|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ja mám dojem, že tým koníčkom je skôr buzerácia ako domáce práce.
Nemôcť si zahundrať, to by jedného nas...rdilo.
Není tady
Selima napsal(a):
Luminka někde psala, že ji péče o domácnost nebaví, tak se toho chopil manžel
.
Není tady
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
Luminka někde psala, že ji péče o domácnost nebaví, tak se toho chopil manžel
.
Jo ani se jí nedivím ..mě by to za těchto okolností taky nebavilo .. 
Není tady
Jsem v tom bytě jako v kleci, všechno mi vadí, všechny zvuky a není z toho cesta ven......
Není tady
Malaiko, vidis,u nas to bylo stejne a pak manzel kdesi v praci prisel na uzasnou zabavu geocasching, beha po Praze a po lesich s gps-kou a hleda schovane "poklady". V ramci vyletu jsme jezdili a hledali spolu,co mam Matu,tak je to jeho odreagovani a jeho konicek, ja mam Vas babinetky, nekdy je to super,nekdy, treba jako vcera, proste se sbalil a sel hledat s partou lidi takovou skrys do kanalu je to o nervy,ale co uz nadelam. Kdyz byl stale doma,lezlo mi to na mozek,ted se vesele sbali a treba o pulnoci jde hledat uplne novou skrys,jen aby byl prvni. Ja myslim,ze ten idealni stav asi poradne ani neexistuje.
Ale to,co prozivas, naprosto chapu,zila jsem v garsonce 4 roky a vim,co to je nemit chvilku pro sebe a svoje soukromi, my to resili tak,ze on jel domu na vikend k rodicum beze me a ja si udelala vikend pro sebe a chapal to a necitil v tom nic spatneho. Drzim pesticky,at to take vyresite a najdes si ten svuj klid a pohodu.
Není tady
Má dcerka taky hraje geocashing.
Majkafko,tak alespon nekdo vi,co to je,je to super,pokud se z toho nestane az prilisna zavislost a jezdit na dovolenou do hor ne kvuli horam,ale kvuli krabickam uz neni tak uzasna vec. Ale nastesti je manzel stale relativne v norme. 
Není tady
Nu o mé dcerce se to říct nedá. Je i u Komínářů 
Po kom to asi má? 
Slniecko, moc ti dekuju za prispevek. U nej zadna aktivita venku opravdu nehrozi. Akorat v lete jde o vikendu ven hrat nejake sporty. Zima je naprosto pres kopirak. Z domova odchazi az po me (ranni navyky, ktere me privadely k silenstvi tak, ze nektere dny jsem byla vztekla jeste po ceste do prace i pak v praci, zmenil az po nekolikate debate a stejne je urazeny...) , vraci se o hodinu az dve drive, s prateli se nestyka, jsme v baraku rodicu, takze ani za nimi nemusi jezdit.... On nesnasi lidi a je spokojeny jen doma. Vyjet nekam na dovolenou (podotykam, ze i v ramci CR 50 km od Prahy) je nesmirne stresujici zalezitost, ktera me tak vycerpa, ze si prisaham, ze uz radeji nic nenavrhnu, nez se potykat s jeho "nervovymi" zachvaty.
Silene touzim po jednom samotnem veceru.....
Jednou za mesic jezdim pres noc k mame, ktera zije sama a styska se ji. Pustime si film, ja si dam lahvinku...pohoda.. ale je to takovy utek (krome samozrejme faktu, ze jdu potesit mamu, to bych delala asi i kdybych byla doma spokojena) a nakonec kdyz se vracim, citim jen frustraci....
Jsme s pritelem 8 let, nastehovany jsme spolu jen pul roku...a uz par mesicu vim, ze to asi nikam nevede...
Je mi hloupe o nem psat, kdyz je vedle v pokoji..ale co nadelam..
Upravil(a) Malaika (7. 2. 2009 13:18)
Není tady
Malaiko, je tedy takovy vztah perspektivni? Ja se Te nechci dotknout,ale chces s takovym clovekem zalozit rodinu?
Není tady
slniecko, deti jsme chteli, vim, ze je spolehlivy, hodny a leccos by to vyresilo (takhle se vlastne "nudim", az bych kolem nich litala, o nejakem soukromi bych nemela cas premyslet), jenze se nam nedari, mam zdravotni problemy a taky abysme ti deti mohli mit, museli bysme spolu spat 
Není tady
Malaiko, nechtela jsem se Te dotknout,ono deti zase uplne vsechno nevyresi. A nektere problemy se jen prohlubuji,vim,o cem mluvim.
Není tady
mě se to nedotklo, máš pravdu
ale v našem případě by ty děti pomohly... takto máme dost přechozený vztah, nikam se to nehýbe....
Není tady
Malaika napsal(a):
ale v našem případě by ty děti pomohly... takto máme dost přechozený vztah, nikam se to nehýbe....
Malaiko, co si zkusit nejdříve pořídit pejska? Můžete se střídat s jeho venčením a ty tak budeš mít pár minut jen sama pro sebe...
Vyzkoušela bych tvého přítele nejdříve s pejskem v tom, jestli ho také nebudou chytat "nervové záchvaty"...
Není tady
Sandra ma pravdu,ja kdyz jsem touzila po miminku,ale manzel se jeste necitil,tak jsem ho alespon presvedcila o pejskovi a nejen,ze jsme se museli naucit se mu prizpusobit,ale i spolecne chvile byly daleko prijemnejsi a zajimavejsi, take jsem tam videla,ze z nej bude jednou opravdu skvely tata,protoze jak se staral a bal o psa, bylo opravdu skvele. Myslim,ze jen diky tomu se naucil i urcitemu druhu odpovednosti ne jen za sebe,ale i za nekoho jineho,coz jsem u nej do te doby nevidela.
Není tady
Malaiko, tak s někým takovým jsem také žila. Byl na mě hodný nechodil do hospody, atd. atd....kamarádky říkali, že za takového chlapa by daly kdoví co....Chodili jsme spolu 6 let...stejný pocit jako ty (přechozený vztah), já chtěla mimčo, ale studovali jsme...tak jsme si pořídili psa...super..na chvíli to náš vztah oživilo, ale pořád to nebylo ono.
Za další dva roky jsme se vzali...očekávala jsem, že teď se to změní, že se začnu cítit šťastná....byla jsem hloupá 
Ani svatba nic nezměnila...a mě došlo, že tohle nezmění ani dítě...a díky bohu mi to došlo včas.
Byli jsme oba jiní...já žiju život naplno, hltám ho plnými doušky...on přežívá...bere jen to co zrovna je, nesnaží se o nic dalšího atd.
Takže jsem po roce manželství od manžela odešla a rozvedla se. Nikdo nechápal, ale já věděla,že takhle budeme oba šťastnější.
A teď jsem znovu vdaná, strašně šťastná a užívám si to naplno.

Není tady
Sandro dobrý
) My jsme ale spíš oba "kočkoví" a máme krásný, ale hrozně zlobivý kotě...je fakt, že nás to spojuje...
sandra napsal(a):
Malaika napsal(a):
Malaiko, co si zkusit nejdříve pořídit pejska? Můžete se střídat s jeho venčením a ty tak budeš mít pár minut jen sama pro sebe...
Vyzkoušela bych tvého přítele nejdříve s pejskem v tom, jestli ho také nebudou chytat "nervové záchvaty"...
Není tady
Slniecko, no jak jsem psala, odpovednost on ma a na deti se hrozne tesi, ale musim vyresit tu "neplodnost".... Doktor je takovy neaktivni, ja uz to resim roky... Nez se nejak vydame po ceste asistovaneho poceti, jeste chci zhubnout...
Slniečko napsal(a):
Sandra ma pravdu,ja kdyz jsem touzila po miminku,ale manzel se jeste necitil,tak jsem ho alespon presvedcila o pejskovi a nejen,ze jsme se museli naucit se mu prizpusobit,ale i spolecne chvile byly daleko prijemnejsi a zajimavejsi, take jsem tam videla,ze z nej bude jednou opravdu skvely tata,protoze jak se staral a bal o psa, bylo opravdu skvele. Myslim,ze jen diky tomu se naucil i urcitemu druhu odpovednosti ne jen za sebe,ale i za nekoho jineho,coz jsem u nej do te doby nevidela.
Není tady
Aluško, vidím, že se Vám druhé mimčo povedlo celkem brzy, gratuluji

No, jestli se můžu ptát, jak jsi vyřešila rozchod? Já si vůbec neumím představit, že bych ho opustila, mám strach ho ranit...
Já bohužel na neustálou partnerovou přítomnost reaguji podrážděně a on je pak frustrovaný, že si ho nevšímám.... Máme teď težký období... Já jsem si začala žít svůj "jiný svět" a on si toho už všímá...
