Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 5. 12. 2008 12:45

Malaika
♥♥♥----

Re: Taky Vám některé vadí, že Váš muž NIKDY NIKAM nejde?

on to nechápe....jednou za měsíc jedu zpátky k našim na noc, máme je sama a chybím jí, byly jsme spolu až doteď (je mi přes 30...)

dinosaurus napsal(a):

Já mám ráda volnost a můj muž taky. Máme se rádi, jsme spolu 9 let, neumím se představit, že by mě stál pořád za zadkem, to bych ho tam asi nako...
Malaiko, co tak manžovi tvrdě říct, že chceš být taky někdy sama.

Není tady

#27 5. 12. 2008 12:48

Malaika
♥♥♥----

Želvička17 napsal(a):

Ne nevadí, já mu to zakázala někam chodit smile

želvičko chápu smile až (jestli...máme problém :-( budeme mít dítě, zakážu mu denně hodiny hrát smile

Není tady

#28 5. 12. 2008 12:50

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Malaika napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

želvičko chápu smile až (jestli...máme problém :-( budeme mít dítě, zakážu mu denně hodiny hrát smile

lol jenom aby tě poslechl ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#29 5. 12. 2008 12:50

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Malaika napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Já utahovala řetěz už od začátku smile
Ale vážně - já mám druhej extrém, co by furt někde lítal...big_smilebig_smilebig_smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#30 5. 12. 2008 12:54

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

malaiko, můj BM byl to samé. Když se něco dělo, tak buď já a on, nebo se k tomu brali jeho rodiče. Co jsem se ho naprosila, ať jde ven s kamarády, nic nepomohlo. Nakonec chodil 1x týdně na chvíli hrát fotbal. Bylo to děsný. Taky potřebuju tu chvilku soukromí, když si chci pustit hudbu, nebo dát pleť masku, prostě cokoli.

Není tady

#31 5. 12. 2008 13:00

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Malajko, vím, že je to blbý, ale jste spolu strašně moc krátce. Asi bych se to pokusila řešit radikálně. Pokud by mi to mělo otravovat každý den. Soukromí je pro mě priorita. Možná bych i řešila bytovou otázku. Vím, že je to obrosvký krok, rozbořit to, co jste společně vybudovali...ale..

Chlapi jsou jiní, neznám chlapa, který by se doma jaksi "neuvolnil" - vůbec to nevnímají nijek skandálně. Já jsem se tomu prostě začla smát.  pokud bych měla být za tyto společenské nedostatky (doma) naštvaná, tak vztah zničím.  Upřednostnila jsem zlehčení situace. Ten nedostatek soukromí by mě trápil víc.

Není tady

#32 5. 12. 2008 13:14

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Malajko, vím, že je to blbý, ale jste spolu strašně moc krátce. Asi bych se to pokusila řešit radikálně. Pokud by mi to mělo otravovat každý den. Soukromí je pro mě priorita. Možná bych i řešila bytovou otázku. Vím, že je to obrosvký krok, rozbořit to, co jste společně vybudovali...ale..

Chlapi jsou jiní, neznám chlapa, který by se doma jaksi "neuvolnil" - vůbec to nevnímají nijek skandálně. Já jsem se tomu prostě začla smát.  pokud bych měla být za tyto společenské nedostatky (doma) naštvaná, tak vztah zničím.  Upřednostnila jsem zlehčení situace. Ten nedostatek soukromí by mě trápil víc.

No nevím, asi to skousne jak kdo. Kdysi manžel nechal jednou nedokonale vyčištěný záchod a řekla jsem mu jasně, že se mi z takové věci dělá šoufl a že bych s  někým, kdo by to dělal opakovaně, žít určitě nechtěla. Od té doby se to nestalo. Neříkám bazírovat na věcech, ve kterých si ten člověk nepomůže - můj manžel např. nikdy nevstřebá myšlenku, že prázdné igelitové pytlíky po pečivu patří do koše big_smile - ale nepřipadá mi dobré jít na sílu proti svým vlastním pocitům. Mně hlasité močení s otevřenými dveřmi připadá taky usch, a navíc ještě křupanství nejvyššího kalibru uschuschusch

Není tady

#33 5. 12. 2008 13:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki, ono je uvolňování a "uvolňování" a každému vadí něco jiného. Co je pro někoho prkotina, to jiný nezkousne. Mně třeba taky vadí, když se nezavírají dveře od WC - jenže u M doma chodili chlapi ani ne do budky, ale běžně na kanálek na dvorku, takže mu to nijak divné nepřijde. Jenže v běžném bytě je to přece jen trošku jiné.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 5. 12. 2008 13:23

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Viděli jste někdo díl seriálu Sexu ve Městě kde jedna z protagonistek Miranda měla vztah s chlápkem,který když šel na WC, tak nezavíral dveře a když si čistila zuby a znali se asi týden, močil před ní do WC?
Tak o tom to je. Já jsem taky zvyklá na nějaké intimčo a některé věci mi vadí. A kdo mne zná, potvrdí že nejsem nějak cimprlich nebo stydlín. Ale mě třeba nenapadne chodit doma jen v kalhotkách,když příjde návštěva. Tedy i příbuzní. Jo to u "skorotchýně" bylo normálnísmile Tam mi chodila otvírat v podprsence a klhotkách. Já vím, že je doma, ale....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#35 5. 12. 2008 13:25

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Tak mě taky vyhovuje, když manžel odjede na víkend k rodičům, je to prostě docela výhoda, navzájem si od sebe oddychnout. Sice občas trochu žbrblám, ale ve finále jsem ráda, že jel. Ven chodíme taky zvlášť, někdo ty naše děti hlídat musí, že jo big_smile . Ted se docela těšim na Silvestra, ten bychom snad mohli strávit společně big_smile , když to babička vydrží smile .

Není tady

#36 5. 12. 2008 13:26

Malaika
♥♥♥----

no přesně.. já si třeba potřebuju obarvit vlasy, to je mi takový blbý tam chodit s tou namatlanou hlavou...nebo prostě další ženský věci...

Barusja napsal(a):

malaiko, můj BM byl to samé. Když se něco dělo, tak buď já a on, nebo se k tomu brali jeho rodiče. Co jsem se ho naprosila, ať jde ven s kamarády, nic nepomohlo. Nakonec chodil 1x týdně na chvíli hrát fotbal. Bylo to děsný. Taky potřebuju tu chvilku soukromí, když si chci pustit hudbu, nebo dát pleť masku, prostě cokoli.

Není tady

#37 5. 12. 2008 13:28

Malaika
♥♥♥----

Wiki, vsak ja to beru s humorem, hodne veci uz jsem odfiltrovala.....spinavy ponozky mi zatim po byte nepohazuje, jak si na to stezuje hodne zen smile
Je fakt, ze ta adaptace je tezka, asi se to vylepsi....spis me trapi uz i ta vylozena zavilost na PC hrach..bojuje s tim roky...bylo uz to i horsi... :-(

Wiki napsal(a):

Není tady

#38 5. 12. 2008 13:29

Malaika
♥♥♥----

Heleno, kdyby vypad ven na kanálek, tak budu radši smile
Je to trapné, ale já už musela řešit i mytí rukou po WC.... jinak domácí práce zvládá, zatím.....

helena napsal(a):

Wiki, ono je uvolňování a "uvolňování" a každému vadí něco jiného. Co je pro někoho prkotina, to jiný nezkousne. Mně třeba taky vadí, když se nezavírají dveře od WC - jenže u M doma chodili chlapi ani ne do budky, ale běžně na kanálek na dvorku, takže mu to nijak divné nepřijde. Jenže v běžném bytě je to přece jen trošku jiné.

Není tady

#39 5. 12. 2008 13:38

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Kubula napsal(a):

helena napsal(a):

Na to snad stačí dvě místnosti a trochu pochopení, ne?

Mně ne-e wink  Miluju pocit, že se můžu celej víkend válet a číst si, pouštět si nahlas muziku, kterou manžel nesnáší, atd. atd.  Teoreticky to všechno pomocí sluchátek apod. můžu dělat i v jeho přítomnosti, ale já mám fakt ráda ty dny, kdy jsem s dětma sama, je to trošku jiná atmosféra. Jasně že jen do nějaký hranice... ale taky pamatuju dobu, kdy se manžel z domova nehnul, a taky mi to trochu vadilo. kapitulation

Taky miluju byt doma sama !!!  Nastesti muj m. je pravidelny navstevnik restaurace a deti jsou taky casto mimo .

Není tady

#40 5. 12. 2008 13:38

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Teď jsem si představila mojí tchýni v podprsence a kalhotkách, jak mi otvírá dveře...big_smilebig_smilebig_smile To nemá chybu big_smilebig_smilebig_smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#41 5. 12. 2008 13:41

Malaika
♥♥♥----

Taky jsem se zasmala... pravda, ja chodim v takovem delsi triku (ke kolenum), ale tim, že k nam nikdo nechodi... no kvuli tchanovcum se fakt neprevlikam smile

Želvička17 napsal(a):

Teď jsem si představila mojí tchýni v podprsence a kalhotkách, jak mi otvírá dveře...big_smilebig_smilebig_smile To nemá chybu big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#42 5. 12. 2008 13:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když chodil na kanálek, tak jsem tam nemusela být, takže taky OK - mně vadí, že vylezu nic netuše do chodby, dveře rozglábený a...
A ještě víc mě se.., že kašle na oblíkání a hlavně převlíkání. Jednak to vadí mně, druhak mi pije krev, že skutečně vypadá (a občas páchne) jak bezdomovec právě z kontejneru vylezlý - ale všichni si řeknou, že "VONA se ani nepostará"... Už jsem si kdysi stěžovala, že jediné řešení je omámit chloroformem, umejt a oblíknout do čistýho a zašitýho...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#43 5. 12. 2008 13:45

Malaika
♥♥♥----

Kubulo, to co píšeš, bohužel, to byl také problém....

teď již jaksi není, ale pochybuju, že se zamiloval do štětky, ale máme novou mísu/splachování, tak to tam funguje nějak líp lol.... (jéžíš, kdyby si to tu přečet, moc se nemaskuju co ;-)

No nevím, asi to skousne jak kdo. Kdysi manžel nechal jednou nedokonale vyčištěný záchod a řekla jsem mu jasně, že se mi z takové věci dělá šoufl a že bych s  někým, kdo by to dělal opakovaně, žít určitě nechtěla.

Já jsem ještě tak hodná, že jsem ho nechtěla ztrapňovat-vůbec nevím, jak o tom mluvit, tak jsem aspoň strašně prožívala kupování právě té nové štětky na WC, vůní atd. aby mu aspoň došlo, že je to důležité.... Ale to jsem  naivní... Ani po mnoha dalších nenápadných komentářích mu nikdy nic nedocvaklo.....

Upravil(a) Malaika (5. 12. 2008 13:47)

Není tady

#44 5. 12. 2008 13:48

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

všichni si řeknou, že "VONA se ani nepostará"... ..

Cha, tohle taky občas někdo zkoušel. Dokonce manželův nejlepší kamarád, takto velký rocker styrka , se podivoval,  v čem to toho Kubula nechám chodit roll  Ujistila jsem ho, že jsem si brala svéprávného člověka a že nepředpokládám, že by byla nutná každodenní kontrola, zda má fusky a spoďáry lollollol  Od tý doby to nezkusil. Asi věděl proč dumbomdumbomdumbom  tummenupp

Není tady

#45 5. 12. 2008 13:49

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš by řekl: buď ráda, že se nezamiloval do štětky wink
A jinak teda nechápu, co je na tom divnýho mu říct, že by si po sobě mohl začít pořádně splachovat a občas použít štětku...smile

Není tady

#46 5. 12. 2008 13:53

Malaika
♥♥♥----

Heleno, tak to mi mluvíš z duše...nedávno jsem četla článek o tom, že vlastně muž je vizitka ženy a když je neupravený atd. ještě pomluví jí! tak na to já tedy kašlu, je dospělý, do společnosti ví, že se musí slušně oblékat (ale nadává), tak aspoň to.

když už  jsem u těch přiznáních, tak i na deodoranty jsem ho musela navyknout.... potí se více než jiný a prostě byl často cítit.... když jsme hodně pracovali na bytě, tak jsem byla zticha, chápu, že tvrdě makal a tak se zpotil, ale smrad zamořil celý být roll

také jsem šílela, když si někdy po mých výtkách akorát vyměnil triko! Nedochází mu, když to řeknu natvrdo, že je cítit ten pot v podpaží, stačilo by se ošplíchnout .... nebo použít antiperspirant, ale tvrdí, že mu nezabírá smile

bohužel, to vše se odrazilo i v mé touze po něm.... mě vše toto silně odpuzuje....

helena napsal(a):

Když chodil na kanálek, tak jsem tam nemusela být, takže taky OK - mně vadí, že vylezu nic netuše do chodby, dveře rozglábený a...
A ještě víc mě se.., že kašle na oblíkání a hlavně převlíkání. Jednak to vadí mně, druhak mi pije krev, že skutečně vypadá (a občas páchne) jak bezdomovec právě z kontejneru vylezlý - ale všichni si řeknou, že "VONA se ani nepostará"... Už jsem si kdysi stěžovala, že jediné řešení je omámit chloroformem, umejt a oblíknout do čistýho a zašitýho...

Není tady

#47 5. 12. 2008 13:54

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kubula napsal(a):

helena napsal(a):

všichni si řeknou, že "VONA se ani nepostará"... ..

Cha, tohle taky občas někdo zkoušel. Dokonce manželův nejlepší kamarád, takto velký rocker styrka , se podivoval,  v čem to toho Kubula nechám chodit roll  Ujistila jsem ho, že jsem si brala svéprávného člověka a že nepředpokládám, že by byla nutná každodenní kontrola, zda má fusky a spoďáry lollollol  Od tý doby to nezkusil. Asi věděl proč dumbomdumbomdumbom  tummenupp

:)naprosto souhlasim. existuji jeste lidi , kteri si mysli , ze zena je zodpovedna za to jak vypada jeji muz.

Není tady

#48 5. 12. 2008 13:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jen takový otázka. A když jste se seznámili, tak byl voňavý? Já bych totiž už z principu nemohla být s chlapem,který mí páchne. Nemyslím, který se nepoužívá deodorant. Ale ten chlap vám přeci musí vonět.
Asi jsem chodila se samými voňavými:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#49 5. 12. 2008 13:57

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Malaika napsal(a):

Heleno, tak to mi mluvíš z duše...nedávno jsem četla článek o tom, že vlastně muž je vizitka ženy a když je neupravený atd. ještě pomluví jí! tak na to já tedy kašlu, je dospělý, do společnosti ví, že se musí slušně oblékat (ale nadává), tak aspoň to.

když už  jsem u těch přiznáních, tak i na deodoranty jsem ho musela navyknout.... potí se více než jiný a prostě byl často cítit.... když jsme hodně pracovali na bytě, tak jsem byla zticha, chápu, že tvrdě makal a tak se zpotil, ale smrad zamořil celý být roll

také jsem šílela, když si někdy po mých výtkách akorát vyměnil triko! Nedochází mu, když to řeknu natvrdo, že je cítit ten pot v podpaží, stačilo by se ošplíchnout .... nebo použít antiperspirant, ale tvrdí, že mu nezabírá smile

bohužel, to vše se odrazilo i v mé touze po něm.... mě vše toto silně odpuzuje....

tak to verim, na mne to take tak pusobi . V tom podpazi by se mel hlavne oholit, protoze smrdi hlavne ty propocene chlupy.

helena napsal(a):

Není tady

#50 5. 12. 2008 13:59

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko napsal(a):

Jen takový otázka. A když jste se seznámili, tak byl voňavý? Já bych totiž už z principu nemohla být s chlapem,který mí páchne. Nemyslím, který se nepoužívá deodorant. Ale ten chlap vám přeci musí vonět.
Asi jsem chodila se samými voňavými:)

Pivar nebude vonet, ani kdyby se na hlavu stavel:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí