|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Martinka1 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Simonas..a on jinou kamarádku ..opravdu kamarádku nemá..??? nevím ,ale opravdu to co píšeš je divný...
Opravdu divný je to, že ON nemá žádného kamaráda - chlapa!!! který by mu šel za svědka.
Možno má, ale nechce mať svedka -chlapa.... prečo by mal celý svet byť podľa Martinky?
Není tady

Ahá, tak ste našli nejaké riešenie... super. 
Není tady

tak je dobre, ze jste to vyresili....
Není tady
Dekuji vsem za nazory a podporu. S.

Není tady
Simonas napsal(a):
Udelala jsem ustupek.Jedna kamaradka bude organizatorkou svatby - hostu, druha kamaradka pujde za svedka a treti kamaradka bude se starat o hudbu a dary. Pripitek uvede doktor. Pritel si vezme nektereho z kamaradu. Ma taktez tri "verne souputniky" a pri teto variante nevedel koho. Nakonec si vzpomnel na slib z detstvi o svedectvi sveho kamarada. Takze toto je vyreseno. Byvala pritelkyne urcite nepujde na svatbu. Nechala jsem pritele precist tuto diskuzi. Nerekl nic, ale pochopil.
Nyni resime jiny problem. Chteli jsme se vzit 8.5.2008 Jenomze urednici maji volno patek -nedele. A volny termin je az 16.kvetna, coz nam ani mistu, kde to mame mit nevyhovuje. Chteli jsme se vzit venku na zahradce u jezirka jedna vilky, ktera je predelana na restauraci. Taktez jsem zjistila zajimavou informaci, ze neni dulezita osoba oddavajiciho, ale nejdulezitejsi je matrikarka, ktera musi byt mistni...
To už nestihnete.
Já myslím, že je to začátek manželství jako vyšitý.
Nepovažuju od chvíle, kdy jsi psala o opovržení bývalou přítelkyní za rozumné ukazovat to příteli. Už se stalo, pochopil a protože Tě má velmi rád, tak i své plány změnil. Nevzít jeho nejlepší kamarádku vůbec na svatbu mi přijde už za trest spojený s "pohrdáním" onou expřítelkyní. Nedělala bych to, čím víc se člověk něčemu brání, tím víc se to stává velkým problémem. I tak rozumím nechuti jí mít za svědkyni.
Nějak si neumím představit, že by mi šel za svědka můj bývalý 
Není tady
Simonas napsal(a):
Probirame svatbu s pritelem. Chteli jsem se puvodne vzit v zahranici bez pribuzenstva. Nicmene se to zmenilo a svatbu chceme nakonec realizovat doma. Myslela jsem si, ze svatba bude radost,ale je to spise starost a nervy. Bavili jsem se o svedcich. Ja jsem chtela, aby muj svedek byl nas rodinny lekar - kamarad, ktery me zna od detstvi a nespocetnekrat mi v zivote pomohl(at jiz, kdyz jsem studovala, byla nemocna, potrebovala poradit atd.) . A jeho misto svedka je opodstatnene. Muj snoubenec ma predstavu, ze svedci maji byt vzdy zena a muz. Ja s tim moc nesouhlasim, ale prizpusobim se. Tudiz on by mel mit zenu. Zvolil si jako svedkyni svou byvalou pritelkyni. Nejsem jeji kamaradka, za celou dobu co spolu s pritelem jsem ji videla trikrat. Nemyslim si, ze je to spolecensky vhodne. Co si o tom myslite?
tak jestli tě to uklidní, tak manželka (má švagrová) je bývalá přítelkyně bratrova nejlepšího kamaráda a současná přítelkyně nejlepšího bratrova kamaráda je bývalá přítelkyně mého bratra 

a aby toho nebylo málo, tak když se brácha ženil poprvé, tak tehdy tam byl jeho nejlepší kamarád s vlastne budoucí ženou mého bratra 

tedy mou nynější švagrovou 
jo a zapomněla jsem dodat, že tyhle dvě holky jsou nejlepší kámošky 

je tomu rozumět ?
grupáč hadr 
Upravil(a) Heřmanka (6. 1. 2009 17:36)
Není tady
Moc hezký Heřmanko, škoda, že nestačili mít děti. Byl by ještě větší hezčí zmatek, kdo je vlastně otec a kdo matka.
BI krásný...
Heřmanka napsal(a):
Simonas napsal(a):
Probirame svatbu s pritelem. Chteli jsem se puvodne vzit v zahranici bez pribuzenstva. Nicmene se to zmenilo a svatbu chceme nakonec realizovat doma. Myslela jsem si, ze svatba bude radost,ale je to spise starost a nervy. Bavili jsem se o svedcich. Ja jsem chtela, aby muj svedek byl nas rodinny lekar - kamarad, ktery me zna od detstvi a nespocetnekrat mi v zivote pomohl(at jiz, kdyz jsem studovala, byla nemocna, potrebovala poradit atd.) . A jeho misto svedka je opodstatnene. Muj snoubenec ma predstavu, ze svedci maji byt vzdy zena a muz. Ja s tim moc nesouhlasim, ale prizpusobim se. Tudiz on by mel mit zenu. Zvolil si jako svedkyni svou byvalou pritelkyni. Nejsem jeji kamaradka, za celou dobu co spolu s pritelem jsem ji videla trikrat. Nemyslim si, ze je to spolecensky vhodne. Co si o tom myslite?
tak jestli tě to uklidní, tak manželka (má švagrová) je bývalá přítelkyně bratrova nejlepšího kamaráda a současná přítelkyně nejlepšího bratrova kamaráda je bývalá přítelkyně mého bratra
a aby toho nebylo málo, tak když se brácha ženil poprvé, tak tehdy tam byl jeho nejlepší kamarád s vlastne budoucí ženou mého bratra
je tomu rozumět ?grupáč hadr
a tak hlavně, že se mají všichni tak rádi... 
Není tady
hrosanek napsal(a):
Moc hezký Heřmanko, škoda, že nestačili mít děti. Byl by ještě větší hezčí zmatek, kdo je vlastně otec a kdo matka.
BI krásný...
Co znamená zkratka "BI"? Často ji v posl. době vídám, ale její význam je mi doposud utajen...
Není tady
tcan napsal(a):
hrosanek napsal(a):
BI krásný...
Co znamená zkratka "BI"? Často ji v posl. době vídám, ale její význam je mi doposud utajen...
BI - bez ironie 
Není tady

tcan napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Simonas napsal(a):
je tomu rozumět ?grupáč hadr
a tak hlavně, že se mají všichni tak rádi...
prostě jste taková jedná velká rodina.. 
Není tady