6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamarádka mi včera svěřila šílenou věc. Její současný přítel totiž čeká dítě se svou bývalou ženou. Nějak spolu před pár měsíci ulítli. Tohle kamarádce řekl a ona mu to odpustila. Jenže prý té noci otěhotněla. Kamarádka je z toho úplně nešťastná. Dítě plánovali spolu, teď ho bude mít jeho bývalá. Co jí mám na to říct? Já fakt nevím
Co byste dělali na jejím místě? já bych asi ten vztah nezvládla, ale nevím, jestli ji to můžu říct a ještě jí přidávat.
Upravil(a) Klarka.S (4. 12. 2008 13:54)
Není tady
Tak to je těžký.To asi záleží na dost okolnostech.Bývalá žena čili manželka?Takže byli manželé a pokud spolu žádné jiné dítě neměli za manželství,tak se ho asi bývalá jen tak nevzdá(dítěte ani bývalého )A taky jestli už v té době byl s tvou kamarádkou a tohle udělal,tak to nemá vyřešeno a tohle je poslední třešnička na dort.Asi by ho měla kopnout do řitě ať se vrátí do hnízdečka a vychovává dítě.Je to nezodpovědnej blb a nebo je pořád jednou nohou ještě u bývalé(tady je i jasné kterou).
Upravil(a) Ivča K. (4. 12. 2008 13:58)
Není tady
A jak dlouho je s tim pritelem? Mi se to nelibi, ASI bych to neskousla. Jeste tak nejaky alkoholicky ulet jednorazovy, ale s byvaou zenou
Není tady
Mno...nevim jak tvoje kamaradka ale ja bych ho poslala nekam...
Stalo se mi ze me jednou chlap podvedl (sice ne s byvalkou) a okamzite sem ho vyhodila z bytu... V tomhle pripade si nenecham nic vysvetlovat...
Ivča K. napsal(a):
Tak to je těžký.To asi záleží na dost okolnostech.Bývalá žena čili manželka?Takže byli manželé a pokud spolu žádné jiné dítě neměli za manželství,tak se ho asi bývalá jen tak nevzdá(dítěte ani bývalého )A taky jestli už v té době byl s tvou kamarádkou a tohle udělal,tak to nemá vyřešeno a tohle je poslední třešnička na dort.Asi by ho měla kopnout do řitě ať se vrátí do hnízdečka a vychovává dítě.Je to nezodpovědnej blb a nebo je pořád jednou nohou ještě u bývalé(tady je i jasné kterou).
Oni se rozvádí, už rok spolu nežijí. V té době potkal mou kamarádku. Jenže jeho bývalá se cukala s rozvodem a hlavně vypořádáním majetku, tam se nedokázali dohodnout. Tak ten chlap vzal flašku a že na to půjde po dobrým. Opili se a zavzpomínali na starý časy.
Kamarádka je s ním skoro rok. Ze začátku to vypadalo jako flirt, ale pak se do sebe fakt zamilovali. Plánují se po rozvodu vzít, chtějí mít děti.
Není tady
Popravdě, já bych nezvládla už jen nevěru. Jenže kamarádka je jiná. Ona má za sebou dost pestrou sexuální minulost. Před pár lety se ale zklidnila a teď potkala, jak sama říká, lásku svého života. Já fakt nevím, co jí mám na to říct.
Není tady
takže ještě nejsou ani rozvedený?No,v tomhle případě si myslím,že se asi jen tak nerozvedou.není totiž splněna ta podmínka,že spolu sexuálně nežijí.Jak se k tomu vlastně staví ON?To je na tom totiž to nejdůležitější.
Není tady
A co on na to? On má jasno, jestli dotáhne rozvod nebo se vrátí k nebožce?
Klarka.S napsal(a):
Já fakt nevím, co jí mám na to říct.
Nic, stejně to bude nakonec špatně, ať řekneš cokoliv. Můžeš říct "mrzí mě to, ale rozhodnout se musíš sama".
Není tady
Mimochodem... totéž se stalo jedné mé známé. Ale profláklo se to, až když bývalka jejího přítele byla v porodnici.
BYla s tím hotová jedna dvě.
Přítele víceméně prohodila dveřma, věci mu vyhodila z okna a bývalku odběhla proplesknout přímo do porodnice...
Ale to jen tak na okraj, ne, že bych něco takového tvé kamarádce radila.
K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.
Není tady
S bývalkou už prý nic nechce mít společného
Není tady
Klarka.S napsal(a):
No tak to asi půjde dost těžko, že jo? Přinejmenším s ní bude mít společné to dítě...
surikata napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
No tak to asi půjde dost těžko, že jo? Přinejmenším s ní bude mít společné to dítě...
No právě. Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.
Není tady
Klarka.S napsal(a):
K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.
Tohle je taky prima. Udělá dítě bývalce a o současnou přítelkyni se pak přijde opřít.
Nastavovat mu rameno na vyplakání, zatímco pán oprašuje bývalku... to je na mě trošku silný kafe...
Klarka.S napsal(a):
Kamarádka mi včera svěřila šílenou věc. Její současný přítel totiž čeká dítě se svou bývalou ženou. Nějak spolu před pár měsíci ulítli. Tohle kamarádce řekl a ona mu to odpustila. Jenže prý té noci otěhotněla. Kamarádka je z toho úplně nešťastná. Dítě plánovali spolu, teď ho bude mít jeho bývalá. Co jí mám na to říct? Já fakt nevím
Co byste dělali na jejím místě? já bych asi ten vztah nezvládla, ale nevím, jestli ji to můžu říct a ještě jí přidávat.
nic takového bych jí neříkala, jen ji naslouchala a byla tu pro ni...
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.
Není tady
surikata napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Tohle je taky prima. Udělá dítě bývalce a o současnou přítelkyni se pak přijde opřít.
Nastavovat mu rameno na vyplakání, zatímco pán oprašuje bývalku... to je na mě trošku silný kafe...
Možná jsem to špatně napsala. Prostě je jen smutný a bojí se, že o ni přijde. Tak prostě potřebuje mít důkazy, že s ním zůstane. Tak se jí na to pořád ptá a tak.
Není tady
rebi napsal(a):
Stalo se mi ze me jednou chlap podvedl (sice ne s byvalkou) a okamzite sem ho vyhodila z bytu... V tomhle pripade si nenecham nic vysvetlovat...
ale to je někdy škoda
Není tady
Bety napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Já fakt nevím, co jí mám na to říct.
Nic, stejně to bude nakonec špatně, ať řekneš cokoliv. Můžeš říct "mrzí mě to, ale rozhodnout se musíš sama".
Není tady
Klarka.S napsal(a):
tak to se mu už asi nepovede
sorry , blbá irone
Není tady
Já nevím, mně ta kamarádka přijde na jednu stranu strašně statečná, když s ním zůstává. Já bych to nerozdýchala, ani tu nevěru, jak už jsem psala... Jenže, taky mě napadlo, že to říká teď, co potom, až se dítě narodí?
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Já nevím, mně ta kamarádka přijde na jednu stranu strašně statečná, když s ním zůstává. Já bych to nerozdýchala, ani tu nevěru, jak už jsem psala... Jenže, taky mě napadlo, že to říká teď, co potom, až se dítě narodí?
no potom si to bude muset znovu vyřešit ale to je ještě daleko... a navíc...řešení je na ni a ne na tobě...
Není tady
Klarka.S napsal(a):
To se všechno může změnit až se dítě narodí.Krev není voda.Pořád jsi nenapsala jestli v manželství měli ještě nějaké děti nebo to bylo (zatím )bezdětné manželství.O to je to totiž teď horší.
Není tady