21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím, co si myslíte o tom, kdy ena po dlouholetém vztahu určitým způsobem mění své chování při sexu, tzn. navádí si moje ruce tam, co nikdy předtím, mám to snad chápat tak, e jí to předvedl někdo jinej, nebo na to snad postupem času přichází sama??? Trochu mi to hlodá hlavou...
Myslím, e se trápí zbytečně. Nevím jak dlouho jste spolu. A ty jsi za celé manelství nic nového do sexu nepřinesl? Pokud ano, mohla být tvá ena ve stejné pozici. Taky mohla takto uvaovat. Nebo ty teď přemýlí - "podle sebe soudím tebe"Netrap se tím a uij si to.
nebo se ti dříve staděla říct, co ji uspokojuje, co se jí líbí. U se znáte déle, chce být uspokojená podle svých představ a kdy to tebe nenapadlo, ukazuje ti to sama. Moná se dříve bála toho, jak zareaguje, ale časem ji nic jiného nezbylo.
Není tady
Ahoj - kadá ena i mu se postupně vyvijíme, učíme a zdokonalujeme - také jsem na spoustu vychytávek, (které mi dělají dobře) přila a po delí době - moná na ně tvá partnerka přichází a teď právě porto, e jí je neměl kdo dřív ukázat - zkusila něco nového, zjistila, e je to fajn, tak tě to chce naučit - aby vá společný proitek byl krásnějí...
Třeba také dlouho touila po něčem, co se ti styděla říct - z obavy z reakce .... důvodů můe být spousta - ale kadopádně bych tuto změnu brala spí jako pozitivum - přece je super, e se snaí do lonice přinést něco nového - oivení - nebo ty má rád stereoti? - zkus udělat taky něco neobvyklého - a pokud tě nic nenapadá, nech se alespoň vést a inspirovat svojí partnerkou
Není tady
Ale jo, mě se to líbí, taky jsem "mezi nás" přinesl pár nových věciček, ale trochu mě to zarazilo..nic víc..
Spí se mi to líbí, zdá se mi, jako by odhazovala takové to stydlivé "rouno" a začala do toho práskat naplno, taky zkusím zaexperimentovat...
Robo - to je právě jeden z těch smutných důvodů, proč se eny často zdráhají, říct partnerovi, co se jim líbí - bojí se toho, e si to bude takhle vysvětlovat.
Kadý se vyvíjí a poznává celý ivot své tělo.
Navíc, puritánské období dávno skončilo a vude, v časopisech, v poradnách, vlastně i tady, enám radí "komunikuj s partnerem, musí mu říct, co se Ti líbí - není jasnovidec.......", tak to začaly dělat.
Pokud nepřestane mít tato divná podezření, je velká pravděpodobnost, e s tím zase skončí (aby sis nemyslel...) a nedozví se nic.
Není tady
buď rád.Kdyby měla milence tak bude experimentovat s ním ana tebe se vykale. Tak si to uijte .
Není tady