|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Byl to vyvedený díl a před takovou rodinou smekám klobouk.
Není tady
Mě docela vadí, že se někdo negativně pozastavuje nad tím, kolik mají dětí. To je přeci každého věc. Já naopak mám před nimi úctu, umí se o svou rodinu postarat.
Není tady
Bylo vidět, že chtěli mít velkou rodinu, které dají vše. Paní to bohužel psychicky nezvládla (asi v sobě taky dlouho dusila synovy problémy, aby uchránila ostatní děti) a hodně pracovala. To nejde donekonečna. Nakonec si stejně všichni uvědomí, že je nejdůležitější zdraví a láska.
Není tady
Ani se jí nedivím. Bylo toho všeho moc. To já bych byla v blázinci mnohem dřív. Taky jsem teda měla ale úplně opačný typ chlapa, ten její byl dost pro rodinu. Aspoň se mi zdálo (po mých zkušenostech).
Není tady
Také si myslím,že pan Strnad utíkal od rodiny k práci, aby nemusel řešit všední věci-jeho žena se dobrovolně vzdala "nezávislosti" sama vydělávat a volila rodinu.
Mluvila mi z duše, čas od času padám na hubu a jsem jen kousek od Chocholouška:-((
Není tady