27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj babinetky,
podobne tema tu uz pred casem bylo, ale me zajima co delat s pretrvavajicim otokem . . .jsem uz 3 tydny po sundani sadry a otok stale uplne nezmizel, pravidelne promazavam a masiruju, ale zajimalo by me, co dal . .. .ma nekdo naky napad??? Slysela jsem ze pomahaji i bylinkove zabaly, ale az na nalozeni do hermanku s tim nemam zadnou zkusenost, maji byt teple nebo studene, na jak dlouho, co je nejucinejsi????
Dik za pomoc.
Není tady
Pokud má otok po sundání sádry u 3 týdny, tak bych zala znovu k lékaři. Ví, ona to můe být banalita,ale taky embolie... Svědí tě to? Bolí? Necítí pnutí a v celém lýtku? Nech si udělat UZ,a jsi v klidu.
Jinak furt chladit, dávat nohu nahoru.
Není tady
Mě po zvrtnutí kotníku a následném sundání sádry napsal ortopéd rehabilitace a vůbec to nebylo zbytečné.
Není tady
No tak to 100% RHB nejsou zbytečné. Jen kadý lékař nepíe (
Není tady
Dik za info,
nesvedi, neboli, bez pnuti, jen stale snizena pohyblovist ktera se rehabilitaci zlepsuje . . .ale otok zustava . . .budu dal chladit . .dik.
Není tady
Vandaloo napsal(a):
Dik za info,
nesvedi, neboli, bez pnuti, jen stale snizena pohyblovist ktera se rehabilitaci zlepsuje . . .ale otok zustava . . .budu dal chladit . .dik.
To můe být i intenzivní rehabilitací, jak se to namáhá,tak to otéká. Zkus tedy chladit (klidně mraený penát) a dávat co nejvíce nahoru. Dobrá je tak po RHB výřivka. Ale to ti nedají vude.
A dokončí RHB a otok nesplaskne do měsíce. Jdi na ten UZ.
Není tady
NO, mne nedal ani sádru a ani RHB. Já si to po vyvrnutí z předpoledne zavázala tak, e se otok nevyvinul, pravda, večer u jsem na nohu nestoupila a la do nemocnice. Tam to sundal a kotník byl hned jak balon. Tři týdny velkého otékání po kolika týdnech? sádry mne nepřijde úplně normální.
Není tady