29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky náctiletý , dejte mi prosím tipy. Na 16, 13, 11,9let . Bože to je harantů..
Mikina jaká ? Značka nějaká? 13+16můžu koupit i kosmetiku, atd, ale 11 a 9 to vůbec netuším...
Není tady
No a co se jich tak zeptat, vím, že to není překvapení ale je to lepší než jejich sklamání. Mamka se vždycky zajímala o to co si přejem a dle toho se pak zařídila. Měla jsem vždy krásné vánoce, protože pod stromkem bylo to počem jsem toužila.
Není tady
Wiki, není mi náct,ale musím sem napsat.
Největší radost by mi udělalo kolo. Ale takové to černé, holandské s košíkem vepředu. Aaaach.
No jenže ono tady stojí cca 19 000. To je skoro jako můj horák
Není tady
Já jsem se ptala, to bych si netroufla, jen tak - z voleje.... Mám seznamy. Něco z toho jsem koupila, něco koupí babičky, něco ne, ale stejně ještě něco chybí....zejména 11let - tam nemám ponětí . Chci i něco pro "překvapení".
Horáka holky mají - ráda bych ti klubko udělala radost, ale letos to nepůjde, zkusíme to příští rok, ok??
Není tady
Wiki a je zručná? V některých hračkách nebo papírnictvích mají plno nápadů pro šikovné ruce. Je to v krabicích. Třeba korálky k navlékání. Květináčky k domalování. Systém dekoupage atd.
Já to koupila tenkrát přítelově neteři a ona se vyblebne. Stojí to od 150 Kč do 500 kč.
Nebo u nás vedou společenské hry.
Třeba Osadníky hraju někdy i já.
Jo a za to kolo díky, tak příští rok
Není tady
mě myslím v tomhle věku strašně moc velkou radost dělaly kalendáře nebo knížky o psech nebo kočkách, ale o mě všichni věděli,že mám zvířata moc ráda.. a nemají třeba rádi koně?
Není tady
Wiki ... 11 holka nebo kluk ? Já mám kluka a tak bych o tom i něco vědět mohla, vím přesně co je ted in mezi 11 letými frajery ... ale s holkou Ti neporadím
Není tady
Holka 11. Hru se podívám - Osadníky už mají, tak něco jiného. V seznamu měla napsaný nějaký Twister - netuším co to je...
A korálky jsem taky viděla - to mě taky napadlo, jen táta mi sdělil, že je to pí...... Chtěla ještě česací hlavu, ale to se mi zdá taky kravina. Je už dost velká. A tu mi táta (její) jednoznačně zatrhnul Ale na druhé straně zabržděná (jak říká můj pebescent), takže kdo ví...
Knížku koupím určitě, i když není doma nijak ke čtení vedená - knihy kupuji vždy - teď letí nějaký deničky...a nějaký dívčí románek..asi ne? Doposud jsem kupovala takový - kocour modroočko, co čte 11tilá? Už dívčí románky??
Baví ji tancování - všechno s tancem. I do tancování klasické chodí? Napadá vás něco ?
Není tady
Trikot. elasťáky na tancování. Nosí se ještě návleky?
Není tady
Wiki napsal(a):
... V seznamu měla napsaný nějaký Twister - netuším co to je...
twister je společensko ohmatávací hra... made in USA
a jestli jí baví tance, co takhle předplatit nějaký kurz (např. centrum tanců)
Není tady
Wiki napsal(a):
Holka 11. Hru se podívám - Osadníky už mají, tak něco jiného. V seznamu měla napsaný nějaký Twister - netuším co to je...
A korálky jsem taky viděla - to mě taky napadlo, jen táta mi sdělil, že je to pí...... Chtěla ještě česací hlavu, ale to se mi zdá taky kravina. Je už dost velká. A tu mi táta (její) jednoznačně zatrhnul Ale na druhé straně zabržděná (jak říká můj pebescent), takže kdo ví...
Knížku koupím určitě, i když není doma nijak ke čtení vedená - knihy kupuji vždy - teď letí nějaký deničky...a nějaký dívčí románek..asi ne? Doposud jsem kupovala takový - kocour modroočko, co čte 11tilá? Už dívčí románky??
Baví ji tancování - všechno s tancem. I do tancování klasické chodí? Napadá vás něco ?
Twister ? tak to je v poho hra ... mají to všude ...účel neřeš ani výchovnost ..chtějí to ..chtějí ... já taky obracím očima když čtu v dopise pro Ježíška něco o Bionicle(takový robotí mrchy z lega) ale když to udělá radost ... joooa pak frčí takový ty panenky ... né barbíny ..jak se to jen ..no jsou to jako modelky ..můžeš je česat a sebe taky ...mají kupa doplňků ..já si na ten název vzpomenu ...Jinak se přimlouvám i za česací hlavu to táta nikdy nepochopí ..já si říkám v těch jedenácti je to třeba naposled co se kupuje něco "dětskýho" ..hračka ..asi bych jí tu radost táta netáta udělala ... páč jsou to její přání ..nééé jeho ..
Upravil(a) Amriana (5. 12. 2008 20:05)
Není tady
totoc je twistr...je to fajn hra...děti si procvičej ohebnost a žádnou ochmatávačku v tom vidět nemusejí..prostě ruce a nohy musíš dávat na určený barvy...až se z toho zamotáš!!
Není tady
misha88 napsal(a):
http://www.prirodoveda.ddmul.cz/foto/Kr … ipam12.JPG
totoc je twistr...je to fajn hra...děti si procvičej ohebnost a žádnou ochmatávačku v tom vidět nemusejí..prostě ruce a nohy musíš dávat na určený barvy...až se z toho zamotáš!!
my to hráli na kámošových narozkách všichni přes 30, všichni pod vlivem ..a je to moooc krásná hra náhodou
Není tady
já taky mluvila o těch 11ti letých:)!! Jo třicátníci pod vlivem, to je zas o něčom jinčím
Není tady
misha88 napsal(a):
já taky mluvila o těch 11ti letých:)!! Jo třicátníci pod vlivem, to je zas o něčom jinčím
samozřejmě ..já jen že ta hra koupená dítěti má pak široký uplatnění v rodině čili je to výhodnej nákup víííš ?
To měla bejt motivace ke koupi
Není tady
Wiki napsal(a):
Holky náctiletý , dejte mi prosím tipy. Na 16, 13, 11,9let . Bože to je harantů..
Mikina jaká ? Značka nějaká? 13+16můžu koupit i kosmetiku, atd, ale 11 a 9 to vůbec netuším...
16 letemu bych objednala nejakou peknou mikcu ze sketa.cz to same tomu 13 letemu.
Není tady
pokud si preje twister, tak to by ji mohla bavit hra Aktivity. dela se i junior, kolem 8let, nebo dospelacka..Dost se u tehle hry pobavime, procvici jazykove vyjadrovani, malovani, predvadeni, prizpusobit se aby to pochopil spoluhrac, doporucuji
Není tady
Wiki,co třeba inteligentní plastelína (to byl loni obrovský hit), Antworks - domácí mraveniště, Plantarium - rostlinky pro radost - to jsou moc pěkné dárky. Nebo nejrůznější stolní hry, věci na ruční výrobu (korálky, bužírky, bavlnky, knihy s návody...)
Není tady
Ty knížky s návodama jsou super a taky jsem někde, bohužel nevím kde, na netu viděla dárkovou krabičku na korálkování, bylo to pěkné
Není tady
Amriana napsal(a):
Wiki ... 11 holka nebo kluk ? Já mám kluka a tak bych o tom i něco vědět mohla, vím přesně co je ted in mezi 11 letými frajery
... ale s holkou Ti neporadím
Já bych zas potřebovala poradit něco pro kluka (skoro 12 let), oblečení mám a ještě něco pro zábavu bych potřebovala,
Není tady
minka napsal(a):
Amriana napsal(a):
Wiki ... 11 holka nebo kluk ? Já mám kluka a tak bych o tom i něco vědět mohla, vím přesně co je ted in mezi 11 letými frajery
... ale s holkou Ti neporadím
Já bych zas potřebovala poradit něco pro kluka (skoro 12 let), oblečení mám a ještě něco pro zábavu bych potřebovala,
Lego, společenskou hru, encyklopedii, stavebnici modelu, PC hru, puzzle.
Není tady
wiki s tou knihou jsem cetla v te dobe Pani láryfáry, to me hrozne bavilo a pak uz serie knih o holkach na internatu,ale nevzpomenu si na nazev, bylo to zahranicni, kurnik, jak se to jmenovalo... docela oblibene mezi holkami,..
minka: taky zalezi jaky syn je, jeslti PC hry hraje, radost mu udelas, nebo obecne nejake DVD s oblibenym filmem, nebo hudebni cd, nebo jestlisi hraje jeste s legem,... nebo podle toho co ho zajima kniha...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
wiki s tou knihou jsem cetla v te dobe Pani láryfáry, to me hrozne bavilo a pak uz serie knih o holkach na internatu,ale nevzpomenu si na nazev, bylo to zahranicni, kurnik, jak se to jmenovalo... docela oblibene mezi holkami,..
minka: taky zalezi jaky syn je, jeslti PC hry hraje, radost mu udelas, nebo obecne nejake DVD s oblibenym filmem, nebo hudebni cd, nebo jestlisi hraje jeste s legem,... nebo podle toho co ho zajima kniha...
Kamchi:nebylo ta serie (asi peti knih)od Enid Blytonove, Dvojcata? a jeste napsala Spravnou petku, toho jsem se take nacetla..
Není tady
Jo správnou pětku jsem taky z knihovny přečetla asi všechny díly:)!!
tak v nějaké 5.třídě cca,takže to by věku odpovídalo...
Není tady
Přiznám se, jsem náročná, mě by udělalo radost, kdybych měla pár chvil pro sebe, kdyby si děti plnily své povinnosti a já je nemusla občas dělat za ně... jenže to by asi nakonec taky nebylo ono.To dohadování, škádlení, to je prostě RODINA a její život.
Vánoce miluju, jsou to krásné svátky. Přeji všem lidem, aby si je nekazili shonem, přehnaným důrazem na úklid a jídlo. Nic z toho nemusí být perfektní a pro nic se nemusíme ztrhat. Důležitá je lidská pohoda, usměv, radost. Tak je kolem sebe rozdávejme a nám osobně se pak dostane vrchovatě.
Noa kdybych měla být materialista, tak nějaké bezva kniha. To je dárem pro mě.
Všem krásné svátky!!
Šárka
Není tady