Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela

#51 9. 12. 2008 20:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela

Martinka1 napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Simonas..a on jinou kamarádku ..opravdu kamarádku nemá..??? nevím ,ale opravdu to co píšeš je divný...

Opravdu divný je to, že ON nemá žádného kamaráda - chlapa!!! který by mu šel za svědka.

Možno má, ale nechce mať svedka -chlapa.... prečo by mal celý svet byť podľa Martinky?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 9. 12. 2008 20:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ahá, tak ste našli nejaké riešenie... super. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 10. 12. 2008 11:47

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

tak je dobre, ze jste to vyresili....

Není tady

#54 11. 12. 2008 10:30

Simonas
♥♥♥♥♥--

Dekuji vsem za nazory a podporu. S.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#55 11. 12. 2008 21:31

hrosanek
Host

Simonas napsal(a):

Udelala jsem ustupek.Jedna kamaradka bude organizatorkou svatby - hostu, druha kamaradka pujde za svedka a treti kamaradka bude se starat o hudbu a dary. Pripitek uvede doktor. Pritel si vezme nektereho z kamaradu. Ma taktez tri "verne souputniky" a pri teto variante nevedel koho. Nakonec si vzpomnel na slib z detstvi o svedectvi sveho kamarada. Takze toto je vyreseno. Byvala pritelkyne urcite nepujde na svatbu. Nechala jsem pritele precist  tuto diskuzi. Nerekl nic, ale pochopil.

Nyni resime jiny problem. Chteli jsme se vzit 8.5.2008 Jenomze urednici maji volno patek -nedele. A volny termin je az 16.kvetna, coz nam ani mistu, kde to mame mit nevyhovuje. Chteli jsme se vzit venku na zahradce u jezirka jedna vilky, ktera je predelana na restauraci. Taktez jsem zjistila zajimavou informaci, ze neni dulezita osoba oddavajiciho, ale nejdulezitejsi je matrikarka, ktera musi byt mistni...

To už nestihnete. smile Já myslím, že je to začátek manželství jako vyšitý. smile Nepovažuju od chvíle, kdy jsi psala o opovržení bývalou přítelkyní za rozumné ukazovat to příteli. Už se stalo, pochopil a protože Tě má velmi rád, tak i své plány změnil. Nevzít jeho nejlepší kamarádku vůbec na svatbu mi přijde už za trest spojený s "pohrdáním" onou expřítelkyní. Nedělala bych to, čím víc se člověk něčemu brání, tím víc se to stává velkým problémem. I tak rozumím nechuti jí mít za svědkyni.

#56 4. 1. 2009 20:35

Mendy
♥♥♥♥♥--

Nějak si neumím představit, že by mi šel za svědka můj bývalý va

Není tady

#57 6. 1. 2009 17:35

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Simonas napsal(a):

Probirame svatbu s pritelem. Chteli jsem se puvodne vzit v zahranici bez pribuzenstva. Nicmene se to zmenilo a svatbu chceme nakonec realizovat doma. Myslela jsem si, ze svatba bude radost,ale je to spise starost a nervy. Bavili jsem se o svedcich. Ja jsem chtela, aby muj svedek byl nas rodinny lekar - kamarad, ktery me zna od detstvi a nespocetnekrat mi v zivote pomohl(at jiz, kdyz jsem studovala, byla nemocna, potrebovala poradit atd.) . A jeho misto svedka je opodstatnene.  Muj snoubenec ma predstavu, ze svedci maji byt vzdy zena a muz. Ja s tim moc nesouhlasim, ale prizpusobim se. Tudiz on by mel mit zenu. Zvolil si jako svedkyni svou byvalou pritelkyni. Nejsem jeji kamaradka, za celou dobu co spolu s pritelem jsem ji videla trikrat. Nemyslim si, ze je to spolecensky vhodne. Co si o tom myslite?

tak jestli tě to uklidní, tak manželka (má švagrová) je bývalá přítelkyně bratrova nejlepšího kamaráda a současná přítelkyně nejlepšího bratrova kamaráda je bývalá přítelkyně mého bratra big_smilebig_smilebig_smile a aby toho nebylo málo, tak když se brácha ženil poprvé, tak tehdy tam byl jeho nejlepší kamarád s vlastne budoucí ženou mého bratra big_smilebig_smilebig_smile tedy mou nynější švagrovou big_smile

jo a zapomněla jsem dodat, že tyhle dvě holky jsou nejlepší kámošky big_smilebig_smilebig_smile

je tomu rozumět ? big_smile grupáč hadr big_smile

Upravil(a) Heřmanka (6. 1. 2009 17:36)

Není tady

#58 12. 1. 2009 19:46

hrosanek
Host

Moc hezký Heřmanko, škoda, že nestačili mít děti. Byl by ještě větší hezčí zmatek, kdo je vlastně otec a kdo matka. smile BI krásný...

#59 16. 1. 2009 19:04

tcan
♥------

Heřmanka napsal(a):

Simonas napsal(a):

Probirame svatbu s pritelem. Chteli jsem se puvodne vzit v zahranici bez pribuzenstva. Nicmene se to zmenilo a svatbu chceme nakonec realizovat doma. Myslela jsem si, ze svatba bude radost,ale je to spise starost a nervy. Bavili jsem se o svedcich. Ja jsem chtela, aby muj svedek byl nas rodinny lekar - kamarad, ktery me zna od detstvi a nespocetnekrat mi v zivote pomohl(at jiz, kdyz jsem studovala, byla nemocna, potrebovala poradit atd.) . A jeho misto svedka je opodstatnene.  Muj snoubenec ma predstavu, ze svedci maji byt vzdy zena a muz. Ja s tim moc nesouhlasim, ale prizpusobim se. Tudiz on by mel mit zenu. Zvolil si jako svedkyni svou byvalou pritelkyni. Nejsem jeji kamaradka, za celou dobu co spolu s pritelem jsem ji videla trikrat. Nemyslim si, ze je to spolecensky vhodne. Co si o tom myslite?

tak jestli tě to uklidní, tak manželka (má švagrová) je bývalá přítelkyně bratrova nejlepšího kamaráda a současná přítelkyně nejlepšího bratrova kamaráda je bývalá přítelkyně mého bratra big_smilebig_smilebig_smile a aby toho nebylo málo, tak když se brácha ženil poprvé, tak tehdy tam byl jeho nejlepší kamarád s vlastne budoucí ženou mého bratra big_smilebig_smilebig_smile tedy mou nynější švagrovou big_smile

jo a zapomněla jsem dodat, že tyhle dvě holky jsou nejlepší kámošky big_smilebig_smilebig_smile

a tak hlavně, že se mají všichni tak rádi... lol

Není tady

#60 16. 1. 2009 19:05

tcan
♥------

hrosanek napsal(a):

Moc hezký Heřmanko, škoda, že nestačili mít děti. Byl by ještě větší hezčí zmatek, kdo je vlastně otec a kdo matka. smile BI krásný...

Co znamená zkratka "BI"? Často ji v posl. době vídám, ale její význam je mi doposud utajen...

Není tady

#61 18. 1. 2009 10:18

sandra
♥♥♥♥♥♥-

tcan napsal(a):

hrosanek napsal(a):

Co znamená zkratka "BI"? Často ji v posl. době vídám, ale její význam je mi doposud utajen...

BI - bez ironie smile

Není tady

#62 18. 1. 2009 10:42

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tcan napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Simonas napsal(a):

a tak hlavně, že se mají všichni tak rádi... lol

prostě jste taková jedná velká rodina.. godlike

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí