29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky,potřebovala bych poradit s takovou maličkostí Nevím si rady s dárkem pro přítele k narozeninám
Problém je v tom,že jsme spolu jen tři týdny,tak ho až tak moc neznám,takže mě vůbec nic nenapadá co mu koupit :)bude mu 29.... Jaký dárek byste zvolili v mém případě? Předem děkuju za každou radu od zkušenějších
Není tady
flašku
Není tady
děkuju za radu ale on jaksi skoro vůbec nepije,takže v jeho případě by to asi nebyl ten nejlepší dárek
.. fakt jsem bezradná
Není tady
Pozvala bych ho do kina nebo do divadla a pak na veceri. Chodi s spolu muzete tri tydny, ale znate se stejnou dobu? Pokud se znate delsi dobu, tak bych mu koupila treba knizku. Jake ma zajmy? Mam kamarada ve stejnem veku a frci si na komiksech.
Není tady
petulka85 napsal(a):
děkuju za radu
ale on jaksi skoro vůbec nepije,takže v jeho případě by to asi nebyl ten nejlepší dárek
.. fakt jsem bezradná
Klasika: když nepije, má rád salámy? Nebo sladkosti?
Šiška salámu, velká čokoláda... určitě od Tebe po 3 týdnech vztahu neočekává nějaké ohromné dary.
Nebo kytka. I chlapi ocení kytku. Nebo kombinace.
Jaké má zájmy? Už ho určitě aspoň trošku znáš, co třeba koupit mu něco k jeho oblíbenému koníčku, sportu? Pokud teda víš jak tráví volný čas.
Klasikou jsou i kalendáře na nový rok...
Není tady
no známe se asi o týden dýl než spolu chodíme na zájmy moc času nemá,dodělává totiž školu,pracuje a ještě dělá autoškolu... ale když jsme u něj,tak většinou čumíme na filmy...takže to kino nebude špatný nápad
i ta čokoláda nebo by mohla být dobrá, sladké má rád
... Vím, že ode mě nemůže čekat bůhví co,ale chci mu udělat radost
Není tady
petulka85 napsal(a):
no známe se asi o týden dýl než spolu chodíme
na zájmy moc času nemá,dodělává totiž školu,pracuje a ještě dělá autoškolu... ale když jsme u něj,tak většinou čumíme na filmy...takže to kino nebude špatný nápad
i ta čokoláda nebo by mohla být dobrá, sladké má rád
... Vím, že ode mě nemůže čekat bůhví co,ale chci mu udělat radost
Filmy - DVD-čka :-) Nějaký žánr, co má rád.
A čokoláda udělá radost vždycky :-)
Není tady
...a co takhle nechat vytvořit s tvými,či vašimi společnými fotkami,pokud už nějaké máte... (otázkou je,kolik máš ještě času- kdy má narozeniny a jak dlouho výroba trvá
)
Upravil(a) ESKYMKA (2. 12. 2008 17:14)
Není tady
tak koupit DVD mě nenapadlo,dík za nápovědu .. tak foty společné zatím nemáme,ale třeba na valentýna by to nemuselo být špatné, do té doby je času dost :)jinak narozeniny má až na silvestra,takže mi ještě chvíle zbývá,abych na něco přišla
..jinak moc děkuju za nápady a pokud by vás ještě něco napadlo,tak napište,budu ráda
Není tady
já nevím, co přítelovi a to teď spolu budeme už třetí Vánoce. To je vždycky stresu než vymyslím něco dobrýho a taky už se mi to párkrát nepovedlo jak bych si představovala
Mě napadá: večeře, kino, nějaká ulítlá kravata (na Silvestra se může hodit:o), něco pro chlapa na krk, doutníky (na silvestra se zase můžou hodit), zipo zapalovač (ten udělal největší radost tomu mýmu), nebo jestli nejsi chudá studentka jako já tak nějakej adrenalinovej zážitek:)
Není tady
Ten můj měl taky narozeniny 3 týdny po tom,co jsme spolu začali chodit. Dala jsem mu střírný řetízek na krk. No a nosí ho dodnes - už to je 8 let
Není tady
Petul: a k vanocum budes neco davat?
Není tady
Děvčata,vím ,že je už pozdě...ale ,já si myslím,že pokud máte někoho rády,tak i nějakou maličkostí, blbostí určitě potěšíte toho druhého..Myslím,že tím nic nezkazíte.
Není tady
ahojky tak nakonec jsem mu k vánocům a k narozeninám koupila toaletní vodu, velkého čokoládového pejska a pak jednu takovou malou blbůstku
no a teď mám rok čas, abych zas něco vymyslela
jinak děkuji všem za rady
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
...a co takhle nechat vytvořit s tvými,či vašimi společnými fotkami,pokud už nějaké máte...(otázkou je,kolik máš ještě času- kdy má narozeniny a jak dlouho výroba trvá
)
Tohle kdybych dostala po měsíci známosti, tak zdrhám rychle pryč. A to jsem ženská Nehledě na to, že takový kalendář vyjde skoro na 500,- Kč. Což mi přijde na 3 týdny dost přehnané.
Není tady
henrietta napsal(a):
já nevím, co přítelovi a to teď spolu budeme už třetí Vánoce. To je vždycky stresu než vymyslím něco dobrýho a taky už se mi to párkrát nepovedlo jak bych si představovala
Mě napadá: večeře, kino, nějaká ulítlá kravata (na Silvestra se může hodit:o), něco pro chlapa na krk, doutníky (na silvestra se zase můžou hodit), zipo zapalovač (ten udělal největší radost tomu mýmu), nebo jestli nejsi chudá studentka jako já tak nějakej adrenalinovej zážitek:)
To uz ma ... ju
Není tady
tak já příteli ted nechavam udelat sklenicky v sade, od znameho, co ryje do skla, takze na 4dcl pullitriky jeho auto zavodni a nazev týmu jeho... 4 kousky, aby meli na rum s colou na zavody:) myslim ze potesi
Není tady
Koupila bych parfém, nějaké pěkné tričko, pokud rád čte tak knihu, nebo nějakou lahvinku .
Není tady
Ahoj, darky pro chlapa jsou vzdycky problem :-) Tady je par tipu http://www.forexample.cz/view.php?nazev … 2008120008
Není tady
Zkuste fotodárek ze Studia Domino. Lze snadno bojednávat na jejich webu a mají široký výběr za skvělé ceny. Já tam nakupuji moc ráda a vždycky mají všichni velkou radost
Není tady
Těžko říct Záleží i kolik chceš investovat. Teď třeba hrozně letí takové hodinky http://www.belmonde.cz/panske-drevene-hodinky-2 ale nejlevnější jsou za tisícovku. Já je tomu svému taky koupila ale jsme spolu už dva roky. Jinak dobrá večeře a láhev vína vždycky každého potěší
Není tady
Ahoj holky, my jsme s přítelem 3tí rok a v listopadu má narozeniny. Poradíte nějaký originální dárek? Jsem kapku bezradná...
Není tady
Kika9 napsal(a):
Ahoj holky, my jsme s přítelem 3tí rok a v listopadu má narozeniny. Poradíte nějaký originální dárek? Jsem kapku bezradná...
Co si přečíst tohle vlákno, to by nestačilo???
Není tady