6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě se dost líbí Kšandy a objevila jsem parádní e-shop s nima.
Které kšandy se vám víc líbí?
nepovolená reklama
poraďe, nevím, jaký si koupit
Děkuju
Upravil(a) tina (20. 9. 2014 16:00)
Není tady
Já jsem spokojená s answear. cz Mají tam fakt spoustu věcí všech možných stylů a to mě na nich baví ) Nejvíc mě asi překvapila jejich možnost koupi celého outfitu
Není tady
Tuhle jsme jeli za rodinou do Rakouska a jeli jsme kolem velkeho obchodniho stredicka Freeport, znate to tam někdo? Jake tam jsou ceny?
Není tady
Na vedlejším vlákně jsi psala, že sis tam koupila troje rifle. Tak to tam asi budeš znát, ne?
Ale hlavně, že ses nezapomněla zaregistrovat, a podělit se s námi o tuhle úžasnou reklamu.
Není tady
Tak to tam asi budeš znát, ne?
Třeba je tak zblblá z nákupu se slevou, že si už nepamatuje...
Není tady
helena napsal(a):
Tak to tam asi budeš znát, ne?
Třeba je tak zblblá z nákupu se slevou, že si už nepamatuje... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jako výmluva dobrý, ale podle mě ta blbost bude mít hlubší kořeny...
Není tady
Že by si nedovedla spočítat cenu před slevou, myslíš???
Není tady
Hodne originalni kousku vždy najdu v nakupnich strediscich, kde je vždy velky vyber a hoodne malo se pak stane ze se s nekym potkam a mame stejny věci na sobe
Není tady
Dobrý den miluji šperky z chyrurgické oceli na https://www.ewena.cz/ mají opravdu svělý výběr o dobré ceny
Není tady
Záleží, co člověk bere jako originální módu .. pro mě je to člověk, co se liší stylem oblékání od ostatních, což si myslím, že je dnes dost viditelné, kdo se nějakým způsobem odlišuje a kdo ne, protože mi přijde, že se náš národ drží spíše při zemi a jen pár jedinců má odvahu nějakým způsobem vybočit.
Není tady
Myska25 napsal(a):
Záleží, co člověk bere jako originální módu .. pro mě je to člověk, co se liší stylem oblékání od ostatních, což si myslím, že je dnes dost viditelné, kdo se nějakým způsobem odlišuje a kdo ne, protože mi přijde, že se náš národ drží spíše při zemi a jen pár jedinců má odvahu nějakým způsobem vybočit.
Třeba Jana Kratochvílová?
Ta ti sotva bude klikat na tvé a tvých klonů inzeráty!
Ale možná se v BB nějakej blb najde, co ti klikne, tak lovu zdar!
Není tady