Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 12. 2008 13:47

Klarka.S
♥♥♥♥---

Těhotná bývalka

Kamarádka mi včera svěřila šílenou věc. Její současný přítel totiž čeká dítě se svou bývalou ženou. Nějak spolu před pár měsíci ulítli. Tohle kamarádce řekl a ona mu to odpustila. Jenže prý té noci otěhotněla. Kamarádka je z toho úplně nešťastná. Dítě plánovali spolu, teď ho bude mít jeho bývalá. Co  jí mám na to říct? Já fakt nevím kapitulation

Co byste dělali na jejím místě? já bych asi ten vztah nezvládla, ale nevím, jestli ji to můžu říct a ještě jí přidávat.

Upravil(a) Klarka.S (4. 12. 2008 13:54)

Není tady

#2 4. 12. 2008 13:56

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: Těhotná bývalka

Tak to je těžký.To asi záleží na dost okolnostech.Bývalá žena čili manželka?Takže byli manželé a pokud spolu žádné jiné dítě neměli za manželství,tak se ho asi bývalá jen tak nevzdá(dítěte ani bývalého )A taky jestli už v té době byl s tvou kamarádkou a tohle udělal,tak to nemá vyřešeno a tohle je poslední třešnička na dort.Asi by ho měla kopnout do řitě ať se vrátí do hnízdečka a vychovává dítě.Je to nezodpovědnej blb a nebo je pořád jednou nohou ještě u bývalé(tady je i jasné kterou).

Upravil(a) Ivča K. (4. 12. 2008 13:58)

Není tady

#3 4. 12. 2008 13:56

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

A jak dlouho je s tim pritelem? Mi se to nelibi, ASI bych to neskousla. Jeste tak nejaky alkoholicky ulet jednorazovy, ale s byvaou zenou hmm

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#4 4. 12. 2008 14:04

rebi
Host

Mno...nevim  jak tvoje kamaradka ale ja bych ho poslala nekam...
Stalo se mi ze me jednou chlap podvedl (sice ne s byvalkou) a okamzite sem ho vyhodila z bytu... V tomhle pripade si nenecham nic vysvetlovat...

#5 4. 12. 2008 14:08

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

taky bych s ním nezůstala

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#6 4. 12. 2008 14:09

Klarka.S
♥♥♥♥---

Ivča K. napsal(a):

Tak to je těžký.To asi záleží na dost okolnostech.Bývalá žena čili manželka?Takže byli manželé a pokud spolu žádné jiné dítě neměli za manželství,tak se ho asi bývalá jen tak nevzdá(dítěte ani bývalého )A taky jestli už v té době byl s tvou kamarádkou a tohle udělal,tak to nemá vyřešeno a tohle je poslední třešnička na dort.Asi by ho měla kopnout do řitě ať se vrátí do hnízdečka a vychovává dítě.Je to nezodpovědnej blb a nebo je pořád jednou nohou ještě u bývalé(tady je i jasné kterou).

Oni se rozvádí, už rok spolu nežijí. V té době potkal mou kamarádku. Jenže jeho bývalá se cukala s rozvodem a hlavně vypořádáním majetku, tam se nedokázali dohodnout. Tak ten chlap vzal flašku a že na to půjde po dobrým. Opili se a zavzpomínali na starý časy.

Kamarádka je s ním skoro rok. Ze začátku to vypadalo jako flirt, ale pak se do sebe fakt zamilovali. Plánují se po rozvodu vzít, chtějí mít děti.

Není tady

#7 4. 12. 2008 14:13

Klarka.S
♥♥♥♥---

Popravdě, já bych nezvládla už jen nevěru. Jenže kamarádka je jiná. Ona má za sebou dost pestrou sexuální minulost. Před pár lety se ale zklidnila a teď potkala, jak sama říká, lásku svého života. Já fakt nevím, co jí mám na to říct.

Není tady

#8 4. 12. 2008 14:18

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

takže ještě nejsou ani rozvedený?No,v tomhle případě si myslím,že se asi jen tak nerozvedou.není totiž splněna ta podmínka,že spolu sexuálně nežijí.Jak se k tomu vlastně staví ON?To je na tom totiž to nejdůležitější.

Není tady

#9 4. 12. 2008 14:19

x56325
Host

A co on na to? On má jasno, jestli dotáhne rozvod nebo se vrátí k nebožce?

#10 4. 12. 2008 14:23

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Klarka.S napsal(a):

Já fakt nevím, co jí mám na to říct.

Nic, stejně to bude nakonec špatně, ať řekneš cokoliv. Můžeš říct "mrzí mě to, ale rozhodnout se musíš sama".

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 4. 12. 2008 14:24

x56325
Host

Mimochodem... totéž se stalo jedné mé známé. Ale profláklo se to, až když bývalka jejího přítele byla v porodnici.
BYla s tím hotová jedna dvě.
Přítele víceméně prohodila dveřma, věci mu vyhodila z okna a bývalku odběhla proplesknout přímo do porodnice...
Ale to jen tak na okraj, ne, že bych něco takového tvé kamarádce radila.  vissla

#12 4. 12. 2008 14:31

Klarka.S
♥♥♥♥---

K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.

Není tady

#13 4. 12. 2008 14:33

Klarka.S
♥♥♥♥---

S bývalkou už prý nic nechce mít společného

Není tady

#14 4. 12. 2008 14:35

x56325
Host

Klarka.S napsal(a):

No tak to asi půjde dost těžko, že jo? Přinejmenším s ní bude mít společné to dítě...

#15 4. 12. 2008 14:40

Klarka.S
♥♥♥♥---

surikata napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

No tak to asi půjde dost těžko, že jo? Přinejmenším s ní bude mít společné to dítě...

No právě. Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.

Není tady

#16 4. 12. 2008 14:41

x56325
Host

Klarka.S napsal(a):

K Vašim otázkám: Její přítel té noci s ex litoval strašně. Navíc, ono to vypadá, že to na něj možná trošku ušila. Protože mu prý tvrdila, že bere antikoncepci. Ted je z toho uplně v pr.... Taky si uvědomuje, že rozvod teď už nepůjde tak hladce. Navíc má kamarádka má pocit, že její přítel potřebuje v ní teď oporu, jak je na tom zle, ale ona to taky nezvládá.

Tohle je taky prima. Udělá dítě bývalce a o současnou přítelkyni se pak přijde opřít.  dumbom 
Nastavovat mu rameno na vyplakání, zatímco pán oprašuje bývalku... to je na mě trošku silný kafe... roll

#17 4. 12. 2008 14:41

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Kamarádka mi včera svěřila šílenou věc. Její současný přítel totiž čeká dítě se svou bývalou ženou. Nějak spolu před pár měsíci ulítli. Tohle kamarádce řekl a ona mu to odpustila. Jenže prý té noci otěhotněla. Kamarádka je z toho úplně nešťastná. Dítě plánovali spolu, teď ho bude mít jeho bývalá. Co  jí mám na to říct? Já fakt nevím kapitulation

Co byste dělali na jejím místě? já bych asi ten vztah nezvládla, ale nevím, jestli ji to můžu říct a ještě jí přidávat.

nic takového bych jí neříkala, jen ji naslouchala a byla tu pro ni...

Není tady

#18 4. 12. 2008 14:42

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Další důkaz toho, jak jediná noc může ovlivnit celý život.

stolt

Není tady

#19 4. 12. 2008 14:43

Klarka.S
♥♥♥♥---

surikata napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Tohle je taky prima. Udělá dítě bývalce a o současnou přítelkyni se pak přijde opřít.  dumbom 
Nastavovat mu rameno na vyplakání, zatímco pán oprašuje bývalku... to je na mě trošku silný kafe... roll

Možná jsem to špatně napsala. Prostě je jen smutný a bojí se, že o ni přijde. Tak prostě potřebuje mít důkazy, že s ním zůstane. Tak se jí na to pořád ptá a tak.

Není tady

#20 4. 12. 2008 14:44

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

rebi napsal(a):

Stalo se mi ze me jednou chlap podvedl (sice ne s byvalkou) a okamzite sem ho vyhodila z bytu... V tomhle pripade si nenecham nic vysvetlovat...

ale to je někdy škoda sad

Není tady

#21 4. 12. 2008 14:46

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Já fakt nevím, co jí mám na to říct.

Nic, stejně to bude nakonec špatně, ať řekneš cokoliv. Můžeš říct "mrzí mě to, ale rozhodnout se musíš sama".

tummenupp

Není tady

#22 4. 12. 2008 14:48

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

tak to se mu už asi nepovede lollollol

sorry , blbá irone dumbomva

Není tady

#23 4. 12. 2008 14:55

Klarka.S
♥♥♥♥---

Já nevím, mně ta kamarádka přijde na jednu stranu strašně statečná, když s ním zůstává. Já bych to nerozdýchala, ani tu nevěru, jak už jsem psala... Jenže, taky mě napadlo, že to říká teď, co potom, až se dítě narodí?

Není tady

#24 4. 12. 2008 14:57

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Já nevím, mně ta kamarádka přijde na jednu stranu strašně statečná, když s ním zůstává. Já bych to nerozdýchala, ani tu nevěru, jak už jsem psala... Jenže, taky mě napadlo, že to říká teď, co potom, až se dítě narodí?

no potom si to bude muset znovu vyřešit smile ale to je ještě daleko... smile a navíc...řešení je na ni a ne na tobě...

Není tady

#25 4. 12. 2008 14:58

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

To se všechno může změnit až se dítě narodí.Krev není voda.Pořád jsi nenapsala jestli v manželství měli ještě nějaké děti nebo to bylo (zatím neutral)bezdětné manželství.O to je to totiž teď horší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí