19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
allice: jo to bude asi ono, ja ted nevim... cetla jsem toho hromady a uz se mi to micha a nejaka chvile uz to taky je.
árko: tak snad se ti sny splni,ale tady je dotaz co by udelalo radost ve veku vyse zminenem.
Není tady
Myslíte si, e je hodně blbé dát chlapovi na Vánoce poukaz na únikovou hru?
Není tady
ahoj, chci se zeptat, kde pořídit dětská klávesy. Máte nějaké doporučení?
Není tady
pampeliskaa napsal(a):
Bych neriskovala... jetě ho učit, jak se má zdrhat...
Není tady
marinka455 napsal(a):
ahoj, chci se zeptat, kde pořídit dětská klávesy. Máte nějaké doporučení?
Napsat heslo do vyhledávače je pro někoho zjevně nadlidský výkon. Stejně jako přečíst si několik řádků místních pravidel, e?
Kdybys radi místo reklamy dělala něco uitečnýho a nenasírala aspoň o adventu. (Samozřejmě chápu, e teď máte ně.
)
Není tady
helena napsal(a):
pampeliskaa napsal(a):
Bych neriskovala... jetě ho učit, jak se má zdrhat...
od reklamního agenta bych zdrhala i bez návodu
Není tady
modrovous napsal(a):
od reklamního agenta bych zdrhala i bez návodu
Někdo holt potřebuje radu (čti "reklamu") i na únik...
Není tady
já jsem objednávala z www.kytary.cz a naprostá spokojenost
Není tady
My s dcerou jsme si k vanocum nadělily wellnes do Karlovych Varu ,takze pojedeme spolu,uz se na to moc tesim.
Není tady
Mě by Jeíek plně uspokojil, kdyby zařídil, aby vechny místní plodiče reklamy vzal jetě před vánocemi čert.
Jsem dokonce natolik vstřícná, e ani na tom čertovi bych netrvala, a si je odnese kdokoliv, hlavně kdy u se tady nebudeme muset prokousávat rádobyinteligentními "rozhovory" rozdvojených i vícečetných osobností, blábolících o úasných výrobcích a produktech, které zcela po právu nikdo soudný nechce a nepotřebuje.
Předem děkuji, Jeíku.
Není tady
modrovous napsal(a):
Mě by Jeíek plně uspokojil, kdyby zařídil, aby vechny místní plodiče reklamy vzal jetě před vánocemi čert.
Jsem dokonce natolik vstřícná, e ani na tom čertovi bych netrvala, a si je odnese kdokoliv, hlavně kdy u se tady nebudeme muset prokousávat rádobyinteligentními "rozhovory" rozdvojených i vícečetných osobností, blábolících o úasných výrobcích a produktech, které zcela po právu nikdo soudný nechce a nepotřebuje.
Předem děkuji, Jeíku.
Obávám se, e s tímhle přáním konečně ve zralým věku zjistí, e Jeíek taky neumí vechno...
To spí ten Sataná
Není tady
Je mi jedno, kterej z nich to bude. Hlavně, kdy budou pryč. Potom tu vemocnost s docela klidným srdcem oelím.
Není tady
my na www.kytary.cz objednáváme veekeré nástroje a techniku, mají tam jak profi tak pro začátečníky, take ja taky doporučju
Není tady
jaja_K napsal(a):
my na www.kytary.cz objednáváme veekeré nástroje a techniku, mají tam jak profi tak pro začátečníky, take ja taky doporučju
To nemá chybu!Tady je někdo hodně otrlý
Nala jsem Jáju na netu
Není tady
Vúbec ne, kadý chlap si rád hraje.Manel byl s dětmi minulý týden na Galactic Pioneers a byl moc nadenej.Více najde na mindmaze.cz
Není tady
Judyna napsal(a):
Nala jsem Jáju na netu
Mám lepčejí
Není tady
Tenhle se moná chystá vechny zdejí reklamistky serat.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Tenhle se moná chystá vechny zdejí reklamistky serat.
Bohuel - je býloravec... Co tohle?
Nebo radi toto?
Není tady
"Hroí kůe" je veravec. Tak si na nich klidně můe pomáknout.
To dalí by ale taky klidně mohlo být.
Není tady
Stačilo by zakousnout, rát by to nemusel-. Taky by se mu mohlo udělat nevolno.
Není tady
super, díky moc za rady, jdu se hnedka mrknout
Není tady
Do ZOO ?
Není tady
ahoj holky, nějaká vyzkouená vonavka pro chlapa? nic zbytečně navoněného, dík
Není tady
Vyzkoueno, baby to proívají.
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfémovaná voda 100 ml
EdP s rozpraovačem, nabízí čisté, intenzivní a muné tóny
Není tady
moje radost se jmenuje nové vhodové dveře a u jsou doma