Není tady
Malaiko,tak to me mrzi,ted to vidim vsude okolo, ale pokud jsi si vztahem jista, myslim si ale,ze pokud Ti nektere veci takto vadi,tak to neni uplne dobre,ale jestli je to to prave,musis vedet jen Ty sama. Je otazkou, jestli odpovednost a hodnost chlapa je to nejdulezitejsi ve vztahu. Ja bych nemohla zit v necem,co me takto ubiji a netesit se domu, sem tam cloveku neco na partnerovi leze na nervy,ale ne tolik,jak popisujes.
Není tady
Malaika napsal(a):
![]()
No, jestli se můžu ptát, jak jsi vyřešila rozchod? Já si vůbec neumím představit, že bych ho opustila, mám strach ho ranit...
Já bohužel na neustálou partnerovou přítomnost reaguji podrážděně a on je pak frustrovaný, že si ho nevšímám.... Máme teď težký období... Já jsem si začala žít svůj "jiný svět" a on si toho už všímá...
Malaiko a opravdu si myslis,ze to je to nejlepsi pro Tebe a Tvoje deti? Je pravdou,ze kdyz jsou deti,tak se zameris predevsim na ne,ale o to vic trpi vztah,ktery je uz nejak naruseni pred rodinou, bohuzel vim,o cem mluvim. 
Není tady
Malaika napsal(a):
![]()
Malaiko, děkuji, povedlo se neplánovaně, ale je moc chtěné 
Malaiko, no bylo to moc těžké. Byla jsem kvůli tomu dokonce i u psycholožky a psychoastroložky. Chtěla jsem to probrat s nějakou "nezávislou" stranou, protože moje rodina ho viděla jako naprosto skvělého manžela a např. moje máma, místo, aby se snažila pochopit, že s ním nejsem šťastná, tak ho strašně litovala a do dneška mi to má za zlé.
Prostě jsem ho jednoho dne postavila před hotovou věc...řekla jsem mu, že v našem vztahu není všechno v pořádku, že se necítím šťastná a že přemýšlím o tom, že odejdu. Bylo to strašné, protože on si samozřejmě žádný problém nepřipouštěl. No pak jsme to asi ještě měsíc řešili, jestli to třeba nejde napravit. Ale já věděla, že už to nemá cenu. Pak jsem se odstěhovala a rozvedli jsme se.
Vím, že jsem ho hodně ranila, ale vím, že kdybych neodešla, ubližovala bych mu mnohem víc, protože bych mu nedokázala být věrná.

Není tady
Slniečko napsal(a):
Malaika napsal(a):
![]()
Já bohužel na neustálou partnerovou přítomnost reaguji podrážděně a on je pak frustrovaný, že si ho nevšímám.... Máme teď težký období... Já jsem si začala žít svůj "jiný svět" a on si toho už všímá...Malaiko a opravdu si myslis,ze to je to nejlepsi pro Tebe a Tvoje deti? Je pravdou,ze kdyz jsou deti,tak se zameris predevsim na ne,ale o to vic trpi vztah,ktery je uz nejak naruseni pred rodinou, bohuzel vim,o cem mluvim.
Malaiko, Slniecka má pravdu. Pokud už teď není ve vztahu něco v pořádku, příchod dětí to nezlepší. Naopak, možná krátkodobě to bude vypadat, že je to lepší, ale pak se to vrátí do starých kolejí. Víš a není nic horšího než když děti cítí, že není vše tak jak má být.
Bohužel v tomto se musíš rozhodnout sama...ale žít ve vztahu, kde nejsem šťastná, jenom proto, že nechci ranit přítele, není úplně to pravé.
Jedině ty víš, jak je to vážné, jak moc Ti přítel "vadí" a jestli se to třeba dá nějak vyřešit.
Zkus třeba odjet někam sama na víkend...obrátit se sama do sebe, popřemýšlet a třeba ti srdce napoví, jak se zachovat.
Držím palce 

Není tady
malaiko.......asi je fakt dobrý nádpad odjet (třeba s kamarádkou) někam na víkend nebo na týden na dovču a uvidíš jaký budeš mít pocit až se vrátíš....jestli se budeš těšit na přítele (Takovýho jaký je) a nebo už budeš mít blbý pocity, když se budeš vracet domů. Zkus to. nebo můžeš pobýt u maminky déle než jen 1x do měsíce. Ona bude ráda, že se uvidíte a ty vypadneš z bytu, kde nemáš ani chilku soukromí.
Ale jinak pořizovat si děti do vztahu, kde nejsi spokojená a vadí celke dost věcí (nikam nejezdí, nejde, sedí u PC) .... je toho celkem dost a tak dítě to nezachrání a ani nezlepší.
Není tady