18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já moc ráda nakupuju
Zajímají mě Vae tipy, kde si rádi pořizujete garderobu. Hlavně, aby lo o originální věci, ádná konfekce.
Upravil(a) Iveta Janků (18. 1. 2009 22:27)
Není tady
Krásný dobrý den,
zkusila jste módu OL (Osmany Laffita)?
Zdravím,
Vvv.
Není tady
Zkusila jste si sama uplést či uháčkovat nějaký model?
Ráda poradím s modelem i s materiálem na něj.
zdravím
reklama odstraněna
Upravil(a) AndreaP. (17. 6. 2010 22:45)
Není tady
Zkuste si sama něco uplést nebo uháčkovat, nebo zadat konkrétní model profesionální pletařce.
reklama odstraněna
Upravil(a) AndreaP. (17. 6. 2010 22:42)
Není tady
Upravil(a) Ganka (4. 8. 2010 19:43)
Není tady
Nepovolená reklama, spam !
Upravil(a) AndreaP. (4. 8. 2010 20:58)
Není tady
Ahojky! Nějaké zajímavé typy na originální kousky jsem nala na www.atraktivni.cz/modni-trendy, mají i vizáistku, jak jsem pochopila, která jim dává rady
Není tady
Pokud chcete něco originálního, zkuste: reklama
Upravil(a) mala.popelka (7. 7. 2011 20:34)
Není tady
U jsem tady někde doporučoval. Na originální garderobu i různé doplňky je dobrý fler.cz . Ale je nutné se tím probrat, je toho spousta a větina za moc nestojí.
Není tady
Dobrý den,
podívejte se na www.umcentrum.cz. Jsou to jen originály od autorů, není to moc drahé a samé úasné věci :-))
Není tady
Záleí, z jaké kategorie by ta móda měla být, já u několik let kupuju trička od Youngprimitive, mají pěkný věci i pro holky, teď třeba udělali moc pěkný legíny. Vechno omezené edice, výroba v Česku. Zkuste youngprimitive.cz/fashion Ale je to cílený spíe na mladí ročníky
Není tady
Pletené a háčkované věci jsou opravdu sázka na jistotu! Stačí najít bezva materiál a nějaký návod (časopisy Verena, Dekor ap.) a máte vyhráno. A jestli sama nepletete, můete si nechat uplést nebo koupit hotový model...
Není tady
Ahojky, moc pěkný věci najde zde: http://www.otto-shop.cz/ Tak mrkni Mě moc uchvátily aty, mají irokou nabídku a moc pěkný kousky
Není tady
určitě fler nebo simira, originály přímo od výrobců
Není tady
POměrně originální mi přidjou aty z tohoto eshopu: http://www.miss-moda.cz/. Nakupuji tam a jetě jsem nikdy nikoho ve stejném nepotkala.
Není tady
Já vím, e to asi bude klié, ale bazary :-) tam vdycky najde dost originální kousky, a nezřídka i značkovou módu, kterou bys normálně musela platit a by se Ti hlava zamotala.
A nebo potom výrobky doma samozřejmě.
Není tady
Jo a nebo v buticích, které jsou jediné v ČR, tak jsem kápla n super aty na ples.V AfterShock
Není tady
Ahoj, já mám obecně dobré zkuenosti s online nakupovánímo, právě e to často není taková běná konfekce jako v normálních shopech. Teď jsem třeba nala ne moc velký, ale za to hezký a originální eshop s atama. Můete se mrknout: http://www.miss-moda.cz/ :-)
Není tady
danca.nadenikova napsal(a):
Ahoj, já mám obecně dobré zkuenosti s online nakupovánímo, právě e to často není taková běná konfekce jako v normálních shopech. Teď jsem třeba nala ne moc velký, ale za to hezký a originální eshop s atama. Můete se mrknout: http://www.miss-moda.cz/ :-)
Tu reklamu jsi sem cpala u vloni.
Není tady
Modrovous - vidí, třeba tam nakupuje pořád
Není tady
Originální módu jedině od Vietnamců, tam toti nikdo nenakupuje, je tam báječný výběr a vdycky to sluí
Upravil(a) gymnasión (28. 2. 2014 12:19)
Není tady
velmi ráda nakupuji ve výprodejích a v outletech, jezdím často do Hatí, tam mají vdy slevy na značkové oblečení. Mám doma krásné kousky a uetené penízky na dalí nákupy: P
Není tady
samm1 napsal(a):
velmi ráda nakupuji ve výprodejích a v outletech, jezdím často do Hatí, tam mají vdy slevy na značkové oblečení. Mám doma krásné kousky a uetené penízky na dalí nákupy: P
také tam chodím, akorát se tam chystám přes víkend, bude opět "skandální víkned". Sleva 500 Kč na nákup bot a kalhot nad 1500 Kč a slevy a 80% ve vech obchodech. U jsem si něco vyhlédla na netu, tak doufám, e to tam tehdy budou mít a také mi to bude dobré
Není tady
přesně na ten mě vzala kamarádka, u dlouho jsem si nekoupila tolik věcí, rifle, boty, kabelku ... a přitom jsem ani neminula tolik co jsem předpokládala, to se mi na tom asi nejvíc líbí Bylo to moje první nakupování ve freeportu a u teď vím e tam jetě někdy půjdu.
Není tady
annie napsal(a):
Modrovous - vidí, třeba tam nakupuje pořád
To bude ono. A občas to vystřídá skandálním víkendem v Hatích a jetě uetří spoustu penízků. Na dalí kabelečky a hadříčky a podobné debility, o čem nás nezapomene pravidelně informovat.
Není tady