|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Já bych mu to teda řekla natvrdo, fakt. Přece nebudeš celý život trpět? A co až budou děti, to bude stejný? Manža má hodně koníčků a hodně práce, takže se jsme spolu málo. Ale zas jsem na dost věcí sama, třeba i na opravu brzdy od kola. Mě to vyhovuje. Když jsem měly mikrovlnku rok, tak se mě manža zeptal, a jak se to vlastně spouští. Tenkrát jsem si uvědomila, jak to funguje u nás.
Není tady
Moje vizitka by mohl být v tom případě, že bych byla v domácnosti a měla houby co na práci... pak bych možná i stála v pozoru v předsíni a kontrolovala, zda pán domu odchází v pořádku... ale tohle jsem brzo přestala dělat i dětem - zajímavý je, že ty šly z domova převážně tiptop 
Malaiko, nenápadný komentáře jsou na exkrement. Musíš natvrdo. Bohužel někdy ani to nezabere - a nemytej, neholenej chlap v mojí posteli nemá co dělat - blbý je, když to nejenže nepochopí (spíš nechce), ale ještě má trapný hlášky typu, že "každej správnej chlap má nohy trochu do O a trochu smrdí"... 
Není tady
no jo už mi došlo, jak to znělo, s tou štětkou
no mě to bylo blbý.... říkat dospělýmu člověku, aby po sobě myl záchod....v mé rodině byla takováto základní "hygiena" automatické od dětství...
Želvička17 napsal(a):
Mikeš by řekl: buď ráda, že se nezamiloval do štětky
A jinak teda nechápu, co je na tom divnýho mu říct, že by si po sobě mohl začít pořádně splachovat a občas použít štětku...
Není tady
A když jste se seznámili, tak byl voňavý?
Tovíšžejo... jinak bych s ním přece nebyla...
Není tady
no však já už také silně pochybuju o vztahu... ale to už je zas jiný příběh..
Klubko napsal(a):
Jen takový otázka. A když jste se seznámili, tak byl voňavý? Já bych totiž už z principu nemohla být s chlapem,který mí páchne. Nemyslím, který se nepoužívá deodorant. Ale ten chlap vám přeci musí vonět.
Asi jsem chodila se samými voňavými:)
Není tady
Já to vidím totiž i na tatínkovi. TAm občas vzhledem k jeho suché kůži ho musíme ve spotřebě mycího gelu až krotit. No prostě voní i po 25ti letech manželství i když do postavy a vzezření modela má ještě velký kus:)
Není tady
i když do postavy a vzezření modela má ještě velký kus
Kdoví, kde mohl být, kdybyste ho furt nekrotily 
Není tady

No asi tam budou problémy i jinde, jinak přece není tak těžké si říct o svoje soukromí...
Ale každý to má asi jinak... my si doma děláme spíš ze sebe srandičky, takže můžu říct vysmahni, neoxiduj pořád tady a on pochopí... a minimálně zmizí v jiném pokoji 

Není tady
helena napsal(a):
A když jste se seznámili, tak byl voňavý?
Tovíšžejo... jinak bych s ním přece nebyla...
jasně, ale na rande chodí každej voňavej .. :-)
Není tady
no já to taky ženu přes humor, jenže on prostě kam jít nemá... :-) nechci, aby šel někam, kam nechce, jen proto abych měla klid, to prostě nejde..
Želvička17 napsal(a):
No asi tam budou problémy i jinde, jinak přece není tak těžké si říct o svoje soukromí...
Ale každý to má asi jinak... my si doma děláme spíš ze sebe srandičky, takže můžu říct vysmahni, neoxiduj pořád tady a on pochopí... a minimálně zmizí v jiném pokoji
Není tady
Já jsem doma pár věcí zavedla.
Zrovna tak, vadilo nezavírání dveří u WC. Požádala jsem o zavírání, nebylo -li tak jsem "zabouchla" osobně. Dnes už zavírá.
Když jsem chtěla já mít soukromí na WC, tak jsem prosila všechny o zavírání dveří mezi chodbou a předsíní a taktéž mezi chodbou a OP. Tak dlouho jsem je sama chodila zavírat a upozorňovala jsem (zdvořile i nezdvořile), až jsem se dopracovala k výsledku.Když dnes chlap jen prochází po chodbě kolem WC (což si málokdy troufne - jen když musí) a vidí, že tam svítí kontrolka (jako že tam někdo je), tak už křičí, ano, ano, já zavřu , hnééd. Neboj. Aniž bych cokoliv řekla. Už má chudák podmíněnej reflex. A legrační je, když ješte napomíná děti: "zavírejte ty dveře na chodbu!!" Ty ostatní věci - krkání a spol. jsem nedokázala "zajistit" a tak se zasměju. Ale docela to považuju za úspěch.
Není tady

Malaika napsal(a):
no já to taky ženu přes humor, jenže on prostě kam jít nemá... :-) nechci, aby šel někam, kam nechce, jen proto abych měla klid, to prostě nejde..
Želvička17 napsal(a):
Prosímtě a jakže to má s tou svojí prací? on dělá od do? Pořád stejně?

Není tady
svou praci tez nenavidi... ofiko 8-16:30, ale maji to ustalene, ze delaji od pul desate a utika hned jak ma padla..malokdy zustane do peti....
fakt extrem.....
jeho praci tu zminovat nemuzu....platove hodnoceni samozrejme tomuhle "pracovani" odpovida...
Není tady

Malaika napsal(a):
svou praci tez nenavidi... ofiko 8-16:30, ale maji to ustalene, ze delaji od pul desate a utika hned jak ma padla..malokdy zustane do peti....
fakt extrem.....
jeho praci tu zminovat nemuzu....platove hodnoceni samozrejme tomuhle "pracovani" odpovida...
já ti nevím, ale podle toho co tu čtu - co takhle ho nakopat do zadní části těla a máš soukromí hned a v pohodě...

Není tady
Malaiko - a co kdybyste bydleli v garsonce? Buď ráda, že máte 2+1, jak jsem pochopila :-)
Já jsem s přítelem bydlela v garsonce přes 2 roky, sice nehraje PC hry, ale je programátor, tudíž z práce k počítači, od počítače do postele (později než já), ráno k počítači a od počítače do práce (taktéž k počítači).
Zezačátku jsem to strašně řešila, ale musela jsem se s tím srovnat - jinak bysme spolu nemohli být.
Teď krátce bydlíme v 3+kk - přítel je u počítače - resp. u počítačů pořád (v obýváku+kk), ale já si můžu zalízt do ložnice nebo malýho pokojíku. Dokonce jsme zašli už tak daleko, že jsme si jednou psali přes zeď!!! přes ICQ :-)
No a co se týká toho zakazování her - to nefunguje. Na to musí přijít sám, že nechce hrát. Jinak když se bude mít rozhodovat mezi Tebou a hrami - tak vyhrají hry. (Jeden z mých býv. vztahů právě na tohle dojel. 1/2 roku nehrál (hry), a když odjela na týdenní dovolenou, uvědomil si, že takhle ne, a byl konec).
Není tady

Já myslela, že mají garsonku - tak to je dobrý - my máme taky 2+1 a není problém...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Já myslela, že mají garsonku - tak to je dobrý - my máme taky 2+1 a není problém...
Já jsem četla, že mají obývák, ložnici a kuchyni.
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
no tak to my máme ještě balkón pravda 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
no tak to my máme ještě balkón pravda
Jo my taky, i v garsonce jsme měli, ale tam se v zimě neschováš 
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Já jsem četla, že mají obývák, ložnici a kuchyni.no tak to my máme ještě balkón pravda
Jo my taky, i v garsonce jsme měli, ale tam se v zimě neschováš
Máme zasklenej...
Ne vážně, já když chci klid, tak si zalezu do ložnice...nebo si něco kuchtím v kuchyni... anebo jsme oba v obýváku a stejně si každej děláme svoje...a povídáme si... a pak zase třeba ne...

Není tady
Já bych to spíš viděla tak, že Malaika má problém... ne s bytem (bydlením), to je jenom "vnější" ukazatel... ale se vztahem jako takovým. Má "ponorku" - taky jsem to kdysi s jedním přítelem zažila... naštěstí jsme spolu nebydleli... ale chtěl mě vidět každý den a udělal mi scénu, když jsem chtěla jet k našim na víkend - sama!!! Že jsem ho nechtěla vzít s sebou.
Malaiko - a co si od sebe plánovitě odpočnout? Pokud nechce nikam jet on, jeď Ty.
Na dovolenou, na chatu, k rodičům - ale každý zvlášť!!!
A pokud přítel nikam v týdnu nechodí - to vypadá, že Ty taky ne?
Pokud není ochoten jít on, jdi Ty!!!
Když budete oba sedět doma, tak se nic nezmění.
A zdá se, že příteli to vyhovuje.
Takže Ty jsi ta, která s tím bude muset něco udělat.
A pokud on není ochoten vypadnout z domu, BUDEŠ MUSET TY.
Já když jsem měla největší ponorku - tak jsem přítele požádala, jestli by neodjel na chalupu... sice zřídka, ale několikrát odjel a fakt to pomáhá.
A na dovolenou taky můžete jet každý zvlášť... Na víkendy... Není to ztracený!
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen takový otázka. A když jste se seznámili, tak byl voňavý? Já bych totiž už z principu nemohla být s chlapem,který mí páchne. Nemyslím, který se nepoužívá deodorant. Ale ten chlap vám přeci musí vonět.
Asi jsem chodila se samými voňavými:)Pivar nebude vonet, ani kdyby se na hlavu stavel:)
Mnohem horší jsou psejčkaři...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
no tak to my máme ještě balkón pravdaJo my taky, i v garsonce jsme měli, ale tam se v zimě neschováš
Máme zasklenej...
Ne vážně, já když chci klid, tak si zalezu do ložnice...nebo si něco kuchtím v kuchyni... anebo jsme oba v obýváku a stejně si každej děláme svoje...a povídáme si... a pak zase třeba ne...
Jo jo, tohle se učím, být s přítelem doma a dělat si svoje.
Občas mám potřebu aby se mi věnoval, já větší než on... ale učím se, že chlap občas tu svoji jeskyni potřebuje :-) A jeho "jeskyně" jsou počítače.
No já mám taky jeden, tak to pak vypadá tak, že já u počítače, on u počítače (jiného :-) Taková počítačová domácnost :-)
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Jo my taky, i v garsonce jsme měli, ale tam se v zimě neschovášMáme zasklenej...
Ne vážně, já když chci klid, tak si zalezu do ložnice...nebo si něco kuchtím v kuchyni... anebo jsme oba v obýváku a stejně si každej děláme svoje...a povídáme si... a pak zase třeba ne...Jo jo, tohle se učím, být s přítelem doma a dělat si svoje.
Občas mám potřebu aby se mi věnoval, já větší než on... ale učím se, že chlap občas tu svoji jeskyni potřebuje :-) A jeho "jeskyně" jsou počítače.
No já mám taky jeden, tak to pak vypadá tak, že já u počítače, on u počítače (jiného :-) Taková počítačová domácnost :-)
Ehm, my to máme tak, že já u počítače a on u notebooku a furt se pereme o ten kabel na internet...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Máme zasklenej...
Ne vážně, já když chci klid, tak si zalezu do ložnice...nebo si něco kuchtím v kuchyni... anebo jsme oba v obýváku a stejně si každej děláme svoje...a povídáme si... a pak zase třeba ne...Jo jo, tohle se učím, být s přítelem doma a dělat si svoje.
No já mám taky jeden, tak to pak vypadá tak, že já u počítače, on u počítače (jiného :-) Taková počítačová domácnost :-)Ehm, my to máme tak, že já u počítače a on u notebooku a furt se pereme o ten kabel na internet...
Proč nemáte wifinu?
Není tady