout....
A vem ostatním moooooc díky...jste moje kočky...¨
Evi ta chvála na mě....se úplně stydím...nejsem ádná krasavice....si teda dost často říkám po kom(krom táty) je ta nae táák krásná,ale je fááákt celej táta
AndreaP. napsal(a):
Fool, vítej zpátky a jasně, e jsi nám chyběla
Něco přidávám, a zároveň se hned omlouvám, ale zase mě opustila můza
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1318/13 … Fool_2.jpg
Upravil(a) Fool-pick (7. 12. 2008 22:53)
Není tady
Fool-pick napsal(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAndrejkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak já tu fááááááááááákt bulíííííímmmmmm no nekecáááááááááááááám to je kráááááásný takový překápko to je bomba bombastická....to je nádhera...no já snad ani dnes nebudu spát.........ty jsi moje miovaná sestřička....chjo bych tě chtěla obejmout....
Evi ta chvála na mě....se úplně stydím...nejsem ádná krasavice....si teda dost často říkám po kom(krom táty) je ta nae táák krásná,ale je fááákt celej táta
jejda, tolik chvály a já to fakt chtěla mrsknout do koe, e se mi to nepovedlo
Teda teď mám chu za tu pochvalu tady bulet já, no ale fakt, taky nekecám. Ty jsi mě úplně tím, co jsi napsala, dojala
Jsem moc ráda, e se ti fotka líbí
Není tady
já ti dám do koe...ani nápad ...mě do meilu zlatíčko moje....vdy je to nádherný....a je to první Ločko kde jsem já s Ellí....to je paráááááááááááááááááááda
Clar moc mě mrzí,e si nebyla na srazíku...jsem se na tebe fááááááááááákt moooc těila
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
jejda, tolik chvály a já to fakt chtěla mrsknout do koe, e se mi to nepovedlo
Teda teď mám chu za tu pochvalu tady bulet já, no ale fakt, taky nekecám. Ty jsi mě úplně tím, co jsi napsala, dojala
Jsem moc ráda, e se ti fotka líbí
Není tady
Haničko, tak proč jsi nepísla na mejl, bych ti poradila Ono to vypadá sloitě, ale jak příjde na to, jak, tak u to jde celkem snadno.
Není tady
Fool, u jsem ti to poslala na mejlík
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Haničko, tak proč jsi nepísla na mejl, bych ti poradila
Ono to vypadá sloitě, ale jak příjde na to, jak, tak u to jde celkem snadno.
No u jsem ti chtěla psát ale nakonec jsem to nějak zvládla jsem zvědavá jestli tam budu umět přidávat fotky ví jak nerada čtu návody
Není tady
Teda Hani, to jsou parádní barvy na tom ločku, supééééééééér
Není tady
zase takový krásný dílka tady, já jsem tak astná za tenhle chat, to holky ani netuíte
fool já jsem hrozně mooc chtěla, ale přece jenom to máme do Prahy dost daleko a ta cesta, být tak hoďku tam a zase zpátky by bylo pro prcky moc náročný,
a takhle jsem doma aspoň napekla nějaký cukroví, holky u mám 7 druhů, některé teda jetě nedodělané
Není tady
Hani - tak Mikulá nemá chybu - si ikulka ikovná, je to
Malinkej - sice si ode mě čekala asi studený ledový barvy, ale to prostě s Elinkou nelo, trápila jsem se nad tím od pátku. tak jen ted doufám, e ráček ode mě se ti bude líbit.
Není tady
Tý jo mamčo, nádhera.
Duí, ráček mooc povedený
A tady je můj první pokus o PF
Upravil(a) spunt (8. 12. 2008 2:16)
Není tady
Duííí to je krása...jak si udělala,ten obrázek na zemi???????????????????Jako e tam někdo kreslí Ellinku??????
Haničko parááááda,mikuláský je super musím taky něco udělat
dusička napsal(a):
Hani - tak Mikulá nemá chybu - si ikulka ikovná, je to
![]()
![]()
Malinkej - sice si ode mě čekala asi studený ledový barvy, ale to prostě s Elinkou nelo, trápila jsem se nad tím od pátku. tak jen ted doufám, e ráček ode mě se ti bude líbit.
http://resize.like.cz/images/1228693632elinka.jpg
Není tady
Krásné ráno
Fool - to jsem lifftla - viděla jsem to u jedné mamina na mmb, je to z těhle stránek, jenom si vybere, nahraje svou fotku a ono se to tam udělá samo a pak si jí jen uloí http://www.photofunia.com/
Není tady
Ahoj kočeny tak koukám, e jste zase nespaly a tvořily... tak to má být
Dui.... ráček pro Mali... parádní já na ten obrázek kreslený rukou na zem ... taky u na MMB několikrát koukala... taky si to liftnu... díky za odkaz
Hani... ty si pilňucha.... krásný mikuláský Lo má ... já u se taky těím a si konečně udělám pořádný mikuláský Lo.... ale zatím nemám fotky.... na mikuláe jsme byli u známých a Emča se do mě s příchodem Mikuláe zabořila a ani očkem se na něj nepodívala.... pustila se a po jeho odchodu... take fotky jsem nemohla udělat ádný... ale známí fotili, tak snad mi něco dodají ...
Clare... ani se nedivím, e má tolik nabídek... pálí jeden lepí kousek ne druhý... moc krásná Lo
Spunti... PF podařené.... moc hezký text... ale nebude to Leničce líto.... e je na PF jen Jía... snad jsem holky nepopletla
Není tady
Holky, tak hlásím, e mě po velkých obavách přily kalendáře a jsou
Jsem nadená.
Není tady