|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Danielo a co tedy zkusit takové ty šaty alá 50sátá léta? Trochu pas výše, třeba je tam stuha na zavazování dozadu pod prsy a sukně mírně do A ke kolenům. Dělají se te´d hodně z taftu. Zadeček to schová. Jednobarevné a nahoře mají strih jako pouzdrovky, ne tenká ramínka. a k tomu takové krátké bolerko nebo sáčko,aby byly ty ramena schovaná?
Není tady
Jo Klubko, to jsi trefila
a jakou máš barvu vlasů a očí, aby jsme trochu věděli, jaký jsi typ a poradíme i barvu šatů. Jestli si zimní tak meruňkovu a podobně bych nevolila.
Upravil(a) Barusja (4. 12. 2008 11:06)
Není tady
Klubko napsal(a):
Danielo a co tedy zkusit takové ty šaty alá 50sátá léta? Trochu pas výše, třeba je tam stuha na zavazování dozadu pod prsy a sukně mírně do A ke kolenům. Dělají se te´d hodně z taftu. Zadeček to schová. Jednobarevné a nahoře mají strih jako pouzdrovky, ne tenká ramínka. a k tomu takové krátké bolerko nebo sáčko,aby byly ty ramena schovaná?
Něco takového jsem měla v létě na svatbě a měla jsem k tomu bílé kalhoty .
Není tady
A teď boty 
Kámoška se taky chystá vyvětrat pouzdrové šaty a ptala se mě jaké boty.Viděla bych to na plné lodičky na větším podpadku, co si o tom myslíte?
Není tady
Romča napsal(a):
A teď boty
Kámoška se taky chystá vyvětrat pouzdrové šaty a ptala se mě jaké boty.Viděla bych to na plné lodičky na větším podpadku, co si o tom myslíte?
neudělá chybu, mě ty se k tomu líbily i lodičky v předu volné
Není tady
já zese uvažovala i prázdnou patu

aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A teď boty
Kámoška se taky chystá vyvětrat pouzdrové šaty a ptala se mě jaké boty.Viděla bych to na plné lodičky na větším podpadku, co si o tom myslíte?neudělá chybu, mě ty se k tomu líbily i lodičky v předu volné
Není tady
Romča napsal(a):
![]()
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A teď boty
Kámoška se taky chystá vyvětrat pouzdrové šaty a ptala se mě jaké boty.Viděla bych to na plné lodičky na větším podpadku, co si o tom myslíte?neudělá chybu, mě ty se k tomu líbily i lodičky v předu volné
nebo obojí 
Není tady
tak na každou nohu jinou botu
a stavět se vždy z profilu

aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
aprill napsal(a):
neudělá chybu, mě ty se k tomu líbily i lodičky v předu volnénebo obojí
Není tady
Boty s prazdnou spickou se nekdy nepovazuji za dostatecne spolecenske, ne? Mam cerne, uzavrene vepredu i vzadu a s paskem pres nart, jinou barvu porizovat nebudu, holt se s tim saty nesmi tlouct. Jsem tmavooka bruneta, jestli zimni, to netusim. Snad svetle modre saty s cernou stuhou by sly.
Není tady
aprill napsal(a):
lodičky v předu volné
do toho by musela mít speciální punčochy s holýma prstama, protože bez punčoch nelze a na prstech nesmí být punčocha. Jsou vepředu na prstech otevřené a zakončené takovým lemem
Není tady
Je, to jsem ani nevedela, ze existuje, proto jsem otevrene boty vyloucila. Ale stejne mi to neprijde dostatecne guth-jarkovske. Holy prsty neee.
Není tady
Danielo vezmi si ty boty jak si psala, hlavně ať jsou pohodlné
A co třeba fialové šaty takové lila, to by vypadalo moc hezky:))))
Není tady
Ty jo to se dovídám .... vůbec nevím , že takové čumpochy :lol:existují.
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
lodičky v předu volné
do toho by musela mít speciální punčochy s holýma prstama, protože bez punčoch nelze a na prstech nesmí být punčocha. Jsou vepředu na prstech otevřené a zakončené takovým lemem
Není tady
Jak jsem byla poučena, když jdete na jednání atd. Tak uzavřená lodička. Jednoduchá na decentním podpadku.
Jinak na svatbu je možné mít i volnou špičku. Právě k těm šatům 50tých let by se hodili takové jakoby "lakovky alá Pomáda". Te´d se zase nosí.
Klidně také volná pata a plná špička. To je možné. Ale vždy punčochy, to je jasné. Jak psala Bety, viz ta volná špička, super, mám je doma.
Na ples se zase nechodí třeba plná lodička. Měly by být taneční boty k robě. Páskové. No a pak se v tom vyznej.
Danielo, následuj svůj instinkt a budeš spokojena. Hlanvě a´t ti je fajn a máš něco do si můžeš oblíknou když bude zima,nebo napak sundat a nebudeš vypadat jako v noční košilce.
Jukni na odkazy. Na barvu se nekoukej.Jen kvůli střihu.
http://www.krasnesaty.cz/index.php?main … f5jb0j8gv6
http://www.krasnesaty.cz/index.php?main … ucts_id=96
Není tady
jé mě se líbí ty bílé antické
Není tady
tina napsal(a):
no ty bílý jsou světový... honem přemýšlím, jestli bych je náhodou nepotřebovala
Pěkných šatů NIKDY není dost
.
Není tady
já jsem se tam dívala, ale ta velikost 36

Není tady