Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 12. 2008 19:04

majkafa
Host

Re: Nevím jestli se s ním mám rozejít?

Ivannka napsal(a):

Asi to zní hrozně, ale je to tak. Platím byt, který mi nepatří, ale jsem napsaná ve smlouvě jako nájemník, který si předplatil nájem na několik let dopředu. Jediné,co vím je, že by mě nikdy nevyhodil na ulici. Přece se hned nebudu vdávat, když si chci pořídit vlastní bydlení, je to jediná situace jak se to dá řešit v případě družstevních bytů.

Takových lidí byla a bude spousta, kteří si mysleli, že by je "nikdy nevyhodil na ulici" a pak se nestačili divit. Bohužel.

#27 6. 12. 2008 19:33

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Ivannka napsal(a):

Asi to zní hrozně, ale je to tak. Platím byt, který mi nepatří, ale jsem napsaná ve smlouvě jako nájemník, který si předplatil nájem na několik let dopředu. Jediné,co vím je, že by mě nikdy nevyhodil na ulici. Přece se hned nebudu vdávat, když si chci pořídit vlastní bydlení, je to jediná situace jak se to dá řešit v případě družstevních bytů.

Nezlob se na me, ale nechapu, v cem je tva nynejsi situace skvelejsi nez vdavky. kapitulation A to i kdyby ses ted rozvadela.

V zadnem pripade se s nim nerozchazej, protoze budes nakonec jeho slecnam varit kafe, kdyz si je zacne vodit domu. S tebou uz se rozesel, jsi tam jen v najmu, tak co, ze?

A zkus pravnika, i kdyz toho jsi mela navstivit predevsim  pred koupi "vlastniho" bydleni.

Není tady

#28 7. 12. 2008 9:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ivannka napsal(a):

Ono se to strašně snadno píše,ale zahodit 6 let života je strašný. Stále si to opakuji, vykašli se na něj, on tě stejně nemá skutečně rád, ale co dál????

Ked zostanes a o napriklad 14 rokov si budes hovorit ze to za to nestalo, bude to uz presratych 20 rokov.
Tak co je lepsie, zahodit 6 rokov, 20 rokov, alebo cely zivot?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#29 7. 12. 2008 10:09

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

myslim, ze se s nim nemusis hned rozchazet. Kazdopane bych na tvem miste zacala IHNED pracovat na sve nezavislosti. ale zacni se vic venovat sobe, svym zajmum, kamaradkam ... (proste co te bavi). Pomuzes sobe a zaroven uvidis, zda to s nim nejak pohne. pokud ne, muzes se jiz zocelena smele odstehovat a hledat si nekoho, kdo se k tobe bude choavt lepe smile

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#30 7. 12. 2008 10:25

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Ivannka napsal(a):

Každý jsme si brali úvěr, jelikož jsem v tý době měla větší plat než on dali mi víc peněz. Ale největší část nám půjčili jeho rodiče, vím že by mně měl peníze vrátit, ale z čeho je na tom stejně jako já nic mu téměř z výplaty nezůstane. Prostě to nemá řešení, jedině bych mohla jít pod most.

Z čeho, to není tvoje starost, to je jeho problém. Pokud jste společně něco koupili, buď jeden druhého vyplatí nebo se to prodá a peníze rozdělí v poměru, ve kterém jste investovali.
To co půjčili jeho rodiče, to půjčili jemu, takže je jeho věc, jak se s nimi vypořádá.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 7. 12. 2008 10:34

mashanka
Zablokovaný

Třeba mu to dojde, to je hodně častá, ale hodně naivní představa. Měla by ses spíš smířit s myšlenkou, že už mu to došlo a postarat se o sebe.  Jinak si myslím, že už mu to došlo před tím, když přišel z takovou habaďůrou o předplaceném nájmu.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#32 7. 12. 2008 10:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Třeba mu to dojde, to je hodně častá, ale hodně naivní představa. Měla by ses spíš smířit s myšlenkou, že už mu to došlo a postarat se o sebe.  Jinak si myslím, že už mu to došlo před tím, když přišel z takovou habaďůrou o předplaceném nájmu.

To mi přijde podobný jako když je byt psaný na jednoho, ale hypo splácí oba. Po splacení hypo je byt jednoho, ale polovinu peněz zaplatil druhý. Je to fér? Není. Mohlo by se to brát jako "nájem", ale vlastně ten druhý zaplatil polovinu nemovitosti, kterou vlastní první partner... Měli by být oba spolumajitelé.

Není tady

#33 7. 12. 2008 12:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

přesně takový příběhy mě utvrzují v tom, že když hypo, tak sama na sebe.....
Ivannko, najdi si právníka co nejdřív a zjisti, jaké máš možnosti. Držím palce.
S.

Není tady

#34 9. 12. 2008 14:08

baba
♥♥♥♥♥--

Ivannko,nejsi tak trochu prehnane zarliva a majetnicka? Takovehle veci se muzum MUSI tolerovat! smile0

Není tady

#35 9. 12. 2008 14:28

terezka007
♥♥♥----

baba napsal(a):

Ivannko,nejsi tak trochu prehnane zarliva a majetnicka? Takovehle veci se muzum MUSI tolerovat! smile0

No tak to teda nemusí!!!!!!!!!!!!

Není tady

#36 9. 12. 2008 14:39

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

buďme tolerantní wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 9. 12. 2008 14:40

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

A proč ??? Důvod ??

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#38 9. 12. 2008 15:41

clavel
♥♥♥♥♥--

aha, musime ze sebe delat hadr na podlahu?!

tak to jsem si nejak nevsimla, ze zenska ma povinnost byt chlapovi po ruce kdyz chce on, a ze co on slibi, dodrzet nemusi...

samozrejme, at si druhy dela co chce, ale jsou urcite meze ne?

Není tady

#39 10. 12. 2008 6:19

baba
♥♥♥♥♥--

reta stolt stolt
precti si treba i jine prispevky,napr. "proc bych nemohla s kamarady na vylet,neni on nejaky zarlivy....",nebo "nebudes prece kvuli nemu sedet doma na zadku...", nebo "evidentne si te nezaslouzi,kdyz z jedne tve SMS dela takove zavery a neveri ti ze pise JEN kamarad..."
Ptam se tedy,co dela on spatne,kdyz ma kamosky,ktere ona nemusi?Proc by mel vybec slibovat,ze nepujde na firemni vecirek,jen proto,ze ma Ivannka problem v hlave?Pokud je vse u nicj doma v poradku,nevidim problem.Tim ovsem nerikam,ze se s tim ztotoznuju,ale kdyz to tu tak ctu,neverim,ze se s nimi liba verejne a tak.Ivannko,jak to teda je?
To asi neni ta odpoved,co by jste chteli slyset,ze ne.

Není tady

#40 10. 12. 2008 6:30

baba
♥♥♥♥♥--

Ivannko,jeste odpoved na tvoji otazku.Pokud to co pises je jedinny problem(nebo 2),pak rikam NE,pokud je to jen vrchol ledovce,pak ANO.Ale to uz asi vis.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí