Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 12. 2008 15:01

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: Těhotná bývalka

Klarka.S napsal(a):

K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.

takže to nebyl až tak úlet - když spolu stihli probrat i antikoncepci - úlet je podle mě to, u čeho nic neřeším...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#27 4. 12. 2008 15:04

jenik
♥♥♥♥---

Nekdy opravdu nechapu, ceho vseho jsme ve vztazich schopni.

Není tady

#28 4. 12. 2008 15:05

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

no vida...
a pak že u nás není běžné mnohoženství tongue
co já tady čtu va roll

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#29 4. 12. 2008 15:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Takže já to shrnu:
kamarádka chodí s ženatým!!! chlapem který se svou ženou čeká mimčo.

Rozvod v nedohlednu, ovšem v dohlednu celoživotní hluboký vztah - i když s bývalkou - protože spolu budou mít dítě.

Technicky je to podobné, když si nabrnkne ženatého s dítětem.

Psychicky je to horší, protože to dítě si upletl za doby, kdy už byli spolu.

A co se týká "opory" - pokud potřebuju on oporu od kamarádky - tak to není chlap. Teď ona potřebuje oporu od něj!!!

Asi bych nechala, ať si to on se svou manželkou vyřeší, a až bude mít vyřešeno - rozvod, vypořádání majetku, péče o dítě atd. - až bude mít skutečně vyřešeno - tak by se vidělo dál.

Asi se teď těžko bude hnát do rozvodu (pokud by je vůbec rozvedli, když spolu čekají dítě), a nebude mít starosti co nový vztah - protože bude řešit krásnou roli nastávajícího tatínka!!!

A tu roli nemůže dobře plnit, pokud s býv. ženou nebude dobře vycházet.

Možná že to na něj narafičila, ale spát se s ní rozhodl on. Podle všeho to vypadá, že prostě býv. vztah (současné manželství) ten chlap v žádném případě nemá vyřešený.

A základní poučka - nezačínat si s nikým, kdo nemá ukončený předchozí vztah!!! Hlavně pokud toho chlapa chci na celý život. Protože pak jsem v trojúhelníku.

Není tady

#30 4. 12. 2008 15:06

amba
♥♥♥♥♥--

Také není jisté, že dítě je opravdu jeho, bývalka to mohla na něj jen šikovně navléct.

Není tady

#31 4. 12. 2008 15:06

Klarka.S
♥♥♥♥---

Ivča K. napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

S bývalkou už prý nic nechce mít společného

To se všechno může změnit až se dítě narodí.Krev není voda.Pořád jsi nenapsala jestli v manželství měli ještě nějaké děti nebo to bylo (zatím neutral)bezdětné manželství.O to je to totiž teď horší.

Jo, promin. Ne, neměli děti. Prý je jeho žena ani moc nechtěla... než se to takhle zvrtlo. On o dětech uvažoval až někdy v budoucnu.

Upravil(a) Klarka.S (4. 12. 2008 15:06)

Není tady

#32 4. 12. 2008 15:11

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

A základní poučka - nezačínat si s nikým, kdo nemá ukončený předchozí vztah!!! Hlavně pokud toho chlapa chci na celý život. Protože pak jsem v trojúhelníku.

to ale platí jen do určité věkové hranice
v mým věku například vždy budu mít partnera, který prošel nějakým vztahem a pokud byl dlouhodobější, tak těžko něco "ukončí"
svoje životy si neseme s sebou a i rozvedení (pokud nejsou bezdětní a nepřesídlili na kilometry daleko...) jen tak neuseknou, to co bylo
a těch úhlů je více (rodiče, sourozenci, děti..., psi , křečkové a papoušci wink )

Není tady

#33 4. 12. 2008 15:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

amba napsal(a):

Také není jisté, že dítě je opravdu jeho, bývalka to mohla na něj jen šikovně navléct.

Až se dítě narodí, tak se to dá genetickým testem zjistit ne?
Jinak dítě narozené za manželství se automaticky předpokládá, že je manžela. Pokud se k němu nepřihlásí někdo jiný.
Nebo pokud se to pak nevyloučí těmi testy.

Není tady

#34 4. 12. 2008 15:11

Blossom
Host

Heřmanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.

stolt

Jsem skeptik, myslím si, že toto nebyla JEDINÁ noc. Řekla bych, že řada chlapů je schopná to táhnout se dvěma ženskými zároveň a že milence se vždycky klasicky tvrdí ...s manželkou už léta nespím..
Zmiňujete se tu o tom, že mu tvrdila, že bere antikoncepci...domyslete to: Buď v té době měla někoho jiného, ale spíš  tu antikoncepci brala proto, že s manželem pořád spali. Přeci kdyby spolu dlouho noc neměli, neměla by důvod ji brát. 
Tady každá rada drahá. Když ho ta milenka opustí, on se pravděpodobně vrátí k bývalé ženě-má s ní přeci dítě. Takže to manželka vyhraje. Když ho současná partnerka neopustí, bude s tím faktem, že on má dítě s bývalkou, muset žít celý život. Rozhodnutí je na té soušasné partnerce, zda jí ten chlap i za toto stojí.

#35 4. 12. 2008 15:13

Klarka.S
♥♥♥♥---

Martinko, ono se to hezky řekne počkat, až si to vyřeší s manželkou, jenže to nejde tak jednoduše rozhodnout se nebýt s tím, koho miluješ (já bych sama mohla povídat! dumbom) A navíc, kamarádce bude 33, nemůže čekat zas tak dlouho

Není tady

#36 4. 12. 2008 15:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

to ale platí jen do určité věkové hranice
v mým věku například vždy budu mít partnera, který prošel nějakým vztahem a pokud byl dlouhodobější, tak těžko něco "ukončí"
svoje životy si neseme s sebou a i rozvedení (pokud nejsou bezdětní a nepřesídlili na kilometry daleko...) jen tak neuseknou, to co bylo
a těch úhlů je více (rodiče, sourozenci, děti..., psi , křečkové a papoušci wink )

Je jasný, že lidi mají děti.
Ale můžu si najít  nezadanýho chlapa (tj. svobodnýho, rozvedenýho, vdovce) a ne ženatého.
Můžu si najít chlapa, který má vyřešené majetkové vztahy s bývalou ženou. Atd.

Je jasný že děti jsou závazek na celý život - ale pokud chci být s někým jiným než s manželkou, tak se snad rozvedu, vypořádám majetek a dohodnu si finanční i osobní péči o děti. A pak můžu v klidu navázat nový vztah.

A ne že, v tomhle případě, se chlap nerozvedl, nevypořádal majetek a ještě spal s manželkou a udělal si dítě, přestože měl paralelní vztah s "milenkou" - když ono to tak zvenku fakt vypadá...

Není tady

#37 4. 12. 2008 15:16

Klarka.S
♥♥♥♥---

Blossom, ta antikoncepce nic neznamená. Mám kamarádky, kteří ji berou, i když nemají pravidelný sexuální život. Mě taky doktorka doporučovala, ať si ji nechám, i když jsem po rozchodu. Mám potíže s cyklem, hlavně příšerný PMS, antiko mi to zmírňuje.  Omlouvam se offtopic, ale je pravda, že jsem poté, co jsem bez antiko prožila první týden před menstruací jsem se zapřísáhla, že si to radši nechám napsat. Tak mi bylo strašlivě.

Není tady

#38 4. 12. 2008 15:17

Klarka.S
♥♥♥♥---

Martinka1 napsal(a):

amba napsal(a):

Až se dítě narodí, tak se to dá genetickým testem zjistit ne?
Jinak dítě narozené za manželství se automaticky předpokládá, že je manžela. Pokud se k němu nepřihlásí někdo jiný.
Nebo pokud se to pak nevyloučí těmi testy.

Aha, to mě nenapadlo. Máš pravdu.

Není tady

#39 4. 12. 2008 15:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Klarka.S napsal(a):

Martinko, ono se to hezky řekne počkat, až si to vyřeší s manželkou, jenže to nejde tak jednoduše rozhodnout se nebýt s tím, koho miluješ (já bych sama mohla povídat! dumbom) A navíc, kamarádce bude 33, nemůže čekat zas tak dlouho

Vždyť já neříkám, že je to jednoduché.

"Chyba" nastala už na začátku vztahu, kdy kamarádka věděla, že si začíná s ženatým, který se ještě nerozvedl (možná ji tím jenom krmil a neměl to v úmyslu udělat vůbec - komu nevyhovuje mít 2 ženy :-) - nevypořádal majetek a nic.
A spí s manželkou.

Zvenku to pořád vypadá, že Tvoje kamarádka prostě byla "jenom" milenka ženatého chlapa, kterej se (možná) ani rozvýst nechtěl, ať už kámošce navykládal co chtěl.

A to, že se s manželkou vyspal (možná víckrát) nenasvědčuje vůbec tomu, že by chtěl ten vztah uzavřít!!!

No právě, nebylo pro ni lepší si najít svobodného nebo rozvedeného atd.? :-) Někoho, s kým by měla reálnou šanci si ho vzít a mít to dítě.

No už se stalo, je to na ní, ale teď bude dalších X let čekat, jestli se rozvede, co s dítětem, co s majetkem, svatba až po rozvodu - jenomže, teď budou čekat na narození dítěte - nemůže manželku stresovat, pak bude na mateřský - kdo ji bude živit? Podle zákona manžel že?

Takže další 2-4 roky na mateřský... Pak třeba budou čekat až dítě začne chodit do školy... až dochodí školu... možná si mezitím udělají další...

Nechci strašit, ale je to jedna z možností a kamarádka by na ni měla být připavená.

Pokud nechce promeškat svoje plodný období s člověkem, který má závazky jinde, a to sakra aktuální... i finančně!!!

Není tady

#40 4. 12. 2008 15:19

Klarka.S
♥♥♥♥---

A ještě k té JEDNÉ noci. Popravdě, mě se taky stalo, že jsem se vyspala s bývalým, i když už jsem chodila s někým jiným. Ale stalo se to fakt jen jednou - nějaká nostalgie či co (s odstupem přijde ten člověk lepší)- a už bych podruhé nechtěla ani náhodou, i když to byl super sex.

Když si to tak uvědomím, tak jsem to vlastně ani nijak vnitřně nepovažovala za nevěru.

Upravil(a) Klarka.S (4. 12. 2008 15:20)

Není tady

#41 4. 12. 2008 15:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Je jasný že děti jsou závazek na celý život - ale pokud chci být s někým jiným než s manželkou, tak se snad rozvedu, vypořádám majetek a dohodnu si finanční i osobní péči o děti. A pak můžu v klidu navázat nový vztah.

...šedivá je všechna teorie, jen strom žití se zelená wink

Není tady

#42 4. 12. 2008 15:22

Klarka.S
♥♥♥♥---

Tady se pořád řeší to, že je v manželství. V čem, krom těžkostí s rozvodem, je to jiné než kdyby byli svobodní? Prostě by to byla jen bývalka, se kterou rok nechodí a pak se opije a udělá blbost.

Není tady

#43 4. 12. 2008 15:22

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.

stolt

Jsem skeptik, myslím si, že toto nebyla JEDINÁ noc. Řekla bych, že řada chlapů je schopná to táhnout se dvěma ženskými zároveň a že milence se vždycky klasicky tvrdí ...s manželkou už léta nespím..

ale já mluvím obecně...vůbec to nevztahuju k tomuhle případu smile

Není tady

#44 4. 12. 2008 15:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Tady se pořád řeší to, že je v manželství. V čem, krom těžkostí s rozvodem, je to jiné než kdyby byli svobodní? Prostě by to byla jen bývalka, se kterou rok nechodí a pak se opije a udělá blbost.

No.  Vdaná + ženatý . Dítě na cestě - splozeno jimi.
Mně to pořád vychází jako manželství  roll

Není tady

#45 4. 12. 2008 15:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Klarka.S napsal(a):

Rozdíl je v tom, že mají společný majetek, společné jméno... společné dítě.
Manžel se automaticky považuje za otce manželčina dítěte.
Manžel má povinnost živit manželku, pokud je na mateřský (oba manželé mají mít ze zákona stejnou životní úroveň).
Tj. on nebude živit jenom sebe, ale i manželku a dítě...
(Kdyby byl svobodný, platil by "jenom" alimenty a nemusel by se rozvádět a vypořádávat majetek, který má společně s manželkou).

Prostě takový malý rozdíl.

Není tady

#46 4. 12. 2008 15:27

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Ano, manželství - kde on manželku podvádí s milenkou.
A pak milenku s manželkou.

Je to pomotaný dumbom

Není tady

#47 4. 12. 2008 15:28

Klarka.S
♥♥♥♥---

Jessika napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

No jasně, ale fakt je podle vás větši pravděpodobnost, že by se k bývalce vrátil, tehdy, když jsou manželé?

Není tady

#48 4. 12. 2008 15:28

mipi
♥♥♥----

Ahojky,
Tak ja znam podobny par. V bezdetnem manzelstvi se muz rozhodl pro rozvod. V rozvodovem rizeni si zena
vyrazila na maly vylet za tehdy jeste manzelem ( uz nesdileli spolecnou domactnost ). On byl v te dobe bez
stale partnerky a tak pri probirani majetkoveho vyrovnani doslo i na sex. Pro nej nezavazny a pro ni
posledni sance jak si ho ziskat. Zena cilene vysadila antikoncepci a ve finale se za 9 mesicu narodilo miminko.
Dnes jsou jiz par let rozvedeni. Muz na dite sice plati , ale nechce ho vidat. 
Takze......
Necht si pritel tve kamaradky vyresi minulost ( rozvod, dite ) a pak buduje zitrky s tvoji kamaradkou.

Není tady

#49 4. 12. 2008 15:29

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.

přítel potřebuje oporu? lol ne přítel ho jen potřebuje zastrčit kde dovolej, at mu sbalí kufr a pošle ho opírat o starou, jinak ještě bude na jejich potomka platit alimenty a dorovnávat životní uroveň "bejvalce" na MD, svatá prostoto, jak jsou nekterý ženský naivní....

Upravil(a) xxxx (4. 12. 2008 15:31)

dum spiro spero

Není tady

#50 4. 12. 2008 15:30

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Klarka.S napsal(a):

Jessika napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

No jasně, ale fakt je podle vás větši pravděpodobnost, že by se k bývalce vrátil, tehdy, když jsou manželé?

Ježiš no jasně že ANO!!! Ty to nevidíš?

Není to jistý, ale % je určitě větší, teď, když spolu čekají dítě. Je to přece JEHO dítě!!! (Teda jestli je jeho).

Resp. když dáš dohromady manželství + dítě tak Ti vyjde, že ona se ho dobrovolně nevzdá. Svedla ho, lhala o práškách... V tom nevidíš záměr? A pokud jsem četla dobře, dělala problém s rozvodem a vypořádáním majetku (pokud ten problém nedělal on). Jeden z nich ho dělat musel, jinak by po roce bez dětí byli dávno rozvedení.
Myslíš, že řekne: "jo, klidně nás rozveďte"?

Já myslím, že řekne: jsme manželé, spíme spolu, čekáme dítě... nechci se rozvádět. Proč taky, bude na mateřský a on ji bude muset živit!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí