29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
allice: jo to bude asi ono, ja ted nevim... cetla jsem toho hromady a uz se mi to micha a nejaka chvile uz to taky je.
Šárko: tak snad se ti sny splni,ale tady je dotaz co by udelalo radost ve veku vyse zminenem.
Není tady
Myslíte si, že je hodně blbé dát chlapovi na Vánoce poukaz na únikovou hru?
Není tady
ahoj, chci se zeptat, kde pořídit dětská klávesy. Máte nějaké doporučení?
Není tady
pampeliskaa napsal(a):
Bych neriskovala... ještě ho učit, jak se má zdrhat...
Není tady
marinka455 napsal(a):
ahoj, chci se zeptat, kde pořídit dětská klávesy. Máte nějaké doporučení?
Napsat heslo do vyhledávače je pro někoho zjevně nadlidský výkon. Stejně jako přečíst si několik řádků místních pravidel, že?
Kdybys radši místo reklamy dělala něco užitečnýho a nenasírala aspoň o adventu. (Samozřejmě chápu, že teď máte žně.
)
Není tady
helena napsal(a):
pampeliskaa napsal(a):
Bych neriskovala... ještě ho učit, jak se má zdrhat...
od reklamního agenta bych zdrhala i bez návodu
Není tady
modrovous napsal(a):
od reklamního agenta bych zdrhala i bez návodu
Někdo holt potřebuje radu (čti "reklamu") i na únik...
Není tady
já jsem objednávala z www.kytary.cz a naprostá spokojenost
Není tady
My s dcerou jsme si k vanocum nadělily wellnes do Karlovych Varu ,takze pojedeme spolu,uz se na to moc tesim.
Není tady
Mě by Ježíšek plně uspokojil, kdyby zařídil, aby všechny místní plodiče reklamy vzal ještě před vánocemi čert.
Jsem dokonce natolik vstřícná, že ani na tom čertovi bych netrvala, ať si je odnese kdokoliv, hlavně když už se tady nebudeme muset prokousávat rádobyinteligentními "rozhovory" rozdvojených i vícečetných osobností, blábolících o úžasných výrobcích a produktech, které zcela po právu nikdo soudný nechce a nepotřebuje.
Předem děkuji, Ježíšku.
Není tady
modrovous napsal(a):
Mě by Ježíšek plně uspokojil, kdyby zařídil, aby všechny místní plodiče reklamy vzal ještě před vánocemi čert.
Jsem dokonce natolik vstřícná, že ani na tom čertovi bych netrvala, ať si je odnese kdokoliv, hlavně když už se tady nebudeme muset prokousávat rádobyinteligentními "rozhovory" rozdvojených i vícečetných osobností, blábolících o úžasných výrobcích a produktech, které zcela po právu nikdo soudný nechce a nepotřebuje.
Předem děkuji, Ježíšku.
Obávám se, že s tímhle přáním konečně ve zralým věku zjistíš, že Ježíšek taky neumí všechno...
To spíš ten Satanáš
Není tady
Je mi jedno, kterej z nich to bude. Hlavně, když budou pryč. Potom tu všemocnost s docela klidným srdcem oželím.
Není tady
my na www.kytary.cz objednáváme vešekeré nástroje a techniku, mají tam jak profi tak pro začátečníky, takže ja taky doporučju
Není tady
jaja_K napsal(a):
my na www.kytary.cz objednáváme vešekeré nástroje a techniku, mají tam jak profi tak pro začátečníky, takže ja taky doporučju
To nemá chybu!Tady je někdo hodně otrlý
Našla jsem Jáju na netu
Není tady
Vúbec ne, každý chlap si rád hraje.Manžel byl s dětmi minulý týden na Galactic Pioneers a byl moc nadšenej.Více najdeš na mindmaze.cz
Není tady
Judyna napsal(a):
Našla jsem Jáju na netu
Mám lepčejší
Není tady
Tenhle se možná chystá všechny zdejší reklamistky sežrat.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Tenhle se možná chystá všechny zdejší reklamistky sežrat.
Bohužel - je býložravec... Co tohle?
Nebo radši toto?
Není tady
"Hroší kůže" je všežravec. Tak si na nich klidně může pošmáknout.
To další by ale taky klidně mohlo být.
Není tady
Stačilo by zakousnout, žrát by to nemusel-. Taky by se mu mohlo udělat nevolno.
Není tady
super, díky moc za rady, jdu se hnedka mrknout
Není tady
Do ZOO ?
Není tady
ahoj holky, nějaká vyzkoušená vonavka pro chlapa? nic zbytečně navoněného, dík
Není tady
Vyzkoušeno, baby to prožívají.
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfémovaná voda 100 ml
EdP s rozprašovačem, nabízí čisté, intenzivní a mužné tóny
Není tady
moje radost se jmenuje nové vhodové dveře a už jsou doma