6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky všem.
V lednu to bude šest let, co chodím s přítelem. Pět let bylo skvělých strašně ráda na ně vzpomínám. Ale letošní rok je katastrofa, našel si novou práci a s tím i nové kamarádky. Neustále jim dává přednost přede mnou. Chce s nimi trávit neustále volný čas, chodit s nima do hospody, domů na návštěvu. Vůbec mu nevadí, že mně tím strašně ubližuje. Ještě k tomu mu začala jedna z nich neustále psát sms, o tom jak ho strašně miluje, jak se ho chce dotýkat, líbat se s ním. Snažila jsem se s ním o tom mluvit, on stále tvrdí, že to nic neznamená, že k ní nic necítí. Ale když on jim něco píše tak je nazývá broučínku, čumáčku, květinko.To mě strašně mrzí a bolí.
Nedávno jsme měli nějakou rozepři a při usmíření jsme se domluvili na určitých pravidlech, já jsem to samozřejmě dodržela, ale on opět ne. Slíbil, že půjde na vánoční party, ale bude tam pouze jen na otočku tak maximálně 3 hodiny, ale ze třech hodin bylo náhle 14 hodin. Nevím jestli ještě pořád mu mám dokola odpouštět nebo to rovnou skoncovat. Už mu vůbec nevěřím a nevím jestli ještě někdy budu. Teď se chová jako by se vůbec nic nestalo, že on nic neprovedl, jen já jsem si asi něco vymyslela.
Problém je v tom, že bydlíme spolu a já nemám kam jít, tak musím zůstat u něj i kdyby jsme se rozešli.
Potřebuju poradit, protože si fakt nevím rady, co dál.
Není tady
Ivannka napsal(a):
Ahojky všem.
V lednu to bude šest let, co chodím s přítelem. Pět let bylo skvělých strašně ráda na ně vzpomínám. Ale letošní rok je katastrofa, našel si novou práci a s tím i nové kamarádky. Neustále jim dává přednost přede mnou. Chce s nimi trávit neustále volný čas, chodit s nima do hospody, domů na návštěvu. Vůbec mu nevadí, že mně tím strašně ubližuje. Ještě k tomu mu začala jedna z nich neustále psát sms, o tom jak ho strašně miluje, jak se ho chce dotýkat, líbat se s ním. Snažila jsem se s ním o tom mluvit, on stále tvrdí, že to nic neznamená, že k ní nic necítí. Ale když on jim něco píše tak je nazývá broučínku, čumáčku, květinko.To mě strašně mrzí a bolí.
Nedávno jsme měli nějakou rozepři a při usmíření jsme se domluvili na určitých pravidlech, já jsem to samozřejmě dodržela, ale on opět ne. Slíbil, že půjde na vánoční party, ale bude tam pouze jen na otočku tak maximálně 3 hodiny, ale ze třech hodin bylo náhle 14 hodin. Nevím jestli ještě pořád mu mám dokola odpouštět nebo to rovnou skoncovat. Už mu vůbec nevěřím a nevím jestli ještě někdy budu. Teď se chová jako by se vůbec nic nestalo, že on nic neprovedl, jen já jsem si asi něco vymyslela.
Problém je v tom, že bydlíme spolu a já nemám kam jít, tak musím zůstat u něj i kdyby jsme se rozešli.
Potřebuju poradit, protože si fakt nevím rady, co dál.
Ivannko, chování tvého přítele mi přijde opravdu zvláštní...zejména, když to nastalo se změnou zaměstnání....proč u něj musíš zůstat, i kdyby jste se rozešli? Pracuješ? Studuješ? Co rodiče, kamarádi,příbuzní? Já se ze společného bytu stěhovala už 2x a vždycky to nějak šlo....
Není tady
Ivanko, přestěhovat se je vždycky kam. Já jsem roky bydlela po podnájmech a na ubytovně, než jsem si pořídila svůj byt, takže to znám.
Možná si přítel je Tebou až příliš jistý a to, že bydlíte spolu, je teď asi spíš mínus...
Nemůžeš se aspoň na čas někam/k někomu odstěhovat?
Aby si uvědomil, o co přichází.
A pokud si to neuvědomí - tj. zjistí, že je mu bez Tebe líp - aspoň se nebudete trápit.
A pokud zjistí, že mu chybíš - bude muset změnit svoje chování, aby ses k němu vrátila :-)
Není tady
Ivannka napsal(a):
já nemám kam jít, tak musím zůstat u něj i kdyby jsme se rozešli .
Jestli už mu totálně nevěříš a to, co dělá, tě opravdu zraňuje, asi to nemá moc budoucnost. Já bych byla opatrná s formulacema, který naznačujou, že je sobý hnusec, když dělá věci, který ti vaděj... spíš bych to viděla tak, že jste se za ty léta dostali každej jinam a tobě nevyhovuje způsob, jak on teď chce žít.. Co zbývá jinýho než nežít, jak mi nevyhovuje, a žít tak, jak mi to vyhovuje líp?
A jsou i jiné byty a podnájmy než u ex-přítele... nerozumím tomu, proč bys s ním musela dál bydlet? Spíš teda nechápu, že bys o tom vůbec uvažovala.. asi by to dost jitřilo starý rány?
Není tady
Velmi mi to připomíná příběh, který dobře znám. Odpověď sis už napsala sama - buď se přizpůsobíš a přijmeš ten způsob života, aniž bys to brala tak, že mu něco odpouštíš nebo vztah ukončíš. Pokud bys byla schopná udělat to první, tak nám tu nebudeš psát o rady a budeš si vést spokojeně svůj život vedle něj. To, že sem píšeš, je znamením, že ti tenhle život vůbec nevyhovuje, že jsi z toho nešťastná a nespokojená a tolik bys chtěla žít jinak.
Každá máme svůj život ve vlastních rukách. Je jen na tobě, jak se rozhodneš. Ten první krok k odchodu je těžký. Ale jak se k němu odhodláš, pak najednou zjistíš, že všechno lze vyřešit, i to bydlení. To jsou jen řeči, že bys s ním musela bydlet dál.
Vždycky, když se dívám na nějaký film, dokument, seriál nebo slyším o reálném příběhu různě týraných a trpících žen, tak se mi zvedá adrenalin a nechápu, jak si to můžou nechat líbit. Zvlášť, když tam nejsou malé děti a žena není na muže vázaná finančně. Stejně se teď ptám u tebe - proč vůbec tak dlouho přemýšlíš a ztrácíš čas.
V tom příběhu, který znám, figuruje krásná mladá holka, která stejně jako ty žije asi 6 let se starým mužem (o 30 let starším od ní). Tam tedy krásný čas trval asi jen dva, tři roky. Potom on dělal a asi stále dělá všechno pro to, aby od něj odešla, má jiné ženy, dělá si jen to, co chce on, nebere na ni v ničem ohled. Totéž co popisuješ - něco slíbí, nikdy nedodrží. Mizí na dva, tři dny, nedá o sobě vědět, nebere jí telefon. Ale taky jí neříká do očí, že by se chtěl rozejít. Prostě využívá její servis v domácnosti a sám si užívá vesele života s jinými a po svém. A tahle dívka je s ním pořád! Dokonce uvádí i stejný důvod jako ty - že nemá kam jít. Při tom chodí do práce, klidně by si pro začátek mohla platit malý podnájem. Navíc je hezká, mladá - je otázka času, kdy by si jí našel jiný muž.
Nerozumím tomu, proč se tak dobrovolně necháváte ponižovat a vykřikujete jak toho svého milujete a při tom ve skutečnosti pláčete celým tělem nad tím, jak hnusně se k vám chová.
Není tady
Jsem zaměstnaná, ale taky pořádně zadlužená, před rokem jsme si koupili byt, tedy byt je na přítele, protože družstevní byt můžou vlastnit buď manželé nebo jednotlivec. K rodičům nemůžu, jsou rozvedení a každý z nich má nového partnera se kterýma si vůbec nerozumím. Hlavně to byl důvod proč jsme kupovali byt, 2 roky jsme bydleli v podnájmu, ale nechtělo se nám dávat tolik peněz do cizího tak jsme se rozhodli koupit vlastní. Většina kamarádů stále bydlí u rodičů tak to taky nehrozí. Sama to nezvládnu, splácím fakt hodně.
Ono se to strašně snadno píše,ale zahodit 6 let života je strašný. Stále si to opakuji, vykašli se na něj, on tě stejně nemá skutečně rád, ale co dál????
Není tady
Ivannka napsal(a):
Jsem zaměstnaná, ale taky pořádně zadlužená, před rokem jsme si koupili byt, tedy byt je na přítele,
Byt je na přítelel a hypotéka ne?
I kdyby nebyla, tak pokud by mu zůstal byt, logicky by na něm přece zůstalo i splácení dluhů. Navíc bys měla dostat zpátky to, cos splatila, nebo aspoň nějakou rozumnou část po odečtení toho, co sis "odbydlela". To není, že jsi v tom uvázaná nadosmrti a nejde z toho ven
Není tady
Ivannka napsal(a):
Jsem zaměstnaná, ale taky pořádně zadlužená, před rokem jsme si koupili byt, tedy byt je na přítele, protože družstevní byt můžou vlastnit buď manželé nebo jednotlivec. K rodičům nemůžu, jsou rozvedení a každý z nich má nového partnera se kterýma si vůbec nerozumím. Hlavně to byl důvod proč jsme kupovali byt, 2 roky jsme bydleli v podnájmu, ale nechtělo se nám dávat tolik peněz do cizího tak jsme se rozhodli koupit vlastní. Většina kamarádů stále bydlí u rodičů tak to taky nehrozí. Sama to nezvládnu, splácím fakt hodně.
Ono se to strašně snadno píše,ale zahodit 6 let života je strašný. Stále si to opakuji, vykašli se na něj, on tě stejně nemá skutečně rád, ale co dál????
No přesně... pokud je byt JENOM na přítele, tak by splátky hypotéky měly být taky JENOM na něj. A pokud jsi do toho něco dala, měl by Tě vyplatit.
Neboli, nejen že jeho hypotéku platit nemusíš, ale taky bys měla od něj dostat peníze, které jsi tam už zaplatila.
A jak jsem psala, dřív to nebylo tak, že bych si pronajala celý byt pro sebe... ale bydleli jsme v jednom bytě třeba 4... na ubytovně v jednom bytě 5 - 3 na pokoji... Nemusíš mít celý byt pro sebe.
A o náklady se líp podělí třeba 4 lidi než když celý byt budeš táhnout sama.
Dokonce jsem ani nikdy neměla svůj vlastní pokoj, v podnájmu ani na ubytovně... prostě, pokud chceš levně bydlet, stojí to soukromí.
No a časem si pořídíš vlastní byt na hypotéku, třeba...
Není tady
Nevím jestli se s ním mám rozejít?
A ještě něco. Pokud se ptáš takhle - tak je to jasný. Víš, co máš udělat, ale zatím k tomu sbíráš odvahu.
Nech si čas, nemusíš dělat rozhodnutí hned - jenom Ti píšeme možnosti, že to není tak ztracený jak to teď vidíš, stejně se rozhodneš jak budeš chtít a jak to budeš cítit.
A nikdo neříká že je jednoduchý "zahodit" 6 let života. Tys je ale nezahodila - Ty sis je užila ne? Tomu říkáš "zahození"? Já to tak nevidím.
Buď ráda, že sis užila krásný čas, určitě ses za tu dobu spoustu věcí naučila, takže to není ztracený čas.
Ale v současnosti se musíš rozhodovat podle toho, co je teď, a ne podle toho, co bylo... nebo chceš kvůli krásným 5 letům v minulosti mít dalších 30 let v hrozném vztahu?
Teď si najdeš chlapa mnohem líp než za 10 let trápení, a třeba ještě s dětma na krku...
Není tady
Každý jsme si brali úvěr, jelikož jsem v tý době měla větší plat než on dali mi víc peněz. Ale největší část nám půjčili jeho rodiče, vím že by mně měl peníze vrátit, ale z čeho je na tom stejně jako já nic mu téměř z výplaty nezůstane. Prostě to nemá řešení, jedině bych mohla jít pod most.
Není tady
Ivannka napsal(a):
Každý jsme si brali úvěr, jelikož jsem v tý době měla větší plat než on dali mi víc peněz. Ale největší část nám půjčili jeho rodiče, vím že by mně měl peníze vrátit, ale z čeho je na tom stejně jako já nic mu téměř z výplaty nezůstane. Prostě to nemá řešení, jedině bych mohla jít pod most.
Řešení existuje vždycky, jenom ho ne vždycky vidíme.
Zatím mám pocit, že Ty chceš jeho zachraňovat. Ale to není potřeba. Nechceš zachránit nejdřív sama sebe?
Když to nepůjde jinak, tak byt prodáte a peníze si rozdělíte. Jak si myslíš, je to je, když se lidi rozvádějí... možnost je vždycky.
Tady je asi hodně důležitý jak je to po právní stránce, jak máte smluvně právně ošetřený, žes mu "dala" peníze na jeho byt.
Je jasný, že pokud Ty máš úvěr, Ty ho musíš splácet... To by spíš chtělo se poradit s právníkem, jak z toho ven.
Není tady
Ivannka napsal(a):
To je jeho problém, ne tvůj. Řešení to má - byt může prodat, pokud by tě nemohl vyplatit. Což pro něj nemusí být příjemný, ale tím, že byste zůstali bydlet spolu, se to stejně nevyřeší - minimálně proto, že budete třeba časem chtít nějaké partnery a tak. Jo, to řešení bolí, ale neřešit to by bolelo snad ještě víc
Není tady
Ivannka napsal(a):
Ty splácaš byt písaný na druhého? A nechce sa ti splácať aj môj byt? Kľudne tu môžeš bývať so mnou, ja sa budem správať ako tvoj priateľ, žiť si svoj život, a ešte ťa to nebude ani zraňovať...
Není tady
Asi to zní hrozně, ale je to tak. Platím byt, který mi nepatří, ale jsem napsaná ve smlouvě jako nájemník, který si předplatil nájem na několik let dopředu. Jediné,co vím je, že by mě nikdy nevyhodil na ulici. Přece se hned nebudu vdávat, když si chci pořídit vlastní bydlení, je to jediná situace jak se to dá řešit v případě družstevních bytů.
Není tady
Ivannka napsal(a):
Asi to zní hrozně, ale je to tak. Platím byt, který mi nepatří, ale jsem napsaná ve smlouvě jako nájemník, který si předplatil nájem na několik let dopředu. Jediné,co vím je, že by mě nikdy nevyhodil na ulici. Přece se hned nebudu vdávat, když si chci pořídit vlastní bydlení, je to jediná situace jak se to dá řešit v případě družstevních bytů.
A není možnost, že by Tě vyplatili jeho rodiče - a oni si to už v rodině vyřídí?
Nevyhodil na ulici - to třeba ne, ale jako vlastník bytu si klidně může do bytu přivést novou slečnu... a Ty se na ně chceš dívat? Ale nájem máš předplacenej, takže se stěhovat nemusíš.
Vdávat - proč? VLASTNÍ bydlení si přece pořizuju JÁ SAMA :-) Abych měla SVŮJ VLASTNÍ byt, k tomu se vdávat fakt nepotřebuju.
Upravil(a) Martinka1 (6. 12. 2008 14:50)
Není tady
Taky už mi je jasný, proč si přítel myslí, že Tě má jistou... Ty sis u něj PŘEDPLATILA bydlení... tudíž on ví, že těžko budeš odcházet. A s tím počítá. Tudíž nemá MOTIVACI něco měnit. To je fakt blbá situace.
Není tady
Ve Tvém případě rozchod nic nespraví (protože budeš stejně několik dalších let s ním bydlet)... to co by s ním mohlo hnout, je - odstěhování a úprava majetkových vztahů tak, aby byt byl jenom jeho a Tys dostala svoje peníze zpátky. Pak už s tím můžeš něco podniknout.
Není tady
Možná si myslí, že mě má jistou, ale tentokrát už to nepřejdu. Budu tady dál s ním bydlet než to nějak jinak vyřešíme, ale to je úplně všechno. Výhodou je, že máme opravdu veliký byt tak to bude snad lehké.
Letošní Vánoce jsem taky zavrhla, už jsem měla naplánovaný kam dáme stromeček, ale žádný nechci ani kapra dělat nebudu. Jsem fakt strašně nadně a do toho ty přiblblý svátky.
Možná nový rok přinese nějakou změnu, třeba mu to dojde o co přišel!!
Není tady
Ivannka napsal(a):
Možná nový rok přinese nějakou změnu, třeba mu to dojde o co přišel!!
Anebo tobě dojde, žes o tolik nepřišla
Není tady
5 let je dlouhá doba., máš pravdu. Ale si myslím, že tvůj přítel tě tak trochu využívá, opravdu to má parádně zařízené.
Taky jsem tohle řešila, s přítelem 5let , sama v cizim městě, bez kamarádů...a přítel to měl taky moc hezky zařízené, mě to tenkrát nanapadlo, že by to mohlo jít jinak, platila jsem a platila, nesměla jsem si nic koput bez jeho dovolení, on samo mohl, zahýbal mi, využíval, sliboval...keci a zase keci...no nic veselého. Chtěla jsem se s nim rozejít, ale nemohla jsem, bála jsem se, kde budu, jak to zvládnu, a co ten byt? Vybavený společnýma penězma a co těch 20 tis., co jsem mu ve slabé a najivní chvilce půjčila? Ale nakonec jsem to dokázala a opravdu toho nelituju. po rozchodu se mu s vrácením financí moc nechtělo, tahala jsem to z něj skoro rok. Hlavně jsme vše měli jen na dobré slovo. Pak mi peníze trochu splácel, rozhodně tedy nesplatil, to co měl (prý cena časem toho nového nábytku klesá...a používáním také, akorát že už ho používal sám) ...ale což, tak aspon ocenuji snahu....no.
Sama to v sobě poznáš, sedni si...zastav se a představ si, jestli s nim chceš strávit zbytek života? Jak se cítíš? Jde ti tam ta představa? Není to jen povinnost? Já to tenkrát udělala a věděla jsem, že s nim být nechci, vlastě jediné, co mě tam drželo bylo to, že jsme si na sebe už zvykli a že nemám kam jít. A že jsem si rozumněla s jeho ségrou, toť vše...A kvůli tomuhle s nim přece nemusim být?
Není tady
Salen napsal(a):
Nerozumím tomu, proč se tak dobrovolně necháváte ponižovat a vykřikujete jak toho svého milujete a při tom ve skutečnosti pláčete celým tělem nad tím, jak hnusně se k vám chová.
To, že někoho milujete, a to, že pláčete nad tím, jak se chová, se ale podle mě nevylučuje, ne?
Ivanko: ono je asi jedno, co člověk říká, spíš jde o to, jak to dává najevo...Můj přítel mě půl roku ujišťoval, jak je všechno v pohodě a problémy vidím jenom já, patrně si je vymýšlím, jak má vztah jenom se mnou a o nikoho jiného vůbec nejde atd atd atd. Ale každá máme nějakou tu ženskou intuici, a ta ve většině případů funguje. Jasně, pokud se z nás stane třeba chorobná žárlivka, pak už intuice selhává, protože nám strach a nedůvěra namlouvají úúúplně něco jiného. Dokud jsme ale soudné, tak vycítíme, jak to s námi ten druhý myslí. Já cítila, že je všechno špatně a že to vím, i když jsem asi příčinu hledala jinde než byla. Pak jsem mu řekla, že už to nevydržím, to, že se ke mně chová jako k hadrové panence, když se mu to hodí, je ke mně milý, když ne, tak ne...a i když jsem ve skrytu duše věděla, že jestli se rozejdeme, tak pro mě skončí svět, minimálně aspoň na nějakou dobu (a jak se znám tak dlouhou...), přesto jsem mu řekla, že je konec. Nakonec z něho vylezlo, že "teda jako asi bychom spolu měli zůstat...", následovala trochu nejistá doba a pak najednou - lusk - a najednou se všechno začalo obracet jinam, začínalo to být jako dřív, postupně lepší než dřív...a teď jsem strašně šťastná za to, jaký máme vztah. Po nějaké době jseme zjistila, co za tím stálo, šlo o jeho dávnou lásku, kterou znal léta přede mnou a měl s ní vztah i v průběhu svých jiných vztahů, a zrovna v tu dobu, kdy jsem cítila, že to není v pořádku, ona mu řekla, že se kvůli němu rozvede, pokud si on vezme ji. Ta "divná doba" byla doba jeho rozmýšlení a kolísání, co vlastně chce. Potom to ukončil a "vybral" mě. Taky jsem zjistila, že přesně ta doba, kdy se mi zdálo, že se to celé začalo hroutit, bylo pár dní, kdy spolu byli. To jsem zjistila až dodatečně, ale přitom bych celou dobu byla schopná označit datum, o které šlo. On doteď nechápe, jak jsem to mohla cítit, evidentně o intuici nemá ani páru Jak to teda cítíš? To přece musíš vědět, musíš cítit, jestli tě miluje nebo ne. Já vím, že teď mě miluje, i když to často neříká. Jsou chvilky, kdy jste si blízko úplně stejně jako dřív? Kdy ti spontánně řekne, že je s tebou rád? Nebo se prostě jenom podívá a víš, co ten pohled znamená? Nebo je to tak, že si odešle tu "čumáčkovou" smsku, řekne, ať toho necháš, že jsi asi paranoidní a o nic nejde, zhasne a otočí se k tobě zády? Taky jsem zjistila, že o to, co říká, často vůbec nejde. Vždyť lhát je tak jednoduché. Zkus to tak, jak ti mnozí radí, dát mu "nůž na krk", že ti to prostě ubližuje, ať si říká, co chce, a pokud se to nezmění nebo ti opravdu nevysvětlí svoji skutečnou situaci, jdeš. Klidně přiznej, že to pro tebe nebude lehké, ale že teď to pro tebe není o moc lehčí, protože takhle se žít nedá. Uvidíš, jak zareaguje. Nemusí to být plané výhružky, seber se a jdi na chvíli jinam, k rodině, známým, do levného podnájmu. Buď se ozve nebo neozve. Buď cítí něco k tobě nebo k "čumáčkovi". Nebo k oběma, ale ty jsi pro něho cennější a ty stojíš za vztah. Hodně štěstí
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Nevím jestli se s ním mám rozejít?
A ještě něco. Pokud se ptáš takhle - tak je to jasný. Víš, co máš udělat, ale zatím k tomu sbíráš odvahu.
Nech si čas, nemusíš dělat rozhodnutí hned - jenom Ti píšeme možnosti, že to není tak ztracený jak to teď vidíš, stejně se rozhodneš jak budeš chtít a jak to budeš cítit.
A nikdo neříká že je jednoduchý "zahodit" 6 let života. Tys je ale nezahodila - Ty sis je užila ne? Tomu říkáš "zahození"? Já to tak nevidím.
Buď ráda, že sis užila krásný čas, určitě ses za tu dobu spoustu věcí naučila, takže to není ztracený čas.
Ale v současnosti se musíš rozhodovat podle toho, co je teď, a ne podle toho, co bylo... nebo chceš kvůli krásným 5 letům v minulosti mít dalších 30 let v hrozném vztahu?
Teď si najdeš chlapa mnohem líp než za 10 let trápení, a třeba ještě s dětma na krku...
To záleží, jak to kdo cítí může to znamenat "CHCIse rozejít, ale nemám odvahu (a sbírám ji tady)", nebo taky "chci cokoliv jenom ne se rozejít, protože o něho stojím, ale vím, že BYCH SE MĚLA rozejít (a doufám, že se tady najde někdo s nějakou optimistickou vizí, která by mě uchlácholila)"...a to jsou dvě opačné skutečnosti Ivanko, která to je??
Není tady
teď jsem dočetla, jak je to s tím bytem...souhlasím s ostatníma...zkus se zeptat nějakého právníka, jak yb se taková situace dala řešit. Až se na něj vytasíš s jasnějším řešením, že víš naprosto přesně, co udělat, kdybyste se rozešli, hned to uvidí jinak než bububu, já se rozejdu a budu s tebou bydlet dál...
Není tady
XYZ napsal(a):
teď jsem dočetla, jak je to s tím bytem...souhlasím s ostatníma...zkus se zeptat nějakého právníka, jak yb se taková situace dala řešit. Až se na něj vytasíš s jasnějším řešením, že víš naprosto přesně, co udělat, kdybyste se rozešli, hned to uvidí jinak než bububu, já se rozejdu a budu s tebou bydlet dál...
Souhlasím, to není žádná hrozba, to vypadá jenom jako plané řeči...
Není tady
No jo, no ..... další co chce jenom to, aby se vrátil čas a bude čekat x dalších let, než pochopí :-)
Není tady