Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 12. 2008 17:57

majkafa
Host

Re: Těhotná bývalka

Mě překvapuje, jak mají lidé tendence pořád řešit problémy jiných lidí. Ono je to snadnější, než řešit sebe. Těch domněnek co tady za tu chvilku vzniklo. Jak říká můj tatínek - mít vaše starosti a Rotschildovy miliony. smile

#77 4. 12. 2008 18:05

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Želvička17 napsal(a):

Mně to přijde nejhorší pro to dítě, no asi jsem divná dumbom

Želvičko, nejsi divná, protože mě to tak připadá taky.

Jinak podobný příběh taky znám, tam byl také sex v alkohol. opojení se skorobývalou manželkou (tenkrát, už jsou rozvedeni), co si budeme povídat, ženský jsou mrchy, šikovně to na něj navlíkla. Ale bejvalka to na něj chtěla navlíknout v tom smyslu, že se mu to snažila nalhat, prostě to nebyla pravda, jenom proto, aby ho rozeštvala se současnou přítelkyní. No, nepovedlo se jí to. Tenhle příběh má happy end.

Není tady

#78 4. 12. 2008 18:07

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Mě překvapuje, jak mají lidé tendence pořád řešit problémy jiných lidí. Ono je to snadnější, než řešit sebe. Těch domněnek co tady za tu chvilku vzniklo. Jak říká můj tatínek - mít vaše starosti a Rotschildovy miliony. smile

ono někdy člověku dost pomůže, když si přečte názory jaksi nezaujaté. tedy tím, že v tom nejsou osobně. ty názory jsou zaujaté tím, že dotyčný do nich vkládá svoje myšlenky a zkušenosti. právě proto jsou cenné. mě názory tady(na jiném vlákně) dost pomohly.

ale je pravda, že druhému se radí líp- to přece známe všichni.tak proč to nedělat, když ten druhý si z toho může vzít , to co potřebuje, stejně to vlastní řešení je jen a jen na něm.

Není tady

#79 4. 12. 2008 18:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Klarka.S napsal(a):

K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.

Jo ušila. Byla tak dobrá švadlena, že měl z toho erekci a nikjak se nechránil big_smile big_smile
Že těm ženáčům pořád věříte ty jejich pohádky, to prostě nepochopím. Prostě mu neklapalo manželství, tak si našel přítelkyni.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#80 4. 12. 2008 18:18

mashanka
Zablokovaný

Heřmanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

No jasně, ale fakt je podle vás větši pravděpodobnost, že by se k bývalce vrátil, tehdy, když jsou manželé?

to nikdo neví, to bude vědět jen on...

Podle mě se k ní už vrátil, jenom to tají před přítelkyní, protože je zbabělý nebo proto, že si ji chce ještě pro jistotu nechat

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#81 4. 12. 2008 18:20

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

majkafa napsal(a):

Já chápu co tím chceš říct Majko, jasně že cizí potíže řešit nemůžeme a ani nemáme. Na druhé straně ale dostat se do pozice, kdy mi potíže všech mých kamarádů budou ukradené, protože jsou jejich - to bych taky nechtěla. Já chápu že to Klárku mrzí a trápí se tím. Protože tak jak se s přátely radujeme, tak s nimi neseme i bolesti - obojí má své meze, samozřejmě.

Upravil(a) Ronja (4. 12. 2008 18:21)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#82 4. 12. 2008 18:49

solkla
♥♥♥----

Klárko, v prvním příspěvku píšeš, že je to jeho bývalá žena, teď z dalších mám pocit, že není bývalá, tedy, že ještě nejsou rozvedeni? Možná jsem se v tom jenom ztratila. No a potom, ta Tvoje kamarádka s ním žije? v jednom bytě Nebo on je stále u manželky a pouze s Tvojí kamarádkou chodí?
Díky za upřesnění

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#83 4. 12. 2008 18:55

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Oni se rozvádí, už rok spolu nežijí. V té době potkal mou kamarádku. Jenže jeho bývalá se cukala s rozvodem a hlavně vypořádáním majetku, tam se nedokázali dohodnout. Tak ten chlap vzal flašku a že na to půjde po dobrým. Opili se a zavzpomínali na starý časy.

Kamarádka je s ním skoro rok. Ze začátku to vypadalo jako flirt, ale pak se do sebe fakt zamilovali. Plánují se po rozvodu vzít, chtějí mít děti.

Vypadá to že jsou pořád manželé, ale nežijí spolu.

O tom, že by ON žil s kamarádkou, nic psáno nebylo. Klidně může žít i sám.

Není tady

#84 4. 12. 2008 18:56

katafyge
♥♥♥♥♥--

chlap cool lyssna vissla

fuckyou rodinný tip  godlike

jediný kto tu má problém je jeho žena, čo bolo a je medzi nimi sa kamarátka objektívnejšie samozrejme nemá šancu dozvedieť
ani keby sa zrovna s ňou stretla, obe ženy by hrali na svoju stranu  reta , zažila som - zbytočné lol úplne

sama nepríde na nič, nebola by som s ním

Není tady

#85 4. 12. 2008 19:22

solkla
♥♥♥----

Být Tvojí kamarádkou, tak si to někde sama v klidu promyslím. V životě se dějí různý věci, ale tady bych si nechala čas. To už není jen tak nějaká nevěra, ale narodí se mu dítě, i když to třeba nechtěl, to nikdo neví. Zvládne třeba ta Tvoje kámoška, že on se o své dítě bude starat? Finančně a třeba i jinak? Měla by hodně přemýšlet... Taky bych přemýšlela jestli rozvod dvou bezdětných mladých lidí se objektivně může táhnout rok, pokud ho oba chtějí...

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#86 4. 12. 2008 20:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klarka.S napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Ale takhle se jenom dohadujem.
Řekni kámošce, ať sem napíše ona, budeme jí umět líp poradit, když budeme vědět situaci z první ruky.

Já ji sem nechci pustit:-))) Ne, vážně, rozebírám tu věci, o kterých nechci, aby se vědělo. A taky, ona na netu moc není.

A to je chyba, já bych jí nechala přečíst třebás ... tohle: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33794

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#87 5. 12. 2008 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

A základní poučka - nezačínat si s nikým, kdo nemá ukončený předchozí vztah!!! Hlavně pokud toho chlapa chci na celý život. Protože pak jsem v trojúhelníku.

to ale platí jen do určité věkové hranice
v mým věku například vždy budu mít partnera, který prošel nějakým vztahem a pokud byl dlouhodobější, tak těžko něco "ukončí"
svoje životy si neseme s sebou a i rozvedení (pokud nejsou bezdětní a nepřesídlili na kilometry daleko...) jen tak neuseknou, to co bylo
a těch úhlů je více (rodiče, sourozenci, děti..., psi , křečkové a papoušci wink )

Je jasný, že lidi mají děti.
Ale můžu si najít  nezadanýho chlapa (tj. svobodnýho, rozvedenýho, vdovce) a ne ženatého.
Můžu si najít chlapa, který má vyřešené majetkové vztahy s bývalou ženou. Atd.

Je jasný že děti jsou závazek na celý život - ale pokud chci být s někým jiným než s manželkou, tak se snad rozvedu, vypořádám majetek a dohodnu si finanční i osobní péči o děti. A pak můžu v klidu navázat nový vztah.

A ne že, v tomhle případě, se chlap nerozvedl, nevypořádal majetek a ještě spal s manželkou a udělal si dítě, přestože měl paralelní vztah s "milenkou" - když ono to tak zvenku fakt vypadá...

Martinka: Aj rozvedený a vdovec máva deti... A nefandi si, v tvojom veku už tých slobodných panicov bez minulosti zasa toľko nie je. wink A vyriešený vzťah? To chceš skúmať ako? Na detektore lži? Inak, teba si viem živo predstaviť, ako potenciálneho frajera pripínaš drôtikmi na to zariadenie. big_smile

Upravil(a) Selima (5. 12. 2008 13:51)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#88 5. 12. 2008 13:54

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Selima napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Jessika napsal(a):

to ale platí jen do určité věkové hranice
v mým věku například vždy budu mít partnera, který prošel nějakým vztahem a pokud byl dlouhodobější, tak těžko něco "ukončí"
svoje životy si neseme s sebou a i rozvedení (pokud nejsou bezdětní a nepřesídlili na kilometry daleko...) jen tak neuseknou, to co bylo
a těch úhlů je více (rodiče, sourozenci, děti..., psi , křečkové a papoušci wink )

Je jasný, že lidi mají děti.
Ale můžu si najít  nezadanýho chlapa (tj. svobodnýho, rozvedenýho, vdovce) a ne ženatého.
Můžu si najít chlapa, který má vyřešené majetkové vztahy s bývalou ženou. Atd.

Je jasný že děti jsou závazek na celý život - ale pokud chci být s někým jiným než s manželkou, tak se snad rozvedu, vypořádám majetek a dohodnu si finanční i osobní péči o děti. A pak můžu v klidu navázat nový vztah.

A ne že, v tomhle případě, se chlap nerozvedl, nevypořádal majetek a ještě spal s manželkou a udělal si dítě, přestože měl paralelní vztah s "milenkou" - když ono to tak zvenku fakt vypadá...

Martinka: Aj rozvedený a vdovec máva deti... A nefandi si, v tvojom veku už tých slobodných panicov bez minulosti zasa toľko nie je. wink A vyriešený vzťah? To chceš skúmať ako? Na detektore lži? Inak, teba si viem živo predstaviť, ako potenciálneho frajera pripínaš drôtikmi na to zariadenie. big_smile

Třeba Martinka vyžaduje na první schůzce občanku...
Pro zasmání: já žila s jedním, co měl o ulici dál manželku s dítětem a byl to takovej borec, že bydlel s náma oběma smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#89 5. 12. 2008 14:21

Klarka.S
♥♥♥♥---

No je pravda, že on ten chlap, když už je dávno po třicítce a nemá dítě, rozvod... a skoro nic za sebou... je taky tak třošku podezřelej lol Vlastní zkušenost, spíš zkušenosti dumbom

Není tady

#90 5. 12. 2008 15:21

Alosek
Host

Jo, a když pomineme ty potvory, co rozhazujou nohy a svádí kdekoho, zejména muže zadané (i když konkrétně v tomhle případě by se ta "zadanost" vzhledem ke stále platnému oddacímu listu posuzovala trošku složitěji big_smile )...
Já osobně nepovažuju muže za nesvéprávné tvory, kteří se nedokáží ovládat, a pokud některá dá, tak oni jako tupé zvíře zasunou...
Na tohle musejí být dva a oba musejí říct ano (kromě znásilnění). Pro mě v těchhle případech neomlouvá ani alkohol, ani svádění. A mluvím z vlastní zkušenosti, i když jsem byla opilá a sváděná, nikdy jsem zodpovědnost za společnou noc neházela na toho druhého wink .

Pro Klárku: BM bylo 32, když jsem otěhotněla, a neměl taky nic, kromě cca 15 vztahů za sebou, z nichž některé taky vypadaly na svatbu (a některé se kvůli němu byly schopné rozvést...). Všechno jsme "budovali" společně, až se narodil syn. Ale podezřelé to je, o tom žádná, já už si dám taky lepšího majzla lol lol lol .

#91 5. 12. 2008 15:27

hrosanek
Host

Ty vago, když to tu čtu, tak jenom zírám.

Jde tu o dítko se skoro bývalou ženou. Ano stát se to může a klidně ten pán nemusí nikomu kecat. Ani ženě ani milence. Vám se to vážně nikomu nestalo, že jste se ocitli s bývalým partnerem v posteli, aniž jste chtěli ještě vztah? Proč vždycky lidi rovnou předpokládají, že se automaticky lže a lže a lže.

Mně přijde, že kamarádka by se měla rozhodnout, zda si uvědomuje, že v takovéhle situaci by bylo fajn, kdyby se Ti všichni dospělí se vzájemně zkusili nějak rozumně dohodnout, jak to bude do budoucna. Kámoška s přítelem, přítel s manželkou. Poradit se kamarádce nedá nic, leda to, že jestli něco chce vědět, jak to bude dál, ať se ptá přítele a ne kamarádky, která to předhodí smečce těch, co naprosto přesně ví, jak to dopadne a kdo je v případu vinen.

Třeba je ta paní "rozumná" a chtěla jen dítě. třeba je zcela nerozumná a chce i toho pána. Jenže pán není nevolník a ať se rozhodne jakkoliv, bude to jeho rozhodnutí. A kámoška je bohužel v téhle životní situaci smutným hercem, který se do toho dostal nevinně. Je-li pán životní láska nikam nepůjde a zkusí vymyslet, jak nenechat dítě na holičkách, dohodnout se s manželkou a zůstat s tvojí kámoškou.

#92 5. 12. 2008 15:35

Alosek
Host

hrosanek napsal(a):

...Jde tu o dítko se skoro bývalou ženou.
Tak o tom žádná stolt . Jenže kamarádce Klárky o to dítě až tak moc nejde, počítám... hmm

Vám se to vážně nikomu nestalo, že jste se ocitli s bývalým partnerem v posteli, aniž jste chtěli ještě vztah? Proč vždycky lidi rovnou předpokládají, že se automaticky lže a lže a lže.
Stalo, hrošánku, stalo big_smile . Lež by ovšem byla, kdyby pak ten pán tvrdil, že jsem ho sváděla, zneužila, využila a vůbec... Chtěli jsme to v tu chvíli oba dva wink . Já píšu pouze ze své zkušenosti - co všechno byl jistý dotyčný bývalý nakecat své nové přítelkyni. Zírala jsem wink .

A osobně mě tady nejvíc zarazil názor, že je v pořádku, když se pak chlap o to dítě vůbec nezajímá se slovy "že jí/bývalé ženě dal přece šanci najít si pro dítě hned od začátku jiného tatínka". Z toho je mi fakt blivno, zejména když si představím ty nekonečné možnosti žen na mateřské sbalit báječného nového tatínka... Dítě přece kurnik nemůže za okolnosti svého početí a blbost/naivitu/vypočítavost/zoufalství svých rodičů.

Upravil(a) Alosek (5. 12. 2008 15:36)

#93 5. 12. 2008 15:45

hrosanek
Host

Alí, když se podíváš na časy, kdy jsem to psala, tak ses zahrnula do mého kritického příspěvku omylem. smile

#94 5. 12. 2008 15:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Ty vago, když to tu čtu, tak jenom zírám.

Jde tu o dítko se skoro bývalou ženou. Ano stát se to může a klidně ten pán nemusí nikomu kecat. Ani ženě ani milence. Vám se to vážně nikomu nestalo, že jste se ocitli s bývalým partnerem v posteli, aniž jste chtěli ještě vztah? Proč vždycky lidi rovnou předpokládají, že se automaticky lže a lže a lže.

Mně přijde, že kamarádka by se měla rozhodnout, zda si uvědomuje, že v takovéhle situaci by bylo fajn, kdyby se Ti všichni dospělí se vzájemně zkusili nějak rozumně dohodnout, jak to bude do budoucna. Kámoška s přítelem, přítel s manželkou. Poradit se kamarádce nedá nic, leda to, že jestli něco chce vědět, jak to bude dál, ať se ptá přítele a ne kamarádky, která to předhodí smečce těch, co naprosto přesně ví, jak to dopadne a kdo je v případu vinen.

Třeba je ta paní "rozumná" a chtěla jen dítě. třeba je zcela nerozumná a chce i toho pána. Jenže pán není nevolník a ať se rozhodne jakkoliv, bude to jeho rozhodnutí. A kámoška je bohužel v téhle životní situaci smutným hercem, který se do toho dostal nevinně. Je-li pán životní láska nikam nepůjde a zkusí vymyslet, jak nenechat dítě na holičkách, dohodnout se s manželkou a zůstat s tvojí kámoškou.

Kdyby byla ta paní "rozumná" tak za prvé by se dávno rozvedla a nedělala s tím rok fóry, a za druhé kdyby chtěla dítě, tak nemusela intrikovat ne?
I když uznávám, že HA je "jenom" 98%ně spolehlivá dumbom

Jistě že je tu možnost, že se rozvod urychlí (ha ha, při dítěti na cestě), vypořádají si majetkové poměry, ustanoví si výživné (na dítě, na býv. manželku - je přece na mateřský), ustanoví si kdy bude dítě vídat (zpočátku předpokládám JEN za přítomnosti BM - přece bude kojit) - a pak hurá do svatby a plánování DALŠÍHO dítěte s novou ženou :-)
Amen :-)

Není tady

#95 5. 12. 2008 15:59

hrosanek
Host

Přesně tohle mě na tom tvém uvažování štve. V životě si v podobné situaci nebyla, ale naprosto přesně víš, jak dopadne nebo nedopadne. Tohle jsem tam zlato nepsala, myslím, že kamarádka, přítel i bývalá žena ví, že je to v pr...

A od kamarádek, které mě poslouchají nějak  já v podobných situacích nežádám rady tvého typu, jen účast. (Velký dík těm, které vědí oč jde, že jste se mě nesnažily takhle podporovat, ale jen poslouchaly a citlivě reagovaly, případně radily). A dle mého pochopení o tom byl první příspěvek. Zbytek byla jen dedukce těch kteří mají patent vyřešit cokoliv.

Upravil(a) hrosanek (5. 12. 2008 16:01)

#96 5. 12. 2008 18:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Kdyby byla ta paní "rozumná" tak za prvé by se dávno rozvedla a nedělala s tím rok fóry, a za druhé kdyby chtěla dítě, tak nemusela intrikovat ne?
I když uznávám, že HA je "jenom" 98%ně spolehlivá dumbom

Jistě že je tu možnost, že se rozvod urychlí (ha ha, při dítěti na cestě), vypořádají si majetkové poměry, ustanoví si výživné (na dítě, na býv. manželku - je přece na mateřský), ustanoví si kdy bude dítě vídat (zpočátku předpokládám JEN za přítomnosti BM - přece bude kojit) - a pak hurá do svatby a plánování DALŠÍHO dítěte s novou ženou :-)
Amen :-)

Neviem ako v Čechách, ale v Bratislave je rozvod za kratšie ako pol roka až rok od podanie zázrak. smile Takže to vôbec nemusí byť na ich rozhodnutí(odhliadnuc od toho, že niekedy je problém aj to podanie návrhu - a nielen kvôli poplatku...). Fascinuje ma, ako si ty hneď hotová s úsudkom, aj pri veciach, kde o faktoch vieme všetci diskutujúci hrubé usch . Mne tiež napadli rôzne verzie, ale nemám odvahu fabulovať - práve preto, že máme informácie nie z druhej, ale z cca štvrtej ruky. roll To už je ako agentúra JPP alebo Rádio Jerevan.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#97 5. 12. 2008 20:49

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Sel, nevím, jaké zkušenosti mají ostatní, ale já jsem podala žádost o rozvod 4. října a 1. listopadu téhož roku jsme byli pravomocně rozvedeni. Předcházel tomu soud o děti a majetkové vypořádání jsem sepsala (po dohodě s BM) sama, nechala ověřit podpisy a přiložila k žádosti o rozvod. Myslím, že rozvod jako takový, pokud se nehádají o majetek nebo děti, je na to šup.

Není tady

#98 5. 12. 2008 22:39

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fanny5 napsal(a):

Sel, nevím, jaké zkušenosti mají ostatní, ale já jsem podala žádost o rozvod 4. října a 1. listopadu téhož roku jsme byli pravomocně rozvedeni. Předcházel tomu soud o děti a majetkové vypořádání jsem sepsala (po dohodě s BM) sama, nechala ověřit podpisy a přiložila k žádosti o rozvod. Myslím, že rozvod jako takový, pokud se nehádají o majetek nebo děti, je na to šup.

Fanny, nám to trvalo rok a půl, a to jsme taky měli vše dohodou. Měli jsme to sepsané od advokáta a podané už v prosinci 1999, pak jsme čekali až do listopadu 2000 na soudní rozhodnutí o svěření dítěte do péče a pak jsme čekali dalšího půl roku na samotný rozvod. Takže je možné, že opravdu čekají tak dlouho. Otázkou je, zda si o rozvod skutečně zažádali, ale to tady stejně nikdo neví - Každopádně evidentně nesplňují podmínku, nežít spolu intimně déle jak rok, což byla jedna z prvních věcí, na kterou se nás soudce ptal smile.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#99 5. 12. 2008 23:31

Alosek
Host

hrosanek napsal(a):

Alí, když se podíváš na časy, kdy jsem to psala, tak ses zahrnula do mého kritického příspěvku omylem. smile

Hroší, já se nezahrnula, já jen napsala, jak to vidím, potažmo připojila svou zkušenost. Vlastně jako souhlas s tebou. A jinak mi ten tvůj příspěvek vůbec nepřišel kritický pussa - spíš normální ze života.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí